امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
نکته جالب اینجاست که من سونی فن ادعای +۹۸ نداشتم که،این خود جعبه فنا بودن برا بازی انحصاریشون که عمو فیل براشون خریده بود افسانه میبافتن و تاریخ رو داشتن به ۲ قسمت شقه میکردن(قبل و بعد استارفیلد)
۲۶۰ نفرم تو نظرسنجی +۹۰ رای دادن ولی الان هر تک تکشون میان میگن نه بازی بالاتر از انتظاراتمون بوده و بازیمون rpg هستش برا همین امتیازش این شده :)
مالک من 92-94 زدم، این متایی بود که دوست داشتم بازی بگیره (متایی که فکر میکردم میتونه میراث خفن BGS رو به بهترین شکل احیا کنه، حالا بیشتر بهتر)

اما باور کن همیشه میدونستم بازی های BGS یک ایرادات خاصی همیشه داشتن، و دنیا هم دیگه دنیای بکر و تر و تازه سال های پیش از 2011 نیست، الان دیگه صرف مولف بودن اصن نمیتونه امتیاز 95 رو تضمین کنه، الان دیگه نمیشه مثل سال های 2007 یونیک باشی، خیلی سخت شده، به مراتب سخت شده، اما خب، امید داشتن که بد نیست؟ همه امید داشتیم بازی بتونه مثل نسل های قبل، با جادوی خاص خودش همه رو جذب کنه و 10 هارو ردیف، اما یک بار دیگه ثابت شد اون سال ها گذشت، الان دیگه کار هر کسی نیست بیاد +90 بشه و این دیگه فکته، مثلا سونی شاید هیچ وقت نتونه ریسینگ ارکید بسازه که نزدیک به هورایزن بشه(از نظر بازخورد و امتیاز و...) یا مایکرو نتونه ادونچر داستان محوری بسازه که نزدیک تلو بشه،

البته "هیچ" وقت به کار بردن عاقلانه نیست، دنیا تغییر میکنه، برای بایوور به شکل سختی کرد، برای BGS فقط خدا بودنش رو گرفت، برای ناتی هم از یک استویدیو خیلی خوب و خاص تبدیلش کرد به خدا.. البته همه اینارو خودشون انجام دادن و "دنیا" برداشت ماست...

*راک استار، ای کاش همه احترام راک استار رو حفظ میکردیم.. فکر کن کسی جرئت نداره پیشبینی کنه بازی راک استار 10 نمره بشکنه، اصن شدنی نیست، چون راک استار چیزی میسازه، کیفیتی میده، که بقیه نمیتونند، با این عظمت نمیتونند، فرام سافور و حتی ناتی اما، به نظرم باید حواسشون بیشتر جمع باشه... اینا در اسکیلی هستند که کافیه یک سری نابغه، با مهارت و امکانات، بتونند بهشون برسند یا حتی جلو بزنند، راک استار اما به نظرم بعیده با این ابعاد، کسی توانش رو داشته باشه که ازش جلو بزنه، فرمولش چنان در جای درست و بی مانندی قرار داره که کافیه پروداکشن ولیو حفظ بشه، تا بترکونه... بی رقیب، چون رقیبی چنین زیر ساختی برای نزدیک شدن، نداره...

+راک استار + نینتندو شاید...

آخرین ویرایش:
مالک من 92-94 زدم، این متایی بود که دوست داشتم بازی بگیره (متایی که فکر میکردم میتونه میراث خفن BGS رو به بهترین شکل احیا کنه، حالا بیشتر بهتر)

اما باور کن همیشه میدونستم بازی های BGS یک ایرادات خاصی همیشه داشتن، و دنیا هم دیگه دنیای بکر و تر و تازه سال های پیش از 2011 نیست، الان دیگه صرف مولف بودن اصن نمیتونه امتیاز 95 رو تضمین کنه، الان دیگه نمیشه مثل سال های 2007 یونیک باشی، خیلی سخت شده، به مراتب سخت شده، اما خب، امید داشتن که بد نیست؟ همه امید داشتیم بازی بتونه مثل نسل های قبل، با جادوی خاص خودش همه رو جذب کنه و 10 هارو ردیف، اما یک بار دیگه ثابت شد اون سال ها گذشت، الان دیگه کار هر کسی نیست بیاد +90 بشه و این دیگه فکته، مثلا سونی شاید هیچ وقت نتونه ریسینگ ارکید بسازه که نزدیک به هورایزن بشه(از نظر بازخورد و امتیاز و...) یا مایکرو نتونه ادونچر داستان محوری بسازه که نزدیک تلو بشه،

