حالا من نمیخوام وارد این کلکلهای دو طرف بشم ولی یادمه بعد خریده شدن بتزدا توسط مایکروسافت، اون زمان که قرار بود استارفیلد 2022 منتشر بشه، جو جوری بود که اگر Ragnarok رو میخواستی جزو شانسهای بازی سال در نظر بگیری، یجوری کارت استارفیلد رو میکردن تو صورتت که از کرده خودت شرمسار بشی. یعنی با این لحن که "بابا استارفیلد قراره بیاد! حتی زلدای طفلی هم شانسی نداره دیگه sad dad و پسرش که جای خود دارن!" یورش میآوردن به سمتت.
حالا کاری نداریم که الدن رینگ اومد و کودتا کرد ولی میخوام بگم واقعا براتون عجیبه وقتی اونجوری یه بازی رو میبرید بالا و خروجی نهایی اصلا با ادعایی که داشتید همخوانی نداشته، اینجوری مورد هجمه قرار بگیره؟
من به شخصه با چیزایی که از نقدهای استارفیلد دیدم و شنیدم ازش دلسرد شدم فعلا نه لزوما چون زیر 90 شده. ریترنال هنوز بهترین بازی این نسل هست برای من با متای زیر 90 و فقط الدن رینگ تونسته بهش نزدیک بشه. نسل قبل هم همین لست گاردین یکی از تاپهای نسل بود برام با متای 81 اگر اشتباه نکنم. یعنی من نمیخوام بگم چون استارفیلد زیر 90 شده پس بده، ولی حداقل دفعه بعد که خواستید کل بازیهای سال رو ببرید زیر سایه یه بازی دیگه، فکر اینجاها رو هم بکنید خب!