اموزش هک برای کنسول PS5

درود . فعلا برای کنسول دیجیتال اجرا نمیشه و فقط باید دیسک خور باشد ! درسته !

شما بازی اجرا میکنی خاموشیش زیاده یا کم ؟

متاسفانه فقط فت های دیسک خور در ورژن های ۶ به بعد قابلیت هک دارد مگر اینکه هک جدیدی بیاید

خاموش در حد یک درصد هست و خیلی عالی هستش
و تازه دارند بهترش هم می کنند
مهم اینه که به صورت آفلاینش بیاد و با یک کلیک از دیسک بلوری هک به راحتی آب خوردن انجام شود
برای ورژن های ۴ و ۵ هم هک با دیسک بلوری هست

آخرین ویرایش:
دوست گل
کجا من تکرار اشتباه داشتم
شما زود نتیجه نگیر اول با دقت ببین اگرم دیدی من متعجبم چرا درست متوجه نشدی!!
بنده عرض کردم یکبار اون بلوری شامل هک رو باید داشته باشن اونم واسه فریمورای 6 تا 7.61 ک هنوز ماجراش برا خود فریمورای 7 مشخص و قطعی ام نیس,یعنی از 5.50 ب بالا
و اگرم برای کسانیکه کنسول استاندارد دارن فرقی نمیکنه چه با بلوری محتوی هک و چه بدون بلوری مشروط بر فریمور تا 5.50(حالا ما یک یا دو جا تو پستها ی RE اونجا اضافه کردیم شد سلاطین غلط!!!)
بعد خودت داری جواب خودتو میدی re پس واسه زمانیکه اپدیت هک بیاد نیازه تا دوباره یک بلوری رو دست کاربر نمونه..اخه این کجااش اشتباهه منه:-j
اگر میخوای ایرادی بگیری اشکالی نداره بگیر ولی یجوری توضیح بده لااقل دیگرانم متوجه بشن ک ما با اشتباهمون کلا گمراه کردیم..
عذر میخوام از بقیه ولی این دیگه میشه ایراد بنی اسرائیلی..
دوست عزیز نگفتم قتل انجام دادید که
گفتید فقط RE نیازه گفتم فرقی نمی کنه چی باشه RE چون گرون تره سخت ترم پیدا می شه همون معمولی هم کافیه
در کل اگه همه چیز رو روی دیسک سوار کنن هک فوق العاده جالبی می شه

دوست عزیز نگفتم قتل انجام دادید که
گفتید فقط RE نیازه گفتم فرقی نمی کنه چی باشه RE چون گرون تره سخت ترم پیدا می شه همون معمولی هم کافیه
در کل اگه همه چیز رو روی دیسک سوار کنن هک فوق العاده جالبی می شه
منم نگفتم شما گفتین قاتلم
خب من دارم کمو بیش میام اینجا چندین ساله در خصوص هک PS4 و الانم گهگاه برسم و اونچه در توانم باشه سعی کردم با دقت مطلب بزارم چون میدونم اینم هست بعضی دوستان ک بیان رو اصل مطلبم ایراد وارد کنن و بگن فلانه چنانه
اونایی ک از قبل با نگارش و نوع نوشتن ما اشنا هستن میدونن نیتم چیه و اصلا قصدمم تخریب یا ادامه دادن خصوصا در مورد برخی از افرادی ک دنبال ماجرا هستن نیستم و نخواهم بود امااا وقتی اشتباهی از من رخ نداده ازت بعیده با اینکه اینجا از قبل بودی و تقریبا شناخت داری باازم اومدی گفتی اشتباهی که مدام هم دارید تکرار می کنید..
منم در جوابت اصلا ناراحت نشدم فقط گفتم ایرادی رو بگیر ک ب اون شخص وارد باشه وگرنه من تاکید نداشتم دوستان حتما و صرفا باید از RE استفاده کنن!!
همونطور ک الانم مراحل هکو بدون نیاز ب فقط داشتن اون دیسک میدونم و توضیحش رو تو پست ها بهمراه اموزش اطلاع رسانی شد
اصلا کاری نداره داری میگی من گفتم, اوکی اشکالی نداره,شما از معمولی یا هر جور صلاحته استفاده کن...
امیدوارم در اخر هر اونچه ک داری میگی ام خیرو مفید بشه..

