امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
۲۰۲۳ اینقدر کویر بود که به BG که مولتی پلتفرم هست دخیل بستن🤣🤣

حداقل عکس از اینترنت ندزدید لعنتیا🤣🤣

این دوستمون همون طور که نام کاربریش مشخصه، Wave آخر مراحله فرعیه که دیرتر از غار در اومدن. نمیدونه که کویر اصطلاحی هست که برای ایکس باکس، استودیوهاش، بازی هاش و فن هاش ساخته شده اصلا، وگرنه تو سالی که FF16 و SM2 و HFW DLC برای یه کنسول عرضه میشه + BG3، به اون سال نمیگن کویر.
مکزیکی همه رو دعوت کرده بود مدارکشم موجوده.
تا جایی که من می دونم واسه تاپیک امتیازات استارفیلد از سمت کسی دعوت نامه ارسال نشده.
برای تاپیک امتیازات خشتک ها پاره کرده بودین که مارو جر میدین با نمرات و گوتی سال و ابر شاهکار تاد هاوارد و رسیدن اسپنسر به جایگاه برحقش و شیرینی و طعم خوب اعتماد به فیل کبیر و ... تا دلت بخواد از این وعده ها داده بودین. چه بسا بازی اگه 90 به بالا میشد هم، نه تنها همه مارو تگ میکردید، که اسکرین شات ها از زیر خاک میکشیدید بیرون و جشن ها برپا میکردید. نگو نمیکنیم که میکنید، خوبشم میکنید، دیدم وضعیتتونو سر رای دادگاه FTC :-c
رفیق دلیل خاصی دارد که شما ۱۰۴ نقد رو ۵۴ نقد می بینید؟
1693825656431.png

دلیلم همین عکسه رفیق. همین یه دونه

View attachment 307481

خب بنظر میرسه قبل تموم شدن شارژ کاستوم کنترلر هم بشه بازی رو تموم کرد.
شما که داری از یوتوب بازی رو بازی میکنی از این کانال نبین بیشتر کانتنت بازی رو از دست میدی به نظرم از توییچ ببین

Full game ؟
طرف فکر کنم معنی Full game بازی های بتزدا را نمیدونه ! :))
احتمالا منظورش خط داستانیه ...
همه جهان و ردیت و یوتوب و فورچن احمقن فقط فن های مایکرو تو بازیسنتر که به خاطر خرید بتسدا عاشق بازی هاش شدن خفنن

همه جهان و ردیت و یوتوب و فورچن احمقن فقط فن های مایکرو تو بازیسنتر که به خاطر خرید بتسدا عاشق بازی هاش شدن خفنن
عزیز مشکل اینجاست من الان ردیتو چک کردم برخلاف حرف شما درحال تعریف از بازی هستن و تنها کسایی که از بازی لذت نمیبرن اساتید هیتر هستن

ولی انصافا اعتبار این فرومو با آوردن اسم فورچن خراب نکن

r.png

لااقل وقتی میگی ما داریم بازی می‌کنیم، مثل اون دوستمون که همش با هدفون از خودش عکس میذاشت، از سیستم خودتون عکس بذارین. نه اینکه تو نت سرچ کنید و عکس از گوگل بذارین.
نه رفیق اینا بعد اون ویدیو توی یوتیوب (که طرف در حال مواد زدن و لو دادن لودینگ داشتن بازی )
چشمشون ترسیده از خودشون و اوضاع احوال بازی کردن شون عکس نمی زارن

• Smile
Reactions: J. Constantine
دوستان سونی فن، لطفا دیگه جعبه فن بازی درنیارید.بازی با متای 87 اونم تو این سبک یعنی بازی خیلی خیلی خوبیه استارفیلد.فقط اون انتظاری که ملت داشتن که قرار خون به پا کنه و در کنار لذت بردنشون از بازی یه برگ برنده هم باشه دستشون برا بحثهای کلکل بین سونی فن ها و نامزد گوتی بشه و کویر رو تبدیل به جنگل آمازون کنه نشده.ایراد الکی نگیرید لطفا

آخرین ویرایش:
کدوم بازی سونی تاپیکش به این صورت به گند کشیده شده؟
تمام انحصاریایی که شکست خوردن معرف حضورن
ربط به سونی و مایکروسافت و ... نداره
هر بازی که هایپش بالا باشه انتظارات رو براورده نکنه همین میشه.

