امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
این SSD جادویی کلا scamای بیش نبود. تو ۹۰ درصد بازیهای مولتی پلتفرم هم هیچ تفاوت خاصی دیده نمیشه (حتی موردهایی داریم اکس باکس لودینگش سریعتره:)))
یه سریاشون هم سعی میکنن با تکرار کردن همیشگی ۱۲ ترافلاپس، این افسانه SSD جادویی از یاد ملت بره. ولی نمیره:D
ای بابا. بد شد که.
این حرفی که زدی کد احضار کویر در تاپیکه.
الان میاد به وسیله ده ها چارت و لینک بهت ثابت میکنه که ssd طراحی شده توسط سرنی، چگونه دست کم ۷ ۸ ۱۰ ترافلاپس به قدرت ps5 اضافه کرده.:>

دوست عزیز، کاملا مشخصه که فشاری شدین و این مدتی که نبودین به خاطر ناراحتی تون بوده. همین که هنوز فکر میکنی این قرارداد به جایی نمیرسه داره نشون میده ولی بیشتر حرف من با اون قسمتیه که میگید سونی تیم خودش رو می فرستاد که هم لودینگ نباشه و هم گرافیک بهتر میشد و ... شما و دوستان گرامیتون کلا از سونی یه بت ساختید که ازش هم پایین نمیاید. تیم خودش رو بفرسته گرافیک بهتر بشه؟ الان شما اطلاع داری که تیم سونی برای Forespoken کجا بودن که بازی با اون گرافیک عرضه شد؟ انجین Starfield همینه که میبینی. صد تا تیم هم میفرستادن همین میشد. ولی خب همینکه اعتراف کردی اگه روی PS عرضه میشد متا واقعی تر میشد، تاییدیه به حرفای بنده که مشکل این بازی فقط عرضه نشدن توی PS هست.

خودم به شخصه که کاملا میدونستم چه امتیازی میگیره و مشکلی هم با بازی ندارم که بخوام الکی بکوبمش.

View attachment 307403

اولین و آخرین باری بود که بخوام با دوستان سونی فن کل کل کنم. هر کسی که خوشش میاد پلی میده، کسی هم که خوشش نمیاد سمتش نمیره دیگه. خوش باشید.
داداش ما همیشه تو تاپیک اکتی هستیم بخدا، الان با این وضعیت استارفیلد فهمیدیم که خرید اکتی هم هیچ ضرری به سونی نمیزنه.

در ضمن فراسپوکن رو چطوری شما با استارفیلد یکی کردی؟ بازی که:

گفته می‌شود که استودیوهایی همچون iD Software و MachineGames و Arkane Studios و Xbox Game Studios ATG (Advanced Technology Group) همگی در ساخت و توسعه بازی استارفیلد مشارکت و همکاری داشتند.

این همه تیم ریختن سرش با یک سال تاخیر این شده، به نظرت گرفتار هایپ خودش شد یا چی؟ فراسپوکن هیچ هایپی نداشت هیچ ادعایی هم نداشت که سونی بخواد درستش کنه. ما از سونی بت اگر ساختیم به خاطر عملکرد خوبشه، به اندازه ای که پول میگیره شاهکار تحویل میده. تقصیر ما چیه جذب چیزای خوب میشیم؟

یعنی عاشق شما دو نفرم تو انجمن

@Thonkeyes
@Dreadlord

سردمداران میس اینفورمیشن انجمن در بحث Vs

IMG_20230904_013920.jpg

خیلی بد میشد اگه برای پلی استیشن هم اجازه میدادن بازی عرضه بشه 😁

طفلکی ها حتی جوری خبرا رو گذاشتن که هیترا فکر میکنن بازی استارفیلد و شوکیس کذایی 8 ماه تریلر باعث افزایش فروش و تموم شدن موجودی جعبه توی بازار شده... ولی امارا همه داغون و منفی نسبت به پارسال و هایپ الکی و باد اضافیه. گناه دارید دیگه چیکارتون کنم 😂

دوستان در مورد گرافیک و کیفیت فنی بازی نظرات digital foundry و سایتهای دیگر و معیار قرار ندید.

نظرات کاربرایی که به ارلی اکسس دسترسی دارن هم قبول نیست.
از دوستان سونی فن خواهش و تمنا کنید که گرافیک بازیرو واستون شرح بدن
این رخت خوابی که اینجا پهن کردن فقط واسه کمک به همنوع و روشنگریه
ویدیوهای باگ‌های بازی هست! خودمون کوریم؟

1693776568821.png

این رفقای مایکرو فن هم خیلی جالبن هرچی ما میخوایم به خاطر گل روی بابک مشکلات بازی رو کمتر به روشون بیاریم مگه خودشون میذارن، مگه ما در مورد اینکه بازی از هر ۱۰ دقیقه ۲ دقیقه اش صرف لودینگ میشه چیزی گفته بودیم که رفتید سراغ SSD سونی بابا لودینگ های استارفیلد برای هاردهای HDD هم قفله، آبروی هرچی SSD هم بردید شما.

