امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
حالا دی اف واقعا تعریف کرده؟ یادمه نقد هاش همیشه خوب بودن... تخصصی (از ترس اسپویل تاپیک بازی نمیرم نظرات رو بخونم) اسپویل منظورم فقط داستان نیست داستان 50 درصد اسپویل هم تشکیل نمیده...
دی اف فقط نسخه کنسولی رو نقد کرده (کلا هم 20 ساعت بازی کرده) نه نسخه PC... اصل داستان اونجاست. آمار های پیک بازی برای استیم رو میفرستن اینجا (میدونیم که وضعیت گیم پس روی PC با اون لانچر و مسخره بازی های مایکروسافت تو دیوارِ)، نوبت به نمرات که میرسه امتیاز 88 نسخه PC معتبر میشه، نوبت به بررسی گرافیکی و باگ ها که میرسه، بررسی نسخه کنسولی مطرحه.

---

کلا بازی استارفیلد یه جوریه که فن های ایکس باکس هر طور دلشون بخواد ازش فکت در میارن که طبیعیه :)

راستی دلیل تمام این کل کل ها هم، ناراحتی از بابت قرارداد اکتی نیست! چون هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیده و دنبال نخود سیاه توی اکتبر میگردن این از این. به نظر من که اجازه میدادن استارفیلد رو سونی انحصاری میکرد، تیم خودشو میفرستاد سمتش، برای SSD کنسولش بهینه میشد، هم شاهد این لودینگ های مسخره نبودم، هم گرافیک بازی بهتر میشد، هم متای بازی واقعی تر میشد (البته در هر صورت چون مایکروسافت میخریدش، 10-9 های فیک زیادی رو طلب میکرد).

در هر صورت نشد که بشه. هایپ 97 به بالا و گوتی سال کردید، باید تحمل کنید :))

میبینی؟ حرف من اینه، یعنی فراتر از دنیای فرومر ها و فن بوی ها بریم، فراتر از کل کل های استقلال پرسپولیسی، ارزش بازی و استودیو ها، حتی چشم انداز اینده شون، در عدد متا نیست.. ناتی داگ بهترین نمونه... از یک استودیو خیلی خوب و خاص، رسید به این چیزی که امروز اگه هیتر نباشی، یا سلیقه ات باشه، نمیتونی ازش بد بگی...
البته ناتی داگ از همون اول هم یه سوپر استدیو بود نه صرفا یه استدیو خیلی خوب که بعدا تبدیل بشه به سوپر استدیو یکی از معدود استدیوهایی که همه ی ‌ip های aaa ای که ساخته حداقل یدونه نسخه اش بالای ۹۰ و شاهکار داشته
Screenshot_20230903_212746.jpg
Screenshot_20230903_212833.jpg
اینم مدیون یک سال تاخیر زدن مایکروسافت و دوجین سایت xbox هست نمره زیر 90 به بازی ندادن. وگرنه استارفیلد در بهترین حالت 77 بود 😂

هر کی بازی کرده میگه پر از باگه، اینم سند و مدرک، رفیقمون میگه D‌F گفته هیچی نداره!

همونم بری اسکرین شات هاشو نگاه کنی، تو بخش گرافیکی و ری تریسینگ و ترک لیست ها... کاملا زیر GT7. بازم یه بازی دیگه قربانی ضعف سخت افزاری XSS شد.

دیگه بعدش دست خداس که بازی های سال 2024 مایکروسافت چی باشن، سالی سه تا AAA احتمالا!
نگران نباش ۲۰۲۴ هم یه تریلر cgi از شبیه ساز دندون و لثه و مسواک و gow killer نشون میده میره ۲۰۲۵ مثل هر سال بعدش هم خدا بزرگه اسپنسر بالاخره یه کنفرانسی،مصاحبه ای،خریدی چیزی پیدا میکنه که فنهاش رو سرگرم کنه

يه چند ساعتى من بازى رو انجام دادم.
به خودى خودش بد نيستا يعنى اين عنوان و دادار دودود اين مدتو ازش بردارى خيلى فرق ميكنه.
ولى خب وضعيت گرافيكى جالبى اصلا نداره براى اين نسل.
باگ اذيت كننده ايي من نديدم ولى گوشه كنار يه صحنه هاى نه چندان چشم نوازى رويت ميشه.
گيم پلى بازى قشنگ امضاى بتزدا رو داره و تا حدودى قديميه؛طرفداراشو شايد راضى كنه ولى همون مرحله ايي رسيده كه گيم پلى gow تو ascention بهش رسبد ديگه اوج پتاتسيلش همينه.
همون نمره بين ٨ تا ٩ منطقيه.

