اموزش هک برای کنسول PS5

سلام من و امثال من که کنسول دیجیتال داریم خیلی همه جامون می سوزه ~X(ورژنش 6.02 هستش ولی عملا هیچ کاری نمی تونم انجام بدم.
وقت ب خیر
فعلا ک بیشتر تمرکز اینا رو کنسولای استاندارده
اما با این وجود بازم واسه اونایی که کنسول دیجیتال دارن هیچی معلوم نیس عزیز دیگه به قول خودت امثال شما چاره ای هم جز صبوری ندارن...

پیام اکو;
میگه به من اعتماد کنید وقتی می گویم چیزی از 8.20 به 8.40+ تغییر کرده و در حال حاضر ما روی آن کار می کنیم ،
بنابراین لطفاً فعلاً اپدیت نکنید. همچنین ، از مشاوره از منابع غیرقابل اعتماد خودداری کنید.
PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
سلام آیا تمام بازی های هکی ps4 روی ps5 اجرا میشه؟
بله همشون اجرا می شن حتی پچ 60 فریم PKG یا زیرنویسم روش نصب کردم کار کرد
اکثرشونم 60 فریم می شن از 30 اما 120 هرتز 120 فریمی که براشون دارن برای من کار نمی کنه چون گویا فقط روی اتاهن قدیمی این روش کار می کنه
اگر هک موقع خروج از برنامه DVD کرش نکنه دیگه فریز یا کرش نخواهید داشت

دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی لطف میکنید اگر جواب بدید
من دستگام slim 7.60 هست میتونم آفلاین یه فریمور آپدیت کنم بعد دیسک مو راه بندازم یا باید آخرین آپدیت باشه حتما

• Like
Reactions: شوکی
دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی لطف میکنید اگر جواب بدید
من دستگام slim 7.60 هست میتونم آفلاین یه فریمور آپدیت کنم بعد دیسک مو راه بندازم یا باید آخرین آپدیت باشه حتما
متاسفانه فعلا فقط دارن رو کنسولهای فت استاندارد کار میکنن بنابراین نه اینکه کنسولهای اسلیم یا دیجیتال مدل و ظاهرشون بد باشه
ولی فعلا نمیشه کاری در موردشون کرد و برای شما ک اسلیم داری بله برای راه اندازی قسمت دیسک باید اپدیت کنی ب اخرین فریمور...عرض کردم بازم هیچی معلوم نیس شایدم بعدا رو این مدل از کنسولها ترفندی راهی برای درو زدنشون پیدا بشه.

توضیحات جددیدی از MODDED WARFARE در رابطه با
انتشار کرنل اکسپلویت lapse حالا با پشتیبانی از فریمورای 8 تا10.01 ک فعلا از ورودی LUA استفاده میکنه
اشاره به راجب همون اطلاع رسانی هایی ک از قبل شد + پیامی که صبح از اکو داشتیم و اینکه مشخصا نباید در حال حاضر اقدام ب اپدیت کنید اگر رو فریمورای مورد نظر در خصوص انتشار احتمالی هک هستین همینطور راجب احتمال kstuff در خصوص این فریمورا...

PS5JB.jpg

آخرین ویرایش:
هکر Flat_z در حال کار بر روی bd-j و گویا موفق به پیاده سازی روش هک umtx برای FW 7.61 در خصوص کنسول PS5 شده...
توضیح این هکر:
"من فقط 7.61 را امتحان کردم و به نظر می رسد که کار می کند"
"من فقط باید سرعت را به نحوی بهبود بخشم"

حالا ما به Kstuff از اسلیرز
و ایتاهن از لایتینگ مود رو نیاز داریم
در اخر فقط این بین می مونه یک وبکیت اکسپلویتم دربیاد,, دیگه کار تمومه..
View attachment 353656
View attachment 353657

تمامی هر انچه در روش bd-j و هک PS5 7.61(umtx) نیازه:

فقط جهت اطلاع بیشتر:
خب تو پستای قبل بسیار راجب موضوعات و اتفاقات اخیر صحنه هک PS5 اطلاع رسانی داشتیم
چیزی ک مشخصه این روش هک umtx امیدوارکننده پیش میره از این جهت ک سوا از ایرادات هک قبل حالا امکان اجرای fpkg بازیای PS5 هم فراهم بشه..
اخیرا fpkg بازی Resident Evil Village Gold Edition منتشر ولی با ابهاماتی روب رو هست از این جهت ک بعضیا میگن این یک نسخه ارتقا یافته از PS4 fpkg(ps4 fpkg است. با بافت های ps5) و بعضیا میگن اینطور نیس و خود fpkg بازی و در خصوص PS5عه ب خاطر بافت و گرافیک روون و بهتری ک داره
بالاخره تا روشن شدن این موضوع هم چیزی نمونده و همه چیز بزودی مشخص خواهد شد...