آخرین ویرایش:

@Thonkeyes
@Dreadlord

View attachment 307428

طفلکی ها حتی جوری خبرا رو گذاشتن که هیترا فکر میکنن بازی استارفیلد و شوکیس کذایی 8 ماه تریلر باعث افزایش فروش و تموم شدن موجودی جعبه توی بازار شده... ولی امارا همه داغون و منفی نسبت به پارسال و هایپ الکی و باد اضافیه. گناه دارید دیگه چیکارتون کنم 😂
تو علم غیب داری بدونی بازی اگر رو PS5 میومد لودینگ تایمش چقدر بود که از‌ خیلی بد شدنش حرف می زنی؟ :))

لول‌ آپ کردید یکی تئوری توطئه می ده یکی دیگه لودینگ تایم بازی ای که رو PS5 نیست حدس می زنه اون مدیر سبز هم که جز گرفتن دسترسی و فرومر فرومر کردن کار دیگه بلد نیست :))

@Thonkeyes
@Dreadlord

View attachment 307428

قبول دارم. واقعا خیلی بد میشد واسمون. مثلا ریلیز قبلی BGS که تفاوت معناداری از لحاظ لودینگ داشت و مایکروسافت ترسید دوباره این اتفاق تکرار بشه:

Screenshot_20230903_173519_YouTube.jpg

این تفاوت روز به روز هم بیشتر میشه. مثلا تو این بازی که دو هفته پیش عرضه شد و واقعا جادوی سرنی بیش از پیش نمایانه:

Screenshot_20230903_173420_YouTube.jpg

لعنت به اسپنسر که نذاشت جادوی سرنی رو ببینیم تو این بازیx-(

+ شاخ و شونه کشیدن فن بوی ها، فرومر ها، نابغه ها، معیار های ابکی... برای 2 طرف هم صدق میکنه... مثلا به نظرت حساسیت رو ناتی داگ، شبیه حساسیت امروز رو BGS نیست؟
ناتی داگ هر دفعه پوست انداخته از کرش تا جک اند دکستر تا آنچارتد و تلو . همرو هم خوب ساختن .
تاد هاوارد و شرکا همیشه 1 سبک ساختن هر دفعه هم یه شکلی ر ی د ن . من morrowind رو 4 بار دیسکش رو خریدم تا تونستم تمومش کنم . oblivion بار 3 . این دفعه هم 7 سال وقت داشتن ولی دوبل ر ی د ن . از هیچ کدوم از بازیهای قبلیشون درس نمیگیرن .
اون فیل اسپنسر هم انقدر ژست مطمئن گرفت که سران سونی تو دوره PS2 که پادشاهی میکردن , نمیگرفتن .
میدونم بحث شاید تصادفا و فقط برای ذکر یک مثال رسید به ND.
منظور شما مقایسه مستقیم استودیوها نبود ولی خب من وظیفه انسانیم میدونم که کمی توضیح بدم که جوونترهای جمع بعدها نخوان همچین کاری کنن.
بالاخره باید یکی رو نقل قول میکردم و خب جفتتون رو انتخاب کردم :D

بنظرم با این وسواس و کنترل کیفیتی که ND داره اگه روزی بخواد تو این سبک و وسعت بازی بسازه (با فرض چراغ سبز سونی) قطعا سونی رو ورشکست میکنه و یک نسل رو سر میپره تا منتشر کنه.
دارم از ND من باب کنترل کیفیت و تعهدی که به پلیرها و به خودش داره تعریف میکنم.

حتما به این لیست بالا (موروویند ، آبلیوون و...) فالوت 3 ، نیو وگاس و اسکایریم هم اضافه کن.
یعنی شرایط انتشاری که اینها داشتن و بعضا تا چند ماه فیکس نشدن برای هیچ کمپانی AAAایی قابل دستیابی نیست.(76 که مال اینها نبود ، منظورم خود استودیوی بتسداست)
حتی CDPR با سایبرپانک به گرد پاش نمیرسه.
این وسط F4 باز بمراتب شرایط بهتری نسبت به اونها داشت.

کلا بنظرم اگه کسی واقعا بخواد مقایسه کنه من جدی نمیگیرمش (میدونم که شما فقط خواستین نمونه بیارین ).

ولی برای آیندگان :D :
ND بازی بی نقص میسازه ، اون سال جوایز رو درو میکنه.
گاهاً از حاظ گرافیکی ، محتوا و مفهوم صنعت رو حول بده جلو.
من و شما چند باری بازی میکنیم و دلمون براش میره و خب خاطره خوبی ازش برامون میمونه تا بازی بعد.

از اونطرف بتسدا بازی میسازه که شرایط لانچ بد و گاها افتضاحی دارن و بعد مدتی فیکس میشن.
اما اینها بازی میسازن برای یک عمر!

موروویند میسازه که 20 سال بعد هنوز که هنوزه رقیب میطلبه تو عناصر RPG.
تک تک بازیها روی سیستم های طرفدارها نصب میمونه.
بارها و بارها جویده میشه و باز نکات جدیدی درش پیدا میکنن.
مادسازها چندین سال بعد هنوز براش بطور وحشتناک محتوا تولید میکنن.
این بازیها هیچوقت نمیمیرن.
من به این بازیها میگم تموم نشدنی ، "ابر بازی" ، فرای بازی و...
تو این نوع بازیها پلیرها زندگی میکنن واقعا.

مثال بخوایم بزنیم شاید بنوعی بازیهای راکستار نمونه های نزدیکی از این لحاظ باشن.

میگم با مقایسه این استودیوها به هیچ جا نمیرسیم و انصافا اشتباست.
چون بازیهایی که تهیه و تولید میکنن تو دو تا ساید مختلف از هم طراحی و تولید میشن.

آخرین ویرایش:
داشتم ویدئو ها رو نگاه می کنم بازی پر از باگ و مشکلات فنی هست
عجیبه حتی چنین نمره ای گرفته
قبلا هم گفتم فعلا باید چند روز صبر کرد تا نمره های واقعی بازی بیان
تو ریویو ها باید به این قضیه اشاره بشه حتما و نمره کم کنن و گرنه بازیساز ها فکر می کنن که عرضه ناقص و پر از مشکل فنی تاثیری روی نمره ها و ریویو های بازی نمیزاره

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or