امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
پیش‌بینیتون از نمره ؟
پیش‌بینی ام ۹۲-۹۳ ایناست ولی اگه مولتی میبود شاید بالاتر هم پیش‌بینی میکردم.
ولی برا پایین نگه داشتن انتظارات نمیگم.

اگه یه وقت بالاتر شد یا تا ۸۹ اینا هم پایین اومد تعجب نمیکنم ولی خب شک دارم.

من هم گفتم که در حدی که کمک به بهتر شدن گیم کرده اعتبار میگیره یعنی همین قضیه یکسال تاخیر و اینها. ولی اینکه وانمود کنیم بازی از اول برای مایکرو بوده و معادل اعتباری که سونی یا نینتندو یا خود مایکرو برای فرستپارتی ها میگیره واقعیت اینه که نه. این بازی موقعی که ساخته شد هیچ ربطی به هیچ پلتفرمی نداشت و ارزوی قدیمی تاد هاوارد بود که بازی با ستینگ فضایی بسازه ولی تکنولوژیش نبود تا سالهای اخیر. بعد هم که بتزدا بازی رو ساخت و در مراحل نهایی بود تازه بعدش مایکرو بتزدا رو خرید و بقیه مسائل که همه میدونیم.
کسی نمیگه مایکرو هیچ اعتباری نمیگیره. مایکرو معادل کاری که کرده اعتبار میگیره و فراموش هم نکنیم اسپنسر و دوستان دنبال اعتبار نیست. دنبال مشتری هستن و این کار رو هم استارفیلد بخوبی قراره انجام بده و برند xbox رو از هر نظر بالا ببره و این چیز کمی نیست. مایکرو نه قصد ساختن استارفیلد رو داشت نه شروع به ساخت استارفیلد کرد نه ساخت رو ادامه داد. مایکرو اخر کار وارد شد و به همون اندازه هم اعتبار میگیره.
بازی که 2016 استارت خورده تصمیم ساختش با بتزدا بوده روند ساخت با بتزدا بوده الان هم موفقیت یا شکستش مشخصه متعلق به کیه.

ديگه در مورد فرست پارتي فك كنم چونه زدن خيلي قشنگ نيست
تكليف فرست پارتي مشخصه

حالا يه زمان بتسدا مولتي بوده خيليها خاطره دارن باهاش بحثش جداست دو سالي هست كه بتسدا فرست پارتيه
و مثلا كرديت ميگيره مثله بقيه فرست پارتيها
اي پي ماكرو استوديو ماكرو اعتبار ماله ماكرو نيست؟
باشه

دیگه بحث مسخره تر از اینکه اعتبار چند درصد برا بتزداست و چند درصد مایکروسافت و ... نداشتیم تا الان که اینم به لیست اضافه شد.

اصلا ۱۰۰ درصد کردیت برا بتزدا. چه فرقی داره؟ خیلی دردتون رو تسکین میده این قضیه؟

بازی هم گویا مشکلات فنی زیادی نداره از این تک و توک ایمپرشن هایی که درمیاد.
ینی نمرات هرچی بشه، بحث فنی احتمالا توش تاثیر زیادی نداره. اگه چیزی کم بشه مربوط به محتوای خود بازیه.

كاملا حرفت درسته

مثله اينكه هيلو كرديتش ١٠٠ درصد به ٣٤٣ برگرده
چه فرقي داره؟

اينكه مثلا موفقيت رد دد به راكستار محدود ميشه اما شكستهاي راكستار به تيك تو
به ماكرو هم سرايت كرده مثكه
وضعيت استوديو داخلي مشخصه