آخرین ویرایش:
منم نگفتم شما گفتین قاتلم
خب من دارم کمو بیش میام اینجا چندین ساله در خصوص هک PS4 و الانم گهگاه برسم و اونچه در توانم باشه سعی کردم با دقت مطلب بزارم چون میدونم اینم هست بعضی دوستان ک بیان رو اصل مطلبم ایراد وارد کنن و بگن فلانه چنانه
اونایی ک از قبل با نگارش و نوع نوشتن ما اشنا هستن میدونن نیتم چیه و اصلا قصدمم تخریب یا ادامه دادن خصوصا در مورد برخی از افرادی ک دنبال ماجرا هستن نیستم و نخواهم بود امااا وقتی اشتباهی از من رخ نداده ازت بعیده با اینکه اینجا از قبل بودی و تقریبا شناخت داری باازم اومدی گفتی اشتباهی که مدام هم دارید تکرار می کنید..
منم در جوابت اصلا ناراحت نشدم فقط گفتم ایرادی رو بگیر ک ب اون شخص وارد باشه وگرنه من تاکید نداشتم دوستان حتما و صرفا باید از RE استفاده کنن!!
همونطور ک الانم مراحل هکو بدون نیاز ب فقط داشتن اون دیسک میدونم و توضیحش رو تو پست ها بهمراه اموزش اطلاع رسانی شد
اصلا کاری نداره داری میگی من گفتم, اوکی اشکالی نداره,شما از معمولی یا هر جور صلاحته استفاده کن...
امیدوارم در اخر هر اونچه ک داری میگی ام خیرو مفید بشه..
من با نیت شما چیکار دارم اون قسمت اصلاح کردم که ملت نرن دنبال BD-RE
دست شما هم درد نکنه مشابه بقیه دوستان زحمت می کشید
چون گفتید خیلیم سختی داری و نیاز به رایتر و نوع خاص بلوری هست گفتم که روی معمولی هم جواب می ده هر زمانی که هکش به جای خوبی برسه قطعا سایت ها و مغازه دارها میارن دیسکش می فروشن
اون دوست عزیزی که کلیپشون گذاشتن خیلی راحت روی فریمور 6 کار انجام دادن

• Like
Reactions: rezagoli
من با نیت شما چیکار دارم اون قسمت اصلاح کردم که ملت نرن دنبال BD-RE
دست شما هم درد نکنه مشابه بقیه دوستان زحمت می کشید
چون گفتید خیلیم سختی داری و نیاز به رایتر و نوع خاص بلوری هست گفتم که روی معمولی هم جواب می ده هر زمانی که هکش به جای خوبی برسه قطعا سایت ها و مغازه دارها میارن دیسکش می فروشن
اون دوست عزیزی که کلیپشون گذاشتن خیلی راحت روی فریمور 6 کار انجام دادن

فقط برای مرتبه اخر بهت جواب میدم

عرض کردم حالا هر طور بوده اومدی ایرادی رو گرفتی ک اصلا من تاکید نداشتم دوستان برن صرفا re بگیرن اما هی داری الانم تکرارش میکنی چیزی رو ک نگفتم چه مدلی با اون ادبیات اصلاح میکنن اخه!!!
بهت گفتم ک کاری نداره داری میگی من گفتم, اوکی اشکالی نداره,شما از معمولی یا هر جور صلاحته استفاده کن... ولی من خودم موافق اونچیزی هستم ک بدون هزینه باشه(منظورم از نیت درست اینه) یعنی بدون داشتن این دیسکم میشه مراحل هکو انجام داد...بعد بیام بگم re بگیرین ب قول خودت ک گرون ترم هست جالبه اخرش داری باز میگی در کل اگه همه چیز رو روی دیسک سوار کنن هک فوق العاده جالبی می شه!!!, اقا جان ویدیو اموزشو ک قبول داری احیانا اگر نمیگی اونم کاری بهش نداری بدون دیسکم پس میشه..(البته اینو یکبار گفته شد ک فعلا فقط در خصوص فریمورای 5.50 ب پایین)

How to Fully Jailbreak Your PS5 Offline Using ESP Development Board – Ultimate Guide!​

اگر این برد و ماژولو از قبل دارین میتونین با توجه ب این ویدیو بصورت مرحله ب مرحله ب راحتی و کوچکترین استرس از اپدیت ناگهانی فریمور بدون اطلاع بصورت خودکار مراحل اکسپلویت رو بصورت کاملا افلاین از طریق یوزرگاید کنسولتون انجام بدین..
لینک تمامی ایتم های مورد نیاز در خصوص ماژولهایESP8266 و ESP32 برای جیلبریک فریمورای 5.50 و پایین تر داخل ویدیو اموزش برای استفاده موجوده

اینم پست قبلی ک گذاشتم همونطور ک گفتم ممکنه یک یا دو جا تو پستها ذکر RE گفته شده باشه اما اونم دقیقا طبق منبع اون خبر و جایی بوده ک اطلاع رسانی شده و صرفا بنده تاکید نکردم دوستان بیان فقط RE تهیه کنن...

