اموزش هک برای کنسول PS5

با احترام
هومن عزیز با اینکه تکراری هم شاید بشه همونطور ک میدونی تو پستا عرض کردم کنسول نسل جدیدو جهت ازمونو خطای مناسب اپ ها ندارم متاسفانه,اما راجب نسل قبل و کارکرد این فایل منیجر باید بگم ب همون اندازه ای ک اهمیت هک برای کنسول یا انواع هک بطور مثال برای تلفن همراه خصوصا تو روت اندروید و جیلبریک ایفون مهمه این فایل منیجرم یک پیش نیاز و ب نظرم واقعا لازمه از اون جهت میگم مهمه چون خودت در جریانی ک انواع دسترسی برای کارای مختلف ویرایش رو برای شما فراهم میکنه بنابراین واقعا لازمه هر چن نیاز ب اگاهی,اشنایی لازم جهت کار داره و اگر جایی ناخواسته اشتباه بشه امکان هر اتفاقی هست تو یک حالتش بالا نیومدن سیستم و نصب دوباره س.
فایل منیجر یا همون PS5-Xplorer ک از دولوپر lapy تو نسل قبلم مورد استفاده بود تو ورژن اولیه برای PS5 همونطور ک گفته شد دچار نواقص بود و فقط قسمت sandbox و دسترسی جزیی برای بعضی از کارهارو میداد اما الان با تلاش LM برنامه بصورت کامل و تب دسترسی ب روت هم در اختیاره هر چن همونطور ک عرض کردم هنگام کار یا انواع جا ب جایی جهت ویرایش فایل های سیستمی باید بکاپ و دقت کافی انجام بشه در غیراینصورت عواقب ناشی از اون بر عهده خود کاربر میشه.
سلام وعرض ادب خدمت شما آقا رضا ممنونم که همیشه پاسخگو هستید بیشتر این PS5-Xplorer را نسخه ps4 را دیده بودم ولی چون احتیاجی بهش نداشتم زیاد پیگیرش نبودم (هر چند هیچ کاری را بدون تحقیق و آموزش و راهنمایی انجام نمیدم ) و روی هیچکدوم از ps4 هکی استفاده نکرده بودم با توجه به راهنماییهای شما به نظرم این فایل منیجر مگر در موارد خاص کار راه بنداز و مثمر ثمر برای ما کاربرها باشه وقبل از اینکه راهنمایی شما را ببینم از روی کنسول پاک کردم چون ترسیدم مشتریها اونو بجای بازی اشتباهی بگیرند و وارد بشن بعدش دردسر بشه برام حالا سر فرصت این برنامه هم در موردش شروع میکنم یادگیری کارهای که اگر بدردم بخور مگرنه فعلا کاری باهاش ندارم

• Like
Reactions: rezagoli
سلام وعرض ادب خدمت شما آقا رضا ممنونم که همیشه پاسخگو هستید بیشتر این PS5-Xplorer را نسخه ps4 را دیده بودم ولی چون احتیاجی بهش نداشتم زیاد پیگیرش نبودم (هر چند هیچ کاری را بدون تحقیق و آموزش و راهنمایی انجام نمیدم ) و روی هیچکدوم از ps4 هکی استفاده نکرده بودم با توجه به راهنماییهای شما به نظرم این فایل منیجر مگر در موارد خاص کار راه بنداز و مثمر ثمر برای ما کاربرها باشه وقبل از اینکه راهنمایی شما را ببینم از روی کنسول پاک کردم چون ترسیدم مشتریها اونو بجای بازی اشتباهی بگیرند و وارد بشن بعدش دردسر بشه برام حالا سر فرصت این برنامه هم در موردش شروع میکنم یادگیری کارهای که اگر بدردم بخور مگرنه فعلا کاری باهاش ندارم
ارادت خواهش میکنم
حقیقت من چون دیدم پست شما جنبه سوالی داشت خدمتت توضیحات دادم اما قطعا نیاز لازمه برای استفاده تو هر دفعه نیس خصوصا وقتی اشاره برای مشتری داشتی
همونطور ک گفتم این فایل منیجر برای نصب اواتار نصب بازی البته نصب بازیرو از محیط اصلی و هک شده هم میشه نصبید ولی با اینم میشه
همینطور جا ب جایی یا بکاپ مهم از فایلای سیستمی+ویرایش اونها جهت زیبا سازی محیط کنسول,پاک کردن فایلای غیرضروری ک بعضی اوقات تو روت کنسول ایجاد و ظرفیت هاردو بی دلیل اشغال کردن ضمن تاکید دوباره اشنایی و دقت کافی ب اینها میشه بهمراه بسیار از موارد دیگه استفاده داشت لذا از این جهت و دیدگاه استفاده شخصی و تجربه خودم نصب و استفاده اون رو کنسولای هک شده, لازم دونستم
در نتیجه اگر اینها مهم نباشه دیگه نیازی ام نداره بنابراین فکر بدی نیس اگر احتیاجی نیس یا اشنایی نداری پاک کردی.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homan425
اقا یه سوال ps5 دیجیتال ورژن ۵ امکان کپی خور شدن رو داره ، چون گفتین تا ۶.۷۱ فقط مخصوص دیسک داراست ، میخوام بخرم امکان داره رو دستم بمونه کپی خور نشه ؟