• Like
Reactions: ali-ps
View attachment 304936View attachment 304938View attachment 304939View attachment 304940
فقط اماده باید شد برای مادینگ !!
چند روزه میخوام فرصت بشه شروع کنم فالوت 4 رو باز شروع کردم مادینگ سنگین این دفعه تمرکز روی ساختن یک نسخه گرافیک خارق العاده و لور فرندلی است . اینقدر کریسشن اینجین رو دستکاری کرده اند حالا بخاطر سخت افزار قوی میشه با تکسچر های خود بتسدا و vivid 4k‌و بعد پارالاکس مپینگ سنگین فالوت 4 میشه بازی مدرن هنوز جای کار داره - البته - اخر سر ریشید یا enb بزنی رو این با دویست ماد تاپ فالوت 4 رویایی میشه مخصوصا وقتی ماد اچیومنت رو بزنی که بازی تروفی هم بده . بازی بتسدا یعنی جادو هیچ بازی به جادوی اسکایرم و ابیلیون و و فالوت3 و 4 نرسید که نرسید .
Fallout 4 Screenshot 2023.08.08 - 00.18.30.36.png Fallout 4 Screenshot 2023.08.07 - 15.54.46.67.png
به لطف برادران مودر بازی رو تبدیل میکنیم به arma در فضا (عکسا: فالوت 4 مود شده)

آخرین ویرایش:
سیستم انتخاب بهترین بازی سال اصلا مشخص نیست. هیچ فرمول خاصی نداره. نه خیلی به متا ربط داره و نه به سبک بازی حقیقتا.
مگه اون سالی که بازی با عظمتی مثل rdr2 در کنار gow کاندید شد و اخر در کمال ناباوری رسید به gow ، این قضیه صادق بود؟ هرجور حساب کنی rdr2 هم عظیم بود و هم متاش بالاتر و هم عامه پسند تر و هم واقعا بازی ای بود که هنوزم که هنوزه ادم میبینه یه چیز جدید ازش در میاره :D
جدای از این موارد، سال ۲۰۱۴ دراگون ایج گوتی شد که از نظر سبک، مثل بالدور بود تقریبا.
حداقل من نمیتونم خیلی پیشبینی کنم گوتی رو :D
اما امسال سال عجیبیه. ۳ تا بازی نامزد هست (استار-بالدور-زلدا) که هرسه مورد علاقمن و هرسه شاهکارن. فک نکنم هرکدوم گوتی رو ببره خیلی کسیو ناراحت کنه. چون بالاخره هرچی هم نامزدها خفن باشن، باید از بینشون فقط یکی انتخاب بشه .
دراگون ایج 3 هیچ شباهتی به بالدور گیت نداره دراگون ایج 3 از نظر مبارزات بیشتر به دیابلو شبیه تا حتی نسخه اول سری اوریجین ضمن اینکه اگه این بازی به جای 2014 در سال 2015 منتشر میشد بهش پشم هم نمیدادن همون 2014 هم دارک سول 2 با تمام ایرداتش از نظر من عنوان بهتری برای گوتی بود

راستش چون به شدت رو اسپویل حساس هستم، از پارسال E3 مخصوصا دیگه چیز خاصی از بازی ندیدم و نخوندم، مگر نظرات پراکنده و اطلاعاتی که دوستان شیر میکردن رو تصادفی دیده باشم، اما چند روزی میشه که یه چیزی فکرمو در مورد بازی مشغول کرده، این که Radio در استارفیلد به چه صورته،

خب از طرفی ما با یک بازی به شدت وسیع بین ستاره ای (کهکشانی) طرف هستیم، طبیعتا ماهیت "رادیو" در چنین ستینگی با ماهیتی که در Fallout مثلا وجود داشت، باید تفاوت داشته باشه، از طرفی خب فرهنگ و تمدن یگانه + ستینگ مشخصی وجود نداره (برخلاف Commonwealth یا Capital Wasteland و Mojave Wasteland) که بخواد یک سری رادیو اصلی (از کلاسیک F3 تا انکلیو تا گلکسی نیوز ردیو بگیرید تا دایموند سیتی ردیو) رو پوشش بده، از طرف دیگه بازی حالتی شبیه فال اوت هم نداره که برای مثال، تمدن بشری بعد از جنگ اتمی فریز شده باشه و همچنان بعد از قرن ها، رادیو و موسیقی های دهه های 40 50 60 قرن بیستم رواج داشته باشه، یعنی نمیشه مثل فال اوت توجیه کرد که موسیقی های قدیمی فقط پخش بشند، و طبیعتا انتظار وجود داره که تمدن انسانی گسترش یافته به کهکشان های دیگر (لور استارفیلد)، موسیقی و فرهنگ خاص وم درن و پیشرفته خودش هم داشته باشه،

