امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
میدونم بحث شاید تصادفا و فقط برای ذکر یک مثال رسید به ND.
منظور شما مقایسه مستقیم استودیوها نبود ولی خب من وظیفه انسانیم میدونم که کمی توضیح بدم که جوونترهای جمع بعدها نخوان همچین کاری کنن.
بالاخره باید یکی رو نقل قول میکردم و خب جفتتون رو انتخاب کردم :D

بنظرم با این وسواس و کنترل کیفیتی که ND داره اگه روزی بخواد تو این سبک و وسعت بازی بسازه (با فرض چراغ سبز سونی) قطعا سونی رو ورشکست میکنه و یک نسل رو سر میپره تا منتشر کنه.
دارم از ND من باب کنترل کیفیت و تعهدی که به پلیرها و بردن خودش داره تعریف میکنم.

حتما به این لیست بالا (موروویند ، آبلیوون و...) فالوت 3 ، نیو وگاس و اسکایریم هم اضافه کن.
یعنی شرایط انتشاری که اینها داشتن و بعضا تا چند ماه فیکس نشدن برای هیچ کمپانی AAAایی قابل دستیابی نیست.(76 که مال اینها نبود ، منظورم خود استودیوی بتسداست)
حتی CDPR با سایبرپانک به گرد پاش نمیرسه.
این وسط F4 باز بمراتب شرایط بهتری نسبت به اونها داشت.

کلا بنظرم اگه کسی واقعا بخواد مقایسه کنه من جدی نمیگیرمش (میدونم که شما فقط خواستین نمونه بیارین ).

ولی برای آیندگان :D :
ND بازی بی نقص میسازه ، اون سال جوایز رو درو میکنه.
گاهاً از حاظ گرافیکی ، محتوا و مفهوم صنعت رو حول بده جلو.
من و شما چند باری بازی میکنیم و دلمون براش میره و خب خاطره خوبی ازش برامون میمونه تا بازی بعد.

از اونطرف بتسدا بازی میسازه که شرایط لانچ بد و گاها افتضاحی دارن و بعد مدتی فیکس میشن.
اما اینها بازی میسازن برای یک عمر!

موروویند میسازه که 20 سال بعد هنوز که هنوزه رقیب میطلبه تو عناصر RPG.
تک تک بازیها روی سیستم های طرفدارها نصب میمونه.
بارها و بارها جویده میشه و باز نکات جدیدی درش پیدا میکنن.
مادسازها چندین سال بعد هنوز براش بطور وحشتناک محتوا تولید میکنن.
این بازیها هیچوقت نمیمیرن.
من به این بازیها میگم تموم نشدنی ، "ابر بازی" ، فرای بازی و...
تو این نوع بازیها پلیرها زندگی میکنن واقعا.

مثال بخوایم بزنیم شاید بنوعی بازیهای راکستار نمونه های نزدیکی از این لحاظ باشن.

میگم با مقایسه این استودیوها به هیچ جا نمیرسیم و انصافا اشتباست.
چون بازیهایی که تهیه و تولید میکنن تو دو تا ساید مختلف از هم طراحی و تولید میشن.
مرسی ماکان جان، اون چیزی که من نمیتونستم به خوبی توضیح بدم رو بهترین شکل بیان کردی :-bd فقط اضافه کنم که قطعا منظور شما کاهش ارزش کار ناتی داگ نیست، و صرفا دارید به تفاوت ماهیت استودیو ها اشاره میکنید... ماهی و پرنده جفتشون جاندار هستند حتی در مواردی پیشینیان یکسانی دارند، اما در نهایت با هم زمین تا اسمان متفاوت هستند...

Screenshot 2023-09-04 081123.png

دوستان از نویسنده این شاهکار یه فکت راجب پرچم ژاپن پیدا کردم البته با سورس معتبر

=)) =)) =)) =))

اینو گذاشتم که بدونید منتقد هابعضی هاشو عقل ندارن کلا زیاد تعجب نکنید .اینم از سایت معتبر و عادل گیم اسپات کسیایی که postal 2 رو بازی کردن می دونن چرا اینطور شده.

Screenshot 2023-09-04 082404.png Screenshot 2023-09-04 082830.png

اقا چون تاپیک فوتبال داریم و فعاله درنتیجه هرکی ناراحتی و عقده ای از لس انجلس لیکرز یا بوستون سلتیکس داره حتما همینجا با ما به اشتراک بزاره.

