امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 432
آخرین ویرایش:
این چیزی که میگید توهم توطئه‌س!
توهم توطئه داری؟
واقعا باید از این انجمن دور شد. حموم زنونه‌س. یه مشت عقده‌ای و هیتر دور هم جمع شدن نمی‌دونن واس چی تو سر هم بزنن و منتظرن توطئه‌ای رخ بده 🤣 به قول اون یارو انگار توطَئَهَ در کار است. 🤣
عزیز شما چند بار تو همین تاپیک و تاپیک دیگه از توطئه و توهم توطئه نام بردی؛ ولی هیچ کدوم از این مواردی که میگی کوچیک‌ترین ربطی به «توطئه» ندارن. به نظر میرسه انگار اصلا معنی این کلمه رو نمیدونی یعنی چی.

فقط 5.3 درصد درست حدس زدن امتیاز بازیو :) including me

عملا 93.3 درصد سایت دیس شدن سر نمرات بازی! این یعنی چی؟ یعنی اورهایپ! یعنی شما چیزیو پروموت کردین که واقعی نبود. مقصرش هم اسپنسر + تاد هاوارد + بتسدا + شوکیس ایکس باکس و صد البته خودتون بودید.

بازی که در حد و اندازه هایپش ظاهر نشه یعنی شکست خورده. طرفداراش لذت میبرن ولی هیچوقت این حسو فراموش نمیکنن که اورهایپ شدن، رویای امتیاز بالای 90-92 حتی تا 98 داشتن، نماینده گوتی برای خودشون و حتی برنده این جایزه تو ذهنشون پرورش دادن و همش دود شد رفت تو هوا.

احتمالا با اومدن باقی نقد ها، امتیاز بازی تا 84 هم بیاد پایین.

عملا 93.3 درصد سایت دیس شدن سر نمرات بازی! این یعنی چی؟ یعنی اورهایپ! یعنی شما چیزیو پروموت کردین که واقعی نبود. مقصرش هم اسپنسر + تاد هاوارد + بتسدا + شوکیس ایکس باکس و صد البته خودتون بودید.

بازی که در حد و اندازه هایپش ظاهر نشه یعنی شکست خورده. طرفداراش لذت میبرن ولی هیچوقت این حسو فراموش نمیکنن که اورهایپ شدن، رویای امتیاز بالای 90-92 حتی تا 98 داشتن، نماینده گوتی برای خودشون و حتی برنده این جایزه تو ذهنشون پرورش دادن و همش دود شد رفت تو هوا.

بر اساس همین منطق ۶۰ درصد کابران بازی سنتر سر هورایزن فوربیدن وست اورهایپ شدن و نمره بیشتری رو پیش بینی کردن.
آیا همین منطق رو الان دارید؟یعنی هورایزن یک بازی هست که شکست خورده و مطابق انتظارات نبوده ؟
چون من که خیلی لذت بردم از فوربیدن وست

اومدم بهتون نمونه بارز فرومر معرفی کنم.
امتیاز نقل قول می کنه که توش پست بوکمارک شده بزاره :))
میدونم به هر حال تحت فشارید... درک میکنم.

ولی عمو جون یه نگاه به پروفایلم در امضا بندازی دیگه از این شیطونیا نمیکنی ❤️

بر اساس همین منطق ۶۰ درصد کابران بازی سنتر سر هورایزن فوربیدن وست اورهایپ شدن و نمره بیشتری رو پیش بینی کردن.
آیا همین منطق رو الان دارید؟یعنی هورایزن یک بازی هست که شکست خورده و مطابق انتظارات نبوده ؟
چون من که خیلی لذت بردم از فوربیدن وست
منم از هورایزن فوربیدن وست لذت بردم و هنوزم دارم تجربه خودمو کاملتر میکنم. خودمم به امتیاز 90 الی 92 رای دادم ولی خب نه این بازیو لایق گوتی میدونستم (میدونستیم)، نه فکر میکردیم قراره از 88 جامپ کنه به 94 به بالا. صرفا بر اساس نمایش های بازی، گرافیکش و مکانیزم های جدید گیم پلی احساس میکردیم این بازی نسبت به نسخه اول با تمامی پیشرفت هایی که داشته امتیاز بالاتری میگیره که خب اونی نشد که فکر میکردیم.

but ... یک اما این وسط وجود داره، آیپ هایپ هورایزن اندازه هایپ استارفیلد بود؟ حتی 1/10 اون هم نبود
آیا بازی ازش انتظار نمره 98 داشتن؟ خیر، بیشترین نمره ای که برای تاپیک امتیازت در نظر گرفته بودن 93 بود
آیا بازی گوتی محور تلقی میشد؟ خیر!
آیا برای به چنگ آوردن این بازی یک شرکت 8 میلیاردی خریداری شد؟ خیر به هیچ عنوان!
آیا وقتی خودمون بازی رو تجربه کردیم، در و دیوار و منتقد رو فحش میدادیم که چرا بازی 94 نشده؟ خیر به هیج عنوان، یک بازی خوب بوده و هست

هر چند... نمره HFW از Starfield هم بیشتر شده! الان ریترنال و استارفیلد تو یک نمره هستن!

