امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
البته اینم بگم که چنتا از فنهای اکس باکس هستن که حس میکنم فقط واسه کل کل کامنت میزارن و با هایپ افراطی هر چیزی که به اکس باکس مربوطه رو مخ همه میرن

کلا کنسول پلیر ها بیشتر اینطوری هستند ...

به جمع PC پلیر ها بپیوندید تا دیر نشده ! :D

آره بیاییم فروش IP مولتی مدیایی که ۴۰ ساله تو entertainment حضور داره و قبل از پیدایش پلی استیشن هم میلیون ها طرفدار داشته با یک IP جدید مقایسه کنیم. خیلی منطقیه\m/
حالا اینکه خودتو به اون راه زدی که اون آمار فروش نسخه پرمیوم بازیه (۱۰۰ دلار) و بازی هم دی وان روی گیم پس لانچ میشه، به کنار.

همون بچسبید به اینکه چرا دایناسور با melee کشته میشه بهتره. اون بحث ها بیشتر به یک سونی فنبوی میاد تا وارد شدن به بحث های منطقی:D

والا چیزی که ما یادمون میاد تو نظرسنجی پیش بینی گوتی ۲۰۲۲ که اینجا زدن، رگناروک با اختلاف زیاد نسبت به الدن رینگ و استارفیلد و هر بازی دیگه ای رای آورد. منتها دیدیم آخر اون سال چه اتفاقی افتاد تو وضعیت گوتی ها. ما هم اگه مثل شما بودیم باید تاپیک گوتی ها رو با لودگی و مسخره بازی به سیرک تبدیل میکردیم:D
البته تاپیک های مایکروسافت رو خدا زده و به صورت خود جوش خودشون سیرکن:p

بازی هنوز برای خریداران نسخه عادی باز نشده، Day 1 روی گیم پس هم هست، 234.5K پیک‌ پلیر زده رو استیم.
پیک GoW + Spiderman + Horizon + TLOU رو جمع کنید بازم به این نمی رسه.
با اپیک فیل مایکروسافت و تاد خوش باشید :)
خود شما اولین دفعه این مقایسه منطقی رو انجام دادید، الان دم از منطق میزنید لول

استریم محمد طالبیان
View attachment 307342

خودت بگو اصن شدنیه بازی با این ابعاد بسازی و هنگام انتشار مشکلات اجرایی نداشته باشه؟ کدوم سندباکس عظیم اینطور نبود؟ (انحصاری کنسولی منهای PC مسلما منظور نیست که بازی بیشترین بهینه سازی رو داره)

حالا بتزدا هم که براش عادیه کلا این چیزا... (نمیگم خوبه یا باید این رو رو سرمون قرار بدیم، میگم قابل پیشبینی بود و عجیب نیست)

خودت بگو اصن شدنیه بازی با این ابعاد بسازی و هنگام انتشار مشکلات اجرایی نداشته باشه؟ کدوم سندباکس عظیم اینطور نبود؟ (انحصاری کنسولی منهای PC مسلما منظور نیست که بازی بیشترین بهینه سازی رو داره)

حالا بتزدا هم که براش عادیه کلا این چیزا... (نمیگم خوبه یا باید این رو رو سرمون قرار بدیم، میگم قابل پیشبینی بود و عجیب نیست)
آخه گفته بودن این کم باگ ترین بازیمونه
کلا حرفهای خودشون باعث تخریب بیشتر بازی میشه . چه حرفهای مایکروسافت چه حرفهای بتزدا

آخرین ویرایش:
پرونده این بازی هم بسته شد. احتمال میدم یکی دو امتیاز پایین تر بیاد. خیلی بعیده تو گوتی بین زلدا و بالتور گیت بتونه عرض اندام کنه. ولی یه سوال جدی انحصاری بعدی ماکروسافت چیه؟

آخه گفته بودن این کم باگ ترین بازیمونه
کلا حذفهای خودشون باعث تخریب بیشتر بازی میشه . چه حرفهای مایکروسافت چه حرفهای بتزدا
+ شاخ و شونه کشیدن فن بوی ها، فرومر ها، نابغه ها، معیار های ابکی... برای 2 طرف هم صدق میکنه... مثلا به نظرت حساسیت رو ناتی داگ، شبیه حساسیت امروز رو BGS نیست؟

