سلام و درود، ارادت داداش
والاه من حدودا دارم 40 ساله میشم، و در کمال تعجب ، حس و حال و شور و شوقم به بازی برام دقیقا عین بیست سال پیش هست و همچنان با اشتیاق دارم بازی میکنم، من یه ps5 دارم و یه xbox ss دارم، هیچ کنسول قدیمی نمونده برام، ( کلا اینطوری بودم و هستم که وقتی یه کنسول جدید میاد، همه ی کنسول های نسل قبل رومیفروشم و یه پولی میزارم روش و کنسول جدید میخرم)
ار حس و حال و شوق بازی فقط این رو بگم که سال 1401 حدودا 16 تا بازی پلت کردم رو ps5، الان هم بعد عید wo long رو پلت کردم و الان هم دارم evil 4 remake بازی میکنم،
خلاصه تو این سن پیری هم عشق ویدئوگیم ازمون دست برنمیداره
یه نکته هم بگم که سوتفاهم نشه برا دوستان:
(( من اهل ارومیه و متاهل هستم و دو تا دختر دارم 11 و 8 ساله
خودمم کارمند اداره هستم و گه گاهی هم تو اسنپ کار میکنم، کارم هم تو اداره واقعا جزو کارهای سخت هست، معمولا صبح 6 از خونه حرکت میکنم به سوی اداره، و ظهر 3 برمیگردم خونه، بعد 5 تا 8 الی9 اسنپ کار میکنم، معمولا از 10 تا حدودا 1 گیم بازی میکنم و خواب و دوباره تکرار، و فقط روز های تعطیل اگه با خانواده نریم بیرون بیشتر گیم بازی میکنم،
این سبک زندگی دوتا مشکل بزرگ داره 1- کمبود خواب دارم همیشه 2- به کار های مورد علاقه ی دیگم نمیرسم، مثل فیلم و سریال دیدن
اینارو گفتم که تاخدایی نکرده یکی فکرنکنه که مثلا پولدارم و بیکار و هر کنسولی میاد میخرم و صبح تا شب هم بازی میکنم، نه دوستان منم مثل خیلی از دوستان کلی برا خرید ps5 حسرت کشیدم بعد با سختی و پس انداز و وام، بعد از یک سال از عرضه خریدم))
در اخر هم بگم واقعا علاقم به گیم بیش از اندازست و اصلا نمیتونم بدون گیم زندگی رو تصور کنم،
واقعا بعضی وقتا فکر میکنم اون ادمهایی که گیم بازی نمیکنن و یا گیم رو دوست ندارم، چطوری از زندگی لذت میبرن
انشالاه که حس و حال همتون گیمی باشه و همیشه گیم جزو برنامه های روزانتون باشه،
اینم یادم رفت بگم سبک مورد علاقم هک اند اسلش هست، در کل بازی های شمشیری رو خیلی دوست دارم
اینم عکس سامری سال 2022