View attachment 353690
View attachment 353689

اما در توضیحات این گیم و بسته دانلودی اینطور توضیح داده شده که به نظر همه چیز روشنه, البته اگر منظور اون پیام زکو دیدن و انتشار این بازی بوده باشه:
this game its converted to ps5 version

used textures and settings for ps5 version

game run 2160-4k with 60fps on ps5

also game run on ps4 but the quality and fps not good

The reason

this version is designed it for ps5 not ps4
این بازی به نسخه ps5 تبدیل شده است

از بافت ها و تنظیمات استفاده شده برای نسخه ps5

اجرای بازی 2160-4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه بر روی ps5

بازی روی ps4 هم اجرا میشه ولی کیفیت و فریم در ثانیه خوب نیست

دلیل

این نسخه برای ps5 طراحی شده است نه ps4

لینک:
1fichier.com: Cloud Storage
لینک این رزیدنت اویل ۸ با تکسچر های Ps5 رو جای دیگه نذاشته؟

لینک این رزیدنت اویل ۸ با تکسچر های Ps5 رو جای دیگه نذاشته؟
Alireza.jpeg

لینک بازی Resident Evil Village Gold Edition برای PS5
نکات:
[ Game Runing 4K 60FPS on PS5 ]
this version is designed it for ps5 not ps4

از بافت ها و تنظیمات استفاده شده برای نسخه ps5

اجرای بازی 2160-4k با سرعت 60 فریم بر ثانیه بر روی ps5

لینک:

لینک
(DLC) + Update 1.13:

آخرین ویرایش:
آخرین ویرایش:
سلام.
یه بازی lua هست که توی استور ژاپن به صورت free نسخه دمو رو قرار داده ولی خوب برای اینکه با ps5 بخوایم از استور بازی رو دانلود کنیم باید کنسول رو به آخرین فریمور آپدیت کنیم. آیا میشه از طریق pc و گزینه add library بازی رو روی ps5 دانلود کرد.

سلام.
یه بازی lua هست که توی استور ژاپن به صورت free نسخه دمو رو قرار داده ولی خوب برای اینکه با ps5 بخوایم از استور بازی رو دانلود کنیم باید کنسول رو به آخرین فریمور آپدیت کنیم. آیا میشه از طریق pc و گزینه add library بازی رو روی ps5 دانلود کرد.
راهش اینکه کل شبکه psn رو هک کنند تا شما این دمو رو تجربه کنید.
هک پلی استیشن 5 به زمان نیاز داره هم از طرف سونی اوکی بده هم هکرها آزادانه شروع به گسترش هک کنند.
بحث فیکس و پورت کردن عنوان های پلی استیشن 5 می تونه شروع خوبی باشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: IMANOKA
راهش اینکه کل شبکه psn رو هک کنند تا شما این دمو رو تجربه کنید.
هک پلی استیشن 5 به زمان نیاز داره هم از طرف سونی اوکی بده هم هکرها آزادانه شروع به گسترش هک کنند.
بحث فیکس و پورت کردن عنوان های پلی استیشن 5 می تونه شروع خوبی باشه.
شرمنده انگار منظورم رو خوب توضیح ندادم که شما این جواب رو دادید.
اون موقع که ps4 داشتم و کنسولم روی آخرین فریمور بود وقتی بازی از استور سونی می خریدم توی مرورگر کامپیوتر و صفحه خود بازی بعد از اتمام خرید گزینه add library بود وقتی این گزینه رو می زدم حتی اگه کنسول خاموش بود وقتی کنسول رو روشن می کردم بازی توی صف دانلود میومد برای دانلود.
سوال من اینه که حالا که کنسول ps5 روی آخرین فریمور نیست وقتی توی مرورگر کامپیوتر برای این بازی که رایگان هست و گزینه add library داره آیا وقتی این گزینه رو بزنیم بازی توی صف دانلود ps5 قرار میگیره یا نه. من نگفتم که هکرها بیان استور سونی رو هک کنن.

شرمنده انگار منظورم رو خوب توضیح ندادم که شما این جواب رو دادید.
اون موقع که ps4 داشتم و کنسولم روی آخرین فریمور بود وقتی بازی از استور سونی می خریدم توی مرورگر کامپیوتر و صفحه خود بازی بعد از اتمام خرید گزینه add library بود وقتی این گزینه رو می زدم حتی اگه کنسول خاموش بود وقتی کنسول رو روشن می کردم بازی توی صف دانلود میومد برای دانلود.
سوال من اینه که حالا که کنسول ps5 روی آخرین فریمور نیست وقتی توی مرورگر کامپیوتر برای این بازی که رایگان هست و گزینه add library داره آیا وقتی این گزینه رو بزنیم بازی توی صف دانلود ps5 قرار میگیره یا نه. من نگفتم که هکرها بیان استور سونی رو هک کنن.
خوب معلومه نمیشه چون تا وقتی کنسول آپدیت نشه به PSN وصل نمیشه که بخواد دانلودها رو ببینی و استفاه کنی
اینطوری بود که مشکل حل بود.

• Like
Reactions: hamid1752
چند تا بازی تست کردم هیچکدوم رو حافظه اینترنال کنسول اجرا نشدن و بلک اسکرین میده
atomic heart که خودم تست کردم اجرا می شه
یک لیستی هم داره روی چیا اجرا می شن اما اگرم نشدن روی usb سرعت بالا یا اس اس دی اکسترنال تست کن

atomic heart که خودم تست کردم اجرا می شه
یک لیستی هم داره روی چیا اجرا می شن اما اگرم نشدن روی usb سرعت بالا یا اس اس دی اکسترنال تست کن
الان کنسول شما هکیه ؟ بازیای رده بالا جدید رو راحت چند ساعت اجرا میکنه بدون مشکل؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or