اموزش هک برای کنسول PS5

داداشای من تو رو خدا یکی این برنامه ی ps4 tools رو ک باهاش merge میکنن و ایکیل کنه
خواهش میکنم.
هرچی میخوام دانلود کنم ارور سرور میده نمیدونم مشکل از کجاست
لطفن لطفن کمکم کنید
این ایمیلمه Dr.mtaravati@gmail.com
تو صفحه ۸ همین تاپیک میتونی پیداش کنی

• Like
Reactions: mtt69
ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE
روش اسان برای ریختن و نصب کامل بازیهای با فریمور بالاتر از +9 fpkg ps4 در کنسول جیلبریک شده ps5 بدون خطا و دریافت ارور با استفاده برنامه PS4 Tools V40 از طریق pc و ادغام بسته بازی+اپدیت

لینک برنامهPS4 Tools V40:
1fichier.com: Cloud Storage

تمام مراحل این ویدیو رو میرم
ولی این پیغام میاد ک عکسش و براتون میذارم
راهنمایی میفرمایید لطفن

Attachments

• 1698226816042..jpg
    1698226816042..jpg
    669.2 KB · مشاهده: 28

Attachments

• 20231025_140922.jpg
    20231025_140922.jpg
    570.4 KB · مشاهده: 15
تمام مراحل این ویدیو رو میرم
ولی این پیغام میاد ک عکسش و براتون میذارم
راهنمایی میفرمایید لطفن
merge_FPKG_ps5
اینو دانلود کن از فشرده خارج کن
تو پوشه برنامع دوتا فولدر هست یکی گیم یکی اپدیت
تو پوشه گیم فایل بازی رو بزار تو پوشه اپدیت ام فایل اپدیتش رو بعد merge_fpkg رو اجرا کن
تو صفحه بعد اینتر رو بزن منتظر باش ادغام شن اخرش تو فولدر خود برنامه یه فایل fpkg بهت میده اونو انتقال بده به کنسول نصب کن تمام

مرسی آقا رضای گل.⚘️⚘️⚘️
هرکاری میکنم این دوتا نرم افزار فایل و ادغام نمیکنن
نمیدونم اشکال کار کجاست
ویندوز من ۱۰ هست
سلام
خواهش میکنم
فقط دقت کن اینا دو تا نرم افزارن ک برات لینکاشو گذاشتم
برنامهPS4 Tools V40 ک بصورت run cmdعه
اما حواست باشه مخصوصا تو استفاده برنامه markus چون قبلا هم از نرم افزارهای امولاتورش استفاده کردم ببین اولش رو ایکون اجراییش تو ویندوز میزنی ازت پیش نیازی چیزی نمیخواد مثلا ارور dotnet-sdk بده اگر بخواد حتما باید پیش نیازش رو دانلود کنی و بریزی وگرنه تو همون پروسه ادغام fpkg به مشکل میخوری

ویدیو اموزشش رو قبلا تو اخرین اخبار هک گذاشته بودم باز اینجا برات میزارم
ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE(پیشنهادش استفاده از برنامه PS4 Tools V40)
روش اسان برای ریختن و نصب کامل بازیهای با فریمور بالاتر از +9 fpkg ps4 در کنسول جیلبریک شده ps5 بدون خطا و دریافت ارور با استفاده برنامه PS4 Tools V40 از طریق pc و ادغام بسته بازی+اپدیت

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homan425 and b.boys
merge_FPKG_ps5
اینو دانلود کن از فشرده خارج کن
تو پوشه برنامع دوتا فولدر هست یکی گیم یکی اپدیت
تو پوشه گیم فایل بازی رو بزار تو پوشه اپدیت ام فایل اپدیتش رو بعد merge_fpkg رو اجرا کن
تو صفحه بعد اینتر رو بزن منتظر باش ادغام شن اخرش تو فولدر خود برنامه یه فایل fpkg بهت میده اونو انتقال بده به کنسول نصب کن تمام
هر دوتا نرم افزار و امتحان کردم.
اون اولی که عکس گذاشتم میتونین ببینین
اینی ک فرستادینم دارم
همین کاری که گفتین و انجام دادم
تهش همون فایل بیس بازی و بهم میده
عکس پیغام نهاییم گذاشتم
نمیدونم مشکل کجاست
کلافه شدم

سلام
خواهش میکنم
فقط دقت کن اینا دو تا نرم افزارن ک برات لینکاشو گذاشتم
برنامهPS4 Tools V40 ک بصورت run cmdعه
اما حواست باشه مخصوصا تو استفاده برنامه markus چون قبلا هم از نرم افزارهای امولاتورش استفاده کردم ببین اولش رو ایکون اجراییش تو ویندوز میزنی ازت پیش نیازی چیزی نمیخواد مثلا ارور dotnet-sdk بده اگر بخواد حتما باید پیش نیازش رو دانلود کنی و بریزی وگرنه تو همون پروسه ادغام fpkg به مشکل میخوری

ویدیو اموزشش رو قبلا تو اخرین اخبار هک گذاشته بودم باز اینجا برات میزارم
ویدیو اموزشی MODDEDWARFARE(پیشنهادش استفاده از برنامه PS4 Tools V40)

این ک هردو نرم افزارم عملکرد درستی ندارن احساس میکنم شاید ویندوز پیش نیازی میخواد

الان عکس اتفاقی ک با نرم افزار ps4 tools میفته رو برات میذارم
پیغامش اینه path رو پیدا نمیکنه

