امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
استریم محمد طالبیان
View attachment 307342

خودت بگو اصن شدنیه بازی با این ابعاد بسازی و هنگام انتشار مشکلات اجرایی نداشته باشه؟ کدوم سندباکس عظیم اینطور نبود؟ (انحصاری کنسولی منهای PC مسلما منظور نیست که بازی بیشترین بهینه سازی رو داره)

حالا بتزدا هم که براش عادیه کلا این چیزا... (نمیگم خوبه یا باید این رو رو سرمون قرار بدیم، میگم قابل پیشبینی بود و عجیب نیست)

خودت بگو اصن شدنیه بازی با این ابعاد بسازی و هنگام انتشار مشکلات اجرایی نداشته باشه؟ کدوم سندباکس عظیم اینطور نبود؟ (انحصاری کنسولی منهای PC مسلما منظور نیست که بازی بیشترین بهینه سازی رو داره)

حالا بتزدا هم که براش عادیه کلا این چیزا... (نمیگم خوبه یا باید این رو رو سرمون قرار بدیم، میگم قابل پیشبینی بود و عجیب نیست)
آخه گفته بودن این کم باگ ترین بازیمونه
کلا حرفهای خودشون باعث تخریب بیشتر بازی میشه . چه حرفهای مایکروسافت چه حرفهای بتزدا

آخرین ویرایش:
پرونده این بازی هم بسته شد. احتمال میدم یکی دو امتیاز پایین تر بیاد. خیلی بعیده تو گوتی بین زلدا و بالتور گیت بتونه عرض اندام کنه. ولی یه سوال جدی انحصاری بعدی ماکروسافت چیه؟

آخه گفته بودن این کم باگ ترین بازیمونه
کلا حذفهای خودشون باعث تخریب بیشتر بازی میشه . چه حرفهای مایکروسافت چه حرفهای بتزدا
+ شاخ و شونه کشیدن فن بوی ها، فرومر ها، نابغه ها، معیار های ابکی... برای 2 طرف هم صدق میکنه... مثلا به نظرت حساسیت رو ناتی داگ، شبیه حساسیت امروز رو BGS نیست؟

پرونده این بازی هم بسته شد. احتمال میدم یکی دو امتیاز پایین تر بیاد. خیلی بعیده تو گوتی بین زلدا و بالتور گیت بتونه عرض اندام کنه. ولی یه سوال جدی انحصاری بعدی ماکروسافت چیه؟
Forza Motosport در تاریخ 10 اکتبر

+ شاخ و شونه کشیدن فن بوی ها، فرومر ها، نابغه ها، معیار های ابکی... برای 2 طرف هم صدق میکنه... مثلا به نظرت حساسیت رو ناتی داگ، شبیه حساسیت امروز رو BGS نیست؟
ناتی داگ هر دفعه پوست انداخته از کرش تا جک اند دکستر تا آنچارتد و تلو . همرو هم خوب ساختن .
تاد هاوارد و شرکا همیشه 1 سبک ساختن هر دفعه هم یه شکلی ر ی د ن . من morrowind رو 4 بار دیسکش رو خریدم تا تونستم تمومش کنم . oblivion بار 3 . این دفعه هم 7 سال وقت داشتن ولی دوبل ر ی د ن . از هیچ کدوم از بازیهای قبلیشون درس نمیگیرن .
اون فیل اسپنسر هم انقدر ژست مطمئن گرفت که سران سونی تو دوره PS2 که پادشاهی میکردن , نمیگرفتن .