و طبق سوالی ک داشته
چند نفر از شما برای 6.00-7.61 با BD-J آماده هستید؟ به این معنی که شما رایتر دیسک blueray را دارید و می دانید که چگونه jar iso را در آن رایت کنید. در زیر نظر دهید!

بعضیا در جواب رو فریمورای بالاترن بدون دسترسی ب (بلوری BD-RE) ری رایت+ Blue ray Burner در خصوص انجامش و حتی بدون دیسک(دیجیتال) هستن بنابراین منطقش میگه صبوری تا انتشار وبکیت مناسب..در غیر اینصورت و همونطور ک در پست قبلم گفته شد که اگر همه اینارو دارین اونوقت شرایط براتون میتونه بهترم بشه

View attachment 352852

Updated umtx-1.0-SNAPSHOT.jar - Remote JAR Loader v2.0.0 by Hammer-83
View attachment 352858
View attachment 352854

همین موضوعات باعث سردرگمی شده , گمانه زنی واسه خریدن زمان یا هر گونه از دلایل دیگر بوجود میاد..!

اصل مطلبش از اینه
مگه (زکو) چندی قبل اطلاع رسانی نداشت . یک وب کیت اکسپلویت وجود دارد که در محدوده خاصی کار می کنه که شامل 7.61 است , نسخه دیجیتال نیز کار خواهد کرد👆

حالا میگه
من کمی گمراه شدم. چند هفته پیش به نظر می رسید که یک وبکیت اکسپلویت در 7.61 وجود دارد، اما با توجه به آنچه اخیراً خوانده ام، به نظر می رسد تنها یکی (جدید) وجود دارد که تا سیستم عامل 6.50 کار می کند.

آیا توییت زیر بد عبارت بود یا فقط حدسو گمان؟

View attachment 352861

از اون توضیحات قبلی MODDEDWARFARE تا حالا فقط دو تاش صورت گرفته
یعنی با استفاده از داشتن دیسک و بلوری کنسول همین روش bd jailbreak و قابلیت اجرای کد جاوا سپس خارج شدن و با استفاده از کرنل اکسپلویت میتونید جیلبریک کنید(ک خب شرایطشو همه ندارن) و هم از طریق ذخیره بازیهای PS4 و PS5(اجرای Scripts سفارشی Lua در بازی های Artemis از طریق Save Files) ک گفتیم دور از انتظاره و باید کار کنن روش..

خب اگر اینطور باشه مثل عکس زیر سوالات زیادن
کنایه از اینه
بالاخره از کدوم راه یا روش,برای کدوم فریمور قطعیه ماجرا,اصلا چیرو استیبل میکنن
وقتی هنوز جوابش برای حتی fpkg بازیای PS4 مشخص نیس!!
View attachment 352862

آخرین ویرایش:
این بحث کردن نداره
دوستان من شما که یک یا دو یا سه سال صبر کردی نهایت یک الی دو ماه دیگه صبر میکنی یک دیسک بلوری معمولی ( BD-R ) با هزینه کم رایت می کنید تمام
چرا یک الی دو ماه گفتم بدلیل اینکه هم هک استیبل تر کنند و هم نسخه آفلاین بیاد ( آفلاین یعنی همه چی kstuff و etahen از خود دیسک اجرا بشه نه دیوایس جدا )
در حال حاضر دارند elfloader نسخه دو مچ می کنند و این خبر خیلی خوبیه

برا من که کنسولم دیجیتال 4.50 خاموشیم تقریباً صفر شده ولی اگه بعد هک نت رو خاموش کنم باگ زیاد میخوره مثلا بعد چند دست فیفا تصویر میمونه بازی کنا مثل اجنه میان جلو تصور به ما نگاه میکنن داور کمک میاد بینشون راه میره !!!!!
باید ببندم دوباره باز کنم
یا بعد یک ساعت همش پیغام ایتهن ارور میاد که باید ریست کنم
یا همه چیز اوکیه کنسول رو میخوابونم باز میکنم هکش خراب میشه کند و داغون میشه باید ریست کنم

