rezagoli
کاربر سایت
سلام خواهش میکنمسلام و ممنون بابت راهنمایها و زحمتی که میکشید آقا رضا من طبق ویدیو آموزشی دارم پیش میرم ولی اینجا به یه ارور برخورد کردم ؟ دلیلش هم نفهمیدم چیه؟ کجای کار اشتباه کردم؟برنامه پایتون هم روی ویندوز نصب کردم
برنامه python باید اخرین ورژنش حتما نصب باشه ی نکته دیگه م ک خودش تو ویدیو میگه حتما باید دستور dns و ip نت pc هم جلوش تایپ شه تا ارور دریافت نکنید
ارور دریافتی شما تو عکسم ظاهرا به خاطر ویندوز استوره یا بستیش یا اینکه مشکل دیگری داره و شایدم اصلا ویندوزت مایکروسافت استور نداره در واقع نسخه سبک ویندوز یا همون ltsc هست!
اینارم چک کن مجدد امتحان کن اگر راه دیگم ک اسون و مطمعن باشه ببینم باز قرار میدم.
اگر مراحلو درست برید این بهترین و مطمعن ترین روش برای کش هاسته این روش منو یاد سلف هاست تو PS4 میندازه البته تو روش سلف هاست PS4 خیلی راحت ترم بود اما اینم اگر بتونی و انجامش بدی البته دستوراتش کمی طولانیه اما همه خوبیش اینه تمام راه های اپدیتو بلاک میکنه ظاهرا کش هاست تو یوزرگایدم افلاین انجام میشه برات.
با روش فعلی ببین استفاده dns ها بع هر حال ممکنه برای دفعات بعد از کار بیوفتن,درسته شاید راحت تر باشه,اما هر بار بخواد انجامش بدی و از کار بیوفته هم کلافه کنندس من اگر جای شما بودم برای جیلبریک فعلی از ماژول خیلی راحت و مطمعن استفاده میکردم حالا بازم dns مطمعن ببینم اینجا برای راحتی کارت قرار میدم
DNS جایگزین

استفاده از dns اموزش ویدیو modded warfare
یک راه حل جایگزین DNS برای امتحان کردن اگر به سرورهای DNS الازیف تکیه کرده اید(نمیدونم و تست نکردم ک مطمعن باشم ازش جوابه یا خیر اما لینک مرجع و توضیحاتشو میزارم تا اگر تمایل داشتین ببینید)
لینک مرجع و توضیحات:
An alternate DNS solution to try if you were relying on Al-Azif's DNS Servers - Wololo.net

آخرین ویرایش: