اموزش هک برای کنسول PS5

سلام و احترام
پست اول مربوط به اموزش چرا اینطوری شده اقا علیرضا!؟
اومدم بگم اینارو اونجا اگر زحمتی نیست اضافه کن دیدم پست اول اموزش چند تا پست اومده پایین انگار کلا بهم ریخته.
سلام
والا من اطلاع ندارم چرا به این شکل شده ظاهرا دوستانی ک ب عنوان ناظر میان ویرایش میکنن اشتباه کردن!

باین حال و با احترام ب نظر شما تو پست مربوط ب اموزش هک برای PS5 در صفحه اول قسمت اخر مطالب ویرایش کردم.

آخرین ویرایش:
درود
تقریبا همه مطالب رو خوندم خیلی گیج شدم
میخوام هک کنم همش ارور میگیرم تو مرحله ای که میخوام هاست رو بدم !!!! فکنم از دی ان اس باشه همه اپراتور ها رو هم تست کردم !!!!
کاش یکی از بچه ها که موفق شدن راحت ترین روش ( اگه دفعات بعد آفلاین میشه چه بهتر) یه فیلم بگیرن بزارن یا مرحله به مرحله توضیح بدن تو یک پست

درود
تقریبا همه مطالب رو خوندم خیلی گیج شدم
میخوام هک کنم همش ارور میگیرم تو مرحله ای که میخوام هاست رو بدم !!!! فکنم از دی ان اس باشه همه اپراتور ها رو هم تست کردم !!!!
کاش یکی از بچه ها که موفق شدن راحت ترین روش ( اگه دفعات بعد آفلاین میشه چه بهتر) یه فیلم بگیرن بزارن یا مرحله به مرحله توضیح بدن تو یک پست
کجاش مشکل داری ؟

کجاش مشکل داری ؟
والا الان دیگه یه dns تو صفحه 4 بود زدم اتومات یه صفحه اومد لقمه آماده بود زدم رو ps5 بعد یه گذینه شکلک پایین سمت راست بعد جیلبرگ بعد یه چیزایی پر شد تموم شد !!!
دیباگ ستینگ اضافه شده رو هر گذینش میرم یه پیغام ارور میده ولی دایره میزنم باز میشه !!!! الان مرور گر نصب کردم که قفل نیست
اساسین کرید نصب کردم mirage زیرنویس فارسی روش قفل زده
xploit host lite هم نصب کردم برای آفلاین کش که اونم قفل زده !!!!
انگار نصفه نیمه هک شده

• Like
Reactions: Homan425
Mouuu
activates etaHEN and has OFFLINE cache
لینک جدیدترین ورژن:
PS5-HOST-LITE-OFFLINE

این رو زدم یه چیزایی پر شد بعد دستگاه خاموش شد
روشن کردم مرور گر باز کردم رفتم

https://es7in1.site/ps5jb/index.html

اینجا باز زدم رو یه گذینه 100 درصد شد باز دستگاه خاموش شد!!!
وقتی کش دانلود میشه باید باز رو گذینه ای بزنم ؟؟؟؟

هر کار میکنم دستگاه خاموش میکنه چیکار کنم کش های قبلی پاک شن !!!!!

آخرین ویرایش:
Mouuu
لینک جدیدترین ورژن:
PS5-HOST-LITE-OFFLINE

خب طبیعیه دستگاه خاموش میشه باید اینقد امتحان کنی تا جیلبریک شه
از هاست زکوکسا استفاده کن از همشون بهتره
تو setting system بود فک‌ کنم اونجا internet browser میتونی کش رو پاک کنی

Mouuu
لینک جدیدترین ورژن:
PS5-HOST-LITE-OFFLINE

سلام برای پاک کردن کش های قبلی شما باید به تنظیمات برید گزینه system بزنید بعدش آخرین گزینه web browser دوتا گزینه Delet cooies و Clear website data را با زدن دکمه ضربدر و انتخاب ok کش قبلی پاک میشه عکسهاش گذاشتم یا اینکه از طریق یوزرگاید وقتی دستگاه را جیلبریک کردی گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را بزنی کش های قبلی هم پاک میشه منهم اوایل خاموشی زیاد داشتم ولی الان قلق کار دستم امده

