اموزش هک برای کنسول PS5

شما فریمور ورژن دستگاهت چنده؟ در ضمن من دو تا ورژن 4.50 دارم حتی قبل از انجام جیلبریک هیچ علامت قفلی روی ایکونهای بازی نیست؟ شما بعد جیلبریک دستگاهت این PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg نصب کن بعد برو کش فبلی را در web browser پاک کن حالا بصورت آنلاین برنامه PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg را اجرا کن خودش اتوماتیک کش میشه (شاید اون اولش 2 یا 3 بار خاموش بشه) دیگه احتیاج به آنلاین بودن برای جیلبریک نیست من خودم شاید 20 بار یکبار خاموشی داشته باشم مهمترین چیزی که من متوجه شدم برای جلوگیری از خاموشی دستگاه اینکه زمانی که میخواهید دستگاه را خاموش کنید حتما بازی را ببندید بعد دستگاه را خاموش کنید چون به دفعات زیاد سری بعد که دستگاه را روشن کردم براحتی در همون بار اول حالت آفلاین دستگاه جیلبریک میشه عکس از هر دو ps5 کپیخورم گذاشتم ببین
Ps5 دیجیتالی 4.50
ممنون
پس دستگاه جیلبریک کردم اونو نصب کنم بعد کشو پاک کنم همون جور جیلبریک شده اپ آفلاین رو اجرا کنم؟! یا ری استارت کنم بعدش...

این الان قفل رو بازی رو هاست لایت افلاینم این قفل بود!!! 17006552712683102952762040900959.jpg

نمیدونم کجای کارم اشتباس
مثلاً جیلبریک شده ولی قفل داره رو برنامه ها!!!
تو دیباگ سینگ میرم رو گیم این خطا رو میده ولی اپ میشه نصب کرد!!!

Attachments

• IMG_20231122_155319.jpg
    IMG_20231122_155319.jpg
    425.6 KB · مشاهده: 24
Ps5 دیجیتالی 4.50
ممنون
پس دستگاه جیلبریک کردم اونو نصب کنم بعد کشو پاک کنم همون جور جیلبریک شده اپ آفلاین رو اجرا کنم؟! یا ری استارت کنم بعدش...

این الان قفل رو بازی رو هاست لایت افلاینم این قفل بود!!!View attachment 319442
منم به شخصه بعد نصب اپ آفلاین دستگاه را ری استار کردم و اون اپ بصورت آنلاین اجرا کردم یکی دوبار خاموش شد ولی بالاخره کش شد و از دردسر آنلاین شدن راحت شدم شما هم امتحان کنید ضرری نداره فقط من اینجا به شما راهنماییهای که خودم تجربه کردم میگم نه اینکه فکر کنید دارم آموزش میدم هدفم فقط کمک به دوستانی هست که مقداری مشکلات پیش پا افتاده دارند مگرنه آقا رضا از همه لحاظ جوابگو هستند

:D خعلی تاثیر گذار بود
فکنم زیادی صفحات این تاپیک رو خوندم بچه ها زیادی تشکر میکردن که آفلاین کششون راه افتاده دیگه به نت وصل نمیشن منم توقعم بالا رفته :D
راستی ps5 من دیجیتاله 4/5 ورژن از این نیست خاموشیش
افلاین کش نیازت به اینترنت رپ از بین میبره تاثیری رو خاموشی‌ کنسولت نداره
kernel panic رو همه دارن چه انلاین چه افلاین فرقی نداره

لینک این اپ افلاین رو برا منم بزارید دمتون گرم

activates etaHEN and has OFFLINE cache
لینک جدیدترین ورژن:
PS5-HOST-LITE-OFFLINE

بعد از اینکه جیلبریک رو انجام دادی اینو نصب کن بعد اول کش هارو پاک کن بعد همونطوری برنامه رو باز کن بزار اتومات کارش تموم شه و پیغام بده که دیباگ ستینگ ردی .... بعد حله دیگه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: rezagoli
درود برنامه فایل منیجر و آپالو برای انتقال سیو ندارین!!! قبلیا ps4 قفله
View attachment 319493

