امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
دست خودمون نیس آخه
یکی از انحصاری های همیشه جذاب سونی که اصلا خود سونی توش کاره ای نیست ، این زمان لانچ انحصاری های مایکرو و اومدن نمره های درخشانشونه ، لعنتی اندازه یه انحصاری ماست پلی سونی فانه و لذت داره :D
الان داری فرومر بودن تیم رو تایید میکنی عزیزم ؟ :D

راستی دلیل تمام این کل کل ها هم، ناراحتی از بابت قرارداد اکتی نیست! چون هنوز که هنوزه به نتیجه نرسیده و دنبال نخود سیاه توی اکتبر میگردن این از این. به نظر من که اجازه میدادن استارفیلد رو سونی انحصاری میکرد، تیم خودشو میفرستاد سمتش، برای SSD کنسولش بهینه میشد، هم شاهد این لودینگ های مسخره نبودم، هم گرافیک بازی بهتر میشد، هم متای بازی واقعی تر میشد (البته در هر صورت چون مایکروسافت میخریدش، 10-9 های فیک زیادی رو طلب میکرد).

در هر صورت نشد که بشه. هایپ 97 به بالا و گوتی سال کردید، باید تحمل کنید :))
دوست عزیز، کاملا مشخصه که فشاری شدین و این مدتی که نبودین به خاطر ناراحتی تون بوده. همین که هنوز فکر میکنی این قرارداد به جایی نمیرسه داره نشون میده ولی بیشتر حرف من با اون قسمتیه که میگید سونی تیم خودش رو می فرستاد که هم لودینگ نباشه و هم گرافیک بهتر میشد و ... شما و دوستان گرامیتون کلا از سونی یه بت ساختید که ازش هم پایین نمیاید. تیم خودش رو بفرسته گرافیک بهتر بشه؟ الان شما اطلاع داری که تیم سونی برای Forespoken کجا بودن که بازی با اون گرافیک عرضه شد؟ انجین Starfield همینه که میبینی. صد تا تیم هم میفرستادن همین میشد. ولی خب همینکه اعتراف کردی اگه روی PS عرضه میشد متا واقعی تر میشد، تاییدیه به حرفای بنده که مشکل این بازی فقط عرضه نشدن توی PS هست.

خودم به شخصه که کاملا میدونستم چه امتیازی میگیره و مشکلی هم با بازی ندارم که بخوام الکی بکوبمش.

1693769677720.png

اولین و آخرین باری بود که بخوام با دوستان سونی فن کل کل کنم. هر کسی که خوشش میاد پلی میده، کسی هم که خوشش نمیاد سمتش نمیره دیگه. خوش باشید.

یه نکته جالب بگم
اگه امتیاز بازی بیاد رو ۸۶ اونوقت ۹۴ درصد کاربرانی که تو نظرسنجی شرکت کردن انتظارشون از بازی(امتیاز بازی) بیشتر بوده که شوربختانه محقق نشده

مالک جون من خدا خدا می کنم که بیاد ۸۶ یا حتی پایینتر ، چون خیلی از لفظ ( امتیاز ۸۷ مایل به ۸۶) استفاده کردی ، الآنم این پستو دادی ، دیگه نمی‌خوام بیشتر ذهنت درگیر باشه :x

هم فروشی بازی تو استیم عالی بوده هم بواسطش کنسول xbox و گیم پس داره فروششون میره بالا
یه عده نمیدونم چرا ناراحتن
انجمن رو به مهد کودک تبدیل کردین
سونی فن ها که خوشحالن :D
شاید از تیم خودتون کسی ناراحته
تَگِش کن ببینیم کیه ؟

سونی فن ها که خوشحالن :D
شاید از تیم خودتون کسی ناراحته
تَگِش کن ببینیم کیه ؟
داداش یه ذره فکر کردین الان شما اینجا چیکار می کنین چرا نمیرین بشنین با ps5 تون بازی کنین
بخدا ادم فکر می کنه ۱۲ سالتونه
چرا تیمی کردیم قضیه رو ما چند تا دوستیم ابی سبز و سفید نداره داریم از بازی لذت میبریم اینا چه حرفیه

داداش یه ذره فکر کردین الان شما اینجا چیکار می کنین چرا نمیرین بشنین با ps5 تون بازی کنین
بخدا ادم فکر می کنه ۱۲ سالتونه
من PS5 ندارم هنوز
رو PS4 داشتم Bloodborne میزدم و تا باس شهید لوگاریوس هم رفتم .
رو PC هم Trine 5 رو دارم میرم .

