امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
پ.ن :من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟
شما کافیه کامنت های قبلی و گذشته همین تاپیک که منو کوت کردن رو بخونی، بازی و گیم پس که بماند، بی طرفی هم بماند! کار به جایی رسیده خود ایکس باکس رو دیگه گردن نمی گیرن :D

آخرین ویرایش:
طبیعتا بازی وقتی دیشب به پیک 248 هزار پلیر همزمان رسید و از شب قبلش جلو زد نمیتونه همه متعلق به استارفیلد باشه. توی استیم بالای 90 هزار تا بازی هست با حدود 100 میلیون یوزر فعال خودت حساب کن میتونه هر بازی باشه
داداش بحث کردن با این جماعت فن بوی وقت تلف کردنه تا الان هم سطح انجمن رو اوردن پایین
اصلا ریپلایشون نکنین و فعالیت عادی خودتون رو که مربوط به نمرات و..‌‌بازی هست ادامه بدین

خب نمره بازی مثل پیش بینی من تو نظرسنجی شد. بین ۸۴ تا ۸۶.
برای من طبیعتا این نمره مشکل خاصی ایجاد نکرده تنها تفاوتش اینه که قصدم این بود تا انتشار spider man2 بتونم بازی رو کامل با ماموریت های جانبی تموم کنم ولی خب این نقد ها و مشکلات باعث شده که زیاد فشار نیارم و حتی میخوام ac mirage رو هم قبل spiderman بازی کنم.
در کل هر کی انتظارات بالا داشت این نمره خیلی نا امیدش کرد

م
اگه به اندازه کافی پایین Scroll میکردین، میبدیدین که منتقد 30 ساعت بازی رو پلی داده تمومش کرده. جالبه به عنوان کسی که نقد میخونه وظیفه خودتون رو درست انجام ندادین و نقد رو کامل نخوندین. بعد خرده میگیرین که منتقد بازی رو تموم نکرده و فقط 5 ساعت بازی کرده. عجب استاندارد دوگانه ای.
مثلا میخواین بگین " منتقدهایی که بازی رو حتی تموم نکردن امتیاز زرد دادن، برای همین متا رو به ناحق آوردن پایین" lol خسته نباشین. :D
میشه بگی 30 ساعت کجا دیدی؟ واضحن اولش نوشته 5-6 ساعت بازی کردن و آخرش هم بهش میدن 6.5

یه سوال: بازی برا پلی دادن ندارید جمع شدید اینجا دارید سعی میکنید حتی شده دو درصد از قشر خاکستریتون استفاده کنید ولی تهش با این ترول های بی کیفیت 0.1 درصد هم سوخت مصرف نمیشه.
اکس باکسیا مگه استارفیلد ندارید برید سراغش؟ خداروشکر هم بازی خوبی شده.
پلی استیشن فنا مگه این همه عنوان شاهکار درجه یک ندارید برید سراغشون؟ حتی مولتی هایی مثل بلدورز گیت؟ (همین خودم الان از پا Kena اومدم سراغ اون چرا نمیرید کیف میده ها از دستش ندید :D
پی سی گیمرا شما ها مگه عناوین هر دو شرکت ندارید؟ اصلا تو کنسول وار چکار میکنید شما؟

تاپیک امتیازاته یا شعیه سوم VS ؟

بازی به خودی خود خیلی بازی خوبیه و اون لذت بازیای بتسدا رو داره. مشکل اینه دیگه بازیسازی کار تک نفره نیست که یه نفر بیاد کل کار زیر دستش باشه و بازی عالی دربیاد تهشم بهش استاد استاد بگن!
بازی شرایطش عین Death Stranding میمونه هی استاد کوجیما و هایپ زیاد آخرش متاش شد ۸۲! برید ببینید همینا که اینجا آتیش بیار معرکه شدن اونجا چه پیش‌بینی کردن و بعد انتشار بازی چجوری دفاع میکردن =))

استاد میازاکی بنظرم مثال نقض خوبیه 🥰

• Like
Reactions: tboy2022
م

میشه بگی 30 ساعت کجا دیدی؟ واضحن اولش نوشته 5-6 ساعت بازی کردن و آخرش هم بهش میدن 6.5
من از سر کنجکاوی رفتم و نقد اینارو تا حدودی بررسی کردم ، طرف از همون اول با بازی حال نکرده و اولش 4 یا 5 ساعت بازی کرده و اینطوریی بوده که دیگه نمی تونم ادامه بدم ولی اون یکیشون در نهایت 26 ساعت پلی داده

Carlos: I think so too. Again, from having just played it like 26, 28 hours, whatever is like really good
but I never picked up a gun once in the 26 hours
حتی گفته در تمام این26 ساعت اصلا اسلحه بر نداشته

Carlos: Yeah. So it was it was a knife that did a bunch of things like did more damage as it did damage. Sure. Which is badass. And so that knife was my knife for the 26 hours
با چاقو حال کرده کلا:D

Brad: But you put in like 25 or 30 hours and you only had a good time at the very, very end of it

