اموزش هک برای کنسول PS5

رفقا من یه مشکی که دارم اینه که رو itemzflow 1.05 و etahen1.4 از رو اس اس دی هم بازیهارو شناسایی میکرد هم اجرا ولی الان که کپی کردم رو اس اس دی کنسول dirt 5 رو اجرا نمیکنه ۲تا ازون بازیهارو ام اصلا شناسایی نمیکنه دیگ
کسی میدونه مشکل چیه ؟

• Like
Reactions: Homan425
رفقا من یه مشکی که دارم اینه که رو itemzflow 1.05 و etahen1.4 از رو اس اس دی هم بازیهارو شناسایی میکرد هم اجرا ولی الان که کپی کردم رو اس اس دی کنسول dirt 5 رو اجرا نمیکنه ۲تا ازون بازیهارو ام اصلا شناسایی نمیکنه دیگ
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگو

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۹۱۷.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۹۱۷.jpg
    690.5 KB · مشاهده: 13
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۳۹۱۸.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۳۹۱۸.jpg
    552 KB · مشاهده: 12
سلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگو
اخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازی

اخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازی
منظورم از نصب همون کپی بازی با برنامه itemzflow از هارد اکسترنال به هارد داخلی کنسول هستش

تو god ragnarok نسخه پی اس ۵ از ادامه سیو ام میخام برن میزنه download in progress ۹۰ گیگ میخاد دانلود کنه ولی از اول گیم بخام برم مشکلی نیس کسی میدونه داستان چیه ؟

• Like
Reactions: xuser
دوستان اجرای بازی ps5 قلق خاصی داره مگه ؟
من kena ‌رو‌ ریختم با itemzflow
داخل همونجا رفرش کردم تا بازیو پیدا کرد بعد همونجا اجرا کردم ولی بازی یه جورایی تیک داره کنده

آقای Homan425

rezagoli

roozbeh agha

من در مورد ریختن بازی به چن تا مشکل خوردم الان بلخره شما با چه روشی بازی تو کنسول می ریزید ؟ یکی یه روش پیچیده ای میگه که با پایتون باید یه فایل هایی رو انگولک کرد یکی میگه باید فیرموار کنسول رو به 4.51 رسوند بعد دو تا dns ست کرد و وارد یه سایتی شد و یه چیزایی رو ok کرد تا کنسول هک شه . الان من کنسول رو به فیرموار 4.51 آپدیت کردم از یه سایت ایرانی هم چن تا بازی دانلود کردم یکی گاست آف توشیما که وقتی اکسترکتش کردم هزاران فایل توش بود ولی چن تا بازی دیگه مثل فیفا 24 فقط یه فایل حجیم pkg بود بعد سایت دانلود بازی ایرانی گفته بود فقط یک دی ان اس اکی کنید من یک دی ان اس رو وارد کردم بعدش دو تا done یا اکی لازم دون دوم یا اکی دوم ثبت نمیشه انگار که تا دی ان اس دوم یا پرایمری دی ان اس ثبت نشه اکی نمشه . الان سوال من اینه اصلا من دی ان اس ایرانی نخواستن دی ان اس های خارجی که شما استفاده می کنید و فعال هستن چیا هستن ؟ یه مومن بیاد درست حسابی هم دی ان اس ها رو بگه هم این که بگه بلخره با کدوم روش کنسول رو هک کنیم ؟؟ با انگوولک کاری با پایتون یا وارد شدن به سایت دی ان اس ؟؟ و این چیزی که تو سایت دی ان اس ok می کنیم در حقیقت etahen1.7b هست ؟؟؟ و آیا هر بار موقع روشن کردن کنسول باید به اینترنت وصل شد و etahen رو اکی کرد ؟؟ یک نفر بیاد یه توضیح جامع بده ببینیم بلخره چی به چیه دو نفر تو انجمن خودشون صفر تا صد بلدن چی به چیه به بقیه توضیح دقیق و جامع نمیدن تو بخش آموزش هم هر کی اومده یه روش هک گفته برا خودش و فرق و مزایا و معایب روش ها رو کسی نگفته و دی ان اس ها رو هم چن نفر تو بخش آموزش نوشتن از کار افتاده ...

آقای roozbeh agha الان شما این etahen1.7b رو تو چه دی ان اس و سایتی دیدید ؟؟​

آقای Homan425 الان شما با چه روشی چن تا کنسول رو هک کردید با روش انگولک کاری با پایتون یا با روش دی ان اس و ورود به یک سایتی و اکی کردن رو یک گذینه ؟​

لطفا ابهامات رو برطرف کنید ممنون .

• Like
Reactions: Homan425

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or