اموزش هک برای کنسول PS5

سلام دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
میخواستم بدونم میشه روی ps5 کپیخور 4.51 از دیسک بازیهای ارجینال ps5 استفاده کرد؟

میشه اما بهتره استفاده نکنی.
چون بعضا یا بهتره بگم بیشترشون حاوی آپدیت کنسول هستن چون یه حداقل ورژنی رو برای اجرا لازم دارن و سازنده اون ورژن رو داخل دیسک قرار میده (چیزیه که شنیدم و خوندم و خودم یکبار زمان ps4 شاهد بودم )

با احترام
هومن عزیز با اینکه تکراری هم شاید بشه همونطور ک میدونی تو پستا عرض کردم کنسول نسل جدیدو جهت ازمونو خطای مناسب اپ ها ندارم متاسفانه,اما راجب نسل قبل و کارکرد این فایل منیجر باید بگم ب همون اندازه ای ک اهمیت هک برای کنسول یا انواع هک بطور مثال برای تلفن همراه خصوصا تو روت اندروید و جیلبریک ایفون مهمه این فایل منیجرم یک پیش نیاز و ب نظرم واقعا لازمه از اون جهت میگم مهمه چون خودت در جریانی ک انواع دسترسی برای کارای مختلف ویرایش رو برای شما فراهم میکنه هر چن نیاز ب اگاهی,اشنایی لازم جهت کار داره و اگر جایی ناخواسته اشتباه بشه امکان هر اتفاقی هست تو یک حالتش بالا نیومدن سیستم و نصب دوباره س.
فایل منیجر یا همون PS5-Xplorer ک از دولوپر lapy تو نسل قبلم مورد استفاده بود تو ورژن اولیه برای PS5 همونطور ک گفته شد دچار نواقص بود و فقط قسمت sandbox و دسترسی جزیی برای بعضی از کارهارو میداد اما الان با تلاش LM ظاهرا برنامه بصورت کامل و تب دسترسی ب روت هم در اختیاره هر چن همونطور ک عرض کردم هنگام کار یا انواع جا ب جایی جهت ویرایش فایل های سیستمی باید بکاپ و دقت کافی انجام بشه در غیراینصورت عواقب ناشی از اون بر عهده خود کاربر میشه.
سلام اقا رضا بازیهایی که برای ps4 کپی خور داریم قابل نصب روی ps5 هست یا حتما باید نسخه مخصوصش دانلود بشه؟

• Like
Reactions: rezagoli
سلام دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
میخواستم بدونم میشه روی ps5 کپیخور 4.51 از دیسک بازیهای ارجینال ps5 استفاده کرد؟
قاعدتا بازی های قدیمی میشه ولی بازی های جدید سیستم آپدیت میکنن و دیگه نمیتونی هک بکنی

سلام اقا رضا بازیهایی که برای ps4 کپی خور داریم قابل نصب روی ps5 هست یا حتما باید نسخه مخصوصش دانلود بشه؟
سلام . این دوتا dns که تو پست اول گذاشتین آفلاین هستن ؟ یعنی به PSN وصل نمیشن؟
Primary DNS:192.241.221.79

Secondary DNS:165.227.83.145
سلام ی عذر خواهی بابت دیر جواب دادن چون متاسفانه دیگه اونقدر زمان هم ندارم بابت پاسخگو بودن در این قسمت ولی اگر باشم و هر وقت ببینمو کمکی ازم بربیاد حتما جواب خواهم داد

وحید عزیز نیاز ب دیتا مجزا PS4(fpkg)نیست اما بعضی از اینارو تا اونجا ک یادمه اوایلش خود سایبر گهگاه میومد و اپدیت فیکس میزاشت برای اجرای برخی از بازیا ک نیاز ب فریمور بالاتر داشتن البته اینو قبلا پستشو گذاشته بودم
(زکو)
just ported the rest of the offsets
Terex777 یک بازی را آزمایش کرد ، او یک بازی بالاتر از 9.04 را نصب کرد ، سپس پچ Backport، کاملاً کار می کند
این بدان معناس ک بازیهای fpkg ps4 با فریمور بالاتر از 9 هم دیگه نیاز به دو برنامه برای merge و ادغام base و update نخواهند داشت و در دو فریمور 4.03 و 4.50 نصب خواهند شد.
از هاست زکو استفاده کنید و حتما تب spoofer رو در هاست فعال کنید.
جدیدترین ادرس هاست زکو برای PS5
PS5 Kernel Exploit (3.xx-4.xx)
Idlesauce

چون این dns ها برای قبل هستن ب درستی اطلاع ندارم ک در حال حاضرم جواب میدن یا خیر و طبیعتا اینگونه dns ها در خصوص هاست افلاین هستن و ب PSn اصلا کاری نداره ک معمولا توسط ال ازیف یا سایر افرادی ک اینارو میزارن ممکنه عوض یا تغییر هم بکنن.

آخرین ویرایش:
درود
خیلی وقته دستگاه خاموش بوده
الان اومدم هکش کنم بازی نصب کنم نمیشه همش پیغام حافظه پرست میده یا خاموش میکنه
بروز بروز شده ؟ سایت تغییر کردن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or