امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
View attachment 307626View attachment 307627

بعد ثبت این نمره متای نسخه ایکس باکس از 87 اومد روی 86، منتقدش کلا 5 ساعت بازیش کرده.
اگه به اندازه کافی پایین Scroll میکردین، میبدیدین که منتقد 30 ساعت بازی رو پلی داده تمومش کرده. جالبه به عنوان کسی که نقد میخونه وظیفه خودتون رو درست انجام ندادین و نقد رو کامل نخوندین. بعد خرده میگیرین که منتقد بازی رو تموم نکرده و فقط 5 ساعت بازی کرده. عجب استاندارد دوگانه ای.
مثلا میخواین بگین " منتقدهایی که بازی رو حتی تموم نکردن امتیاز زرد دادن، برای همین متا رو به ناحق آوردن پایین" lol خسته نباشین. :D

شما و دوستانتون نظراتتون نه فقط در این تاپیک، در تمام تاپیک های بازی های "درجه 1" قبل از انتشار نمرات خیلی تفاوت می کرد و بحث هاتون در مورد خرید و همچنین امتیاز و مقایسه هیچگونه شباهتی به عناوین دیگه نداشت
متای 86 و امتیاز 70 که درج شد ولی اگه می خوای مدام صفحه رو رفرش کنی که تبدیل به 98 بشه :D من آپدیتش می کنم!
View attachment 307631
الان اسکرین شات گذاشتی از پست من که برای بازی مورد انتظارم آرزوی متای بالا کردم؟ خب که چی. همین مونده یه تازه به 5 رسیده به من بگه «درجه۱» چی هست و چی نیست و کجا چه نظری بدم.

یه کالت راه انداختین متشکل از «مکزیکی»، فارسی «وان»، جان «کوچولو»، سیروس «کبیر» با چندتا اکانت فیک دیگه به خودتونم میگین سونی فن و جیم راین فن (این یکی ته خندس) تو این انجمن. وقتی سونی ter میزنه این بنده خدا «مخفی» رو میکنید گوشت دم توپ خودتون اثری ازتون نیست اون «آدم فضایی» رو هم که اینهمه مجاهدت میکنه براتون گردنش نمیگیرید. تنها آدم حسابی که توگروهتون هست «مالک» و «ویزارد» هستن که اونم به وقت خودش اگه از سونی انتقاد کردن تو تاپیک شایعات به خدمتشون میرسید.

من و دوستانم؟ من جزو گروه سبز نیستم ولی شما به با پشتیبانی گیمر «حرفه ای» انقدر تو این انجمن تو ذوق میزنید که خود به خود انجمن تقسیم میشه به کالت شما و بقیه انجمن ( اعم از PS فن و اکس باکس فن و PC فن و هر فن دیگه ای). منتظرم گیمر حرفه ای بیاد یه ۶-۷ بده به استارفیلد تو تاپیک امتیازات. انقدر اکسپوزید!

نمیخواستم بهت بپردازم ولی تنی که میخاره رو باید خاروندش حالا بدو اسکرینشاتت بگیر! به رئیستم بگو برخورد کنه

الان اسکرین شات گذاشتی از پست من که برای بازی مورد انتظارم آرزوی متای بالا کردم؟ خب که چی. همین مونده یه تازه به 5 رسیده به من بگه «درجه۱» چی هست و چی نیست و کجا چه نظری بدم.

یه کالت راه انداختین متشکل از «مکزیکی»، فارسی «وان»، جان «کوچولو»، سیروس «کبیر» با چندتا اکانت فیک دیگه به خودتونم میگین سونی فن و جیم راین فن (این یکی ته خندس) تو این انجمن. وقتی سونی ter میزنه این بنده خدا «مخفی» رو میکنید گوشت دم توپ خودتون اثری ازتون نیست اون «آدم فضایی» رو هم که اینهمه مجاهدت میکنه براتون گردنش نمیگیرید. تنها آدم حسابی که توگروهتون هست «مالک» و «ویزارد» هستن که اونم به وقت خودش اگه از سونی انتقاد کردن تو تاپیک شایعات به خدمتشون میرسید.

من و دوستانم؟ من جزو گروه سبز نیستم ولی شما به با پشتیبانی گیمر «حرفه ای» انقدر تو این انجمن تو ذوق میزنید که خود به خود انجمن تقسیم میشه به کالت شما و بقیه انجمن ( اعم از PS فن و اکس باکس فن و PC فن و هر فن دیگه ای). منتظرم گیمر حرفه ای بیاد یه ۶-۷ بده به استارفیلد تو تاپیک امتیازات. انقدر اکسپوزید!