ریش تراش خوب از کجا بگیرم؟
از هر کی‌ میگیری از فیل اسپنسر نگیر که کلاه سرت میذاره

این بحث ها باعث نشه از AI جذاب بازی غافل بشیم . :D

View attachment 307450

View attachment 307451
این پست مدرکی برای رفقایی که گلایه می کنند چرا در مورد بازی نکردن نقش آفرینی توسط یک سری از عزیزان صحبت می کنید.دوستمان این بازی رو با GTA اشتباه گرفته اند و اصلا در جریان نیستند این مواردی که گذاشته اصلا ربطی به AI ندارد و مربوط به دیزاین بازی است.اینکه AI مشکل داشته باشد ممکن است واقعیت داشته باشد و کسی منکر این قضیه نیست ولی این دو تا ویدئو فقط نشان دهنده تجربه کم در نقش آفرینی حداقل از نوع ساخته های بتزدا است.اگر هم که بازی های بتزدا رو انجام داده باشید که این پست رو می شود به عنوان ترول و شوخی در نظر گرفت،هر چند توصیه می کنم جای دیگر ارسال نکنید.

یکی از افراد ارشد PR بتزدا گفته بعضی از منتقدها ازش کد نسخه PS5 استارفیلد رو درخواست کرده بودن:

خلاصه اینکه If you know, you know ...:D

به نظرم این موفقیت کم از بردن 300 تا جایزه GotY در آخر سال رو نداره. باز کنید شامپاین هارو:دی

پ.ن: من پیشبینی کردم تو این تاپیک به TLoU2 برسیم، اما نه تنها پای TLoU3 و SM2 (بازی درجه دو) و FFXVI هم باز شد ب بحث، که به R&C و کلاه برداری مارک سرنی در زمینه SSD هم دخول شد:دی یه ذره دیگه صحبت ها ادامه پیدا کنه به ویدیو فیک KZ2 تو E3 ـه 2005 هم گیر میدن فکر کنم.

به نظرم این موفقیت کم از بردن 300 تا جایزه GotY در آخر سال رو نداره. باز کنید شامپاین هارو:D

پ.ن: من پیشبینی کردم تو این تاپیک به TLoU2 برسیم، اما نه تنها پای TLoU3 و SM2 (بازی درجه دو) و FFXVI هم باز شد ب بحث، که به R&C و کلاه برداری مارک سرنی در زمینه SSD هم دخول شد:D یه ذره دیگه صحبت ها ادامه پیدا کنه به ویدیو فیک KZ2 تو E3 ـه 2005 هم گیر میدن فکر کنم.

جالبیش اینکه 99% این چیزایی که گفتی ، اگر نیگا کنی ، میبینی طرفداری کدوم ور شروع کردن اسمشونو آوردن :D خودتون شروع می کنین ، بعد میگین ا پایه فلان بازیم باز شد ؟! :D

به نظرم این موفقیت کم از بردن 300 تا جایزه GotY در آخر سال رو نداره. باز کنید شامپاین هارو:D

پ.ن: من پیشبینی کردم تو این تاپیک به TLoU2 برسیم، اما نه تنها پای TLoU3 و SM2 (بازی درجه دو) و FFXVI هم باز شد ب بحث، که به R&C و کلاه برداری مارک سرنی در زمینه SSD هم دخول شد:D یه ذره دیگه صحبت ها ادامه پیدا کنه به ویدیو فیک KZ2 تو E3 ـه 2005 هم گیر میدن فکر کنم.
آقا کجای کاری اینا بلادبورن خدا بیامرز رو از قبر کشیدن بیرون بعد انتظار داری پای بازی های این نسل رو نکشن وسط :D

آخرین ویرایش:
گیمرهای Xbox و Pc هم اکنون

View attachment 307466
سونی فن ها هم خودتان تصور کنید
7xy4b1_7s4w.jpg

گیمرهای Xbox و Pc هم اکنون

View attachment 307466
سونی فن ها هم خودتان تصور کنید

گزارش : صدای مردم تو ردیت و بقیه رسانه ها در اومده؛ اونها معتقدن اینفلونسر ها نمیزارن بلایی که سر سایبرپانک اومد سر استارفیلد هم در بیاد؛ این بازی از حالت لانچ Cyberpunk 2077 به وضوح وضع تاسف بار تری داره و به دلایل نامعلوم همه سکوت کردن. مشکلات بازی غیر قابل چشم پوشی هستند و هر روز ویدو های بیشتری از ضعف ساختاری بازی بیرون میاد. گیمر ها تو ردیت اعلام کردن که اگه سایبرپانک متای 56 روی نسخه PS4 گرفت با این بازی هم باید مثل همون رفتار بشه. اگه قراره عدالتی باشه باید برای همه یکسان باشه

میای ۴ تا نقد و امتیاز ببینی همه چیز هست غیر از اینا
نمره ای نمیاد خب! تقصیر ما چیه فقط 54 تا نقد براش ثبت شد و رفت که رفت تا روز عرضه رسمی شاید!

photo_2023-09-04_12-21-32.jpg

ولی ولی ولی ... این قبول نیست، منتقد فقط XboxAddict :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or