امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
داشتم یه نگاهی به صحبت های فعالان مثلا بی طرف حوزه این مدیوم و در باطن سینه چاک غرق در ولایت مایکروسافت قبل از اومدن متا میکردم خیلی سعی کردن به سایر منتقدان هینت بدن و هایپ کنن تا به هدفشون(متای خیلی بالا)برسن حتی بعضی هاشون تعریف هایی در حد زلدا و رددد و تلو ۱ و انچارتد ۲ و از این دست بازی ها کردن ولی زوری که نمیشه بازی کیفیت اش رو نداشته باشه با مهندسی متا هم این اتفاق نمی افته حالا بگیم یدونه سایت ایکس باکس وجود داشته باشه ۱۰ یا نزدیک به اون بده دو تا وجود داشته باشه سه تا وجود داشته آخرش که چی؟همه ی صدها سایت رو که نمیشه خرید بقیه سایت های بی طرف حتی اگه کد هم ندن بعدا بررسی میکنن و از اون متای نزدیک به ۹۰ که مدنظر مایکروسافت بود به متای واقعی کنونی که کم کم داره به ۸۵ و زیر اون میرسه میرسن
Screenshot_20230905_024628.jpg
پای tlou2 فعلا باز نشده ولی بهتره با مثال بازش کنیم با اون همه هیت و نقدهای زیاد یکی از بیشترین(شاید بیشترین)نمره زرد تاریخ رو برای یه بازی بالای ۹۰ داشت(فک کنم ۱۰ تا بود) ولی هر کاری کردن بازم نتونستن از متای بالای ۹۰ به زیرش بکشن از اون بالای ۹۰ های لب مرزی هم نبود که بگیم با یکی دو تا نمره زیر ۹۰ میشد متای عالی ۹۳ گرفت
از اون طرف هم تو فصل جوایز تام واران و جز کوردن و رفقای فابریک اسپنسر خیلی سعی کردن اون رو به زیر بکشن و یه بازی دیگه مثل هیدیس رو علم کنن بازم آخرش نتونستن و بعد گوتی شدن لست یه غم و اندوه خاصی تو توئیت ها و کامنتهاشون بود
پس با دشمن تراشی و توطئه نمیشه ضعف ها و نمرات یه بازی رو پنهان کرد بعدا مثل این و ردفال گندش درمیاد
راستی کسی از @Wolff خبر نداره؟ :)) :)) نترس کاریت نداریم لااقل به کامنتها و اخبار منفی تو تاپیک های سونی لایک بده ببینیم سالمی یا نه:D البته الان شاید تو روح اکانت اصلی یا زاپاس دیگه ات داری زندگی میکنی و از این بازی دفاع میکنی
از اون دوست بی طرف nfs هم خبری نیست بگه دوستان چه خبرتونه متای ۸۵ و ۸۶ عالیه چون به ۸۸ و ۸۹ نزدیکه و ۸۸ و ۸۹ هم به ۹۰ پس بازی زیاد فرقی با بالای ۹۰ نداره :D بعدش بیاد تو تاپیک شایعات و اخبار ps5 یه فحشی به جیم رایان و سونی بده بره

از ابتدای ۲۰۲۲ تا قبل از استارفیلد ign توی متاکریتیک دقیقا ۳۰۰ نقد ثبت کرده
و جالبه که فقط برای ۵ بازی که همزمان منتشر شدن، روی بیشتر از یک پلتفرم نمرش رو ثبت کرده!!
TMNT - Hogwarts Legacy - MultiVersus - Digimon Survive و یه dlc از Destiny 2
استارفیلد شد بازی ششم!

این کارشون هم یکی از عجایب این صنعت بود به هر حال ایشالا که غرض و مرضی پشتش نبوده باشه 🤷‍♂️ :D

آخرین ویرایش:
میدونم به هر حال تحت فشارید... درک میکنم.

ولی عمو جون یه نگاه به پروفایلم در امضا بندازی دیگه از این شیطونیا نمیکنی ❤️
والا شواهد و قراین نشون میده که فشار رو شما و اعضای کالته.
اینکه طرفدارای بازی اینجا باشن یه امر طبیعیه ولی اینکه امثال شما چند روزه دارید عقده گشایی میکنید و سعی میکنید مارو قانع کنید که این بازی شکست خوردس، نه تنها مزحک و خنده داره بلکه نشون دهنده فشاریه که بهتون وارد شده.