حالا نمیدونم میخوان چی کار کنند، ایا یک سری مثلا Synth که به فضای بازی و اینده هم میخوره خودشون تولید میکنند و جای موسیقی های بازی جا میزنند؟ ایا اون چند سیاره دارای حیات هوشمند و تمدن، موسیقی های خاص خودشون ( و طبعا یونیک و تولید شده مخصوص همین تمدن) ها رو دارند؟ نمیدونم، ولی به نظرم با اینکه ظرافت زیادی میخواد و سخته، اما شدنیه که برای هر سیاره ای (اون 4 5 تا اصلی یا حداقل درست درمون هاش نه جنگ زده و نابود های احتمالیش) محتوای صدا و موسیقی مخصوص خودش رو تولید کنند، شاید در همبستگی با امبینت های خود حضرت Inon Zur این کار رو انجام بدند، اما کلهم، خیلی به نظرم قابل انتظاره که هر سیاره ای سورپرایز های خاص خودش رو از این نظر داشته باشه، مثلا یه جایی هنوزم موسیقی های کلاسیک و تردیشنال انسان ها (تیپ فال اوت) رواج داره و نرد های باقی مانده از تمدن انسان، هنوزم زنده نگه داشتنشون، یا جای دیگه مخصوصا تمدن های فرا انسانی (!) موسیقی های عجیب غریب (با توجه به تم بازی، بیشتر synth محور) جدید بر اساس ساخته های inon وجود داشته باشه،

خلاصه باید بیاد و ببینیم چی میشه، حقیقتا الان جرئت کردم و ریسک اسپویل رو به جون خریدم و یک سرچ در این مورد کردم (چون بازی هنوز نیومده اسپویل ها خانه خراب کن نیستند) و یک نظر جالب تو ردیت دیدم، میگفت حتی ممکنه گستردگی حیات در بازی، خودش رو به شکل "پادکست" در مورد موسیقی و محتوای صوتی نشون بده، تصور کنید بی نهایت (یا تعداد زیادی) مثلا فایل پادکست (انواع و اقسام محتوا و موسیقی) در سرتاسر کیهان پراکنده شده باشه، از سیارات اصلی تا اوت پست های رها شده و مخروبه و بقایای ب جا مانده تا تمدن های قبلی، و ما با پیدا کردنشون، هم کالکتیل جمع کردیم هم با لور اشنا میشیم هم به مرور یک ارشیو موسیقی/پادکست مورد علاقه شکل میدیم که در طول بازی گوش بدیم.... خداوکیلی این بازی میتونه بترکونه و به شدت پتانسیلشو داره...

رادیو های فال اوت های قبلی جز پلی لیست اصلی روزمره من هستند، رسما بیشتر اهنگاشون رو حفط هستم، همچنین رادیو انکلیو و کلاسیک F3 هم خیلی دوست

---

مطلب بعدی، دوستان نگران وسعت و فضای خالی زیاد نباشید، اولا ماهیت بازی همینه، کمااینکه ماهیت GT مسابقه حرفه ای ماشین رانیه، نه مثل GTA یک گیم پلی ماشین/پیاده کامل نه حتی مثل هورایزن و یک ارکید اوپن ورد وسیع، و خب تفاوت اینا بر اساس ماهیتشون، قابل درکه، اینجا هم وسعت فضا + خالی بودن اکثریتش به شدت طبیعیه، هم تا حد زیادی باعث میشه هر پلیری به معنای واقعی روند شخصی و یونیک خودش رو پیش ببره، قبلا تو تاپیک بازی بحث شد، شما تصور کنید همین الان انسان، و موجودات هوشمند احتمالی در کهکشان های دیگر، در یک فضای به شدددددت بزرگ و وسیع پراکنده هستند، طوری که هر تمدنی (انسان یا هرچی) به معنای واقعی سیر تحول و پیشروی و گسترش خودش رو در فضا داره، برای مثال انسان 100% اکسپلوریشن یونیک و شاخص خودش رو در فضا داره، و تمدن احتمالی X در ان سوی فضا هم همچنین، طوری که ممکنه انسان و X هیچ وقت به معنای واقعی به هم نرسند، خب چطوری BGS میتونست این فرمول رو برای استارفیلد هم پیاده سازی کنه؟ با همین وسعت 1000 سیاره ای در بازی، طوری که پیشروی من نوعی و شما، احتمالا 99-100% نسبت به هم یونیک و شاخص باشه، دقیقا مشابه پیشروی تمدن های هوشمند، در دنیای واقعی و فضای مورد شناخت ما (انسان و تمدن های احتمالی دیگر) حالا تصور کنید با 100 تا سیاره میشد این مدل رو در بازی در اورد؟ قطعا نه و تا حد زیادی تجربه تک تک ماها در بازی، شبیه میشد... دقیقا برعکس شناختی که ما از کیهان و جایگاه انسان در فضا داریم، در حالی که این 1000 تا اما، تا حد زیادی میتونه یک شبیه ساز مینیمال از وضعیت انسان و تمدن های احتمالی دیگر در فضا باشه...