من PS5 ندارم هنوز
رو PS4 داشتم Bloodborne میزدم و تا باس شهید لوگاریوس هم رفتم .
رو PC هم Trine 5 رو دارم میرم .
عالیه وقتی به این سطح از قدرت رسیدی که مغزت همزمان این قابلیت رو داره که با دو تا پلتفرم بازی کنی باید تفکراتت هم بیشتر از این بحث های بچگانه باشه ( :

بحث لودینگ شد و علی هم ویدیوی توطئه گذاشته شد،منم یه کوچولو توهم توطعه بزنم :)

فکر کنم ۲ سال پیش که ماکرو ضربتی بتسدا رو خرید،قبلش به فیل گفتن که بازی رو ps5 به خاطر ssd جادویی مارک سرنی لودینگ نخواهد داشت ولی رو xbox لودینگهای طولانی و خانمان سوز داریم.فیل اسپنسر بعد این خبر چند روز نخوابیده و مدام تو فکر بوده که چه جوری اینو جمع کنه و هی میرفته تو بالکن سیگار میکشیده،یه هو به فکرش میفته که کل کمپانی رو بخرم و خلاص.بعدا هم برا ماست مالی میگم سونی چون میخواسته بخره و انحصاری کنه من مجبور شدم بخرم

شب همگی بخیر :)

عالیه وقتی به این سطح از قدرت رسیدی که مغزت همزمان این قابلیت رو داره که با دو تا پلتفرم بازی کنی باید تفکراتت هم بیشتر از این بحث های بچگانه باشه ( :
متاسفانه تا چند وقت وضع همینه . باید تحمل کنید
F.jpeg
--------------------------------------------------------------------------
کسی هزینه ساخت بازی رو میدونه چقدر شده ؟

بحث لودینگ شد و علی هم ویدیوی توطئه گذاشته شد،منم یه کوچولو توهم توطعه بزنم :)

فکر کنم ۲ سال پیش که ماکرو ضربتی بتسدا رو خرید،قبلش به فیل گفتن که بازی رو ps5 به خاطر ssd جادویی مارک سرنی لودینگ نخواهد داشت ولی رو xbox لودینگهای طولانی و خانمان سوز داریم.فیل اسپنسر بعد این خبر چند روز نخوابیده و مدام تو فکر بوده که چه جوری اینو جمع کنه و هی میرفته تو بالکن سیگار میکشیده،یه هو به فکرش میفته که کل کمپانی رو بخرم و خلاص.بعدا هم برا ماست مالی میگم سونی چون میخواسته بخره و انحصاری کنه من مجبور شدم بخرم

شب همگی بخیر :)
والا قرار بود R&C از SSD جادویی سرنی استفاده کنه و رو‌ هیچ چیز دیگه اجرا نشه که از آخر پورتش رو PC روی SSD اه Sata هم راحت اجرا می شد.
توهم توطعه هم نیست فکت اه.

والا قرار بود R&C از SSD جادویی سرنی استفاده کنه و رو‌ هیچ چیز دیگه اجرا نشه که از آخر پورتش رو PC روی SSD اه Sata هم راحت اجرا می شد.
توهم توطعه هم نیست فکت اه.
این SSD جادویی کلا scamای بیش نبود. تو ۹۰ درصد بازیهای مولتی پلتفرم هم هیچ تفاوت خاصی دیده نمیشه (حتی موردهایی داریم اکس باکس لودینگش سریعتره:)))
یه سریاشون هم سعی میکنن با تکرار کردن همیشگی ۱۲ ترافلاپس، این افسانه SSD جادویی از یاد ملت بره. ولی نمیره:D

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or