نمیخواستم بهت بپردازم ولی تنی که میخاره رو باید خاروندش حالا بدو اسکرینشاتت بگیر! به رئیستم بگو برخورد کنه

مالک جون من خدا خدا می کنم که بیاد ۸۶ یا حتی پایینتر ، چون خیلی از لفظ ( امتیاز ۸۷ مایل به ۸۶) استفاده کردی ، الآنم این پستو دادی ، دیگه نمی‌خوام بیشتر ذهنت درگیر باشه :x
اون لحظه از خدا هر چی میخاستی بهت میداد.خبط کردی :)

حدود 94% به نمرات بالای 87 رای دادن ولی خب همه چی اوکیه دقیقا همونی شد که فکر میکردیم بازی به اهدافش رسیده
اینم یه هدف والای دیگه که در ریفاند هم ترکوند

View attachment 307641
بزرگوار بنظرم قبل پست کردن توییت کمی تحقیق کن اینی که فرستادی تعداد کل درخواست های ریفاند تو استیم هست و فقط مختص یک بازی نیست. تعداد درخواست های ریفاند توی حالت معمولی بین 180 تا 190 هزار هست. این عکسی که میفرستم مربوط به 5 آپریله

Steam: Support Statistics

Untitled.png

بزرگوار بنظرم قبل پست کردن توییت کمی تحقیق کن اینی که فرستادی تعداد کل درخواست های ریفاند تو استیم هست و فقط مختص یک بازی نیست. تعداد درخواست های ریفاند توی حالت معمولی بین 180 تا 190 هزار هست. این عکسی که میفرستم مربوط به 5 آپریله

Steam: Support Statistics

View attachment 307649
یعنی در 24 ساعت گذشته کدوم بازی رو میتونن ریفاند کرده باشن ؟ :-? آره باو برا استارفیلد نی
اینو الان گرفتم 176k میبینی که عدد کمتر شده
20230905_105139.jpg
مربوط به 24ساعت گذشته هست فقط

یعنی در 24ساعت گذشته چه بازی رو میتونن ریفاند کرده باشن ؟ :-? آره باو 200k برا استارفیلد نی
طبیعتا بازی وقتی دیشب به پیک 248 هزار پلیر همزمان رسید و از شب قبلش جلو زد نمیتونه همه متعلق به استارفیلد باشه. توی استیم بالای 90 هزار تا بازی هست با حدود 100 میلیون یوزر فعال خودت حساب کن میتونه هر بازی باشه

خطر سکته وجود داره مایکروسافت فن این عکس ها رو نبینه ببینه دچار یاس فلسفی میشه :D
Screenshot_20230905_104826.jpg Screenshot_20230905_104740.jpg
ژانر هر دو که تقریبا نزدیک به همه(کاری ندارم المان های rpg کدوم لایت تره کدوم هوی تر تو قسمت ژانر صفحه متا هم زیر یوزراسکور برای هر دو زده rpg) فک کن یکیش ۳۰ ساله داره rpg میسازه و ادعاش اونجای همه رو پاره کرده و ۲۵ سال ایده این بازی تو ذهن کارگردان دروغگو و مغرورشه آخرش شد این:)):)) از اون طرف یه سازنده ای که یه عمر شوتر ساخته اونم first person و هیچ ادعایی تو ساخت بازی های action rpg نداره متای بازیش بشه این!
به قول لاو کنسول=))=))=))=)) اوضاع خیلی خیته

آخرین ویرایش:
باز صد رحمت به فراستی که از دور بازی رو دیده بعد زر می زنه(سریال تلو)
دوستان وقتی یه چیزی میگی لطفا کامل چک کنید الان من از روش یه چیزی گفتم و قهوه ای شدم.
......................................................................................
بازم خوبه تو این تاپیک سم شما دوتا درس بزرگ یاد گرفتی))
حالا به بحث به درس گرفتن شده امیدوارم این شخص درس خوبی گرفته باشه چون زمان ffxvi خیلی رفت رو مخم ولی نشد جوابشو بدم چون دیر رسیدم و رشته بحث تموم شده بود. البته دوستش هم همین طور. تور خدا پاکش نکنید :D
@Red Ѵ
حالا همین افرادی که میگن بازی الهام گرفته و فانتزیه و نیازی نبوده اشخاص نژادی اون مناطق رو بذاره دارن خودشون رو تو تاپیک Prince Of Persia جدید شرحه شرحه میکنن که چمیدونم چرا رنگ پوست و مدل مو و غیره اینجوریه!
این استانداردهای دوگانه واقعا جالب توجه هست.