البته "هیچ" وقت به کار بردن عاقلانه نیست، دنیا تغییر میکنه، برای بایوور به شکل سختی کرد، برای BGS فقط خدا بودنش رو گرفت، برای ناتی هم از یک استویدیو خیلی خوب و خاص تبدیلش کرد به خدا.. البته همه اینارو خودشون انجام دادن و "دنیا" برداشت ماست...

*راک استار، ای کاش همه احترام راک استار رو حفظ میکردیم.. فکر کن کسی جرئت نداره پیشبینی کنه بازی راک استار 10 نمره بشکنه، اصن شدنی نیست، چون راک استار چیزی میسازه، کیفیتی میده، که بقیه نمیتونند، با این عظمت نمیتونند، فرام سافور و حتی ناتی اما، به نظرم باید حواسشون بیشتر جمع باشه... اینا در اسکیلی هستند که کافیه یک سری نابغه، با مهارت و امکانات، بتونند بهشون برسند یا حتی جلو بزنند، راک استار اما به نظرم بعیده با این ابعاد، کسی توانش رو داشته باشه که ازش جلو بزنه، فرمولش چنان در جای درست و بی مانندی قرار داره که کافیه پروداکشن ولیو حفظ بشه، تا بترکونه... بی رقیب، چون رقیبی چنین زیر ساختی برای نزدیک شدن، نداره...

+راک استار + نینتندو شاید...
حرفت درست ولی میتونم سایبرپانک رو مثال بزنم که از اون وضعیت آشفته الان رسیده به جایی که بازیش الان جزو +90 ترین rpg بازار گیمینگ هستش.یعنی باز شیوه مدیریت تو بازار حرف اول رو میزنه و نمیشه صرفا به خاطر داشتن امکانات انتظار یه بازی شسته رفته رو داشته باشیم.سونی سر استدیوهاش خیلی سختگیری میکنه برا همینه که هم مارو سرویس کرده که یکساله از استدیوهای اصلیش خبری نیست و هم دهن استدیوهاش.از بازیهای راکستار هم خوشم نمیاد ولی همینجور که گفتی از بس بی نقصه بازیاش منم جرعت نمیکنم بیام ازشون بد بگم :)
خلاصه حرفم اینه که مدیریت خیلی تاثیر گذاره تو این صنعت

img_20230903_111430_bmg.jpg

اینم برا دلواپسان مهندسی متا
رفیق هنوز بازی عرضه نشده است ۱۰۴ نقد در MC ثبت شده است.واقعا این مهندسی متا خنده دارترین ترول این تاپیک هست.شما چک کنید برای اکثر بازی ها تو روزهای اول کمتر از این تعداد نقد ثبت شده است.

حرفت درست ولی میتونم سایبرپانک رو مثال بزنم که از اون وضعیت آشفته الان رسیده به جایی که بازیش الان جزو +90 ترین rpg بازار گیمینگ هستش.یعنی باز شیوه مدیریت تو بازار حرف اول رو میزنه و نمیشه صرفا به خاطر داشتن امکانات انتظار یه بازی شسته رفته رو داشته باشیم.سونی سر استدیوهاش خیلی سختگیری میکنه برا همینه که هم مارو سرویس کرده که یکساله از استدیوهای اصلیش خبری نیست و هم دهن استدیوهاش.از بازیهای راکستار هم خوشم نمیاد ولی همینجور که گفتی از بس بی نقصه بازیاش منم جرعت نمیکنم بیام ازشون بد بگم :)
خلاصه حرفم اینه که مدیریت خیلی تاثیر گذاره تو این صنعت
شما Red dead Redemption و LA Noire بازی کن . بعد میای زیر پرچم راک استار