Attachments

• downloadfile.jpg
    downloadfile.jpg
    669.2 KB · مشاهده: 14
  • Like
Reactions: rezagoli
این ک هردو نرم افزارم عملکرد درستی ندارن احساس میکنم شاید ویندوز پیش نیازی میخواد

الان عکس اتفاقی ک با نرم افزار ps4 tools میفته رو برات میذارم
پیغامش اینه path رو پیدا نمیکنه
احتمالش هست چون باید پیش نیازات تو ویندوز کامل باشه البته اگر مشکلی باشه ویندوز خودش بهت پیام میده در غیر اینصورت نباید مشکلی باشه الان تو عکسات نگاه کردم اون پروسه تا 100 رفته و done شده البته درست نمیدونم اون مرحله ک 100 شده واسه ادغام دو فایل مربوطه بوده یا خیر حتما از فضای کافی ویندوزت مطمعن شو شاید درایو C ویندوزت ظرفیتش کافی نیست خروجی fpkgت به مشکل میخوره حتما از فضای مورد احتیاج تو خروجی هر پارتیشن ویندوزم مطمعن شو اگر اینم نباشه فک کنم ی جای کوچیک از کارو اشتباه میکنی باز دقیقا طبق ویدیو اموزش جلو برو و یکبار دیگه امتحان کن

آخرین ویرایش:
هر دوتا نرم افزار و امتحان کردم.
اون اولی که عکس گذاشتم میتونین ببینین
اینی ک فرستادینم دارم
همین کاری که گفتین و انجام دادم
تهش همون فایل بیس بازی و بهم میده
عکس پیغام نهاییم گذاشتم
نمیدونم مشکل کجاست
کلافه شدم
عجیبه من به همچین مشکلی بر نخوردم
شما یه بار دیگه برنامع رو دانلود کن بدون اینکه rename کنی یا به فایلاش دست بزنی امتحان کن احتمالا حل میشه مشکل

البته برای من هیچ فرقی نداره اگر بتونم کاری از دستم بربیاد و باشم جواب میدم ولی در رابطه با اموزش هک دوستان لطف کنن از این ب بعد اینجا پیام نزارن و مراجعه کنن به تاپیک اموزش هک ک ی زمان با پیامهای اسپم از سوی دیگران مواجه نشن میشه به اون رفقاهم حق داد چون تاپیک مورد نظر در خصوص اخرین اخبار هک هست نه اموزش بنابراین با مراجعه ب تاپیک مورد نظر دوستان میتونن با ویدیو های مختلف از تجربه خودشونم دیگرانو راهنمایی کنن
حق با شماس لینک تاپیک رو لطفا بزارین اونجا بحث کنیم

• Like
Reactions: Homan425
احتمالش هست چون باید پیش نیازات تو ویندوز کامل باشه البته اگر مشکلی باشه ویندوز خودش بهت پیام میده در غیر اینصورت نباید مشکلی باشه الان تو عکسات نگاه کردم اون پروسه تا 100 رفته و done شده البته درست نمیدونم اون مرحله ک 100 شده واسه ادغام دو فایل مربوطه بوده یا خیر حتما از فضای کافی ویندوزت مطمعن شو شاید درایو C ویندوزت ظرفیتش کافی نیست خروجی fpkgت به مشکل میخوره حتما از فضای مورد احتیاج تو خروجی هر پارتیشن ویندوزم مطمعن شو اگر اینم نباشه فک کنم ی جای کوچیک از کارو اشتباه میکنی باز دقیقا طبق ویدیو اموزش جلو برو و یکبار دیگه امتحان کن
این عکس بالایی ک واضحن ی پیغام خطا میده که نمیدونم چیه
اون نرم افزار مارکوس هم تا اخر میره ولی نسبت به کلیپای اموزشی چند تا پیغام اضافه داره و دوتا فایل و نمیتونه ادغام کنه
که عکس اونم گذاشتم
فقط سازنده ی برنامه میتونه راهنماییم کنه فکر کنم😥

عجیبه من به همچین مشکلی بر نخوردم
شما یه بار دیگه برنامع رو دانلود کن بدون اینکه rename کنی یا به فایلاش دست بزنی امتحان کن احتمالا حل میشه مشکل
همه چیزا رو بررسی میکنم
فک میکنم مشکل از ویندوزه
شما پیغامی ک اخرش میده رو نگاه کنی چند تا خط اظافه warn نوشته که زمانی که عملیاتش موفقیت امیزه نمیبینی
نمیدونم اون چند تا خط چی میخواد یا چی میگه

Attachments

• 20231025_140922.jpg
    20231025_140922.jpg
    570.4 KB · مشاهده: 16
همه چیزا رو بررسی میکنم
فک میکنم مشکل از ویندوزه
شما پیغامی ک اخرش میده رو نگاه کنی چند تا خط اظافه warn نوشته که زمانی که عملیاتش موفقیت امیزه نمیبینی
نمیدونم اون چند تا خط چی میخواد یا چی میگه
شما مراحل رو درست رفتی اخرشم پیغام داده که ایمیج ساخته شده فولدر برنامه که بری فایل رو میبینی

• Like
Reactions: mtt69
اوه اوه
یعنی میشه امیدوار بود!

پروسه هک bd jb رو فریمور 8 توسط سونی پچ شده اما فریمورهای کمتر از این ظاهرا میتونن برای جیلبریک امیدوار باشن تا 7.61!
View attachment 316133

اینو تو توییتر دیدم این فقط وبکیت عه کرنل اکسپلویت نیس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or