امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
رفیق سال ها هست نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند،غیر از اینکه بازی روی یک پلتفرم جدید عرضه بشود و دوباره نقد بشود.ولی الان بعد از گذشت ۴ روز می بینیم همون نقد برای Xbox هم ثبت شده است!
البته فاصله اش با ۸۷ خیلی کمه.
1000002114.jpg

جالبه دقیقا توی چارت بالا قبل از ثبت ۷، پشت سر نسخه پی سی (۸۸) بود یعنی احتمالا با هر نقد بین ۷ تا ۹ شاهد عوض شدن متا باشیم :D

رفیق سال ها هست نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند،غیر از اینکه بازی روی یک پلتفرم جدید عرضه بشود و دوباره نقد بشود.ولی الان بعد از گذشت ۴ روز می بینیم همون نقد برای Xbox هم ثبت شده است!یعنی یه اتفاق منحصر به فرد برای این بازی افتاده است.

آخرین بازی مهمی که قبل از استارفیلد منتشر شده Armored Core هست که نقد IGN فقط برای نسخه PlayStation 5 ثبت شده است.
کی همچین حرفیو زده؟ الان برای همین استارفیلد سایت JEUXVIDEO.COM نقدشو روی هر دو پلتفرم منتشر کرده

IMG_4847.jpeg

اگه به سابقه این سایت نگاه کنی میبنی که نقدشو روی تمام پلتفرمها منتشر میکنه
Jeuxvideo.com Profile - Metacritic

IMG_4849.jpeg

نمیدونم تا حالا سابقه داشته یا نه که یه نقد برای دوتا پلتفورم ثبت شه.
بله بارها این اتفاق افتاده
البته در نقد ign نوشته شده که روی هر دو پلتفرم بررسی شده

IMG_4850.jpeg

آخرین ویرایش:
البته فاصله اش با ۸۷ خیلی کمه.
View attachment 307589

جالبه دقیقا توی چارت بالا قبل از ثبت ۷، پشت سر نسخه پی سی (۸۸) بود
حالا یه ذره بالاتر یا پایینتر ، مهم اینه بازی خوبیه و کمتر از 24 ساعت تا انتشارش مونده

رفیق به جای مسخره بازی لطف کن بگو آخرین باری که نقد یک رسانه برای دو پلتفرم ثبت شده است چه زمانی بوده است؟چرا فقط برای این بازی اتفاق افتاده و چرا نقد IGN که نمره ۷ داده است ثبت شده اون هم در حالی که چهار روز پیش روی PC ثبت شده بود.فکر می کنم حداقل ۵ سال هست که نقدها فقط برای یک پلتفرم ثبت می شوند.
خیلی پیش اومده فقط شما اطلاع نداشتی
ضمن اینکه نمره این بازیه دیگه از روی ردفال برنداشتن بیارن که!
حالا خیلی هم فرقی نداره ، روزای آینده قرار بود ۸۶ رو ببینه به هر حال

کی همچین حرفیو زده؟ الان برای همین استارفیلد سایت JEUXVIDEO.COM نقدشو روی هر دو پلتفرم منتشر کرده

View attachment 307590

اگه به سابقه این سایت نگاه کنی میبنی که نقدشو روی تمام پلتفرمها منتشر میکنه
Jeuxvideo.com Profile - Metacritic

View attachment 307591
رفیق حرف شما درست هست و من الان چک کردم بعضی نقدها برای چند پلتفرم ثبت می شوند.ولی الان چون چند روز بعد روی ایکس باکس ثبت شده این موضوع به چشم آمد.

این چیزی که میگید توهم توطئه‌س!
توهم توطئه داری؟
واقعا باید از این انجمن دور شد. حموم زنونه‌س. یه مشت عقده‌ای و هیتر دور هم جمع شدن نمی‌دونن واس چی تو سر هم بزنن و منتظرن توطئه‌ای رخ بده 🤣 به قول اون یارو انگار توطَئَهَ در کار است. 🤣
عزیز شما چند بار تو همین تاپیک و تاپیک دیگه از توطئه و توهم توطئه نام بردی؛ ولی هیچ کدوم از این مواردی که میگی کوچیک‌ترین ربطی به «توطئه» ندارن. به نظر میرسه انگار اصلا معنی این کلمه رو نمیدونی یعنی چی.

فقط 5.3 درصد درست حدس زدن امتیاز بازیو :) including me

عملا 93.3 درصد سایت دیس شدن سر نمرات بازی! این یعنی چی؟ یعنی اورهایپ! یعنی شما چیزیو پروموت کردین که واقعی نبود. مقصرش هم اسپنسر + تاد هاوارد + بتسدا + شوکیس ایکس باکس و صد البته خودتون بودید.

بازی که در حد و اندازه هایپش ظاهر نشه یعنی شکست خورده. طرفداراش لذت میبرن ولی هیچوقت این حسو فراموش نمیکنن که اورهایپ شدن، رویای امتیاز بالای 90-92 حتی تا 98 داشتن، نماینده گوتی برای خودشون و حتی برنده این جایزه تو ذهنشون پرورش دادن و همش دود شد رفت تو هوا.

احتمالا با اومدن باقی نقد ها، امتیاز بازی تا 84 هم بیاد پایین.