بحث سر متا و شکست خوردی و اینا دیگه خیلی بچه بازی شده خوب قطعا سونی محبوبیت و فروش بیشترش همیشه باعث شده بیش از حقش متای بایز هاش بشه و برعکس برای ماکروسافت نینتندو هم که اصلا بحثش جداست اوریتد همیشه
این قضیه برای محصولات مشابه هم همیشه بوده و هست ایفون هم با محصولات اپل یکی دیگه از اون هاست اصلا به قیمتش چیزهاش نمی ارزه اما ملت براش جون می دن

حالا یک درصدی از مردم همیشه تبلیغات روشون تاثیر نمی ذاره و کلا منطقشون رو تونستن درست کنن فهمیدن اصلا دلیلی نداره خودتون برای چیزی که به شما ربطی نداره پاره کنید

من خودم میلیون ها بار توی سایت به فن بودن متهم شدم چرا؟ چون باور مردم اینکه حد وسطی وجود نداره اگه بد می گی فن طرف مقابلی اگه خوب می گه فن هم طرفی
اما خوب چنتا فن سونی این سایت اومدن از ویتای شکست خورده حمایت کردن؟ اما من همچنان تاپیکش زنده نگه داشتم منی که ای دیم به خاطر همین فن سونی بودن مدیرهاش بن دائم کردن و اون روز جشن گرفتن
کدومتون رفتین مشابه من کلی گشتین PS3 تمیز گیر بیارین براش کلی دکور درست کنید فلش بخرید کلی بازی براش بریزید بشینید خاطره بازی کنید؟
اما همین من اگر خارج از ایران بودم PS5 می بردم دم در کارخانه سونی اتیش می زدم چرا؟ چون باید رید توی کنسولی که این همه خرابی داره. دسته هاش همه 100 ساعت کار نکرده مشکل دریفت پیدا می کنن و هنوز سونی بعد از این همه مدت یک طرفشم نیست باید رید سر در همچین کمپانی علتشم همین فن بازی های مسخره بی منطق هست

چیزی که خوب باشه برندش مهم نیست خوبه و چیزی که بد واقعا بده تا دیدگاه این نشه اوضاع همینه

داشتم یه نگاهی به صحبت های فعالان مثلا بی طرف حوزه این مدیوم و در باطن سینه چاک غرق در ولایت مایکروسافت قبل از اومدن متا میکردم خیلی سعی کردن به سایر منتقدان هینت بدن و هایپ کنن تا به هدفشون(متای خیلی بالا)برسن حتی بعضی هاشون تعریف هایی در حد زلدا و رددد و تلو ۱ و انچارتد ۲ و از این دست بازی ها کردن ولی زوری که نمیشه بازی کیفیت اش رو نداشته باشه با مهندسی متا هم این اتفاق نمی افته حالا بگیم یدونه سایت ایکس باکس وجود داشته باشه ۱۰ یا نزدیک به اون بده دو تا وجود داشته باشه سه تا وجود داشته آخرش که چی؟همه ی صدها سایت رو که نمیشه خرید بقیه سایت های بی طرف حتی اگه کد هم ندن بعدا بررسی میکنن و از اون متای نزدیک به ۹۰ که مدنظر مایکروسافت بود به متای واقعی کنونی که کم کم داره به ۸۵ و زیر اون میرسه میرسن
Screenshot_20230905_024628.jpg
پای tlou2 فعلا باز نشده ولی بهتره با مثال بازش کنیم با اون همه هیت و نقدهای زیاد یکی از بیشترین(شاید بیشترین)نمره زرد تاریخ رو برای یه بازی بالای ۹۰ داشت(فک کنم ۱۰ تا بود) ولی هر کاری کردن بازم نتونستن از متای بالای ۹۰ به زیرش بکشن از اون بالای ۹۰ های لب مرزی هم نبود که بگیم با یکی دو تا نمره زیر ۹۰ میشد متای عالی ۹۳ گرفت
از اون طرف هم تو فصل جوایز تام واران و جز کوردن و رفقای فابریک اسپنسر خیلی سعی کردن اون رو به زیر بکشن و یه بازی دیگه مثل هیدیس رو علم کنن بازم آخرش نتونستن و بعد گوتی شدن لست یه غم و اندوه خاصی تو توئیت ها و کامنتهاشون بود
پس با دشمن تراشی و توطئه نمیشه ضعف ها و نمرات یه بازی رو پنهان کرد بعدا مثل این و ردفال گندش درمیاد
راستی کسی از @Wolff خبر نداره؟ :)) :)) نترس کاریت نداریم لااقل به کامنتها و اخبار منفی تو تاپیک های سونی لایک بده ببینیم سالمی یا نه:D البته الان شاید تو روح اکانت اصلی یا زاپاس دیگه ات داری زندگی میکنی و از این بازی دفاع میکنی
از اون دوست بی طرف nfs هم خبری نیست بگه دوستان چه خبرتونه متای ۸۵ و ۸۶ عالیه چون به ۸۸ و ۸۹ نزدیکه و ۸۸ و ۸۹ هم به ۹۰ پس بازی زیاد فرقی با بالای ۹۰ نداره :D بعدش بیاد تو تاپیک شایعات و اخبار ps5 یه فحشی به جیم رایان و سونی بده بره

