Amir nyny
کاربر سایت
مرج کردم درست شدالان متوجه شدم کلا داری آپدیت نصب میکنی نشون نمیده داره نصب میشه!!!ولی بستکی به هجم آپدیت صبر کنی کاری نکنی یهو پیغام میده که نصب شد!
مرج کردم درست شدالان متوجه شدم کلا داری آپدیت نصب میکنی نشون نمیده داره نصب میشه!!!ولی بستکی به هجم آپدیت صبر کنی کاری نکنی یهو پیغام میده که نصب شد!
فک نکنم مگر تو همون برنامه مارکوس اپشنی براش باشهدوستان راهی هست مرج شده رو جدا کرد یا بقولی آندو زد
من اساسین سراب نسخه p$5 رو میخوام برکردنم به ps4
احتمالن درایو C شما حجمش کمهکسی میدونه این ارور رو چرا میزنه زمان مرج کردن اپدیت ۵.۰۱ و خود بازی اصلی گاد رگناروک ؟
درایو c من اس اس دی ۹۹۰ پرو سامسونگه ۱۸۰ گیگ خالی دارهاحتمالن درایو C شما حجمش کمه
هم باید درایوی ک این نرم افزار داخلش هست ۲ برابر حجم بازی خالی داشته باشه هم درایو C شما به اندازه ی حجم بازی خالی داشته باشه
فقط بازیهای پی اس ۴سلام. دوستان من نرم افزاری ps5 هک کردم واقعا راضی ام همه چی عالیه . فقط یه سوال الان بازی های هکی PS4 هم میتونم بازی کنم یا هکی PS5 اختصاصیه ؟
حتما تستش میکنمسلام دوستان من etaHan 1.2b روی دو تا کنسول ps5 هکی خودم اجرا کردم کاملا جواب بود مخصوصا روی چندتا بازی سنگین که کمی کندی دیده میشد تست کردم دیگه خبری از لگ یا کندی تصویر نبود در بستن بازیها یا سوییچ کردن به یه بازی دیکه کاملا عالی شده تو چندبار روشن کردن مجدد دستگاه هم بدون خاموشی جلبریک انجام شد فقط نسبت به نسخه قبلی تقریبا 30 ثانیه زمان جلبریک بیشتر طول میکشه که بهتر از خاموشیه همین یکقدم رو به جلو هم خیلی تاثیر گذاره( البته از نظر من) ولی بازم جا داره این برنامه بهتر هم بشه
درودسلام دوستان من etaHan 1.2b روی دو تا کنسول ps5 هکی خودم اجرا کردم کاملا جواب بود مخصوصا روی چندتا بازی سنگین که کمی کندی دیده میشد تست کردم دیگه خبری از لگ یا کندی تصویر نبود در بستن بازیها یا سوییچ کردن به یه بازی دیکه کاملا عالی شده تو چندبار روشن کردن مجدد دستگاه هم بدون خاموشی جلبریک انجام شد فقط نسبت به نسخه قبلی تقریبا 30 ثانیه زمان جلبریک بیشتر طول میکشه که بهتر از خاموشیه همین یکقدم رو به جلو هم خیلی تاثیر گذاره( البته از نظر من) ولی بازم جا داره این برنامه بهتر هم بشه
سلام من هم ولف نصب کردم کلا هنگ میکرد پاک کردمش همونPS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg را نصب کردم که خودش به ورژن جدید etahab 1.2b آپدیت شده برنامه ولف کلا مشکل داشت الان حتی برنامه itemz flow را آفلاین خیلی سریع باز میکنه تا حالا هم با همین برنامه 3تا بازی ps5 نصب کردم بدون مشکل فقط زمان نصب بازی کپی از هار اکسترنال به هارد داخلی کنسول (که باید طبق ویدیو آموزش مدرن وارفار ببینید ) زمانش طولانی تر از ps4 هستش ولی ارزش داره تست هاستهای مختلف بد نیست ولی من با این برنامه PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg آفلاین خیلی راحت تر کنسول جلبریک میشه به نظرم کمی صبر کنید بلاخره ورژنهای جدید هاستها میاد فعلا با همین که هست باید کار کرددرود
من ولف رو نصب کردم کوکی پاک کردم اجرا کردم etahab 1.2b رو نسخه اصلی هنگ کرد خاموش شد نسخه بتا نصب کردم اجرا شد کامل ولی رفتم تو بازی جوری هنگ کرد که فقط باید از یرق کشید!!! شما چجوری اجرادکردی
اینو لینکشوداری من انلاینشو استفاده کردم با بروزر متاسفانه سیستم هنگ کردنPS5-HOST-LITE-OFFLINE.p
سلام من هم ولف نصب کردم کلا هنگ میکرد پاک کردمش همونPS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg را نصب کردم که خودش به ورژن جدید etahab 1.2b آپدیت شده برنامه ولف کلا مشکل داشت الان حتی برنامه itemz flow را آفلاین خیلی سریع باز میکنه تا حالا هم با همین برنامه 3تا بازی ps5 نصب کردم بدون مشکل فقط زمان نصب بازی کپی از هار اکسترنال به هارد داخلی کنسول (که باید طبق ویدیو آموزش مدرن وارفار ببینید ) زمانش طولانی تر از ps4 هستش ولی ارزش داره تست هاستهای مختلف بد نیست ولی من با این برنامه PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg آفلاین خیلی راحت تر کنسول جلبریک میشه به نظرم کمی صبر کنید بلاخره ورژنهای جدید هاستها میاد فعلا با همین که هست باید کار کرد
اینو لینکشوداری من انلاینشو استفاده کردم با بروزر متاسفانه سیستم هنگ کرد
اقا لینک بده ما ام بریزیم شاید اوکی شدسلام من هم ولف نصب کردم کلا هنگ میکرد پاک کردمش همونPS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg را نصب کردم که خودش به ورژن جدید etahab 1.2b آپدیت شده برنامه ولف کلا مشکل داشت الان حتی برنامه itemz flow را آفلاین خیلی سریع باز میکنه تا حالا هم با همین برنامه 3تا بازی ps5 نصب کردم بدون مشکل فقط زمان نصب بازی کپی از هار اکسترنال به هارد داخلی کنسول (که باید طبق ویدیو آموزش مدرن وارفار ببینید ) زمانش طولانی تر از ps4 هستش ولی ارزش داره تست هاستهای مختلف بد نیست ولی من با این برنامه PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg آفلاین خیلی راحت تر کنسول جلبریک میشه به نظرم کمی صبر کنید بلاخره ورژنهای جدید هاستها میاد فعلا با همین که هست باید کار کرد