عملا 93.3 درصد سایت دیس شدن سر نمرات بازی! این یعنی چی؟ یعنی اورهایپ! یعنی شما چیزیو پروموت کردین که واقعی نبود. مقصرش هم اسپنسر + تاد هاوارد + بتسدا + شوکیس ایکس باکس و صد البته خودتون بودید.

بازی که در حد و اندازه هایپش ظاهر نشه یعنی شکست خورده. طرفداراش لذت میبرن ولی هیچوقت این حسو فراموش نمیکنن که اورهایپ شدن، رویای امتیاز بالای 90-92 حتی تا 98 داشتن، نماینده گوتی برای خودشون و حتی برنده این جایزه تو ذهنشون پرورش دادن و همش دود شد رفت تو هوا.

بر اساس همین منطق ۶۰ درصد کابران بازی سنتر سر هورایزن فوربیدن وست اورهایپ شدن و نمره بیشتری رو پیش بینی کردن.
آیا همین منطق رو الان دارید؟یعنی هورایزن یک بازی هست که شکست خورده و مطابق انتظارات نبوده ؟
چون من که خیلی لذت بردم از فوربیدن وست

اومدم بهتون نمونه بارز فرومر معرفی کنم.
امتیاز نقل قول می کنه که توش پست بوکمارک شده بزاره :))
میدونم به هر حال تحت فشارید... درک میکنم.

ولی عمو جون یه نگاه به پروفایلم در امضا بندازی دیگه از این شیطونیا نمیکنی ❤️

بر اساس همین منطق ۶۰ درصد کابران بازی سنتر سر هورایزن فوربیدن وست اورهایپ شدن و نمره بیشتری رو پیش بینی کردن.
آیا همین منطق رو الان دارید؟یعنی هورایزن یک بازی هست که شکست خورده و مطابق انتظارات نبوده ؟
چون من که خیلی لذت بردم از فوربیدن وست
منم از هورایزن فوربیدن وست لذت بردم و هنوزم دارم تجربه خودمو کاملتر میکنم. خودمم به امتیاز 90 الی 92 رای دادم ولی خب نه این بازیو لایق گوتی میدونستم (میدونستیم)، نه فکر میکردیم قراره از 88 جامپ کنه به 94 به بالا. صرفا بر اساس نمایش های بازی، گرافیکش و مکانیزم های جدید گیم پلی احساس میکردیم این بازی نسبت به نسخه اول با تمامی پیشرفت هایی که داشته امتیاز بالاتری میگیره که خب اونی نشد که فکر میکردیم.

but ... یک اما این وسط وجود داره، آیپ هایپ هورایزن اندازه هایپ استارفیلد بود؟ حتی 1/10 اون هم نبود
آیا بازی ازش انتظار نمره 98 داشتن؟ خیر، بیشترین نمره ای که برای تاپیک امتیازت در نظر گرفته بودن 93 بود
آیا بازی گوتی محور تلقی میشد؟ خیر!
آیا برای به چنگ آوردن این بازی یک شرکت 8 میلیاردی خریداری شد؟ خیر به هیچ عنوان!
آیا وقتی خودمون بازی رو تجربه کردیم، در و دیوار و منتقد رو فحش میدادیم که چرا بازی 94 نشده؟ خیر به هیج عنوان، یک بازی خوب بوده و هست

هر چند... نمره HFW از Starfield هم بیشتر شده! الان ریترنال و استارفیلد تو یک نمره هستن!

بحث سر متا و شکست خوردی و اینا دیگه خیلی بچه بازی شده خوب قطعا سونی محبوبیت و فروش بیشترش همیشه باعث شده بیش از حقش متای بایز هاش بشه و برعکس برای ماکروسافت نینتندو هم که اصلا بحثش جداست اوریتد همیشه
این قضیه برای محصولات مشابه هم همیشه بوده و هست ایفون هم با محصولات اپل یکی دیگه از اون هاست اصلا به قیمتش چیزهاش نمی ارزه اما ملت براش جون می دن

حالا یک درصدی از مردم همیشه تبلیغات روشون تاثیر نمی ذاره و کلا منطقشون رو تونستن درست کنن فهمیدن اصلا دلیلی نداره خودتون برای چیزی که به شما ربطی نداره پاره کنید

من خودم میلیون ها بار توی سایت به فن بودن متهم شدم چرا؟ چون باور مردم اینکه حد وسطی وجود نداره اگه بد می گی فن طرف مقابلی اگه خوب می گه فن هم طرفی
اما خوب چنتا فن سونی این سایت اومدن از ویتای شکست خورده حمایت کردن؟ اما من همچنان تاپیکش زنده نگه داشتم منی که ای دیم به خاطر همین فن سونی بودن مدیرهاش بن دائم کردن و اون روز جشن گرفتن
کدومتون رفتین مشابه من کلی گشتین PS3 تمیز گیر بیارین براش کلی دکور درست کنید فلش بخرید کلی بازی براش بریزید بشینید خاطره بازی کنید؟
اما همین من اگر خارج از ایران بودم PS5 می بردم دم در کارخانه سونی اتیش می زدم چرا؟ چون باید رید توی کنسولی که این همه خرابی داره. دسته هاش همه 100 ساعت کار نکرده مشکل دریفت پیدا می کنن و هنوز سونی بعد از این همه مدت یک طرفشم نیست باید رید سر در همچین کمپانی علتشم همین فن بازی های مسخره بی منطق هست

چیزی که خوب باشه برندش مهم نیست خوبه و چیزی که بد واقعا بده تا دیدگاه این نشه اوضاع همینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or