مثل قدیم اون برنامه بود خودش کش افلاین میذاشت یک بار هک میکردیم ده روز استفاده میکردیم نیست دیگه؟

برا من که کنسولم دیجیتال 4.50 خاموشیم تقریباً صفر شده ولی اگه بعد هک نت رو خاموش کنم باگ زیاد میخوره مثلا بعد چند دست فیفا تصویر میمونه بازی کنا مثل اجنه میان جلو تصور به ما نگاه میکنن داور کمک میاد بینشون راه میره !!!!!
باید ببندم دوباره باز کنم
یا بعد یک ساعت همش پیغام ایتهن ارور میاد که باید ریست کنم
یا همه چیز اوکیه کنسول رو میخوابونم باز میکنم هکش خراب میشه کند و داغون میشه باید ریست کنم

مثل قدیم اون برنامه بود خودش کش افلاین میذاشت یک بار هک میکردیم ده روز استفاده میکردیم نیست دیگه؟
بله حق با شماست تا زمانی که از etahen 1.8 بصورت کش آفلاین استفاده میکردیم همه چی عالی بود ولی از زمانی که etahen 2.1 اومد کلا همه چی بهم ریخت مخصوصا ریست مود که با تاخیر یک دقیقه ای راه میوفته در ضمن من دیگه با itemzflow هم بازیها ps5 را نمیتونم داخل هارد کنسول بریزم دلیلش هم نمیدونم تمام فیلمهای آموزشی سایت را هم میبینم و قدم به قدم انجام میدم بازی ps5 انتقال پیدا میکنه به هارد داخلی کنسول ولی موقغ اجرا ارور میده و از بازی بیرون میندازه در حالیکه قبلا هر بازی میخواستم راحت نصب و اجرا میشد دوستان به هیچ وجه کنسولتون را به ورژن هکی بالاتر نبرید که این اشتباه را من کردم یکی از کنسولهام 2.30 بود و اون یکی 4.50 هر دو را به 4.51 بردم برای بازی بیشتر ولی اشتباه کردم کلا ورژنهای پایین راحت تر هک میشن و دردسرش کمتره

دوستان دقت کنید پورت این بازی یعنی

MARIO KART 8​

یکبار بصورت demo با حجم تقریبی 800 مگابایت منتشر شده بود و در حال حاضر Final Verison این بازی برای کنسولهای PS4 , PS5 اماده و لینکشو میزارم تا دوستانی ک مایل هستن بتونن تستو استفاده کنن..
Alireza.jpg
Mario Kart 8 Dulex Final Verison PS4-PS5
Google Drive - Download warning

خوب یکی از دوستان گل و کاربرای قدیمی فروم @nihilnigritude دیسک بلوری رایت شدش در اختیارم گذاشتن
اول از همه ازشون خیلی تشکر می کنم بابت محبتی که بنده داشتن
من سریعا تست شروع کردم و به راحتی اب خوردن هک انجام شد با همون بار اول و تا مرحله قبل از KSTUFF همه چیز تمیز به خوبی پیش رفت
از اونجایی که فریمور 7 دارم هنوز KSTUFF براش نیومده به محض اینکه منتشر بشه اموزشش با نکاتش می ذارم که دوستان دیگه هم استفاده کنن
اما یک سوالی شاید برای خیلی ها پیش اومده باشه این هک دائمی نیست یعنی با خاموش شدن کنسول باید کل مراحل از ابتدا اجرا بشه اما خبر خوب اینکه مشابه هک های ناپایدار به فرض اکسپلویت جدید XBOX 360 نیست که من رسما باید 10 15 حتی گاهی 30 باری اجراش می کردم تا بگیره و مدام کنسول فریز می کرد اما اینجا همون بار اول همه چیز به خوبی پیش رفت که پایداری بالاش نشون می ده اگر همه چیز هک روی دیسک منتقل بشه مراحل جیلبریک یک دقیقه ای انجام می شه اما الانم 3 4 دقیقه می شه انجامش داد و چون پایداریشم خوبه ازار دهنده و زمان بر نیست در کل
نکته اخر اینکه دیسک بلوری معمولی R هست و خوب طبیعتا برای کسایی که بلوری رایتر ندارن این گزینه بهتره چون دسترسی برای رایت مجدد ندارن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or