اتفاقا سونی چون بیشتر انحصاری میسازه بیشترم فنهای ایکس باکس ریختن سرش وقتی بازیش شکست خورده یا انتظاراتو براورده نکرده، چیز عجیبیم نیست
سرچ کن تاپیک امتیازات مثلا Knack, Beyond و... رو ببین یا مثلا حتی سر MGS4 از دکل نمره اج بالا میرفتن

تمام انحصاریایی که شکست خوردن معرف حضورن
ربط به سونی و مایکروسافت و ... نداره
هر بازی که هایپش بالا باشه انتظارات رو براورده نکنه همین میشه.

اتفاقا سونی چون بیشتر انحصاری میسازه بیشترم فنهای ایکس باکس ریختن سرش وقتی بازیش شکست خورده یا انتظاراتو براورده نکرده، چیز عجیبیم نیست
سرچ کن تاپیک امتیازات مثلا Knack, Beyond و... رو ببین یا مثلا حتی سر MGS4 از دکل نمره اج بالا میرفتن
کلا همینه هر ایونتی هم باشه میریزن ترول میکنن هر دو طرف.

کلا همینه هر ایونتی هم باشه میریزن ترول میکنن هر دو طرف.
آره واقعا
ولی اون بحث اینکه طرف PC دارها رو بخاطر کرک مسخره میکرد و اون یکی در حد دزدی میدونست اونم تو این مملکت خراب شده (وضع اقتصادی و تحر یم خراب تر از کشورای ساحل افریقا) در حالیکه تو بحث با فنهای پلی استیشن در نقش طبقه رنجبر ظاهر میشن که لنین کبیر... ببخشید اسپنسر کبیر مرام اشتراکی رو با گیم پس بهشون هدیه داده واقعا روی اعصاب بود

دوم تا جایی که من یادمه خودشون پای ثابت ترول هر انحصاری سونی بودن که حالا یا کامل خراب میکرد یا ناامید کننده بود یا حتی یکی دو تا سایت و مجله بهش نمره پایین میدادن

بازیای بتسدا هم باگ و مشکلات فنی چیز عجیبی توشون نیست کامل میخوان منکر شن

خیلی مملکت وضع اقتصادی خوبی داره که بیایم ارجینالم بخریم

پایرت بازی کردن تو ایران خجالت نداره اصلا.

پ.ن: جالبه تز اینکه بذاریم همه از بازی کردن لذت ببرن ورد زبون دوستانه بعد به پایرت بازی کردن ملت گیر میدن تو این وضع وخیم اقتصادی که ارزش پول مملکت از شاخ افریقا کمتره یا از انحصاری بودن عناوین ایکس باکس دفاع میکنند
کمر تناقض واقعا خم میشه

بشخصه صبر میکنم یه سری آپدیت بیاد بعد پایرت میزنم به بدن، چیز آنلاینیم نداره فتوا صادر شده پایرت نزنین
طرف خودش میگه گیم پس برای اینه بتونیم (ما ایرانیا) این بازیا رو تجربه کنیم و فلان میاد دیگران رو به خاطر کرک ریشخند میکنه lol
خبرگزاری فار‌ س و صدا سی.ما کارمند خوب بخوان باید بیان این تاپیک
توهم توطئه داری؟

من دارم برای قشر مشخصی که بازی رو یچیز داغون می‌دونن میگم که سخت نگیرید و هر طور که می‌تونید تجربه کنید.

عزیز مشکل اینجاست من الان ردیتو چک کردم برخلاف حرف شما درحال تعریف از بازی هستن و تنها کسایی که از بازی لذت نمیبرن اساتید هیتر هستن

ولی انصافا اعتبار این فرومو با آوردن اسم فورچن خراب نکن

View attachment 307497
والا یه سر به ساب ردیت بازی بزنی میبینی همچینم در حال تعریف نیستن و کلی دارن انتقاد میکنن. من خودم بازیو رو سری اس دارم میرم و واقعا مشکلات داره. انیمیشن های بازی در حد Ps3 و ۳۶۰ موندن. تا میای هم چیزی بگی سیصد تا فن بوی میریزن سرت که نه اقا بتسدا همینه. خب چه ربطی داره بتسدا همینه باید حتما به همین رویه ادامه بدن؟
IMG_7128.png

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or