از ابتدای ۲۰۲۲ تا قبل از استارفیلد ign توی متاکریتیک دقیقا ۳۰۰ نقد ثبت کرده
و جالبه که فقط برای ۵ بازی که همزمان منتشر شدن، روی بیشتر از یک پلتفرم نمرش رو ثبت کرده!!
TMNT - Hogwarts Legacy - MultiVersus - Digimon Survive و یه dlc از Destiny 2
استارفیلد شد بازی ششم!

این کارشون هم یکی از عجایب این صنعت بود به هر حال ایشالا که غرض و مرضی پشتش نبوده باشه 🤷‍♂️ :D

آخرین ویرایش:
میدونم به هر حال تحت فشارید... درک میکنم.

ولی عمو جون یه نگاه به پروفایلم در امضا بندازی دیگه از این شیطونیا نمیکنی ❤️
والا شواهد و قراین نشون میده که فشار رو شما و اعضای کالته.
اینکه طرفدارای بازی اینجا باشن یه امر طبیعیه ولی اینکه امثال شما چند روزه دارید عقده گشایی میکنید و سعی میکنید مارو قانع کنید که این بازی شکست خوردس، نه تنها مزحک و خنده داره بلکه نشون دهنده فشاریه که بهتون وارد شده.

استارفیلید آلردی به اهدافی که داشته رسیده.
افزایش فروش 10 برابری ایکس باکس یکیش بود.
آمار توییچ که رکورد بیشترین بیننده بازیهای سینگل رو هم شکوند. که این خودش نشون دهنده هایپ بالای گیمرهاست.
پلیر همزمان استیم هم با توجه به اینکه هنوز ارلی اکسس هستش و از طرفی خیلی ها منتظرن روی گیم پس برن، بسیار خوب بوده.
فروش گیم پس هم قاعدتن با فروش کنسول رشد بسیار خوبی داشته.
40 50 تا منتقد هم که امتیاز 90+ دادن.

حالا شما 100 صفحه دیگه هم اسپم کن. چیزی عوض نمیشه.
ولی خب اگر قرار بود استارفیلد انحصاری کنسول ما باشه و یهویی انحصاری کنسول رقیب میشد، قطعن فشار زیادی بهمون وارد میشد. قبول داری؟ :)

Starfield Pronouns Send Angry Gamers Demanding for Refunds
Starfield: Inclusion of pronoun choices in blockbuster game prompts online fury

یه مشت احمق ریختن و دارن بازی رو سر اینکه از ضمیر he/she براتون استفاده می کنه، بایکوت/ریفاند می کنن
همین دیشب که این خبر رو شنیدم رفتم فول پرایس برای PC خریدمش. ایشالا باگ هاش که رفع بشه و یه ۴-۳ تا آپدیت تر و تپل که بگیره، سر فرصت میشینم و لذتش رو می برم.
دیگه شاید یکسری باگ و اینها داشته باشه، شاید باید به مایکروسافت توپید سر این هایپش، ولی اینکه بخواد سر موضوع اشاره به تقسیم بندی واقعی جنسیت گونه های جانوری (و انسانی) بهش تاخته بشه دور از انصافه
گندش رو درآوردن دیگه
نان باینری و کوفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or