امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 433
آخرین ویرایش:
بازی به خودی خود خیلی بازی خوبیه و اون لذت بازیای بتسدا رو داره. مشکل اینه دیگه بازیسازی کار تک نفره نیست که یه نفر بیاد کل کار زیر دستش باشه و بازی عالی دربیاد تهشم بهش استاد استاد بگن!
بازی شرایطش عین Death Stranding میمونه هی استاد کوجیما و هایپ زیاد آخرش متاش شد ۸۲! برید ببینید همینا که اینجا آتیش بیار معرکه شدن اونجا چه پیش‌بینی کردن و بعد انتشار بازی چجوری دفاع میکردن =))

تو تاپیک امتیازات همه پستی ارسال میشه غیر از امتیاز!
بدتر از اون مدیر انجمن بطرز زننده ای وسط گود.
تاپیک امتیاز یعنی اینکه آپدیت میشه بیای امتیاز بخونی حالا چهارتا نظر هم بینش مثل تاپیک بقلی بالدورز گیت. نه اینکه ده صفحه VS باشه یک امتیاز! یک تاپیک جداگونه بذارید مخصوص VS این چهارتا کاربر برن اونجا روزشون رو شب کنن.

از ابتدای ۲۰۲۲ تا قبل از استارفیلد ign توی متاکریتیک دقیقا ۳۰۰ نقد ثبت کرده
و جالبه که فقط برای ۵ بازی که همزمان منتشر شدن، روی بیشتر از یک پلتفرم نمرش رو ثبت کرده!!
TMNT - Hogwarts Legacy - MultiVersus - Digimon Survive و یه dlc از Destiny 2
استارفیلد شد بازی ششم!

این کارشون هم یکی از عجایب این صنعت بود به هر حال ایشالا که غرض و مرضی پشتش نبوده باشه 🤷‍♂️ :D
یعنی اینقدر براتون حیثیتی هست 1نمره بالا یا پایین؟
خب بیا و از این به بعد مثل بنده نسبت به همه بازی ها متاکریتیک را حذف کن از ذهنت. یا اینکه بپذیر قاعده بازی در متاکریتیک چیست، مرض، غرض، عشق، مزدوری، فن بازی و البته چندتا نظر خوب. اینجوری در یک چرخه هستی که مدام یا باید چیزی را ستایش کنی بنا به دلایلی، یا چیزی را تنفر بورزی.

دژمن 😁

• Poker Face
Reactions: cameronx65
بازی به خودی خود خیلی بازی خوبیه و اون لذت بازیای بتسدا رو داره. مشکل اینه دیگه بازیسازی کار تک نفره نیست که یه نفر بیاد کل کار زیر دستش باشه و بازی عالی دربیاد تهشم بهش استاد استاد بگن!
بازی شرایطش عین Death Stranding میمونه هی استاد کوجیما و هایپ زیاد آخرش متاش شد ۸۲! برید ببینید همینا که اینجا آتیش بیار معرکه شدن اونجا چه پیش‌بینی کردن و بعد انتشار بازی چجوری دفاع میکردن =))
دث استرندینگ حتی یک دهم هایپ این رو هم تو اینترنت نداشت که یه عده بگن بالای ۹۸ میگیره یا کلی یوزر بسازن برای هایپش
این تو مقیاس این سایت، تو مقیاس بزرگتر اصلا من یادم نمیاد هایپ اندازه این براش راه افتاده باشه اصلا به عنوان برگ برنده سونی کسی نمیدیدش و خود سران سونی روش تاکید خاصی نداشتن در حد این
و کلا کوجیما بین خود PS گیمرها هم علی الخصوص بعد مولتی شدن MGS V وجه سابق رو نداشت، بماند که میگم سابق یادمه زمان لانچ MGS 4 هم یه اقلیتی باز از این خوششون نمیومد

DS هم که مولتی شد و عملا اکثریت فنهای سونی طردش کردن

و درضمن DS کوچکترین شباهتی به ساخته های قبلی کوجیما نداشت...کات سینهای طولانیم من به حساب نمیارم، یه ژانر جدید ساخته بود شباهتی به اکشن مخفی کاری متال گیر نداشت اینا RPG سازن و این بازیشونم باز RPG بود و حمایت مایکروسافتم داشتن اینطور شد
اینا ریسک خاصی نکردن در مقایسه با کوجیما. اون رسما اعتبار و شهرتش رو قمار کرد