اقا چون تاپیک فوتبال داریم و فعاله درنتیجه هرکی ناراحتی و عقده ای از لس انجلس لیکرز یا بوستون سلتیکس داره حتما همینجا با ما به اشتراک بزاره.

ریش تراش خوب از کجا بگیرم؟
رفیق من اخیرا خط زن کیمی گرفتم هم قیمتش مناسب هست هم کیفیتش.البته بخواهی هزینه کنی که برند خوب زیاد هست.ولی این کیمی اگر خواستی تو اکثر فروشگاه های اینترنتی هست.یک نکته ای هم هست که فراموش نکنید امتیازات استارفیلد به خاطر سایت های Xbox هست و اگر این ها نبودند متای زرد داشت،درست مثل نسخه PC که الان متای ۶۶ دارد.در ضمن تاد هاوارد هم یک بازیساز معمولی است،من خودم ۲۵ تا دیسک فالوت ۴ رو خریدم و لعنت بر بتزدا و گرافیک فورتزا هم خیلی داغون است.باگ های استارفیلد رو سایت chalghozabad.com کامل گذاشته است و یک یوتیوبر هم یک ساعت از بازی که پر از باگ‌ و کرش هست رو دارد پخش می کند.در نهایت ناتی داگ از همان ابتدا هم سوپر استودیو بود و یکی از کاربران هم «حتی» به الدن رینگ رای داده و حنای فن های ایکس باکس دیگر رنگی ندارد.[خلاصه وضعیت تاپیک در صفحات گذشته]

هایپ 97 به بالا
البته ۹۸ به بالا، اونطور که نظرسنجی تاپیک گویاست:D
من فقط همون اول این گزینه رو دیدم کامل هنگ کردم یه مدت:D
اگه اینهمه هایپ بیجا پشتش نبود انتظار منتقدا هم به نظرم میومد پایین.

پ.ن: تو یوتوب و جاهای دیگه هم دارن دیس اینفورمیشن و میس اینفورمیشن و ... نشر میدن؟
قبول کنید اینم مثل بقیه بازیای بتسدا باگ و مشکلات زیاد داره حالا بگیم بهتر، ولی مضحکه اینهمه آدم دروغ بگن.

رفیق من اخیرا خط زن کیمی گرفتم هم قیمتش مناسب هست هم کیفیتش.البته بخواهی هزینه کنی که برند خوب زیاد هست.ولی این کیمی اگر خواستی تو اکثر فروشگاه های اینترنتی هست.یک نکته ای هم هست که فراموش نکنید امتیازات استارفیلد به خاطر سایت های Xbox هست و اگر این ها نبودند متای زرد داشت،درست مثل نسخه PC که الان متای ۶۶ دارد.در ضمن تاد هاوارد هم یک بازیساز معمولی است،من خودم ۲۵ تا دیسک فالوت ۴ رو خریدم و لعنت بر بتزدا و گرافیک فورتزا هم خیلی داغون است.باگ های استارفیلد رو سایت chalghozabad.com کامل گذاشته است و یک یوتیوبر هم یک ساعت از بازی که پر از باگ‌ و کرش هست رو دارد پخش می کند.در نهایت ناتی داگ از همان ابتدا هم سوپر استودیو بود و یکی از کاربران هم «حتی» به الدن رینگ رای داده و حنای فن های ایکس باکس دیگر رنگی ندارد.[خلاصه وضعیت تاپیک در صفحات گذشته]
از اینکه توی خلاصه اخبارتون اسمی از TLOUP2 برده نشده منو نسبت به آینده ی BC نگران میکنه
قدیما توی تاپیک نمرات/خرید استودیو/جوایز سال/تعدیل نیرو و.. سریعا پاش وسط کشیده میشد
حتی گاها وسط بحث های کچلی توی خارج تاپیک باز یادی از لست میشد، داریم به کجا میریم؟!؟

یه جای کار میلنگه!

