اموزش هک برای کنسول PS5

دوستان هک‌ورژن ۶.۵۰ بازی های پی اس ۵ هم اجرا می‌کنه یا فقط بازیهای پی اس ۴ اجرا میشه ؟
قاعدتا با وجود umtx , umtx2 بله قابل اجرا هستن و اینو بارها گفتیم رو هر فریموری ک هستین خصوصا فریمورای پایین,,بمونین و اپدیت نکنین چون هر اتفاقی ممکنه بعدا رخ بده و پشیمون بشید!
بازیا ب نظر دارن مثل نسل قبل بکپورت میشن و حتی رو فریمورای پایین ترم با وجود افرادی مثل سایبر بالاخره فیکس و قابل اجرا خواهند بود..
۱ سوال از ورژن ۸ تا ۱۱ همه گزینه ها یکی هستن و غیر فعال
پس چرا قسمت بندی شدن؟
با درود
منظورت اون تصویر اخرین وضعیت هک برای PS5 عه...
خب اگر منظور اون باشه طبیعی هست هر فریمور مثلا 8 تا 8.60 ک اخرشه تو باکس خودش قرار گرفته شرایطش همونطوره ک واسه 9 تا 11 هست.
و فعلا ب جز مورد و روش lua ک تیکش حتی تا فریمور 11 سبزه بقیه موارد قرمز و فعلا غیر قابل دسترسه اما طی همون خبر اخر و باگ اندی ک ب نظر جدی ام هست حالا خیلیا میگن واسه نسل قبلو تاثیر میزاره یکسری هم میگن تا 10.40 کنسول ps5 رو هم شامل میشه...درسته ممکن زمانبرم بشه ولی میتونه همیشه جای امیدواری باشه چون وقتی قرار بر اینطور موارد باشه بالاخره و حداقلش این هست ک تا بوده فریمورای بالاترم اسیب پذیر بودن و میشه ازشون بهره و استفاده برد...

آخرین ویرایش:
سلام به همگی.
یک فایو اسلیم دیسک خور گرفتم و ازش هنوز استفاده نکردم و به اینترنت وصلش نکردم.
چطوری باید دیسک درایو رو فعال کنم بدون اینکه آپدیت بشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

سلام به همگی.
سلام حتما باید آپدیت کنید و به نت وصل بشید هیچ راه دیگه ای ندارد

سلام به همگی.
فقط باید فت می خریدید اونم اگر زیر 7.61 باشه و اپدیت نشده باشه
انصافا اسلیم هم داغ تره هم بی کیفیت تر هم زشت تر هم گرون تر فت بخرید شانس هکش هم امتحان کنید

الان که میگن خاموشی داره راسته؟ من هی میخوام بلوری رایت کنم هی اینا میگن صبر کن

من ندیدم کسی تست کنه غیر شما فعلا..

یسوال..
فایلی که من داتلود کردم binهست isoنیست..
ایا این فایل bin هم جواب میده مشکلی نداره رایتش کنم؟ یاباید تبدیلش کنمiso

• Like
Reactions: شوکی
این هم نسخه تمام افلاین دارای تمامی موارد هک با رفع مشکل خاموشی یا کرش کردن(اتچ کردم)

الان که میگن خاموشی داره راسته؟ من هی میخوام بلوری رایت کنم هی اینا میگن صبر کن

من ندیدم کسی تست کنه غیر شما فعلا..

یسوال..
فایلی که من داتلود کردم binهست isoنیست..
ایا این فایل bin هم جواب میده مشکلی نداره رایتش کنم؟ یاباید تبدیلش کنمiso
اینی که پایین گذاشتم رایت کنید همه چی داخلش داره usb هم ساپورت می کنه برای اپدیت توسط اون در اینده
خیر خاموشی فقط گاهی در بستن برنامه dvd پیش میاد که باید بدونید کی و چطوری ببندینش کرش نکنه همین
خاموشی وسط بازی اینا گویا نداره من که نداشتم تا الان
خاموشم بشه چیز خاصی نیست که هیچ اسیبی نمی زنه همه ی جیل ها مشکل کرش دارن حتی ps3 هم داره مگه کامل هک بشن کاستوم بریزید که هر چند اونجا هم چیزی به غلط دستکاری بشه بازم کرش می کنه

Attachments

آخرین ویرایش:
این هم نسخه تمام افلاین دارای تمامی موارد هک با رفع مشکل خاموشی یا کرش کردن(اتچ کردم)