استارفیلید آلردی به اهدافی که داشته رسیده.
افزایش فروش 10 برابری ایکس باکس یکیش بود.
آمار توییچ که رکورد بیشترین بیننده بازیهای سینگل رو هم شکوند. که این خودش نشون دهنده هایپ بالای گیمرهاست.
پلیر همزمان استیم هم با توجه به اینکه هنوز ارلی اکسس هستش و از طرفی خیلی ها منتظرن روی گیم پس برن، بسیار خوب بوده.
فروش گیم پس هم قاعدتن با فروش کنسول رشد بسیار خوبی داشته.
40 50 تا منتقد هم که امتیاز 90+ دادن.

حالا شما 100 صفحه دیگه هم اسپم کن. چیزی عوض نمیشه.
ولی خب اگر قرار بود استارفیلد انحصاری کنسول ما باشه و یهویی انحصاری کنسول رقیب میشد، قطعن فشار زیادی بهمون وارد میشد. قبول داری؟ :)

Starfield Pronouns Send Angry Gamers Demanding for Refunds
Starfield: Inclusion of pronoun choices in blockbuster game prompts online fury

یه مشت احمق ریختن و دارن بازی رو سر اینکه از ضمیر he/she براتون استفاده می کنه، بایکوت/ریفاند می کنن
همین دیشب که این خبر رو شنیدم رفتم فول پرایس برای PC خریدمش. ایشالا باگ هاش که رفع بشه و یه ۴-۳ تا آپدیت تر و تپل که بگیره، سر فرصت میشینم و لذتش رو می برم.
دیگه شاید یکسری باگ و اینها داشته باشه، شاید باید به مایکروسافت توپید سر این هایپش، ولی اینکه بخواد سر موضوع اشاره به تقسیم بندی واقعی جنسیت گونه های جانوری (و انسانی) بهش تاخته بشه دور از انصافه
گندش رو درآوردن دیگه
نان باینری و کوفت

بازی به خودی خود خیلی بازی خوبیه و اون لذت بازیای بتسدا رو داره. مشکل اینه دیگه بازیسازی کار تک نفره نیست که یه نفر بیاد کل کار زیر دستش باشه و بازی عالی دربیاد تهشم بهش استاد استاد بگن!
بازی شرایطش عین Death Stranding میمونه هی استاد کوجیما و هایپ زیاد آخرش متاش شد ۸۲! برید ببینید همینا که اینجا آتیش بیار معرکه شدن اونجا چه پیش‌بینی کردن و بعد انتشار بازی چجوری دفاع میکردن =))

تو تاپیک امتیازات همه پستی ارسال میشه غیر از امتیاز!
بدتر از اون مدیر انجمن بطرز زننده ای وسط گود.
تاپیک امتیاز یعنی اینکه آپدیت میشه بیای امتیاز بخونی حالا چهارتا نظر هم بینش مثل تاپیک بقلی بالدورز گیت. نه اینکه ده صفحه VS باشه یک امتیاز! یک تاپیک جداگونه بذارید مخصوص VS این چهارتا کاربر برن اونجا روزشون رو شب کنن.

از ابتدای ۲۰۲۲ تا قبل از استارفیلد ign توی متاکریتیک دقیقا ۳۰۰ نقد ثبت کرده
و جالبه که فقط برای ۵ بازی که همزمان منتشر شدن، روی بیشتر از یک پلتفرم نمرش رو ثبت کرده!!
TMNT - Hogwarts Legacy - MultiVersus - Digimon Survive و یه dlc از Destiny 2
استارفیلد شد بازی ششم!

این کارشون هم یکی از عجایب این صنعت بود به هر حال ایشالا که غرض و مرضی پشتش نبوده باشه 🤷‍♂️ :D
یعنی اینقدر براتون حیثیتی هست 1نمره بالا یا پایین؟
خب بیا و از این به بعد مثل بنده نسبت به همه بازی ها متاکریتیک را حذف کن از ذهنت. یا اینکه بپذیر قاعده بازی در متاکریتیک چیست، مرض، غرض، عشق، مزدوری، فن بازی و البته چندتا نظر خوب. اینجوری در یک چرخه هستی که مدام یا باید چیزی را ستایش کنی بنا به دلایلی، یا چیزی را تنفر بورزی.