Attachments

• ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۳۹۰۱.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۳۹۰۱.jpg
    433 KB · مشاهده: 14
  • ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۵۳۵۳.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۵۳۵۳.jpg
    337.5 KB · مشاهده: 9
  • ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۴۱۳۴.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۰۹۴۱۳۴.jpg
    792.3 KB · مشاهده: 18
  • Like
Reactions: roozbeh agha
سلام برای پاک کردن کش های قبلی شما باید به تنظیمات برید گزینه system بزنید بعدش آخرین گزینه web browser دوتا گزینه Delet cooies و Clear website data را با زدن دکمه ضربدر و انتخاب ok کش قبلی پاک میشه عکسهاش گذاشتم یا اینکه از طریق یوزرگاید وقتی دستگاه را جیلبریک کردی گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را بزنی کش های قبلی هم پاک میشه منهم اوایل خاموشی زیاد داشتم ولی الان قلق کار دستم امده
ممنون
داداش این قلقت رو به ما هم میگی منم دفعه اول از یوزرگاد رفتم
این هم ps5_Broweser_appCach_remove
زدم... ولی بعدش از browser میخوام برم خاموش میشه !!! آفلاین هم اپ رو نصب کردم ولی علامت قفل داره روش میزنم یه خورده میره خاموش میشه

• Like
ممنون
زدم... ولی بعدش از browser میخوام برم خاموش میشه !!! آفلاین هم اپ رو نصب کردم ولی علامت قفل داره روش میزنم یه خورده میره خاموش میشه
قلق خاصی نداره هر بار که کنسول خاموش شد کش های بروزر رو پاک کن و دوباره امتحان کن و با ذکر نام و یاد خدا دعا کن خاموش نشه 😁

قلق خاصی نداره هر بار که کنسول خاموش شد کش های بروزر رو پاک کن و دوباره امتحان کن و با ذکر نام و یاد خدا دعا کن خاموش نشه 😁
:D خعلی تاثیر گذار بود
فکنم زیادی صفحات این تاپیک رو خوندم بچه ها زیادی تشکر میکردن که آفلاین کششون راه افتاده دیگه به نت وصل نمیشن منم توقعم بالا رفته :D
راستی ps5 من دیجیتاله 4/5 ورژن از این نیست خاموشیش

• Like
ممنون
شما فریمور ورژن دستگاهت چنده؟ در ضمن من دو تا ورژن 4.50 دارم حتی قبل از انجام جیلبریک هیچ علامت قفلی روی ایکونهای بازی نیست؟ شما بعد جیلبریک دستگاهت این PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg نصب کن بعد برو کش فبلی را در web browser پاک کن حالا بصورت آنلاین برنامه PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg را اجرا کن خودش اتوماتیک کش میشه (شاید اون اولش 2 یا 3 بار خاموش بشه) دیگه احتیاج به آنلاین بودن برای جیلبریک نیست من خودم شاید 20 بار یکبار خاموشی داشته باشم مهمترین چیزی که من متوجه شدم برای جلوگیری از خاموشی دستگاه اینکه زمانی که میخواهید دستگاه را خاموش کنید حتما بازی را ببندید بعد دستگاه را خاموش کنید چون به دفعات زیاد سری بعد که دستگاه را روشن کردم براحتی در همون بار اول حالت آفلاین دستگاه جیلبریک میشه عکس از هر دو ps5 کپیخورم گذاشتم ببین

Attachments

• ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۰۷.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۰۷.jpg
    643 KB · مشاهده: 19
  • ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۱۳.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۱۳.jpg
    612 KB · مشاهده: 21
  • ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۳۰.jpg
    ۲۰۲۳۱۱۲۲_۱۳۳۰۳۰.jpg
    571.4 KB · مشاهده: 20

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