اینی که پایین گذاشتم رایت کنید همه چی داخلش داره usb هم ساپورت می کنه برای اپدیت توسط اون در اینده
خیر خاموشی فقط گاهی در بستن برنامه dvd پیش میاد که باید بدونید کی و چطوری ببندینش کرش نکنه همین
خاموشی وسط بازی اینا گویا نداره من که نداشتم تا الان
خاموشم بشه چیز خاصی نیست که هیچ اسیبی نمی زنه همه ی جیل ها مشکل کرش دارن حتی ps3 هم داره مگه کامل هک بشن کاستوم بریزید که هر چند اونجا هم چیزی به غلط دستکاری بشه بازم کرش می کنه
سلام آیا بروی دیسک DVD هم میشه رایت کرد یا باید حتما بروی دیسک بلوری رایت بشه . یه آموزش کوچیک از تجربه ای کار با شیوه دیسک بصورت قدم به قدم بزار استفاده کنیم

سلام آیا بروی دیسک DVD هم میشه رایت کرد یا باید حتما بروی دیسک بلوری رایت بشه . یه آموزش کوچیک از تجربه ای کار با شیوه دیسک بصورت قدم به قدم بزار استفاده کنیم
فقط بلوری هست ایمیجش با هر برنامه ای با سرعت 2 ایکس رایت کنید همین

کاش یه جایی پیدا میشد دیسک بلوری هک ps5 رو رایت میکرد و با قیمت مناسب ارسال میکردد. دوستان جایی رو سراغ ندارن
من میتونم اینکارو بکنم فقط ارسالش برای ۴شنبه‌ها میشه
سعی میکنم تا شب تاپیکشو در بخش بازارچه بزنم

اقا جان ویدیو اموزشو ک قبول داری احیانا اگر نمیگی اونم کاری بهش نداری بدون دیسکم پس میشه..(البته اینو یکبار گفته شد ک فعلا فقط در خصوص فریمورای 5.50 ب پایین)
بعد با احترام به نظرم تو این گرونی و اوضاع نیازی ب هزینه کردن اضافه نیست فقط صبر کنید اگر رو فریمورای کمتر از 5 هستین فعلا عجله برای اپدیت نداشته باشین تا همه چیز بصورت کامل مشخص شه اینا بزودی مشکلات اینچنین رو هم برطرف میکنن در نتیجه چه از روش انلاین و افلاین بدون دیسکم امکان اکسپلویت به راحتی انجام پذیره همینطور ک الانم تا 5.50 اموزشش با ماژولو کاملا افلاین و بدون استرس از اتصال نتو اپدیت خودکار کنسول گذاشته شد بعلاوه اینکه تو روش انلاین هم اگر رعایت کنید مواردو ب مشکل نمی خورید و اصلا چیزی نیس بخواد بزرگ بشه ب راحتی میشه مراحل اکسپلویتو انجام داد خب البته فعلا در خصوص فریمور 5.50 و حتی پایین تر.
بازم هر شخص صلاح خودشو بهتر می دونه ومیتونه بهترین تصمیم رو بگیره..

How to Fully Jailbreak Your PS5 Offline Using ESP Development Board – Ultimate Guide!​

اگر این برد و ماژولو از قبل دارین میتونین با توجه ب این ویدیو بصورت مرحله ب مرحله ب راحتی و کوچکترین استرس از اپدیت ناگهانی فریمور بدون اطلاع بصورت خودکار مراحل اکسپلویت رو بصورت کاملا افلاین از طریق یوزرگاید کنسولتون انجام بدین..
لینک تمامی ایتم های مورد نیاز در خصوص ماژولهایESP8266 و ESP32 برای جیلبریک فریمورای 5.50 و پایین تر داخل ویدیو اموزش برای استفاده موجوده
همونطور ک قبلا هم اطلاع رسانی شده بود دوستان اگر این برد و ماژول هارو از قبل دارین (ماژولهایESP8266 و ESP32) میتونین با توجه ب ویدیو زیر بصورت مرحله ب مرحله ب راحتی و کوچکترین استرس از اپدیت ناگهانی فریمور بدون اطلاع بصورت خودکار, مراحل اکسپلویت رو بصورت کاملا افلاین رو کنسولتون انجام بدین..
دقت کنید فعلا فقط فریمورای زیر 6 میتونن از این روش استفاده کنن
بنابراین بدون ذره ای استرس و در صورت تمایل برای خرید یا داشتن این ماژول ها از قبل ب راحتی مراحل اکسپلویتو میتونید با روش جدید umtx2 پیش ببرید
این ماژولها خریدش تو اغلب سایتا با قیمت مناسب مثل دیجیکالاو غیره هستن... یا اگر تهران و زمان کافی داشته باشین با مراجعه ب چهار راه استانبول خیابان جمهوری، نرسیده به پل حافظ و پاساژهایی اطراف علاالدین مثل ساختمان الومینیوم پاساژعباسی و غیره با قیمت مناسب پیدا کرد
هیچ نیازی ب دیسک و انلاین شدنم نیس
تمامی موارد داخل لینک ویدیو موجوده
اپدیت ایتاهن تا 2.1b(نگاه میکنم اگر اپدیتش تا ایتاهن 2.2 و همین 2.2b ک هنوزم منتشر نشده اومده بود پستو ویرایش میکنم)

