اموزش هک برای کنسول PS5

سلام .خواستم بپرسم من یه بلوری رایتر دارم و یه کنسول دیجیتال که ورژنش 6.02 هست. آیا من الآن میتونم برنامه های جیلبریک رو روی بلوری رایت کنم و با کامپیوترم محتوای دیسک بلوری رو(پی لودها رو) روی فلش بریزم و فلشو به کنسولم وصل کنم و جیلبریک کنم. آیا این امکان به این روش یا حالا به روشهای مختلف به وجود اومده ؟
دیجیتال نمیشه فقط دیسک درایو باید داشته باشی نسخه استاندارد.

• Like
Reactions: شوکی
خبر جدید نشد دوستان 8.40 هم جزو گزینه هم ورژن 8 هست که مدرن وارفار گفته 50 درصد هم اوکی شده ارزش داره صبر کنم
اگر دیسک lua میتونی بخری - خبری از هیچ روش وب کیت نیست

سلام .خواستم بپرسم من یه بلوری رایتر دارم و یه کنسول دیجیتال که ورژنش 6.02 هست. آیا من الآن میتونم برنامه های جیلبریک رو روی بلوری رایت کنم و با کامپیوترم محتوای دیسک بلوری رو(پی لودها رو) روی فلش بریزم و فلشو به کنسولم وصل کنم و جیلبریک کنم. آیا این امکان به این روش یا حالا به روشهای مختلف به وجود اومده ؟
چی گفتی خیر - باگ درایو بلو ری دستگاست و فقط فت

• Love
Reactions: mojtabak2m2
بچه ها من کنسولم فت دیسک خور با فریمور 10.60 هست الان. ارزش داره آپدیت کنم و این بازی های Lua رو یکیشو به صورت دمو بگیرم داشته باشم و بعد دیگه آپدیت نکنم و منتظر بمونم؟ یا روی همین 10.60 منتظر بمونم فعلا و دست نزنم؟

خوب hen 2.0 داره با قابلیت نصب فیک پکیج میاد اگه همه چیز درست پیش بره همه ی بازی ها از هر سورسی دیگه اجرا می شه خیلیم راحت می شه بازی ها رو اپدیت کرد دیگه
با اومدنش تیتر گلدن هن برای 5 هم نمایان شده
کی استاف هم گویا برای زیر 7.00 راهی پیدا کردن که دیگه نیاز بهش نباشه

10.60 هیچ خبری از هکش نیست فعلا ارزش هیچ کاری نداره

مرسی
پیشنهاد شما اینه که روی همین ورژن بمونم فعلا پس؟ بالا برم برای گرفتن بازی های Lua هم کلا بدرد نمیخوره دیگه درسته؟

مرسی
پیشنهاد شما اینه که روی همین ورژن بمونم فعلا پس؟ بالا برم برای گرفتن بازی های Lua هم کلا بدرد نمیخوره دیگه درسته؟
باور کنید ماها علم غیب نداریم اما لوا هم فقط تا 10.2 فعلا جواب می ده بالاتر برید هم بدترم می شه
اگه 5 کنسول اصلیتون هست نظرم اینکه بیخیال شید لذتش ببرید من اگر صبر کردم چون کلا 5 برای انحصاری ها خریدم که بعدا گفتن برای پیسی هم میاد کلا موند خاک خورد کنسول من همین الانشم فرقی با اکبند نداره اما هک همین 7 ش بیش از 1.5 سال زمان برد می خواید قید گیم برای یک سال یا بیشتر بزنید قطعا ارزشش نداره
اما باز تصمیم با شماست ممکنه همین فردا هک 11 هم بیاید
اگر بفروشید کنسول دست دوم هکی هم بخرید عاقلانه س

باور کنید ماها علم غیب نداریم اما لوا هم فقط تا 10.2 فعلا جواب می ده بالاتر برید هم بدترم می شه
اگه 5 کنسول اصلیتون هست نظرم اینکه بیخیال شید لذتش ببرید من اگر صبر کردم چون کلا 5 برای انحصاری ها خریدم که بعدا گفتن برای پیسی هم میاد کلا موند خاک خورد کنسول من همین الانشم فرقی با اکبند نداره اما هک همین 7 ش بیش از 1.5 سال زمان برد می خواید قید گیم برای یک سال یا بیشتر بزنید قطعا ارزشش نداره
اما باز تصمیم با شماست ممکنه همین فردا هک 11 هم بیاید
اگر بفروشید کنسول دست دوم هکی هم بخرید عاقلانه س
نه کنسول اصلیم نیست. پی سی دارم PS4 جیلبریک هم دارم. سوییچ هم هست فعلا. :))
خب اوکیه پس فعلا روی همین میمونم. من فکر کردم لوا تا ورژن فعلی هنوز پچ نشده.
میمونیم تا GTA VI بعدش اگر جیلبریک نشد دیگه چاره نیست آپدیت کنیم. ممنون از راهنمایی

