درود برنامه فایل منیجر و آپالو برای انتقال سیو ندارین!!! قبلیا ps4 قفله
View attachment 319493
قبل نصب مرج کن ps4 toolاقا کسی میدونن چرا last of us 2 رو پی اس ۵ ۴.۵۰ اپدیتش نصب نمیشه ؟
باید مرج کرد بعد نصب ؟
بازی مدام کرش میکنه
رو هاست zecocsao نیاز نیس مرج شهقبل نصب مرج کن ps4 tool
چه کسی اینو ترجمه کرده؟وقتی همه چی رو با Google translate ترجمه میکنن اینجور جاها خودشو نشون میده.Ps5 دیجیتالی 4.50
ممنون
پس دستگاه جیلبریک کردم اونو نصب کنم بعد کشو پاک کنم همون جور جیلبریک شده اپ آفلاین رو اجرا کنم؟! یا ری استارت کنم بعدش...
این الان قفل رو بازی رو هاست لایت افلاینم این قفل بود!!!View attachment 319442
در عین حال قبلا برای PS4های کپیخور , برای دور زدن اکانت از طریق پیلود web Activator بعلاوه برنامه PS4 activation offline بصورت نرم افزار و از طریق PC حتی با اپولو سیوم امکان دور زدن اکانت بود ک با فعالسازیش سپس با استفاده از اتصال یک فلش usb ب کنسول در قسمت ستینگ و Application Saved Data Management میشد سیوارو منتقل و بکاپم برداشت اما فعلا برای PS5 اینم فک نکنم اومده باشه
الان متوجه شدم کلا داری آپدیت نصب میکنی نشون نمیده داره نصب میشه!!!ولی بستکی به هجم آپدیت صبر کنی کاری نکنی یهو پیغام میده که نصب شد!!!رو ها
رو هاست zecocsao نیاز نیس مرج شه
مرج کردم درست شدالان متوجه شدم کلا داری آپدیت نصب میکنی نشون نمیده داره نصب میشه!!!ولی بستکی به هجم آپدیت صبر کنی کاری نکنی یهو پیغام میده که نصب شد!
فک نکنم مگر تو همون برنامه مارکوس اپشنی براش باشهدوستان راهی هست مرج شده رو جدا کرد یا بقولی آندو زد
من اساسین سراب نسخه p$5 رو میخوام برکردنم به ps4
احتمالن درایو C شما حجمش کمهکسی میدونه این ارور رو چرا میزنه زمان مرج کردن اپدیت ۵.۰۱ و خود بازی اصلی گاد رگناروک ؟
درایو c من اس اس دی ۹۹۰ پرو سامسونگه ۱۸۰ گیگ خالی دارهاحتمالن درایو C شما حجمش کمه
هم باید درایوی ک این نرم افزار داخلش هست ۲ برابر حجم بازی خالی داشته باشه هم درایو C شما به اندازه ی حجم بازی خالی داشته باشه