كى اولين بار اينجا اين حرفو انداخت تو دهن اينا كه هر كى پلى استيشن داره نميدونه rpg چيه؟ :D
کسی که بیشتر از یک ساعت Horizon بازی کنه خودش خود به خود تو این دسته قرار می گیره.
-----
همین بزرگوار که اینجا حضور فعال داره، تو تاپیک استارفیلد داره دنبال کرکش می گرده.
البته خیلی ها تو این تاپیک وضعشون همینه رو نمی کنن :D

هیت و فشار فقط این! حالا انقدر تو خلوت فکروخیال 90+ نکن و مارو توی دنیای موازی نکوش! توی همون لیگ به قول دوستانتون عناوین درجه 2 بازی کنید که البته فکر نمی کنم تو همون لیگی که نام آوردید هم موندگار باشه :D

من اصلا تو زندگیم بازی های ایکس باکس رو انجام ندادم

فن 2 اتیشه TLOU و GOW هستم و سونی رو بیشتر میپسندم

فقط Bethesda رو دوس دارم چون هر کی گیمر باشه این استدیو رو دوس داره به خاطر بازی های متفاوت و زحمتی که برای محتوای داخلش میکشه

ولی ری اکشن سونی فن ها توی این تاپیک دیدنی بود و مزحک

من نگران گرافیک بازی بودم اول که الان یه واک ترو دیدم که نظرم کلا عوض شد گرافیک بازی عالیه دوم لودینگ های پر تعداد بود که بخاطر همین موضوع دو دل بودم بازی کنم یا نه. این شک رو هنوز دارم بعد این همه سال دیگه حوصله میان پرده بین گیم پلی رو هم ندارم چه برسه به اینکه بازی بعد هر در وا کردن بخواد لودینگ پر کنه.
اما با همه اینها واقعیت اینه که استارفیلد یکی از یونیک ترین بازی های نسله و هر کی تجربه کنه قطعا لذتشو میبره کسی که تجربه نکنه حسرتشو خواهد خورد.
این بین بعضی ها این حسرت رو دارن در قالب دست و پا زدن نشون میدن و واقعیت رو پشت این رفتار پنهان میکنند. اگر جز این دسته افراد هستین و انقدر بازی براتون مهمه هزینه کنید برای یک سری اس. ترول کردن امتیاز بازی منطقی نیست اکثر بازی های جریان ساز این شرکت حدودا همین میانگین رو داشتن.

من اصلا تو زندگیم بازی های ایکس باکس رو انجام ندادم

فن 2 اتیشه TLOU و GOW هستم و سونی رو بیشتر میپسندم

فقط Bethesda رو دوس دارم چون هر کی گیمر باشه این استدیو رو دوس داره به خاطر بازی های متفاوت و زحمتی که برای محتوای داخلش میکشه

ولی ری اکشن سونی فن ها توی این تاپیک دیدنی بود و مزحک
بازی ۸۷ هم هم زیادشه
دیگه دور سونی فن و ایکباکس فن تموم شده
این چیزا واسه بچه ها ۱۶ سال به پایینه
ما که به خدا لذت میبریم اگه یه بازی خفن بیاد
ولی مساله اینجاس این بازی انتظارات ازش زیاد بوده از همون اول و فقط هایپ شده
من ۱ ربع اول بازی رو به زور دیدم گیم پلیشو !!
اوله یک بازی خیلی مهمه که بتونه یه گیمر رو جذب کنه
چه بازی هایی اومده با متا ۸۷ و پایین تر که از همون ثانیه اول مخاطب رو میخکوب میکنه
کاری هم به انحصاری های سونی ندارم

"رفیق" در تناقض گویی رکوردداری
View attachment 307304
رفیق شما کاملا مشخص هست آدم مشکل داری هستید.اومدی و یک بخش از کامنت بنده رو کات کردی،واقعا تاسف آور هست این حرکات.این کامنت بنده

img_20230903_132129_inaj.jpg

اون jk هم اگر نمی دانید که قطعا می دونید و برای همین کات کردید به معنی just kidding هست.

img_20230903_132902_1qy1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or