من هی میخوام تو این تاپیک پست ندم ولی ادم خزعبلاتی اینجا میخونه که احساس میکنم اگه جواب ندیم به خودمون بی احترامی کردیم
الان ما اینجا 2 تا درس بزرگ گرفتیم اول اینکه سونی فن جماعت توی کویر بازی سیر میکنه و انقدر بیکاره و بازی نداره که مجبوره بیاد اینجا پست بده و استارفیلدم توی یوتیوب و توییچ ببینه .
درس دوم اینکه ما سونی فن ها یه مشت گشنه و گدا هستیم که مجبوریم بازی ظرفیتی بخریم و تا ارزون نشده سریع بفروشیم ضرر نکنیم/:)

پ.ن :من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟

الان میشه گفت ۸۶ رو به ۸۷ :))
از اون دوست بی طرف nfs هم خبری نیست بگه دوستان چه خبرتونه متای ۸۵ و ۸۶ عالیه چون به ۸۸ و ۸۹ نزدیکه و ۸۸ و ۸۹ هم به ۹۰ پس بازی زیاد فرقی با بالای ۹۰ نداره :D بعدش بیاد تو تاپیک شایعات و اخبار ps5 یه فحشی به جیم رایان و سونی بده بره
تو تاپیک امتیازات همه پستی ارسال میشه غیر از امتیاز!
بدتر از اون مدیر انجمن بطرز زننده ای وسط گود.
تاپیک امتیاز یعنی اینکه آپدیت میشه بیای امتیاز بخونی حالا چهارتا نظر هم بینش مثل تاپیک بقلی بالدورز گیت. نه اینکه ده صفحه VS باشه یک امتیاز! یک تاپیک جداگونه بذارید مخصوص VS این چهارتا کاربر برن اونجا روزشون رو شب کنن.
شما و دوستانتون نظراتتون نه فقط در این تاپیک، در تمام تاپیک های بازی های "درجه 1" قبل از انتشار نمرات خیلی تفاوت می کرد و بحث هاتون در مورد خرید و همچنین امتیاز و مقایسه هیچگونه شباهتی به عناوین دیگه نداشت
متای 86 و امتیاز 70 که درج شد ولی اگه می خوای مدام صفحه رو رفرش کنی که تبدیل به 98 بشه :D من آپدیتش می کنم!
Screenshot (111).png

آخرین ویرایش:
من هی میخوام تو این تاپیک پست ندم ولی ادم خزعبلاتی اینجا میخونه که احساس میکنم اگه جواب ندیم به خودمون بی احترامی کردیم
الان ما اینجا 2 تا درس بزرگ گرفتیم اول اینکه سونی فن جماعت توی کویر بازی سیر میکنه و انقدر بیکاره و بازی نداره که مجبوره بیاد اینجا پست بده و استارفیلدم توی یوتیوب و توییچ ببینه .
درس دوم اینکه ما سونی فن ها یه مشت گشنه و گدا هستیم که مجبوریم بازی ظرفیتی بخریم و تا ارزون نشده سریع بفروشیم ضرر نکنیم/:)

پ.ن :من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟
بازم خوبه تو این تاپیک سم شما دوتا درس بزرگ یاد گرفتی))

View attachment 307626View attachment 307627

بعد ثبت این نمره متای نسخه ایکس باکس از 87 اومد روی 86، منتقدش کلا 5 ساعت بازیش کرده.
اگه به اندازه کافی پایین Scroll میکردین، میبدیدین که منتقد 30 ساعت بازی رو پلی داده تمومش کرده. جالبه به عنوان کسی که نقد میخونه وظیفه خودتون رو درست انجام ندادین و نقد رو کامل نخوندین. بعد خرده میگیرین که منتقد بازی رو تموم نکرده و فقط 5 ساعت بازی کرده. عجب استاندارد دوگانه ای.
مثلا میخواین بگین " منتقدهایی که بازی رو حتی تموم نکردن امتیاز زرد دادن، برای همین متا رو به ناحق آوردن پایین" lol خسته نباشین. :D

