امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
دوستان به نظر شما خود استوری لاین بازی تایمش کم نیست؟ ۱۵ تا ۲۰ ساعت وقتی که مثلا ردد یا زلدا تیر اف کینگدام ۵۰ ساعتن یا لست اف آس ۲ که یه بازی خطیه ۲۰ ۲۵ ساعته یا اصن یادمه خود اسکایریم بالای ۳۰ ساعت طول میکشید ده یال پیش تمومش کنی اگه فقط استوری میرفتی یه بازی به این وسعیت واقعا ۱۵ ۲۰ ساعت استوری براش کمه با هر منطقی
اگه واقعا ۱۵-۲۰ ساعته به نظرم نکته مثبتشه.خط داستانی رو نباید فاصله انداخت و باید یه کله رفت و زمانش اگه زیاد باشه دیگه حوصله سر بر میشه

• Smile
Reactions: wave
بحث هم اکنون رو نباید می کردی :)) سونی فن ها یکی از شانس های گوتی امسال رو بازی می کنن
View attachment 307475
شاید باورش برات سخت باشه.
ولی ما pc پلیر ها قبل از شما به این شاهکار دسترسی داشتیم و ازش بهره بردیم.
اگه میخوای ترول کنی یک مقدار روی عنوان و متن ترول کردنت کار کن.

این دوستمون همون طور که نام کاربریش مشخصه، Wave آخر مراحله فرعیه که دیرتر از غار در اومدن. نمیدونه که کویر اصطلاحی هست که برای ایکس باکس، استودیوهاش، بازی هاش و فن هاش ساخته شده اصلا، وگرنه تو سالی که FF16 و SM2 و HFW DLC برای یه کنسول عرضه میشه + BG3، به اون سال نمیگن کویر.
دوست؟ تو دشمن منم نیستی به قول دوستات. نمیگم چی هستی اشکی نشی.
سیمز جدید رو هم بگو. Dlc های دیکه رو هم بگو. انحصاری زمانی غیر معنوی هم بگو. ساین اوت کن با کبیرت بیا🤣

دوست؟ تو دشمن منم نیستی به قول دوستات. نمیگم چی هستی اشکی نشی.
سیمز جدید رو هم بگو. Dlc های دیکه رو هم بگو. انحصاری زمانی غیر معنوی هم بگو. ساین اوت کن با کبیرت بیا🤣
مشخصه چه کسی چه کسیو فشاری کرده 😊 آروم باش عزیزم، با یه گل بهار نمیشه که، اگه فکر کردید داستان شما و اسپنسر اینجوریه که "یه سال بخور نون و تره، یه عمر بخور نون و کره"، شدیدا داری اشتباه میزنی و تا آخرش همین تره س 🤣

فعلا اینا بازی های ماس تو یک سال. شما فعلا باید صبر کنید به خاطر باتلنک نسل "سری اس"، یه روزی BG3 عرضه بشه براتون.

برای اولین بارِ یکی تو این انجمن به من میگه" اکانتت". اگه همه دوتا دوتا دارن مثل رفیقات، من همین یکیو دارم تضمینی 💯😉

مشخصه چه کسی چه کسیو فشاری کرده 😊 آروم باش عزیزم، با یه گل بهار نمیشه که، اگه فکر کردید داستان شما و اسپنسر اینجوریه که "یه سال بخور نون و تره، یه عمر بخور نون و کره"، شدیدا داری اشتباه میزنی و تا آخرش همین تره س 🤣

فعلا اینا بازی های ماس تو یک سال. شما فعلا باید صبر کنید به خاطر باتلنک نسل "سری اس"، یه روزی BG3 عرضه بشه براتون.

برای اولین بارِ یکی تو این انجمن به من میگه" اکانتت". اگه همه دوتا دوتا دارن مثل رفیقات، من همین یکیو دارم تضمینی 💯😉
نوشته‌ت ارزش ۲ کلمه خوندن رو هم نداشت. ریپلی کردم همین رو بگم. موفق باشی.🌻

واقعا باید از این انجمن دور شد. حموم زنونه‌س. یه مشت عقده‌ای و هیتر دور هم جمع شدن نمی‌دونن واس چی تو سر هم بزنن و منتظرن توطئه‌ای رخ بده 🤣 به قول اون یارو انگار توطَئَهَ در کار است. 🤣

امیدوارم اکثریت‌تون چه اینوری چه اونوری یکم به آرامش ذهنی برسید و همدیگرو نخورید. بشخصه ترجیح میدم بجای حضور تو اینجا و هزینه‌ی زمانی و مالی تراپی بعدش برم پولا رو بزنم به جاهای مختلف گاو و گوساله. استیک و اینا.
گیم بزنم، برم کافه. واقعا اوضاع‌تون بیریخته. جمیعا موفق باشید.