رفقا من یه مشکی که دارم اینه که رو itemzflow 1.05 و etahen1.4 از رو اس اس دی هم بازیهارو شناسایی میکرد هم اجرا ولی الان که کپی کردم رو اس اس دی کنسول dirt 5 رو اجرا نمیکنه ۲تا ازون بازیهارو ام اصلا شناسایی نمیکنه دیگ
کسی میدونه مشکل چیه ؟

• Like
Reactions: Homan425
رفقا من یه مشکی که دارم اینه که رو itemzflow 1.05 و etahen1.4 از رو اس اس دی هم بازیهارو شناسایی میکرد هم اجرا ولی الان که کپی کردم رو اس اس دی کنسول dirt 5 رو اجرا نمیکنه ۲تا ازون بازیهارو ام اصلا شناسایی نمیکنه دیگ
کسی میدونه مشکل چیه ؟
سلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگو

Attachments

• ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۹۱۷.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۱۹۱۷.jpg
    690.5 KB · مشاهده: 13
  • ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۳۹۱۸.jpg
    ۲۰۲۴۰۱۱۵_۰۹۳۹۱۸.jpg
    552 KB · مشاهده: 12
سلام دوست گرامی اگر منظورت خود بازیهای ps5 فکر میکنم باید دوباره نصبشون کنید من هارد اکسترنال یکی از ps5 کپیخورم را که پر از بازی بود (تماما بازی ps4 بود) را به یکی دیگه ps5 کپیخور وصل کردم که با برنامه itemzflow کامل شناسایی کرد بدون اینکه از شما بخواد هارد را فرمت کنید. فقط قبلش اگر بازی تکراری از بابت ورژن و ایدی بازی در هارد کنسول و هارد اکسترنال باشه اسامی بازیها را نشان میده .باید یکیش را پاک کنید و در مرحله بعد سوال میکنه از کدوم هارد میخوای پاک بشه . هر چند من اینکار را از روی کنجکاوی انجام دادم دیگه بقیه کار را ادامه ندادم . برنامه itemzflow درمورد شناسایی بازیهای ps4 عالی شناسایی میکنه ولی برای بازیهای ps5 فکر میکنم باید مجدد نصب کنید تا دوباره شناسایی بشه . شما اینکار را اگر دوست داشتی انجام بده تجربه کارت هم به ما بگو البته من سه تا ps5 آنلاین هم دارم روی همشون یک هارد SSD یکترابایت و یک هارد اکسترنال یکترابایت وصله و در مورد جابجای بازی بروی هاردها مشکلی نداشتم .چون قصد اضافه کردن هارد SSD به ps5 کپیخورهام دارم بهتره از تجربه کسی که اینکار را انجام داده دیگران هم استفاده کنند اگر مشکلت حل شد به ما هم بگو
اخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازی

اخه بازی پی اس ۵ که نصب نداره میریزی رو هارد خود itemzflow میشناسه میاره بالا لانچ رو میزنی میره تو بازی
منظورم از نصب همون کپی بازی با برنامه itemzflow از هارد اکسترنال به هارد داخلی کنسول هستش

تو god ragnarok نسخه پی اس ۵ از ادامه سیو ام میخام برن میزنه download in progress ۹۰ گیگ میخاد دانلود کنه ولی از اول گیم بخام برم مشکلی نیس کسی میدونه داستان چیه ؟

• Like
Reactions: xuser

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or