Carlos: And no, that’s not true. I told you I had a good time killing people, getting experience points and picking up all the loot. So. So that

Brad: Too. Okay, so. So [01:51:00] that’s an average activity in an average game. Picking up, loot a jillion games

Carlos: That’s why this feels like a seven out of ten is an average game. It feels like 6 or 7 out of ten. Yeah

Brad: Oh, that’s totally fine. I respect your I respect

Carlos: Your calling it an average game

من از سر کنجکاوی رفتم و نقد اینارو تا حدودی بررسی کردم ، طرف از همون اول با بازی حال نکرده و اولش 4 یا 5 ساعت بازی کرده و اینطوریی بوده که دیگه نمی تونم ادامه بدم ولی اون یکیشون در نهایت 26 ساعت پلی داده

Carlos: I think so too. Again, from having just played it like 26, 28 hours, whatever is like really good
but I never picked up a gun once in the 26 hours
حتی گفته در تمام این26 ساعت اصلا اسلحه بر نداشته

Carlos: Yeah. So it was it was a knife that did a bunch of things like did more damage as it did damage. Sure. Which is badass. And so that knife was my knife for the 26 hours
با چاقو حال کرده کلا:D

Brad: But you put in like 25 or 30 hours and you only had a good time at the very, very end of it

Carlos: And no, that’s not true. I told you I had a good time killing people, getting experience points and picking up all the loot. So. So that

Brad: Too. Okay, so. So [01:51:00] that’s an average activity in an average game. Picking up, loot a jillion games

Carlos: That’s why this feels like a seven out of ten is an average game. It feels like 6 or 7 out of ten. Yeah

Brad: Oh, that’s totally fine. I respect your I respect

Carlos: Your calling it an average game
جمعشون میشه حدود 30 :D
حالا کدوم نمره رو داده. نکنه اون 6 یا 7 ساعتیه هم نظر داده؟!
نقدشون شبیه بحث های پامنبری بعضی از دوستان این انجمن هست خودشون خودشونو تایید می کنن و چه چه به به هم دیگه رو می کنن.

آخرین ویرایش:
  • Cool
Reactions: Arios 22
شما کافیه کامنت های قبلی و گذشته همین تاپیک که منو کوت کردن رو بخونی، بازی و گیم پس که بماند، بی طرفی هم بماند! کار به جایی رسیده خود ایکس باکس رو دیگه گردن نمی گیرن :D
ببین ایکسباکس چون همیشه تو صنعت بازی اخر بوده و در اینده هم خواهد بود بنابراین طرفدارهاش هم مجبورن یه ادعایی کنن و بعدشم برن لونه موش قایم شن به قول واشقانی تو شب های مافیا اینا زیر یه نقشی میزنن و بعدا هم گردن نمیگیرن.جالبه طرف سونی فن ها را گشنه گدایی خطاب میکنه که کل فلسفه وجودی اکوسیستمی که طرفدارش هست روی بازی ارزون و مفتی هست تازه با وجود اونم تو همه امارهای فروش اخره .حالا بحث استارفیل هم ما که چیزی نگفتیم خود این جماعت قبل اومدن بازی درباره اش افسانه سرایی کردن و قول متای 96 و 97 و گوتی دادن و نکته ناراحت کننده برای اینا اینه که این بازی قطعا بزرگترین و جاه طلبانه ترین پروژشون تو این نسل بوده که این متا را گرفته ومن بعید میدونم تا اخر این نسل بازی به اندازه و اسکیل این داشته باشن .
الانم برای ماله کشی یکی از این سایت ها (زومجی) یه ویدئو از امتیازات بازی ساخته بود اولش میگفت بازی متای عالی (دقت کنید عالی) 87 را گرفته که ادم ناخوداگاه پوسخندش میگیره :D

20230905_124631.jpg

الان دیگه رسما شد 86 متمایل به 87 :D

Screenshot_20230905_125639_Samsung Internet.jpg

اقا یه بازی درجه 2 معذرت :D
حال اون دوستمون که میگفت اسپایدی بازی درجه 2 هستش رو الان خریدارم ! قبله عالم و Game 2 و AAAA و ... هم که الان متاش زیر اون بازی درجه 2 شده :D رسما استارفیل داره میشه !

دوتا پیشنهاد واسه استارترها:D

یکی اینکه واسه نظرسنجی که قرار میدین، حتما اون تیک رو فعال کنید که مشخص باشه کاربرها به کدام گزینه رای دادن

و دوم اینکه توی انتخاب گزینه ها یه مقدار دقت بیشتر خرج بشه:D
مثلا واسه این بازی بهتر میبود به این شکل قرار میدادین

+96
96 - 95
94 - 93
92 - 91
90 - 89
88 - 87
-87

پ.ن: فقط پیشنهاد بود، و نه دخالت:D
این کامنتم جالب بود و پیشنهاد خوبی بود :)
البته با اجازه از علی آقا برا نقل قول
طبق این نظر سنجی استارفیلد از آخر اول میشد :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or