اموزش هک برای کنسول PS5

اینو تو توییتر دیدم این فقط وبکیت عه کرنل اکسپلویت نیس
شما اصلا پستارو دقیق میبینید یا همش دوست دارین سریع نتیجه گیری کنید!!
عرض کردم جای امیدواری هست نگفتم همین الان جیلبریک رو 7.61 میاد تازه بازم کسی از زمانش چیزی نمیدونه بعد تو پست قبل گفتم لطفا اینجا پاسخ اموزش هک رو نزارید برای کمک و راهنمایی به ادرس زیر مراجعه کنید

اموزش هک برای کنسول PS5

آخرین ویرایش:
احتمالش هست چون باید پیش نیازات تو ویندوز کامل باشه البته اگر مشکلی باشه ویندوز خودش بهت پیام میده در غیر اینصورت نباید مشکلی باشه الان تو عکسات نگاه کردم اون پروسه تا 100 رفته و done شده البته درست نمیدونم اون مرحله ک 100 شده واسه ادغام دو فایل مربوطه بوده یا خیر حتما از فضای کافی ویندوزت مطمعن شو شاید درایو C ویندوزت ظرفیتش کافی نیست خروجی fpkgت به مشکل میخوره حتما از فضای مورد احتیاج تو خروجی هر پارتیشن ویندوزم مطمعن شو اگر اینم نباشه فک کنم ی جای کوچیک از کارو اشتباه میکنی باز دقیقا طبق ویدیو اموزش جلو برو و یکبار دیگه امتحان کن
حالا اتفاق جال میدونی چیه؟
بیس بازی و میذارم توو فولدر گیم که حجمش ۱۵ گیگه
آپدیت و میذارم تو فولدر آپدیت ک حجمش ۱۳ گیگه
تهش بهم ی فایل ۱۱ گیگ با اسم بیس بازی میده😐

• Like
Reactions: rezagoli
احتمالش هست چون باید پیش نیازات تو ویندوز کامل باشه البته اگر مشکلی باشه ویندوز خودش بهت پیام میده در غیر اینصورت نباید مشکلی باشه الان تو عکسات نگاه کردم اون پروسه تا 100 رفته و done شده البته درست نمیدونم اون مرحله ک 100 شده واسه ادغام دو فایل مربوطه بوده یا خیر حتما از فضای کافی ویندوزت مطمعن شو شاید درایو C ویندوزت ظرفیتش کافی نیست خروجی fpkgت به مشکل میخوره حتما از فضای مورد احتیاج تو خروجی هر پارتیشن ویندوزم مطمعن شو اگر اینم نباشه فک کنم ی جای کوچیک از کارو اشتباه میکنی باز دقیقا طبق ویدیو اموزش جلو برو و یکبار دیگه امتحان کن
اقا رضا نرم افزار aio رو نداری؟
اونم ی قسمت merge داخلش داره
میخوام همه رو امتحان کنم دیگه

• Like
این عکس بالایی ک واضحن ی پیغام خطا میده که نمیدونم چیه
اون نرم افزار مارکوس هم تا اخر میره ولی نسبت به کلیپای اموزشی چند تا پیغام اضافه داره و دوتا فایل و نمیتونه ادغام کنه
که عکس اونم گذاشتم
فقط سازنده ی برنامه میتونه راهنماییم کنه فکر کنم😥
نمیدونم چطور موفق نمیشی تو عکسا نگاه کردم بطور معمول و ظاهرا هیچ مشکلی تو فرایند ترکیب فایلهات نبوده اخرشم تو سه نقطه زده: لطفا هر کلیدی رو فشار دهید...این ارور یا دلیل بر اشتباه بودن پروسه نیست,دوست من

اگر اطمینان کافی از فضای کافی تو درایو و هاردت ویندوزت داری
ویندوزت میگی 10 هست ی کار دیگم میگم انجام بده قسمت hidden files and folders ویندوزتم فعال کن ببین خروجی تبدیل فایلت کجاس شاید به این شکل ببینی و hide بوده باشه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TinTEn and mtt69
حالا اتفاق جال میدونی چیه؟
بیس بازی و میذارم توو فولدر گیم که حجمش ۱۵ گیگه
آپدیت و میذارم تو فولدر آپدیت ک حجمش ۱۳ گیگه
تهش بهم ی فایل ۱۱ گیگ با اسم بیس بازی میده😐
همون ۱۱ گیگی که بهت میده درسته
رو‌کالیستو پروتوکل بازی ۳۰ گیگه اپدیت ۴۰ گیگ احرش یه فایل ۳۲ گیگ میده که نصب کردم مشکلی ام نبود

همون ۱۱ گیگی که بهت میده درسته
رو‌کالیستو پروتوکل بازی ۳۰ گیگه اپدیت ۴۰ گیگ احرش یه فایل ۳۲ گیگ میده که نصب کردم مشکلی ام نبود
این که من انجام دادم بازی lies of p هست
شما انجام بده ببین چقدر بهت میده امیرجان
واسه من ک بازم ارور داد ته نصبش
ی جای کار میلنگه

خودم اصلا با هیچکدوم از اینا تا حالا کار نکردم چون احتیاجمم نبوده الانم جدیدترینش همون دو تا بود ک لینک دادم بازم ترجیحا با همون دو نرم افزار قبل میتونی رو ویندوزای دیگم تست کنی حالا اگر فک میکنی با این مشکلت حل میشه لینک میزارم تست کن.
PS4 AIO v1.9.1 with the addition of 9.00 Firmware Support

View attachment 316158
لینک دانلود:
PS4-AIO 1.9.1
اقا این صفحه آبی رو چجوری آوردی؟
نمیتونم پیداش کنم توو این نرم افزار
بیزحمت یاد بده

• Like
منم فهمیدم واسم تا حالا کار میکرد .
الان ی ارور جدید میده
ببین میفهمی برای چی
این ارور واسه اینه که فایل برنامه رو جا ب جا کردی
میدونم منطقی نیس ولی دست به فایل برنامه نزن دانلودش که کردی از همون جا فایلهای اپدیت و خود بازی رو بنداز تو پوشش اجرا کن حل‌ میشه

آخرین ویرایش:
(زکو)
just ported the rest of the offsets
Terex777 یک بازی را آزمایش کرد ، او یک بازی بالاتر از 9.04 را نصب کرد ، سپس پچ Backport، کاملاً کار می کند
این بدان معناس ک بازیهای fpkg ps4 با فریمور بالاتر از 9 هم دیگه نیاز به دو برنامه برای merge و ادغام base و update نخواهند داشت و در دو فریمور 4.03 و 4.50 نصب خواهند شد.
از هاست زکو استفاده کنید و حتما تب spoofer رو در هاست فعال کنید.
جدیدترین ادرس هاست زکو برای PS5
PS5 Kernel Exploit (3.xx-4.xx)
Idlesauce
PS5 Kernel Exploit (3.xx-4.xx)
Alireza (1).jpg
Alireza.jpg

آخرین ویرایش:

ویدیو اموزشی MODDED WARFARE​

How to Host the PS5 Jailbreak & Update Blockers Locally/Offline

دوستان این اموزش عالیه
با این روش کش دانلود میشه و برای جیلبریک دیگر نیازی به اینترنت نیست.
ممنون از اقا رضا برای سرعت بالا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or