اموزش هک برای کنسول PS5

اقا لینک بده ما ام بریزیم شاید اوکی شد
سلام دوست گرامی شما همون لینک قبلی PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg که تو پستهای بالاتر آقا رضا گذاشته را نصب کنید قبلش کوکیها را پاک کنید وقتی آنلاین شدید وارد برنامه بشید تا خودش کش بشه توکوکیها و زمانی که برنامه کامل میشه نوشته etahen 1.2 بالای برنامه میاد. ولی من برای محکم کاری اول از طریق یوز گاید کنسول جلبریک کردم بعد از گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را زدم که کش از روی همه یوزرها پاک شد بعد کوکیها را پاک کردم دستگاه را خاموش کردم یه چند دقیقه ای حتی کابل برق کشیدم بعد از چند دقیقه انلاین وارد PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg شدم وکامل خودش کش شد . نشینید یکساعت با دستگاه کلنجار برید بعدش هی میگید هنگ کرده منهم فقط موقع نصب آنلاین این برنامه خاموشی داشتم ولی با حوصله کار پیش بردم مشکل هنگی ندارم خاموشی هم طبیعی (مثل ورژن 6.72 ps4 که اولش خاموشی زیاد داشت ولی الان بهترین ورژن کپخوره) چون هنوز اول کار هست به مرور بهتر میشه یکی هم چندتا هاست روی کنسول نصب نکنید یکی که کنسولتون راحت تر اجرا میکنه نصب کنید PS5-HOST-LITE-OFFLINE

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۵۳۷۰۲.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۵۳۷۰۲.jpg
    786 KB · مشاهده: 29
  • ۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۵۳۹۳۱.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۰۱_۱۵۳۹۳۱.jpg
    754.6 KB · مشاهده: 28
  • Like
Reactions: TinTEn and rezagoli
سلام دوست گرامی شما همون لینک قبلی PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg که تو پستهای بالاتر آقا رضا گذاشته را نصب کنید قبلش کوکیها را پاک کنید وقتی آنلاین شدید وارد برنامه بشید تا خودش کش بشه توکوکیها و زمانی که برنامه کامل میشه نوشته etahen 1.2 بالای برنامه میاد. ولی من برای محکم کاری اول از طریق یوز گاید کنسول جلبریک کردم بعد از گزینه ps5_Broweser_appCach_remove را زدم که کش از روی همه یوزرها پاک شد بعد کوکیها را پاک کردم دستگاه را خاموش کردم یه چند دقیقه ای حتی کابل برق کشیدم بعد از چند دقیقه انلاین وارد PS5-HOST-LITE-OFFLINE.pkg شدم وکامل خودش کش شد . نشینید یکساعت با دستگاه کلنجار برید بعدش هی میگید هنگ کرده منهم فقط موقع نصب آنلاین این برنامه خاموشی داشتم ولی با حوصله کار پیش بردم مشکل هنگی ندارم خاموشی هم طبیعی (مثل ورژن 6.72 ps4 که اولش خاموشی زیاد داشت ولی الان بهترین ورژن کپخوره) چون هنوز اول کار هست به مرور بهتر میشه یکی هم چندتا هاست روی کنسول نصب نکنید یکی که کنسولتون راحت تر اجرا میکنه نصب کنید PS5-HOST-LITE-OFFLINE
من فک کنم بهتره بزارم مشکلات این برنامه حل شه بعدا امتحان کنم الان به اینهمه دردسرش نمیرزه

سلام خدمت دوستان( با اجازه آقا رضا) امروز موقع اجرا itemz flow v1.3 برای نصب بازیای ps5 ارور آپدیت میداد که با نصب itemz flow v1.4 ارور بر طرف شد دوستانی که از etahen 1.3 جلبریک میکنند موقع نصب بازی هم باید از آخرین ورژن itemz flow برای کپی بازیهای ps5 به هارد داخلی کنسول استفاده کنید

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۴۹۴۴.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۴۹۴۴.jpg
    772.9 KB · مشاهده: 17
  • ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۵۰۴۷.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۵۰۴۷.jpg
    837.8 KB · مشاهده: 19
  • ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۵۱۲۹.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۰۸_۱۴۵۱۲۹.jpg
    946.6 KB · مشاهده: 18
نمیدونم چرا 1.05
itemzflow
برام بالا نمیاد
4.50 فریمورمه
آنلاین اجرا میکنم بروزم کردم گولدن هنو
موقع اجرا صفحه سیاه میشه...
درود
متاسفانه چون خودم دسترسی ب کنسول و ازمون خطا ندارم دقیقا نمیتونم ب درستی راهنمایی کنم با این حال بازم اگر طبق تصویر زیر با عدم کارکرد و صفحه مشکی روب رو میشی و منظور باشه طبق سوال و درخواست رفع مشکلی ک ازش شده اینطور جواب داده

etaHEN 1.4B is REQUIRED for Itemzflow 1.05 to work

بازم احیانا اگر با اپدیت etaHEN 1.4B مشکلت پابرجاس
تو تاپیک اموزش مطرح کن تا سایر رفقا ک کنسولو دارن بلکه تست و تونسته باشن اجرا و راهنمایی کنن.

Alireza.jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:
کوکی کش همرپ پاکیدم هم ولف هم اونیکس از بروسر نصبیدم جفتش هنگ
سلام در جواب سوال شما که در قسمت آخرین اخبار هک ps5 سوال کرده بودید در مورد سیاه شدن صفحه itemz flow v1.5 موقع اجرا بگم من هم مثل شما به این مشکل برخوردم دلیلش هم این بود itemz flow v1.5 در زمان آفلاین بودن نصب کردم در حالی که نصب این برنامه احتیاج به آنلاین بودن هست اول هاستی که استفاده میکنی به etahen 1.4 آپدیت کن برای اینکه GOLD han باید فعال باشه بعد مجدد itemz flow v1.5 را زمانی که آنلاین هستی نصب کن وکافی یکبار داخل برنامه بری و اجرا بشه بعدش حتی دستگاه را آفلاین جلبریک کنید itemz flow v1.5 کار میکنه عکس هم گذاشتم

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۰۵۱۳.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۰۵۱۳.jpg
    481.5 KB · مشاهده: 4
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۸۵۵۳۸.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۸۵۵۳۸.jpg
    683.5 KB · مشاهده: 3
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۰۸۴۲.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۰۸۴۲.jpg
    1.2 MB · مشاهده: 3
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۴۴۳.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۴۴۳.jpg
    1.4 MB · مشاهده: 2
سلام من این برنامه مدیریتی PS5-Xplorer نسخه 1.00 برای PS5 را نصب کردم ولی واقعا کارایش بلد نیستم . حتی با ورژن ps4 هم تا حالا کار نکردم

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۲۵۴.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۲۵۴.jpg
    955.9 KB · مشاهده: 2
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۴۱۸.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۴۱۸.jpg
    602.8 KB · مشاهده: 2
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۵۲۵.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۵۲۵.jpg
    642.8 KB · مشاهده: 1
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۶۳۷.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۶۳۷.jpg
    545.4 KB · مشاهده: 2
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۷۴۱.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۱۲۵۷۴۱.jpg
    813.5 KB · مشاهده: 3
  • Like
Reactions: rezagoli
سلام من این برنامه مدیریتی PS5-Xplorer نسخه 1.00 برای PS5 را نصب کردم ولی واقعا کارایش بلد نیستم . حتی با ورژن ps4 هم تا حالا کار نکردم
با احترام
هومن عزیز با اینکه تکراری هم شاید بشه همونطور ک میدونی تو پستا عرض کردم کنسول نسل جدیدو جهت ازمونو خطای مناسب اپ ها ندارم متاسفانه,اما راجب نسل قبل و کارکرد این فایل منیجر باید بگم ب همون اندازه ای ک اهمیت هک برای کنسول یا انواع هک بطور مثال برای تلفن همراه خصوصا تو روت اندروید و جیلبریک ایفون مهمه این فایل منیجرم یک پیش نیاز و ب نظرم واقعا لازمه از اون جهت میگم مهمه چون خودت در جریانی ک انواع دسترسی برای کارای مختلف ویرایش رو برای شما فراهم میکنه هر چن نیاز ب اگاهی,اشنایی لازم جهت کار داره و اگر جایی ناخواسته اشتباه بشه امکان هر اتفاقی هست تو یک حالتش بالا نیومدن سیستم و نصب دوباره س.
فایل منیجر یا همون PS5-Xplorer ک از دولوپر lapy تو نسل قبلم مورد استفاده بود تو ورژن اولیه برای PS5 همونطور ک گفته شد دچار نواقص بود و فقط قسمت sandbox و دسترسی جزیی برای بعضی از کارهارو میداد اما الان با تلاش LM ظاهرا برنامه بصورت کامل و تب دسترسی ب روت هم در اختیاره هر چن همونطور ک عرض کردم هنگام کار یا انواع جا ب جایی جهت ویرایش فایل های سیستمی باید بکاپ و دقت کافی انجام بشه در غیراینصورت عواقب ناشی از اون بر عهده خود کاربر میشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homan425

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or