دژمن 😁

• Poker Face
Reactions: cameronx65
بازی به خودی خود خیلی بازی خوبیه و اون لذت بازیای بتسدا رو داره. مشکل اینه دیگه بازیسازی کار تک نفره نیست که یه نفر بیاد کل کار زیر دستش باشه و بازی عالی دربیاد تهشم بهش استاد استاد بگن!
بازی شرایطش عین Death Stranding میمونه هی استاد کوجیما و هایپ زیاد آخرش متاش شد ۸۲! برید ببینید همینا که اینجا آتیش بیار معرکه شدن اونجا چه پیش‌بینی کردن و بعد انتشار بازی چجوری دفاع میکردن =))
دث استرندینگ حتی یک دهم هایپ این رو هم تو اینترنت نداشت که یه عده بگن بالای ۹۸ میگیره یا کلی یوزر بسازن برای هایپش
این تو مقیاس این سایت، تو مقیاس بزرگتر اصلا من یادم نمیاد هایپ اندازه این براش راه افتاده باشه اصلا به عنوان برگ برنده سونی کسی نمیدیدش و خود سران سونی روش تاکید خاصی نداشتن در حد این
و کلا کوجیما بین خود PS گیمرها هم علی الخصوص بعد مولتی شدن MGS V وجه سابق رو نداشت، بماند که میگم سابق یادمه زمان لانچ MGS 4 هم یه اقلیتی باز از این خوششون نمیومد

DS هم که مولتی شد و عملا اکثریت فنهای سونی طردش کردن

و درضمن DS کوچکترین شباهتی به ساخته های قبلی کوجیما نداشت...کات سینهای طولانیم من به حساب نمیارم، یه ژانر جدید ساخته بود شباهتی به اکشن مخفی کاری متال گیر نداشت اینا RPG سازن و این بازیشونم باز RPG بود و حمایت مایکروسافتم داشتن اینطور شد
اینا ریسک خاصی نکردن در مقایسه با کوجیما. اون رسما اعتبار و شهرتش رو قمار کرد

من هی میخوام تو این تاپیک پست ندم ولی ادم خزعبلاتی اینجا میخونه که احساس میکنم اگه جواب ندیم به خودمون بی احترامی کردیم
الان ما اینجا 2 تا درس بزرگ گرفتیم اول اینکه سونی فن جماعت توی کویر بازی سیر میکنه و انقدر بیکاره و بازی نداره که مجبوره بیاد اینجا پست بده و استارفیلدم توی یوتیوب و توییچ ببینه .
درس دوم اینکه ما سونی فن ها یه مشت گشنه و گدا هستیم که مجبوریم بازی ظرفیتی بخریم و تا ارزون نشده سریع بفروشیم ضرر نکنیم/:)

پ.ن :من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟

الان میشه گفت ۸۶ رو به ۸۷ :))
از اون دوست بی طرف nfs هم خبری نیست بگه دوستان چه خبرتونه متای ۸۵ و ۸۶ عالیه چون به ۸۸ و ۸۹ نزدیکه و ۸۸ و ۸۹ هم به ۹۰ پس بازی زیاد فرقی با بالای ۹۰ نداره :D بعدش بیاد تو تاپیک شایعات و اخبار ps5 یه فحشی به جیم رایان و سونی بده بره
تو تاپیک امتیازات همه پستی ارسال میشه غیر از امتیاز!
بدتر از اون مدیر انجمن بطرز زننده ای وسط گود.
تاپیک امتیاز یعنی اینکه آپدیت میشه بیای امتیاز بخونی حالا چهارتا نظر هم بینش مثل تاپیک بقلی بالدورز گیت. نه اینکه ده صفحه VS باشه یک امتیاز! یک تاپیک جداگونه بذارید مخصوص VS این چهارتا کاربر برن اونجا روزشون رو شب کنن.
شما و دوستانتون نظراتتون نه فقط در این تاپیک، در تمام تاپیک های بازی های "درجه 1" قبل از انتشار نمرات خیلی تفاوت می کرد و بحث هاتون در مورد خرید و همچنین امتیاز و مقایسه هیچگونه شباهتی به عناوین دیگه نداشت
متای 86 و امتیاز 70 که درج شد ولی اگه می خوای مدام صفحه رو رفرش کنی که تبدیل به 98 بشه :D من آپدیتش می کنم!
Screenshot (111).png

آخرین ویرایش:
من هی میخوام تو این تاپیک پست ندم ولی ادم خزعبلاتی اینجا میخونه که احساس میکنم اگه جواب ندیم به خودمون بی احترامی کردیم
الان ما اینجا 2 تا درس بزرگ گرفتیم اول اینکه سونی فن جماعت توی کویر بازی سیر میکنه و انقدر بیکاره و بازی نداره که مجبوره بیاد اینجا پست بده و استارفیلدم توی یوتیوب و توییچ ببینه .
درس دوم اینکه ما سونی فن ها یه مشت گشنه و گدا هستیم که مجبوریم بازی ظرفیتی بخریم و تا ارزون نشده سریع بفروشیم ضرر نکنیم/:)

پ.ن :من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟
بازم خوبه تو این تاپیک سم شما دوتا درس بزرگ یاد گرفتی))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or