امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 433
آخرین ویرایش:
من چن سالی میشه زیاد کامنت نمیذارم و توی سایت فعالیت چندانی ندارم
تو فکر میکنی همه مثل خودت تو غار بودن که پیشنهاد برگشتن به سفینه میدی؟
من هستم شمامیتونی برگردی به غارت

آخرین ویرایش:
"زمان" به نفع بازی هاست، و به ضرر فرومر ها و هیتر هایی که از شکست تغذیه میکنند، البته "شکست"ی که در دنیای کوچک (در حد این گپ دوزاری های تلگرامی) و زپرتی و ابکی خودشون فقط معنا پیدا میکنه، (دیگه مثال های نزدیک ولی ناخوشایند رو ذکر نمیکنم)

حتی متریال (گیف عکس میم) هاشونم در حد همون گروه تلگرامی های درپیته، طبیعی هم هست چون از همونجا میاد، طوری که همه الکی فقط میخندن، اصن مهم نیست خنده دار هست یا نه، فقط بخند تا مثلا پرشور به نظر برسه... رفتار سازمانی و حزب مانند (=>اموجی حالت تهوع سبزرنگ)
یعنی فن بوی بازی هم به ابتذال کشیدید، الان انصافا کامیونیتی PC این بازی رو ببینید، ادم لذت میبره میبینه همچین گیمر هایی هم هستند، وجود دارند، با هیتر ها مقایسه کنید، میشه تو مایه های بنز امسال ورسس ژیان n سال پیش...

به هر حال، همونطور که Larian تونست به مرور "زمان" خودش رو به جایی برسونه که پیر و جوون براش سر و دست میشکونن، BGS هم میتونه، اتفاقا BGS زمانی تونسته که بقیه نمیتونستند، برای BGS جدید نیست، پس منطق میگه باز هم میتونه، اتفاقا به نظرم ممکنه تا حدی "کهنه" بودن استارفیلد (طبق گفته بعضی نقد ها) رو در بازی های بعدی BGS کمتر ببینیم، این امیدی هست که من به ساپورت مایکرو دارم، برای TES VI

خلاصه، هم زمان به نفع بازی هاست، هم چشم انداز اینده یک استودیو، لزوما در متای امروز نیست..

Screenshot 2023-09-05 163853.jpg

Screenshot 2023-09-05 163823.jpg

فرقی هم نمیکنه، برای فرام سافور گرفته تا ناتی داگ تا BGS، همینه... یک گیمر به نظرم بعد از چند سال بازی، ناخوداگاه این نظر رو پیدا میکنه، حداقل منهای نظر های سوگیرانه اش...

پس با این تفاسیر با شاهکار دهه روبه‌روییم 🤩
رفیق من در ابتدا تصور می کردم این حجم از لودگی شما و رفقایت صرفا ناشی از مشکلات شخصیتی باشد ولی اینجور که به نظر می آید بابت این همه دلقک بازی از جایی حقوق دریافت می کنید چون این رفتارهای تهوع آور طبیعی نیست.امیدوارم تو زندگی واقعی اینجور لوزر و no life نباشید چون برای جامعه خطرناک هستید.وگرنه یک اطلاع رسانی مرتبط با تاپیک نیازی به ترول و دلقک بازی ندارد.

رفیق من در ابتدا تصور می کردم این حجم از لودگی شما و رفقایت صرفا ناشی از مشکلات شخصیتی باشد ولی اینجور که به نظر می آید بابت این همه دلقک بازی از جایی حقوق دریافت می کنید چون این رفتارهای تهوع آور طبیعی نیست.امیدوارم تو زندگی واقعی اینجور لوزر و no life نباشید چون برای جامعه خطرناک هستید.وگرنه یک اطلاع رسانی مرتبط با تاپیک نیازی به ترول و دلقک بازی ندارد.
حداقل یه جایی فاز یه ادم با کت و شلوار پشت میز مدیریت رو بگیر که نشه رفت طرز فکرتو تو پست ها و کامنتای قدیمیت خوند 😂
لوسر و نو لایف 😂 اگه طرفداریه سینه چاکه ردفال و استارفیل به آدم life و شخصیت میده که الان شما و دوستان از مفیدترین افراد جامعه بودید 😂 فاینالی گت اِ لایف دیود 😂😂

larian که سر divinity 2 داشت ورشکست می شد ، کارمند هاشو هفته ای قراداد می بست ، دقت کن هفتگی یعنی شاید هفته بعد سر کار نبودن با BGS مقایسه می کنید :D BGS بعد این همه سال وقتشه بره پیش Bioware blizzard توی گور 10 سال یه بازی درست حسابی نساخته.
اگه kickstarter early access نبود تا الان جمع شد بود.

آخرین ویرایش:
نمی دونم اینا مربوط به کدوم تاپیکه ولی چون به نمرات این بازی مربوطه فکر میکنم مربوط به اینجا و پیشبینی دقیق این عزیزان باشه و اینجا میذارم
@Dreadlord
چقدر دقیق توصیف کردی:D
View attachment 306617
View attachment 306618
@*Cyberman
اینم پیشبینی این عزیز بود از متا و گوتی شدن این بازی که بالاتر هم بهش اشاره کردم که از این بازی به بعد سند گوتی ها و متاهای بالای ۹۵ رو هر سال زد به اسم مایکروسافت:D داداش شلخته درو کن گوتی به ضعیف ضعفایی مثل سونی و نینتندو و بقیه هم برسه:D
View attachment 306621
من نمیخواستم جواب بدم ولی میبینم که هر چی ادم چیزی نگه اوضاع بدتر میشه
شما که برداشتی منو تگ کردی که نمیدونم فلان بهمان
مثل اینکه نظرات هم قطاراتو قبل ریلیز عنواین به گفته خودتون درجه ۲ سونی یادتون رفته
سر رچت جو گرفته بودتون که این عجب چیزیه نمیدونم استارت نسل نهم با این بازی حتما ۹۰ به بالا میشه نشان ماست پلی رو میگیره از متا اخرش شد ۸۸
سر گرن تریسمو گفتید این دیگه برگشت پادشاس متا بالای ۹۰ میگیره بهترین ریسینگ ولی متاش شد ۸۷
همین دو ماه پیش سر فاینال فانتزی همتون منتظر متای بالای ۹۰ بودید اصلا فرماندتون چنان ازش تعریف میکرد که نمیدونم چه قد دموش محشر و فلان متاش شد ۸۷
سر هورایزن گفتید این نسبت به نسخه قبیلیش پیشرفت داشته قبلیش که ۸۹ شده این حتما ۹۰ میشه ولی اونم شد ۸۸
خودتون اسطوره فیل شدن توی به دست اوردن متا بالا ۹۰ هستید بعد اینجا در حال جولانید
حالا دو ماه دیگه اسپایدر من هم عرضه میشه ببینیم متای بالای ۹۰ میگیره یا نه وضعیت اون تاپیک رو هم میبینیم
کسی که خودش توی خونه ی شیشه ای زندگی میکنه به دیگران سنگ نمیزنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or