ناتی داگ هر دفعه پوست انداخته از کرش تا جک اند دکستر تا آنچارتد و تلو . همرو هم خوب ساختن .
تاد هاوارد و شرکا همیشه 1 سبک ساختن هر دفعه هم یه شکلی ر ی د ن . من morrowind رو 4 بار دیسکش رو خریدم تا تونستم تمومش کنم . oblivion بار 3 . این دفعه هم 7 سال وقت داشتن ولی دوبل ر ی د ن . از هیچ کدوم از بازیهای قبلیشون درس نمیگیرن .
اون فیل اسپنسر هم انقدر ژست مطمئن گرفت که سران سونی تو دوره PS2 که پادشاهی میکردن , نمیگرفتن .
دم شما گرم :D درخت هرچه پربارتر به شما میگن.. همینه دیگه، بعد میگن "سونی فن" تاحالا بازی بتزدا رو نخریده، انگار مثلا برای خرید بازی بتزدا باید از قبل ثبت نام اداری کنی...

در مورد مقایسه هم، حالا اینقدر تند هم نه :D

ولی اره مشخصه کیفیت نهایی کار ناتی داگ از کیفیت نهایی کار اکثر استودیو های کوچک و بزرگ صنعت بیشتره، واضحه، مخصوصا به نظرم U4 و پارت 2 طوری میخ رو محکم کوبیدن که حرفی نمیمونه مگر اینکه کسی سلیقه اش نباشه یا هیتر باشه،

اما شما که تجربه از قدیم داری(از سال ها قبل پستاتون یادمه)، انصافا، ماها با متا عاشق کرش بندیکوت وارپد شدیم؟ حتی اسطوره ای مثل متال گر، سایلنت هیل، ماها موقع عرضه با متا عاشقش شدیم؟(من متل گر سالید رو میشناختم از دوران PSone اما شاید اتفاقی، سمتش نرفتم هیچ وقت، سایلنت هیل رو اما پاره کردم) مثلا من یادمه، 2006-7 که 360 خریدم (از اون دسته کابلی ها با خروجی تصویر AV) و همون موقع همزمان راجع به بایوشاک تو بازیرایانه/نما و البته اینترنت، میخوندم، کوچک ترین توجهی به متا نداشتم، یادمه مقاله ها رو میراث سیستم شاک و اینا و خفنیت لواین مانور میدادن، اما حقیقتا یادم نمیاد راجع به متا و گوتی چی میگفتن..

میبینی؟ حرف من اینه، یعنی فراتر از دنیای فرومر ها و فن بوی ها بریم، فراتر از کل کل های استقلال پرسپولیسی، ارزش بازی و استودیو ها، حتی چشم انداز اینده شون، در عدد متا نیست.. ناتی داگ بهترین نمونه... از یک استودیو خیلی خوب و خاص، رسید به این چیزی که امروز اگه هیتر نباشی، یا سلیقه ات باشه، نمیتونی ازش بد بگی...

یه دستاورد بزرگی که بین بحث های بچگانه و ترول ها گم شد پیشرفت 45 نمره ای متای استارفیلد نسبت به بازی قبلی بتزدا هست:

photo-grid-2.png

کمتر استودیویی میتونه متا های قرمز 49 و 45 تبدیل به زرد کنه چه برسه به این که 45 نمره پیشرفت کنه! واقعا باید تبریک گفت به تیم سازنده بازی

شما میتونی ریترنال و لست گاردین رو بازی سال در نظر بگیری ولی کسایی که استارفیلد رو لایق میدونن باید مورد هجمه قرار بگیرن؟منطقیه
View attachment akbar.mp4

این اکبره. اکبر یکی از شخصیت‌های منه تو بالدرز گیت سه. اکبر بعد خوندن پستت ناامید و دلسرد شد. اکبر احساس می‌کنه یا چیزی که نقل قول کردی رو خوب نخوندی، یا محض کل‌کل شروع کردی به مغلطه. اکبر تصمیم گرفت این مکالمه رو ادامه نده.

