اموزش هک برای کنسول PS5

سلام
دوستان تا ورژن ۹ کپی خور شده ps5?
الان بازی‌های لست ۱و ۲ و اسپایدرمن۲ قابل اجرا هست یا خیر؟
لیست آخرین بازی‌ها رو از کجا ببینیم؟
هر 3تاش اگه ورژن فریم ورکت 8 باشد فکر کنم اجرا بشه ...کپیخور ...

PPSA03016: Marvel's Spider-Man 2

• Like
Reactions: rezagoli
درود , خواهش میکنم

عرض کردم و توضیحات داده شد دیگه عزیز ; ک یجورایی اینام مثل نسل قبل بکپورتشون بیاد , قابل اجرا رو فریمورای 7.61 ب پایین هستن...

بروزرسانی: وضعیت هک در کنسول PS5
EchhoStretch
- Kstuff را با FW 9.60 سازگار کرد
-FW 9.60 حالت خود را به سبز تغییر داد

View attachment 392758
سلام الان یعنی ورژن ۹.۶۰ کامل هک شده؟
ما که اسلیم داریم میتونیم هکی بازی کنیم؟

• Like
Reactions: rezagoli
دوستان چجوری میتونم کنسولمو کپی خور کنم
یک دونه ps5 ذیجیتال دارم با آپدیت ۷.۶۰
درود
توضیحات قبلا گفته شد ک در رابطه با
هک کامل برای کنسول PS5
در واقع تو معنای منطقی و خلاصه ش, با وجود اینهمه معطلی و تلاش فعلا حتی رو فریمورای 7.61 ب پایینم عبارت کامل مناسبشون نیس...!
kstuff تا 9.60 اوکی کرده هک فعلی مثل شرایط قبل قابل اجرا خواهد بود اما فعلا فقط از طریق LUA...

اگر از روش LUA بگذریم ک تا 9.60 هم اوکی شده اینجا اعمال هک با توجه , نیاز ب دیسک های تعریف شده ش از بازیای ژاپنی ک صرفا احتیاجه , متاسفانه در دسترس ماها ک اینوریم نیس..

در نتیجه فعلا خیر و چاره ای هم جز انتظار نداره.

در خصوص مدل دیجیتال و
اگر یادم نرفته باشه , اشتباه نکرده باشم زیر فریمور 6 اگر باشین یا کسی بتونه پیدا کنه و کنسول دیجیتال بخره هم از طریق وب کیت اکسپلویت میشه کنسولو هک کرد بدون هیچگونه استفاده از بلوری و دیسک حاوی هک..
بالاتر الزما برای اعمال هک دیسک میخواد ک خب دیجیتال کلا بنا بر مدل ساختش نداره و کاری نمیشه کرد.

آخرین ویرایش:
خوب همون طوری که گفتم مانعی برای هک تا 9.60 نیست و سریعا هم به 9.60 اپدیت شد
بالای 10 یکم کار سخت می شه اما خوب خوبیش اینکه الان بازی های خوبی دیگه قابلیت اجرا دارن از جمله astro bot
wukong با اسپایدرمن 2 با خیلی های دیگه
اما متاسفانه بالای 8 حتی دیگه دیسک بلوری هم جلوش گرفتن و روش lua اگر بتونید دیسک اون بازی های خاص ژاپنی پیدا کنید ممکنه حدود 100 دلاریم قیمتشونه
اگر بتونن بک پورت بزنن که اونم کار خیلی سختیه برای بازی های با بیس فریمور بالای 8 اون موقع نیازی به اپدیت نیست

Black Myth Wukong High-Speed007​

Note : Working 10.xx — 9.xx

خوب همون طوری که گفتم مانعی برای هک تا 9.60 نیست و سریعا هم به 9.60 اپدیت شد
بالای 10 یکم کار سخت می شه اما خوب خوبیش اینکه الان بازی های خوبی دیگه قابلیت اجرا دارن از جمله astro bot
wukong با اسپایدرمن 2 با خیلی های دیگه
اما متاسفانه بالای 8 حتی دیگه دیسک بلوری هم جلوش گرفتن و روش lua اگر بتونید دیسک اون بازی های خاص ژاپنی پیدا کنید ممکنه حدود 100 دلاریم قیمتشونه
اگر بتونن بک پورت بزنن که اونم کار خیلی سختیه برای بازی های با بیس فریمور بالای 8 اون موقع نیازی به اپدیت نیست

Black Myth Wukong High-Speed007​

Note : Working 10.xx — 9.xx
یعنی هرکی فت دیسک دار دارد باید روی ورژن 7.6 بماند و 8 و 9 و بالاتر باید دیسک ژاپنی خرید ؟ متوجه نشدم اینو ؟

من یه کنسول فت با فیرموار 4.51 دارم که حدود سال 2022 خریدم و ده دوازده تا بازی هکی ریختم . سوالم اینه آیا با این روش هک UMTX & UMTX2 می تونم بازی هایی مثل :
Black Myth Wukong

The Last of Us Part I​

Silent Hill 2​

که نیاز به فیرموار های 8 9 10 دارن رو روی همین فیرموار 4.51 نصب کنم یا نه نمیشه ؟ فقط بازی های فیرموار 4.51 رو میشه نصب کرد ؟؟؟

من یه کنسول فت با فیرموار 4.51 دارم که حدود سال 2022 خریدم و ده دوازده تا بازی هکی ریختم . سوالم اینه آیا با این روش هک UMTX & UMTX2 می تونم بازی هایی مثل :
Black Myth Wukong

The Last of Us Part I​

Silent Hill 2​

که نیاز به فیرموار های 8 9 10 دارن رو روی همین فیرموار 4.51 نصب کنم یا نه نمیشه ؟ فقط بازی های فیرموار 4.51 رو میشه نصب کرد ؟؟؟
فعلا بک پورت نیومده و نمیشه

• Like
Reactions: satellitedvb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or