ارادت
اینو قبلا تو قسمت مربوط ب اخرین اخبار هک مرتبط با PS5 اطلاع رسانی شد ک فعلا فایل منیجرو بعضی اپ های دیگه از قبیل همین اپولو البته در مورد اپ اپولو سیو تا اونجا ک میدونم و اگر اشتباه نکنم باید برای کنسول PS5 فیکس بشن و نیاز ب زمان دارن...
در عین حال قبلا برای PS4های کپیخور یک روش وجود داشت برای دور زدن اکانت از طریق پیلود web Activator حتی از طریق اپولو سیوم امکان دور زدن اکانت بود ک با فعالسازیش سپس با استفاده از اتصال یک فلش usb ب کنسول در قسمت ستینگ و Application Saved Data Management میشد سیوارو منتقل و بکاپم برداشت اما فعلا برای PS5 اینم فک نکنم اومده باشه

خبری ک قبلا اطلاع رسانی شده بود:
هومبرو‌های lapy دارن یکی پس از دیگری رو PS5 فیکس و اجرا میشن فقط فایل منیجر نیاز به زمان داره تا بتونن امکان نشون دادن فایلهای سیستمی رو فراهم کنن بنابراین بعد از اجرا فعلا هیچ پیکربندی برای PS5 رو نشون نمیده
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
رو کنسول PS4 دوستانی ک تجربه جیلبریک داشتن حتما اینم حداقل یکبار تجربه کردن ک بعضی اوقات دیتابیس کنسول دچار مشکلاتی میشه و عمدتا دلیلش برمیگرده ب دستکاری در فایلهای سیستمی یا از طریق Rebuild Database ک حتما بعدش بعد از فرایند و ریستارت کنسولتون همه ایکونهای بازی حذف اما دیتا و میزان حجم اشغال شده از اونها تو قسمت هارد داخلی هست
خب رو کنسول PS4 چن تا راهکار برای حل موضوع بود ک تو زمان خودش اطلاع رسانی شد اما انگار برای PS5م این مشکل ممکنه بوجود بیاد بنابراین تو ویدیو زیر اشاره ب همین موضوع یعنی

PS5 Database Rebuilder Tool Released | Repair Corrupted App.db/Appinfo.db​

Ps5 دیجیتالی 4.50
ممنون

این الان قفل رو بازی رو هاست لایت افلاینم این قفل بود!!!View attachment 319442
چه کسی اینو ترجمه کرده؟وقتی همه چی رو با Google translate ترجمه میکنن اینجور جاها خودشو نشون میده.
اینجا S برای جمع کردن به کار نرفته و بلکه برای تعلق به کار رفته.
درستش میشه: عقیده قاتل (باور قاتل- اعتقاد یک قاتل)
که اینجا اعتقاد قهرمان سری بازی های Assassin`s Creed همواره همون برادری و رفاقتی هست که بین خود قهرمان بازی و مردم و همراهانش وجود داره و برای همون باور هست که آدم میکشه
سراب هم که در آخر اومده در واقع اسم این سری از بازی هست
ببخشید که طولانی شد ولی خواستم ببینید معنیش چه قدر متفاوت میشه
قاتلان عقیده کجا.... و عقیده و باور یک قاتل کجا...

در عین حال قبلا برای PS4های کپیخور , برای دور زدن اکانت از طریق پیلود web Activator بعلاوه برنامه PS4 activation offline بصورت نرم افزار و از طریق PC حتی با اپولو سیوم امکان دور زدن اکانت بود ک با فعالسازیش سپس با استفاده از اتصال یک فلش usb ب کنسول در قسمت ستینگ و Application Saved Data Management میشد سیوارو منتقل و بکاپم برداشت اما فعلا برای PS5 اینم فک نکنم اومده باشه

PS5 activation offline tool Port by sistro
needs to check this out

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or