roozbeh agha
کاربر سایت
دقیقا منم همینطوربرا من etahen 1.2 اجرا میشه ولی تو بازی هنگ میکنه و هیچیام نمیشه نصب کرد میمونه تو اون صفحه
دقیقا منم همینطوربرا من etahen 1.2 اجرا میشه ولی تو بازی هنگ میکنه و هیچیام نمیشه نصب کرد میمونه تو اون صفحه
سلام دوست گرامی شما همون لینک قبلی PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg که تو پستهای بالاتر آقا رضا گذاشته را نصب کنید قبلش کوکیها را پاک کنید وقتی آنلاین شدید وارد برنامه بشید تا خودش کش بشه توکوکیها و زمانی که برنامه کامل میشه نوشته etahen 1.2 بالای برنامه میاد. ولی من برای محکم کاری اول از طریق یوز گاید کنسول جلبریک کردم بعد از گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را زدم که کش از روی همه یوزرها پاک شد بعد کوکیها را پاک کردم دستگاه را خاموش کردم یه چند دقیقه ای حتی کابل برق کشیدم بعد از چند دقیقه انلاین وارد PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg شدم وکامل خودش کش شد . نشینید یکساعت با دستگاه کلنجار برید بعدش هی میگید هنگ کرده منهم فقط موقع نصب آنلاین این برنامه خاموشی داشتم ولی با حوصله کار پیش بردم مشکل هنگی ندارم خاموشی هم طبیعی (مثل ورژن 6.72 ps4 که اولش خاموشی زیاد داشت ولی الان بهترین ورژن کپخوره) چون هنوز اول کار هست به مرور بهتر میشه یکی هم چندتا هاست روی کنسول نصب نکنید یکی که کنسولتون راحت تر اجرا میکنه نصب کنید PS5-HOST-LITE-OFFLINEاقا لینک بده ما ام بریزیم شاید اوکی شد
من فک کنم بهتره بزارم مشکلات این برنامه حل شه بعدا امتحان کنم الان به اینهمه دردسرش نمیرزهسلام دوست گرامی شما همون لینک قبلی PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg که تو پستهای بالاتر آقا رضا گذاشته را نصب کنید قبلش کوکیها را پاک کنید وقتی آنلاین شدید وارد برنامه بشید تا خودش کش بشه توکوکیها و زمانی که برنامه کامل میشه نوشته etahen 1.2 بالای برنامه میاد. ولی من برای محکم کاری اول از طریق یوز گاید کنسول جلبریک کردم بعد از گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را زدم که کش از روی همه یوزرها پاک شد بعد کوکیها را پاک کردم دستگاه را خاموش کردم یه چند دقیقه ای حتی کابل برق کشیدم بعد از چند دقیقه انلاین وارد PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg شدم وکامل خودش کش شد . نشینید یکساعت با دستگاه کلنجار برید بعدش هی میگید هنگ کرده منهم فقط موقع نصب آنلاین این برنامه خاموشی داشتم ولی با حوصله کار پیش بردم مشکل هنگی ندارم خاموشی هم طبیعی (مثل ورژن 6.72 ps4 که اولش خاموشی زیاد داشت ولی الان بهترین ورژن کپخوره) چون هنوز اول کار هست به مرور بهتر میشه یکی هم چندتا هاست روی کنسول نصب نکنید یکی که کنسولتون راحت تر اجرا میکنه نصب کنید PS5-HOST-LITE-OFFLINE
فک نکنم از کوکی باشه منم هر سری برا جیل کردن میپاکم کوکی روکوکی کش همرپ پاکیدم هم ولف هم اونیکس از بروسر نصبیدم جفتش هنگ
من الان متوجه شدم کلا آنلاین باشم هنگ نمیکنه میزون کار میکنه!!!!!فک نکنم از کوکی باشه منم هر سری برا جیل کردن میپاکم کوکی رو
من انلاین ام باشم هیچ فرقی نمیکنهمن الان متوجه شدم کلا آنلاین باشم هنگ نمیکنه میزون کار میکنه!!!!!
نمیدونم چرا 1.05اخرین اپدیت Itemzflow برای PS5 ب 1.05
+
etaHEN has been updated to 1.4b
View attachment 324817
View attachment 324818
View attachment 324819
درودنمیدونم چرا 1.05
itemzflow
برام بالا نمیاد
4.50 فریمورمه
آنلاین اجرا میکنم بروزم کردم گولدن هنو
موقع اجرا صفحه سیاه میشه...
سلام در جواب سوال شما که در قسمت آخرین اخبار هک ps5 سوال کرده بودید در مورد سیاه شدن صفحه itemz flow v1.5 موقع اجرا بگم من هم مثل شما به این مشکل برخوردم دلیلش هم این بود itemz flow v1.5 در زمان آفلاین بودن نصب کردم در حالی که نصب این برنامه احتیاج به آنلاین بودن هست اول هاستی که استفاده میکنی به etahen 1.4 آپدیت کن برای اینکه GOLD han باید فعال باشه بعد مجدد itemz flow v1.5 را زمانی که آنلاین هستی نصب کن وکافی یکبار داخل برنامه بری و اجرا بشه بعدش حتی دستگاه را آفلاین جلبریک کنید itemz flow v1.5 کار میکنه عکس هم گذاشتمکوکی کش همرپ پاکیدم هم ولف هم اونیکس از بروسر نصبیدم جفتش هنگ
با احترامسلام من این برنامه مدیریتی PS5-Xplorer نسخه 1.00 برای PS5 را نصب کردم ولی واقعا کارایش بلد نیستم . حتی با ورژن ps4 هم تا حالا کار نکردم