شما و دوستانتون نظراتتون نه فقط در این تاپیک، در تمام تاپیک های بازی های "درجه 1" قبل از انتشار نمرات خیلی تفاوت می کرد و بحث هاتون در مورد خرید و همچنین امتیاز و مقایسه هیچگونه شباهتی به عناوین دیگه نداشت
متای 86 و امتیاز 70 که درج شد ولی اگه می خوای مدام صفحه رو رفرش کنی که تبدیل به 98 بشه :D من آپدیتش می کنم!
View attachment 307631
الان اسکرین شات گذاشتی از پست من که برای بازی مورد انتظارم آرزوی متای بالا کردم؟ خب که چی. همین مونده یه تازه به 5 رسیده به من بگه «درجه۱» چی هست و چی نیست و کجا چه نظری بدم.

یه کالت راه انداختین متشکل از «مکزیکی»، فارسی «وان»، جان «کوچولو»، سیروس «کبیر» با چندتا اکانت فیک دیگه به خودتونم میگین سونی فن و جیم راین فن (این یکی ته خندس) تو این انجمن. وقتی سونی ter میزنه این بنده خدا «مخفی» رو میکنید گوشت دم توپ خودتون اثری ازتون نیست اون «آدم فضایی» رو هم که اینهمه مجاهدت میکنه براتون گردنش نمیگیرید. تنها آدم حسابی که توگروهتون هست «مالک» و «ویزارد» هستن که اونم به وقت خودش اگه از سونی انتقاد کردن تو تاپیک شایعات به خدمتشون میرسید.

من و دوستانم؟ من جزو گروه سبز نیستم ولی شما به با پشتیبانی گیمر «حرفه ای» انقدر تو این انجمن تو ذوق میزنید که خود به خود انجمن تقسیم میشه به کالت شما و بقیه انجمن ( اعم از PS فن و اکس باکس فن و PC فن و هر فن دیگه ای). منتظرم گیمر حرفه ای بیاد یه ۶-۷ بده به استارفیلد تو تاپیک امتیازات. انقدر اکسپوزید!

نمیخواستم بهت بپردازم ولی تنی که میخاره رو باید خاروندش حالا بدو اسکرینشاتت بگیر! به رئیستم بگو برخورد کنه

الان اسکرین شات گذاشتی از پست من که برای بازی مورد انتظارم آرزوی متای بالا کردم؟ خب که چی. همین مونده یه تازه به 5 رسیده به من بگه «درجه۱» چی هست و چی نیست و کجا چه نظری بدم.

یه کالت راه انداختین متشکل از «مکزیکی»، فارسی «وان»، جان «کوچولو»، سیروس «کبیر» با چندتا اکانت فیک دیگه به خودتونم میگین سونی فن و جیم راین فن (این یکی ته خندس) تو این انجمن. وقتی سونی ter میزنه این بنده خدا «مخفی» رو میکنید گوشت دم توپ خودتون اثری ازتون نیست اون «آدم فضایی» رو هم که اینهمه مجاهدت میکنه براتون گردنش نمیگیرید. تنها آدم حسابی که توگروهتون هست «مالک» و «ویزارد» هستن که اونم به وقت خودش اگه از سونی انتقاد کردن تو تاپیک شایعات به خدمتشون میرسید.

من و دوستانم؟ من جزو گروه سبز نیستم ولی شما به با پشتیبانی گیمر «حرفه ای» انقدر تو این انجمن تو ذوق میزنید که خود به خود انجمن تقسیم میشه به کالت شما و بقیه انجمن ( اعم از PS فن و اکس باکس فن و PC فن و هر فن دیگه ای). منتظرم گیمر حرفه ای بیاد یه ۶-۷ بده به استارفیلد تو تاپیک امتیازات. انقدر اکسپوزید!

نمیخواستم بهت بپردازم ولی تنی که میخاره رو باید خاروندش حالا بدو اسکرینشاتت بگیر! به رئیستم بگو برخورد کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or