امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
View attachment 307483

دلیلم همین عکسه رفیق. همین یه دونه
img_20230904_174832_ynze.jpg

رفیق یعنی این نقدها رو باید دور ریخت؟این ۵۰ تا آدم نیستند؟بخشی از سیستم مهندسی هستند؟جدا دیگه کار از ترول و سفسطه و مغلطه گذشته است،به انکار واقعیت رسیده ایم!

img_20230904_174832_ynze.jpg

رفیق یعنی این نقدها رو باید دور ریخت؟این ۵۰ تا آدم نیستند؟بخشی از سیستم مهندسی هستند؟جدا دیگه کار از ترول و سفسطه و مغلطه گذشته است،به انکار واقعیت رسیده ایم!
یعنی دیگه تموم شد؟ امتیاز بازی 87 برای XBOX و 88 برای PC به پایان رسید؟ نقد جدیدی نمیاد؟

واقعا داداش کجایی؟ چیکار داری میکنی؟ من دارم خود ایکس باکس رو میگم 54 تا نقد داره به نسخه PC چیکار دارم، من گفتم بازی روی هم 54 تا نقد داره؟؟؟ اصلا پلتفرم PC رو دخیل کردم؟؟؟

والا یه سر به ساب ردیت بازی بزنی میبینی همچینم در حال تعریف نیستن و کلی دارن انتقاد میکنن. من خودم بازیو رو سری اس دارم میرم و واقعا مشکلات داره. انیمیشن های بازی در حد Ps3 و ۳۶۰ موندن. تا میای هم چیزی بگی سیصد تا فن بوی میریزن سرت که نه اقا بتسدا همینه. خب چه ربطی داره بتسدا همینه باید حتما به همین رویه ادامه بدن؟
View attachment 307505
فقط اون که بعد ۳ ساعت نظر داده :-j من کرکتر ساختنم سه ساعت میشه.

یعنی دیگه تموم شد؟ امتیاز بازی 87 برای XBOX و 88 برای PC به پایان رسید؟ نقد جدیدی نمیاد؟

واقعا داداش کجایی؟ چیکار داری میکنی؟ من دارم خود ایکس باکس رو میگم 54 تا نقد داره به نسخه PC چیکار دارم، من گفتم بازی روی هم 54 تا نقد داره؟؟؟ اصلا پلتفرم PC رو دخیل کردم؟؟؟
شما در جواب دوستان می گویید کلا ۵۴ نقد برای بازی ثبت شده است و فعلا منتظر نمرات جدید نباشید،در حالی که ۱۰۴ نقد ثبت شده و نقدهای بازی به نسبت مساوی بین دو پلتفرم پخش شده اند.خیلی ساده و واضح هست موضوع.

همه جهان و ردیت و یوتوب و فورچن احمقن فقط فن های مایکرو تو بازیسنتر که به خاطر خرید بتسدا عاشق بازی هاش شدن خفنن

الان چه ربطی به همه یا طرفدارای جعبه داشت ؟

نوشته Full game .... شما میدونی Full game یعنی چی و فرقش یا استوری لاین یا main quest ?

حالا دوباره بنویس نه فقط شما میفهمی ؟!

اینطوری پیش بریم فکر کنم لینکهای اسپیدران هم کم کم میاد تو تاپیک و به اسم پلی تایم ازش یاد میشه.
تقصیری ندارن بنده های خدا. بخاطر سیستم "اکانت بازی رو بخر، سریع تموم کن و اکانتش رو بفروش" به این نوع walkthrough ها عادت کردن و فکر میکنن همه همینطوری بازی میکنن:D عادت ندارن یه بازی رو سرویس اشتراکی لانچ بشه و مادام العمر روی اون سرویس بمونه و نگرانی نداشته باشن از فروختن اکانت.

آخرین ویرایش:
IMG_20230904_192852_742.jpg IMG_20230904_192852_705.jpg

الانا پیرس از سانتامونیکا هم الان داره استارفیلد بازی می‌کنه و توی صفحه توییچش استریم کرده بازی رو، بعد یه سری اینجا خیمه زدن جشن شادی گرفتن که بازی متاش بالای ۹۰ نشد:دی

پ.ن: ادعاشون هم میشه گیمر هستن اونم از نوع پرو و خفنش

آخرین ویرایش:
خبرگزاری فارس به نقل از BC نوشته موج ریفاند بازی استارفیلد به قدری بزرگ بوده که بعد از تموم شدن مسابقات دکل سواری،مسابقه موج سواری قراره برگزار کنن و به برنده جایزه بهترین لحظه عمرشون که باز کردن پلمپ بازیه تعلق خواهد گرفت.

منبع:

Starfield hype boosted Xbox Series X sales by 1000% on Amazon

آخرین ویرایش:
دوستان به نظر شما خود استوری لاین بازی تایمش کم نیست؟ ۱۵ تا ۲۰ ساعت وقتی که مثلا ردد یا زلدا تیر اف کینگدام ۵۰ ساعتن یا لست اف آس ۲ که یه بازی خطیه ۲۰ ۲۵ ساعته یا اصن یادمه خود اسکایریم بالای ۳۰ ساعت طول میکشید ده یال پیش تمومش کنی اگه فقط استوری میرفتی یه بازی به این وسعیت واقعا ۱۵ ۲۰ ساعت استوری براش کمه با هر منطقی

دوستان به نظر شما خود استوری لاین بازی تایمش کم نیست؟ ۱۵ تا ۲۰ ساعت وقتی که مثلا ردد یا زلدا تیر اف کینگدام ۵۰ ساعتن یا لست اف آس ۲ که یه بازی خطیه ۲۰ ۲۵ ساعته یا اصن یادمه خود اسکایریم بالای ۳۰ ساعت طول میکشید ده یال پیش تمومش کنی اگه فقط استوری میرفتی یه بازی به این وسعیت واقعا ۱۵ ۲۰ ساعت استوری براش کمه با هر منطقی
اسکایریم مین کوئستش نهایتا 12ساعت میشد مرد :دی

والا چیزی که من دیدم همون بهتر که خط اصلی کوتاهه
چون میگن فرعی هاش خیلی جذاب تره

• Like
Reactions: {ehsan}

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or