پرونده این بازی هم بسته شد. احتمال میدم یکی دو امتیاز پایین تر بیاد. خیلی بعیده تو گوتی بین زلدا و بالتور گیت بتونه عرض اندام کنه. ولی یه سوال جدی انحصاری بعدی ماکروسافت چیه؟
Forza Motosport در تاریخ 10 اکتبر

+ شاخ و شونه کشیدن فن بوی ها، فرومر ها، نابغه ها، معیار های ابکی... برای 2 طرف هم صدق میکنه... مثلا به نظرت حساسیت رو ناتی داگ، شبیه حساسیت امروز رو BGS نیست؟
ناتی داگ هر دفعه پوست انداخته از کرش تا جک اند دکستر تا آنچارتد و تلو . همرو هم خوب ساختن .
تاد هاوارد و شرکا همیشه 1 سبک ساختن هر دفعه هم یه شکلی ر ی د ن . من morrowind رو 4 بار دیسکش رو خریدم تا تونستم تمومش کنم . oblivion بار 3 . این دفعه هم 7 سال وقت داشتن ولی دوبل ر ی د ن . از هیچ کدوم از بازیهای قبلیشون درس نمیگیرن .
اون فیل اسپنسر هم انقدر ژست مطمئن گرفت که سران سونی تو دوره PS2 که پادشاهی میکردن , نمیگرفتن .

ناتی داگ هر دفعه پوست انداخته از کرش تا جک اند دکستر تا آنچارتد و تلو . همرو هم خوب ساختن .
تاد هاوارد و شرکا همیشه 1 سبک ساختن هر دفعه هم یه شکلی ر ی د ن . من morrowind رو 4 بار دیسکش رو خریدم تا تونستم تمومش کنم . oblivion بار 3 . این دفعه هم 7 سال وقت داشتن ولی دوبل ر ی د ن . از هیچ کدوم از بازیهای قبلیشون درس نمیگیرن .
اون فیل اسپنسر هم انقدر ژست مطمئن گرفت که سران سونی تو دوره PS2 که پادشاهی میکردن , نمیگرفتن .
دم شما گرم :D درخت هرچه پربارتر به شما میگن.. همینه دیگه، بعد میگن "سونی فن" تاحالا بازی بتزدا رو نخریده، انگار مثلا برای خرید بازی بتزدا باید از قبل ثبت نام اداری کنی...

در مورد مقایسه هم، حالا اینقدر تند هم نه :D

ولی اره مشخصه کیفیت نهایی کار ناتی داگ از کیفیت نهایی کار اکثر استودیو های کوچک و بزرگ صنعت بیشتره، واضحه، مخصوصا به نظرم U4 و پارت 2 طوری میخ رو محکم کوبیدن که حرفی نمیمونه مگر اینکه کسی سلیقه اش نباشه یا هیتر باشه،

اما شما که تجربه از قدیم داری(از سال ها قبل پستاتون یادمه)، انصافا، ماها با متا عاشق کرش بندیکوت وارپد شدیم؟ حتی اسطوره ای مثل متال گر، سایلنت هیل، ماها موقع عرضه با متا عاشقش شدیم؟(من متل گر سالید رو میشناختم از دوران PSone اما شاید اتفاقی، سمتش نرفتم هیچ وقت، سایلنت هیل رو اما پاره کردم) مثلا من یادمه، 2006-7 که 360 خریدم (از اون دسته کابلی ها با خروجی تصویر AV) و همون موقع همزمان راجع به بایوشاک تو بازیرایانه/نما و البته اینترنت، میخوندم، کوچک ترین توجهی به متا نداشتم، یادمه مقاله ها رو میراث سیستم شاک و اینا و خفنیت لواین مانور میدادن، اما حقیقتا یادم نمیاد راجع به متا و گوتی چی میگفتن..

میبینی؟ حرف من اینه، یعنی فراتر از دنیای فرومر ها و فن بوی ها بریم، فراتر از کل کل های استقلال پرسپولیسی، ارزش بازی و استودیو ها، حتی چشم انداز اینده شون، در عدد متا نیست.. ناتی داگ بهترین نمونه... از یک استودیو خیلی خوب و خاص، رسید به این چیزی که امروز اگه هیتر نباشی، یا سلیقه ات باشه، نمیتونی ازش بد بگی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or