سلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگورفقا من یه مشکی که دارم اینه که رو itemzflow 1.05 و etahen1.4 از رو اس اس دی هم بازیهارو شناسایی میکرد هم اجرا ولی الان که کپی کردم رو اس اس دی کنسول dirt 5 رو اجرا نمیکنه ۲تا ازون بازیهارو ام اصلا شناسایی نمیکنه دیگ
کسی میدونه مشکل چیه ؟
اخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازیسلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگو
منظورم از نصب همون کپی بازی با برنامه itemzflow از هارد اکسترنال به هارد داخلی کنسول هستشاخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازی
همینکار رو کردم نمیشناسه دوتا از بازی هارو اسکن ام میکنم باز نمیشناسه بعد dirt 5 ام اجرا نمیشن از رو اس اس دی کنسولمنظورم از نصب همون کپی بازی با برنامه itemzflow از هارد اکسترنال به هارد داخلی کنسول هستش
1.04 سرعتش از ۱.۵و۱.۶ خیلی بهترهکسی نسخه نصبی افلاین هاست گیمر هک که حاوی etahen 1.4 باشه داره ؟