PS5 Jailbreak ESP8266 UMTX2 ETAHEN2.1b ver 1 to 5.5

آخرین ویرایش:
دوستانی ک رو فریمورای 6 و 7 هستن هم میتونن از اموزش زیر استفاده کنن(دقت کنید در این روش درایو کنسولتون باید سالم باشه و نیاز ب دیسک بلوری حاوی هک هم دارین)
مدل و نوع کنسولم ک از قبل توضیحاتش داده شده و دوستان احتمالا تا الان متوجه ش شدن.
اینارو تو قسمت اخرین اخبار هک یکبار کاملا اطلاع رسانی شده بود اما جایگاه درستش برای همین تاپیک و مختص دوستانی هست ک شاید با مراجعه ب اینجا بعدا ب کارشون بیاد...

این اخرین و جدیدترین ویدیو از MODDED WARFARE هست:
برای فریمورهای 6 تا 7.61 ک فعلا نیاز ب بلوری حاوی هک دارن...داره میگه ک نمیشه ب غیر از بلوری استفاده از دی وی دی یا غیره داشت(ایشال واسه اینام وبکیت میاد تا ب نظر این معضل بلوری هم برطرف تا همگی راحت ترو منطقی تر مراحل اکسپلویتو انجام بدن,,,درست مثل قبل)
بازم ایشون داره میگه البته من نمیگم تا خدایی نکرده بعدش محکوم نشم!
ب خاطر همین میگم کمی دردسر داره نسبت ب قبل استفاده از هک حاوی بلوری ک حالا بگذریم از این مساله ک ممکنه در دسترس همه هم نباشه و اینکه بشه اصلا تهیه هم کرد بعدش بطور مثال اگر اپدیتی چیزی بیاد نیاز ب رایت مجدد و تهیه یک بلوری دیگس..مگر اینکه رایترو بقیه ماجراشم داشته باشین ک خب هر کسی ام این شرایطو نداره..
بنابراین اشاره میکنه استفاده و توصیه شو از BD-RE(چون قابلیت رایت مجددو دارن)

خب قبلشم داره میگه (فریمورای زیر 6) اصلا نیازی ب دیسک نیس و راحت از طریق مرورگر وب میشه مراحل جیلبریکو پیش برد
ب اینصورت ک تو روش انلاین هم اگر رعایت کنید مواردو بعیده ب مشکل بخورید و اصلا چیزی نیس بخواد بزرگ بشه بنابراین میشه مراحل اکسپلویتو بدون استرس انجام داد
مطمعن باشید اگر در روش انلاین استرسی وارد بود اینا میومدن ب همه اطلاع میدادن..یعنی اینقدر اگر وضعیت وخیم بود خب خیلی از دوستان رو فریمورای 5 ب پایین قبلا از همین روش انلاین و dns استفاده میکردن پس همشون تا الان باس بن یا مشکلی براشون میشد!!!
فقط اگر درست یادم مونده باشه در صورت داشتن بازی ظرفیتی یا اکانتی این ضعف وجود داره ک در صورت انلاین شدن اون بازیا احتمال قفل شدنشون زیاده..ک خب منطق و درستش اینه ک اگر دیگه داری از روش کپیخور استفاده میکنی بیخیال اون بازیا بشی ب هر حال فعلا چار ه ای نیس مگر اینکه طرف تازه هزینه کرده باشه...(یا در اخر اگر کنسولتون دارای بازی های ظرفیتی یا اکانتیه از همون اموزش بالا و ماژول ها استفاده کنید)
توجه مهم:
البته اینو قبلا توضیحاتشو گفته بودیم دوستانی ک رو فریمورای قبل از 6 هستن ب این توجه داشته باشن نیازی ب عجله برای اپدیت به فریمورای بالاترو نیستو ندارن.

این یکی ویدیو اموزش یه مقدار واسه قبل تره ولی تقریبا همه اتفاقاتو توضیح میده.

PS5 Jailbreak 6.50 / Bd - Jb & etaHEN 2.0​

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or