View attachment OMq-XpF6x11o-mqn.mp4.mp4

از اینکه توی خلاصه اخبارتون اسمی از TLOUP2 برده نشده منو نسبت به آینده ی BC نگران میکنه
قدیما توی تاپیک نمرات/خرید استودیو/جوایز سال/تعدیل نیرو و.. سریعا پاش وسط کشیده میشد

یه جای کار میلنگه!

View attachment 307382
رفیق هنوز بحث این بازی به تاپیک باز نشده است،البته اسم ناتی داگ آمده و اگر به همین منوال پیش برویم در خلاصه بعدی که در صفحه ۱۰۰ ارسال می شود به این بازی هم خواهیم رسید.

• Love
Reactions: Taha75
اقا چون تاپیک فوتبال داریم و فعاله درنتیجه هرکی ناراحتی و عقده ای از لس انجلس لیکرز یا بوستون سلتیکس داره حتما همینجا با ما به اشتراک بزاره.

ریش تراش خوب از کجا بگیرم؟
من یه پاناسونیک گرفتم هفت سال پیش دویست تومن الان دو سه میلیونه و اصلا هم خوب نبود تیغش خراب شد هر دفعه هم باید روغن کاری بشه. مدل دقیقش یادم نیست GB نمیدونم چی بود. فک میکنم فیلیپس مارک بهتری باشه البته خیلی تو این کار نیستم.

البته ناتی داگ از همون اول هم یه سوپر استدیو بود نه صرفا یه استدیو خیلی خوب که بعدا تبدیل بشه به سوپر استدیو یکی از معدود استدیوهایی که همه ی ‌ip های aaa ای که ساخته حداقل یدونه نسخه اش بالای ۹۰ و شاهکار داشته
View attachment 307371
View attachment 307372

نگران نباش ۲۰۲۴ هم یه تریلر cgi از شبیه ساز دندون و لثه و مسواک و gow killer نشون میده میره ۲۰۲۵ مثل هر سال بعدش هم خدا بزرگه اسپنسر بالاخره یه کنفرانسی،مصاحبه ای،خریدی چیزی پیدا میکنه که فنهاش رو سرگرم کنه
درست میگی، اما کسی با متا عاشقشون نشد... بار ها تو بحث هام خودم اشاره کردم که وارپد و جک رو کسی برای متا عاشقشون نشده، منظور همین شات شما، قدمت ناتی از اینم قدیمی تره خب من کلا گفتم نه فقط عناوین شاخص تر...

حتی گاها وسط بحث های کچلی توی خارج تاپیک باز یادی از لست میشد، داریم به کجا میریم؟!؟

یه جای کار میلنگه!

View attachment 307382

این دفعه همه گرفتن رو FFXVI و بازی درجه دو، SM2:دی

همونطور که ناتی داگ بین بازی های اصلیش تا زیر 90 هم اومده، اون لا به لا،

BGS هم اومده،

و همونطور که ناتی داگ دوباره رفته بالای 90،

BGS هم میتونه،

به نظرم احتمالش خیلی زیاده که ساپورت مایکرو در 5 سال اینده، TES VI رو در حد اسکایریم هم نه، اما +90 نگه داره... حالا لطفا اینو با "وعده" دادن در جبهه مایکرو میکس نکنین...

*فکشن هم یادتون نره که در راهه

دمتون گرم که با نقدهای گهربار خودتون به حرفه ای تر شدن فضای سایت کمک میکنید در صورتی که همه میدونن سره انحصاریهای بیشمار سونی وقت واسه سر خاروندن ندارید.
دست خودمون نیس آخه
یکی از انحصاری های همیشه جذاب سونی که اصلا خود سونی توش کاره ای نیست ، این زمان لانچ انحصاری های مایکرو و اومدن نمره های درخشانشونه ، لعنتی اندازه یه انحصاری ماست پلی سونی فانه و لذت داره :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or