دوستان ps دیگه کافیه و این که پای بلاد و ... رو وسط می کشن خوب معلومه دیگه وقتی شما هیت می دید اونا هم هیت میدن. من از زمان گذشته بودم توی سایت های گیمینگ یه زمانی که دوره گیم فا بود سر آنچارتد 4 یه حمام خونی راه افتاد که نگو و نپرس یادمه عکس پروفایل یکی نمره 94 بود
یادش بخیر چه قدر خندیدیم اون موقع رکورد تعداد کامنتای گیم فا دستشه هنوز. halo 5 هم اونموقع اومده بوده دیگه خودتون بهتر می دونید چی شد.
اوایل نسل 8 بدترین دوران تاریخ ایکس باکس الان خیلی بهتر شده برادران همین halo infinite از halo 5 و halo 4 میگن خیلی بهتر شده. اون موقع به بلاد می گفتن غول کشی در حالی که اشخاصی اینو میگفتن که عکس پروفایلشون گرز بود ولی خوب ps فن ها هم خیلی اذیتشون کردن خدایی .یادمه یه شخصی بود آوازش اسمش هنوز که هنوز می پیچه علی پاور بود گفت شب گرد از گرز بهتره 😐😐 و واقعا هم مقایسه کرد و دلیل میاورد پشم های تمام سایت ریخت حتی اونی که عکس پروفایلش 94بود هم سکوت پیشه کرد.وضع ایکس باکس خیلی از نسل پیش بهتره و اسپنسر هم درس می گیره
یکی از دلایلی که بازی رو تاخیر زد به خاطر ترس از تکرار redfall بود.البته که اونو باید لغو می کرد. امیدوارم سر بحث فنی از این بازی درس بگیره که سر بازی Obsidian این بلا نیاد . مگه نه شما ps فن ها بار بعدی باید جلوی rpg دوستا رو بگیرید :D.من قبلا از نگرانی هام راجب اون بازی توی تاپیک ایکس
باکس گفتم چون Obsidian توی بحث فنی بی تجربه هست اگه بازی آماده نیست بنظرم کلا تاخیرش بزن تا وقتی که بازی آماده شه.

بابا برین بشینید پای بازی لذت ببرید
۸۷ نمره خیلی خوبیه
حالا درسته انتظارات بیشتر بوده و بعضیا توقع +90 داشتن ولی
بازی رو با این کل کل ها برای خودتون زهر مار نکنین
برای چند نفر دیگه هم میان این پستها رو میخونن زهر مار نکنین.

بی کارید این همه با هم کل کل می کنین؟

این مطلب جدید از IGN که به بازی مربوط هست جالب به نظر می آید
Why Aren’t There More Space RPGs Like Starfield? - IGN
=====
نقد اولیه سایت GGRecon
Starfield’s ambition betrays it somewhat, and everything it excels at could have been accomplished in a much smaller series of solar systems. When you give it time to breathe, the game shows you its strengths and invites you to play it the way you wish. Not all of its features work out, but most do, and the control you have over your journey makes it an excellent trip all the same.

You can get lost in its near-infinite worlds and systems, absorbing details in the environment and finding strange quests or completing missions. It’s easy to see how this could become the perfect comfort game for some, just like Skyrim before it. It’s the ideal chill-out adventure game, and I’m excited to delve deeper into it

نمیدونم تا حالا سابقه داشته یا نه که یه نقد برای دوتا پلتفورم ثبت شه.
رفیق سال ها هست نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند،غیر از اینکه بازی روی یک پلتفرم جدید عرضه بشود و دوباره نقد بشود.ولی الان بعد از گذشت ۴ روز می بینیم همون نقد برای Xbox هم ثبت شده است!یعنی یه اتفاق منحصر به فرد برای این بازی افتاده است.

آخرین بازی مهمی که قبل از استارفیلد منتشر شده Armored Core هست که نقد IGN فقط برای نسخه PlayStation 5 ثبت شده است.

رفیق سال ها هست نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند،غیر از اینکه بازی روی یک پلتفرم جدید عرضه بشود و دوباره نقد بشود.ولی الان بعد از گذشت ۴ روز می بینیم همون نقد برای Xbox هم ثبت شده است!یعنی یه اتفاق منحصر به فرد برای این بازی افتاده است.
توطئه ها در کار است...

توطئه ها در کار است...
رفیق به جای مسخره بازی لطف کن بگو آخرین باری که نقد یک رسانه برای دو پلتفرم ثبت شده است چه زمانی بوده است؟چرا فقط برای این بازی اتفاق افتاده و چرا نقد IGN که نمره ۷ داده است ثبت شده اون هم در حالی که چهار روز پیش روی PC ثبت شده بود.فکر می کنم حداقل ۵ سال هست که نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or