مشکل این جماعت شما یه چیز دیگست و کاری هم به مسائل گیم و کنسول ندارم! خودتون هم میدونید دقیقا سویه فکریتون چیه و چرا هر تاپیکی تو بازیسنتر میری همش حرف این مسائله! با دوتا ایموجی خنده و کول بازی هم نمیتونید قائمش کنید
اهان من نمیدونستم بازی «شاهزاده پارس» یه مستند تاریخی و علمیه و شخصیت بور و سفیدش تو نسخه‌های اصلی کاملا به نژاد اصیل آریایی میخوره. سفر در زمان و اینا هم که یه امر عادی هست و بوده. سازنده‌ها هم از بیخ و بن همه ایرانی و کاملا برگرفته از ایران.
منم دقیقا همین رو میگم.

بعضی ها یه نظراتی میدن رسما توهین به شعور کسایی که میخوان بحث کنن حساب میشه. بعد با این دوگانگی فکر میکنن بقیه نمیدونن چقدر جهت دار و Biased نظر میدن.

به موقع یه فروم مثل Resetera میشه بد و میگن "پر شده از جماعت Woke که حتی نمیشه اسم بازی هری پاتر رو آورد"

ولی تو زمان دیگه طرف میگه" حتی اونوری ها هم با این موضوع مخالفن بعد اینجا..."
خودتون هم میدونید دقیقا سویه فکریتون چیه و چرا هر تاپیکی تو بازیسنتر میری همش حرف این مسائله! با دوتا ایموجی خنده و کول بازی هم نمیتونید قائمش کنید

آره راست میگید یه عده فقط با یک چشم به قضیه نگاه می کنن و در جای دیگه اصلا سکوت پیشه می کنن چه قدر دو رو هستن این جماعت
یه مشت احمق ریختن و دارن بازی رو سر اینکه از ضمیر he/she براتون استفاده می کنه، بایکوت/ریفاند می کنن
همین دیشب که این خبر رو شنیدم رفتم فول پرایس برای PC خریدمش. ایشالا باگ هاش که رفع بشه و یه ۴-۳ تا آپدیت تر و تپل که بگیره، سر فرصت میشینم و لذتش رو می برم.
دیگه شاید یکسری باگ و اینها داشته باشه، شاید باید به مایکروسافت توپید سر این هایپش، ولی اینکه بخواد سر موضوع اشاره به تقسیم بندی واقعی جنسیت گونه های جانوری (و انسانی) بهش تاخته بشه دور از انصافه
گندش رو درآوردن دیگه
نان باینری و کوفت
الان از نظر شما دوتا انسان شناس بزرگ یه سوالی داشتم من الان اگه استارفیلدو بازی کنم هموفوب می شم یا نه؟

طفلکی wave میگفت توهم توطئه دارید، توهم توطئه دارید، پس خودی هارو میگفت!

فشار به میزان زیادی روتونه و قابل درکه، انتظار 98 رسیده با 86 و این سخته، باشه!

ولی دیگه فکر نمیکردم اینقدر این فشار زیاد باشه که برای ما نام مستعار بسازید تو گروهاتون و دسته بندی کنید و شرح وظایف مارو بین خودتون پخش کنید و زیر نظرمون بگیرید! شدید یه سازمان جاسوسی ضد سونی 😂 خیلی خوبید بخدا

برید بازی کنید ولش کنید بابا، از مایکروسافت و ایکس باکس و اسپنسر که گوتی در نیومد، از بتسدا هم همینطور، از اکتی ویژنم همینطور، این دفعه ایمیل بزنید بگید یه شرکت گوتی ساز بخره عمویی، شاید فرجی شد!

در ضمن چرا همش سونی تر بزنه؟ مایکرو چون بتسدا و اکتی رو خریده، هر کار کنه دمش گرمه؟
من نمیدونم اگه چیزی به نام گیم پس وجود نداشت الان چند درصد این سایت طرفدار ایکس باکس بودن؟
خیلی خیلی کم... میتونی اینجوری بگی: اگه مایکروسافت بتسدا رو نمیخرید و استارفیلد رو انحصاری نمی‌کرد، چند نفر از فن های ایکس باکس تو انجمن طرفدار ژانر RPG میشدن؟ حتی همین کل کل ها و اورهایپ هم برای پز دادنه، وگرنه روز عرضه نیم ساعت توش میچرخن میان بیرون همینا 😬

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or