یه دستاورد بزرگی که بین بحث های بچگانه و ترول ها گم شد پیشرفت 45 نمره ای متای استارفیلد نسبت به بازی قبلی بتزدا هست:

View attachment 307348

کمتر استودیویی میتونه متا های قرمز 49 و 45 تبدیل به زرد کنه چه برسه به این که 45 نمره پیشرفت کنه! واقعا باید تبریک گفت به تیم سازنده بازی
اینم مدیون یک سال تاخیر زدن مایکروسافت و دوجین سایت xbox هست نمره زیر 90 به بازی ندادن. وگرنه استارفیلد در بهترین حالت 77 بود 😂

هر کی بازی کرده میگه پر از باگه، اینم سند و مدرک، رفیقمون میگه D‌F گفته هیچی نداره!
غیر از فورزا چیز دیگه نیست؟ منظورم امسال هست
همونم بری اسکرین شات هاشو نگاه کنی، تو بخش گرافیکی و ری تریسینگ و ترک لیست ها... کاملا زیر GT7. بازم یه بازی دیگه قربانی ضعف سخت افزاری XSS شد.

دیگه بعدش دست خداس که بازی های سال 2024 مایکروسافت چی باشن، سالی سه تا AAA احتمالا!

دوست عزیز، با کیا حرف میزنی آخه؟ از روز اول دارم می بینم که جواب های کاملا منطقی رو به نظرات غیر منطقی میدی. این بازی کلا فقط شده عقده گشایی سونی فن هایی که یکی دو ماه اخیر و در جواب قرارداد مایکرو و اکتی سکوت کرده بودن و ناراحت بودن. همین. بزرگترین مشکل این بازی عرضه نشدن روی PS هست و تمام.

نظر شخصیم بعد از 15 ساعت بازی:
اولش بسیار گیچ کننده است، برعکس بازی های Fallout و Skyrim که شروعی خوب و در کل بازی ساده ای بودن، Starfield پیچیدگی های زیادی داره. طبیعی هم هست، سفینه و فضا و جنگ های کشتی و ... امکان نداشت بازی ساده ای از آب در بیاد. بزرگترین مشکل پلیر هم به نظر ردیابی ماموریت ها توی شهر های بزرگ هست. نبود مپ داخلی شهر ها خیلی مشکل سازه. مثلا نمیتونی توی شهر ها دکتر پیدا کنی. ولی خب این مورد فققط توی شهر های بزرگ صدق میکنه و توی شهر هاو سیاره های کوچیک همچین مشکلی نیست.

دوست عزیز، با کیا حرف میزنی آخه؟ از روز اول دارم می بینم که جواب های کاملا منطقی رو به نظرات غیر منطقی میدی. این بازی کلا فقط شده عقده گشایی سونی فن هایی که یکی دو ماه اخیر و در جواب قرارداد مایکرو و اکتی سکوت کرده بودن و ناراحت بودن. همین. بزرگترین مشکل این بازی عرضه نشدن روی PS هست و تمام.

نظر شخصیم بعد از 15 ساعت بازی:
اولش بسیار گیچ کننده است، برعکس بازی های Fallout و Skyrim که شروعی خوب و در کل بازی ساده ای بودن، Starfield پیچیدگی های زیادی داره. طبیعی هم هست، سفینه و فضا و جنگ های کشتی و ... امکان نداشت بازی ساده ای از آب در بیاد. بزرگترین مشکل پلیر هم به نظر ردیابی ماموریت ها توی شهر های بزرگ هست. نبود مپ داخلی شهر ها خیلی مشکل سازه. مثلا نمیتونی توی شهر ها دکتر پیدا کنی. ولی خب این مورد فققط توی شهر های بزرگ صدق میکنه و توی شهر هاو سیاره های کوچیک همچین مشکلی نیست.
واقعا ناراحتم، اگه این مسخره بازی نبود، من با تک تک کاربران این فروم حال میکردم، بهم قوت قلب میدادن، خودشون از همه بهتر میدونن، حیف، حیف که این داستانا اصل کاری (عشق به بازی) رو به حاشیه میبره...

الانم منتظرم Humankind دانلودش تموم شه و برای همین اینجام..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or