• Like
Reactions: IMANOKA
خوب یکی از دوستان گل و کاربرای قدیمی فروم @nihilnigritude دیسک بلوری رایت شدش در اختیارم گذاشتن
اول از همه ازشون خیلی تشکر می کنم بابت محبتی که بنده داشتن
من سریعا تست شروع کردم و به راحتی اب خوردن هک انجام شد با همون بار اول و تا مرحله قبل از KSTUFF همه چیز تمیز به خوبی پیش رفت
از اونجایی که فریمور 7 دارم هنوز KSTUFF براش نیومده به محض اینکه منتشر بشه اموزشش با نکاتش می ذارم که دوستان دیگه هم استفاده کنن
اما یک سوالی شاید برای خیلی ها پیش اومده باشه این هک دائمی نیست یعنی با خاموش شدن کنسول باید کل مراحل از ابتدا اجرا بشه اما خبر خوب اینکه مشابه هک های ناپایدار به فرض اکسپلویت جدید XBOX 360 نیست که من رسما باید 10 15 حتی گاهی 30 باری اجراش می کردم تا بگیره و مدام کنسول فریز می کرد اما اینجا همون بار اول همه چیز به خوبی پیش رفت که پایداری بالاش نشون می ده اگر همه چیز هک روی دیسک منتقل بشه مراحل جیلبریک یک دقیقه ای انجام می شه اما الانم 3 4 دقیقه می شه انجامش داد و چون پایداریشم خوبه ازار دهنده و زمان بر نیست در کل
نکته اخر اینکه دیسک بلوری معمولی R هست و خوب طبیعتا برای کسایی که بلوری رایتر ندارن این گزینه بهتره چون دسترسی برای رایت مجدد ندارن
سلام منظورت با رایتر معمولی میشه رایت کرد
((نکته اخر اینکه دیسک بلوری معمولی R هست و خوب طبیعتا برای کسایی که بلوری رایتر ندارن این گزینه بهتره چون دسترسی برای رایت مجدد ندارن))
یه سوال دیگه برای کپی کردن با سی دی حتما باید به ورژن خواستی ابدیت کرد

با سلام اسلیم 8.61 دارم درایور را هم قبلا اکتیو کردم با درایور هم دیسک میزارم بازی میکنم

حالا هک 9 بیاد بازم برای من و امثال من با این هک قابل استفاده نیست ؟

بلوری رایتر دارم العان 8.xx هک شده؟ میتونم یک تست روی اسلیم ورژن8.61 درایو اکتیو شده انجام بدم ؟ اگر میشه لطف میکنید فایلی که باید روی بلور رایت کرد بدین

آخرین ویرایش:
سلام دوستان میخواستم بدونم راهی هست که بشه تو روش هک BR (ورژن۶.۵۰) آپدیت etahen و kstuff رو بریزیم رو هارد کنسول که هر بار برای اجراشون نیاز به فلش نباشه

سلام بهترین فریمور زیر ۵ برای کپی خورکردن ps5 کدومش خوبه بدون خاموشی باشه..؟((فریمور کنسول من۲ هست))…تست کردم رو ۲ خاموشی داره
شما وب کیت داری بلوری هم داری
خاموشی هم هیچ کدوم ندارن مگه چیزی رو اشتباه انجام بدی فقط خاموشی زمانی داری که جیل داره انجام می شه اگه انجام بشه دیگه تمومه
سلام دوستان میخواستم بدونم راهی هست که بشه تو روش هک BR (ورژن۶.۵۰) آپدیت etahen و kstuff رو بریزیم رو هارد کنسول که هر بار برای اجراشون نیاز به فلش نباشه
به صورت دیفالت اول فلش بعد هارد بعد دیسک چک می کنه منتقلش کنید داخل هارد نیازی بهش نیست

• Like
Reactions: Matrix007

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or