امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
اون بالا گذاشتم
کسی که اومد گفت متای ۸۷ واسه بازیهای درجه ۲ سونی خوبه last of amir بود
کامنت تو ترول هم باشه داری اون رو ترول میکنی
اگه آرومت می کنه باشه من لست او امیر رو ترول کردم :D

فکر کن با سنی نزدیک ۴۰ یه کانال تلگرام بزنی و برنامه واسه ترول و لودگی بچینی و چشمت به امتیازای یه بازی باشه تا با کم شدنش خوشحالی کنی.

خوش به حالتون

کار از این حرفا گذشته. خوشبختانه تا قبل از سر زدن به این تایپیک چند سالی بود فقط تو بخش فوتبال به خاطر علاقه فعالیت میکنم و الان میبینم بهترین تصمیمی بود که گرفتم.

همین الان کافیه منم شروع کنه بحث کردن، یه "دلقک" بازم پا میشه میره از پستای ۳ ۴ سال پیش من اسکرین میگیره میزاره اینجا که بگه آره من خیلی خفنم و لوده گیری در بیاره.

از وقتی هم این همه سوشیال مدیا مختلف اومده یوزرا اکثرا از فروم ها کوچ کردن سمت باقی که در دسترس ترن، در نتیجه ناظم و مدیر هم میشینه کنار تماشا میکنه چون از همچین جوی داره منفعت میبره. همین الان یکی جدید بیاد اینجا به قصد دیدن امتیازات بازی همه چی میبینه جز اون:دی

۳ صفحه ۱ بار یکی میاد میگه من گفتم sm 1 درجه ۲عه
نه عزیز دلم این دوستان شما ان که بازیهای زیر ۹۰ رو درجه ۲ و نا امیدکننده وو شت میدونن.

۱-یه سونی فن واسه کوبیدن استارفیلد اسم last رو میاره
۲-یه سونی فن دیگه صفحه بعد از اومدن اسم last ابراز خوشحالی میکنه
۳- چند دقیقه بعد یه سونی فن دیگه اوردن اسم last رو آویزون شدن و ترول میدونه

کاربر usa گفته که اگه last متای ۸۷ میاورد فلان میشد
۲ صفحه دیگه یه سونی فن کامنت گذاشه یا خدا به لست ۳ هم رحم نکردن
ezgif-3-ff4598ea3a.gif

من چن سالی میشه زیاد کامنت نمیذارم و توی سایت فعالیت چندانی ندارم
تو فکر میکنی همه مثل خودت تو غار بودن که پیشنهاد برگشتن به سفینه میدی؟
من هستم شمامیتونی برگردی به غارت

آخرین ویرایش:
"زمان" به نفع بازی هاست، و به ضرر فرومر ها و هیتر هایی که از شکست تغذیه میکنند، البته "شکست"ی که در دنیای کوچک (در حد این گپ دوزاری های تلگرامی) و زپرتی و ابکی خودشون فقط معنا پیدا میکنه، (دیگه مثال های نزدیک ولی ناخوشایند رو ذکر نمیکنم)

حتی متریال (گیف عکس میم) هاشونم در حد همون گروه تلگرامی های درپیته، طبیعی هم هست چون از همونجا میاد، طوری که همه الکی فقط میخندن، اصن مهم نیست خنده دار هست یا نه، فقط بخند تا مثلا پرشور به نظر برسه... رفتار سازمانی و حزب مانند (=>اموجی حالت تهوع سبزرنگ)
یعنی فن بوی بازی هم به ابتذال کشیدید، الان انصافا کامیونیتی PC این بازی رو ببینید، ادم لذت میبره میبینه همچین گیمر هایی هم هستند، وجود دارند، با هیتر ها مقایسه کنید، میشه تو مایه های بنز امسال ورسس ژیان n سال پیش...

به هر حال، همونطور که Larian تونست به مرور "زمان" خودش رو به جایی برسونه که پیر و جوون براش سر و دست میشکونن، BGS هم میتونه، اتفاقا BGS زمانی تونسته که بقیه نمیتونستند، برای BGS جدید نیست، پس منطق میگه باز هم میتونه، اتفاقا به نظرم ممکنه تا حدی "کهنه" بودن استارفیلد (طبق گفته بعضی نقد ها) رو در بازی های بعدی BGS کمتر ببینیم، این امیدی هست که من به ساپورت مایکرو دارم، برای TES VI

خلاصه، هم زمان به نفع بازی هاست، هم چشم انداز اینده یک استودیو، لزوما در متای امروز نیست..

Screenshot 2023-09-05 163853.jpg

Screenshot 2023-09-05 163823.jpg

فرقی هم نمیکنه، برای فرام سافور گرفته تا ناتی داگ تا BGS، همینه... یک گیمر به نظرم بعد از چند سال بازی، ناخوداگاه این نظر رو پیدا میکنه، حداقل منهای نظر های سوگیرانه اش...

پس با این تفاسیر با شاهکار دهه روبه‌روییم 🤩
رفیق من در ابتدا تصور می کردم این حجم از لودگی شما و رفقایت صرفا ناشی از مشکلات شخصیتی باشد ولی اینجور که به نظر می آید بابت این همه دلقک بازی از جایی حقوق دریافت می کنید چون این رفتارهای تهوع آور طبیعی نیست.امیدوارم تو زندگی واقعی اینجور لوزر و no life نباشید چون برای جامعه خطرناک هستید.وگرنه یک اطلاع رسانی مرتبط با تاپیک نیازی به ترول و دلقک بازی ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or