آخرین ویرایش:
حالا هنوز بازی نیومده که بشه گفت خوبه یا نه اما یکی از نشونه های خوب میتونه سوزش دولوپرای دیگه باشه همونطوری که سر Elden Ring و Baldur's Gate 3 صداشون در اومده بود :D

یکی از دولوپرای WoW و Diablo II فرمودند "استارت منوی بازی میتونه نمایانگره عجله داشتن تیم باشه، start screen استارفیلد نشون میده که یا عجله داشتن واسه ددلاین یا مهم نبوده واسشون"

حالا با این تفکر اینا هم "عجله ای" به ددلاین رسیدن انگار:
1692484983615.png 1692485424118.png 1692485263180.png 1692485274064.png 1692485283270.png 1692485294741.png 1692485634417.png

بازی نیومده دنبال بهونه الکی میگردن خدامیدونه ریلیز شه چیکار کنن :دی

حالا هنوز بازی نیومده که بشه گفت خوبه یا نه اما یکی از نشونه های خوب میتونه سوزش دولوپرای دیگه باشه همونطوری که سر Elden Ring و Baldur's Gate 3 صداشون در اومده بود :D

یکی از دولوپرای WoW و Diablo II فرمودند "استارت منوی بازی میتونه نمایانگره عجله داشتن تیم باشه، start screen استارفیلد نشون میده که یا عجله داشتن واسه ددلاین یا مهم نبوده واسشون"

View attachment 304979View attachment 304984View attachment 304980View attachment 304981View attachment 304982View attachment 304983 View attachment 304985

بازی نیومده دنبال بهونه الکی میگردن خدامیدونه ریلیز شه چیکار کنن :D
منو فقط این :

1000001955.jpg

انگار اومدی بوتیک امیر ۲۰۶.

Ign که معروف ترین منتقده مثلا چند وقت پیش یه ویدیو درست کرده بود بنام biggest game releases (2023) , همه بازی های مولتی پلتفرم رو گذاشته بودن و زیرشون پلتفرم مقصد رو زده بودن ps5 و pc , بعد از چند میلیون ویو خوردن ویدیو گفتن که یادشون رفته بوده که رو xbox هم میان این بازی ها و ویدیو رو ری آپلود کردن
Screenshot_20230820-093136_YouTube.jpg
با وجود همچین منتقد هایی که ارادت خاص دارن ، متا ۸۵ به بالا بشه ، شانس اوورده
تاپیک نمرات چهارده زود تر از انتشار نمرات ، من تاپیک یه بازی رو بیست دقیقه زودتر از ساعت ۰۰:۰۰ روز انتشار بازی زدم بهم اخطار دادن، تاپیکم بستن 😂
من یه نگاه اجمالی داشتم به تاپیک امتیازات ، ۱۳ روز و ۸ روز و ده روز زودتر دیدم.👇🏻و فکر کنم کلا جای این نقدتون تو تاپیک انتقادات و پیشنهادات باشه بهتر و سریع تر رسیدگی بشه نه تو تاپیک امتیازات استارفیبلد، چون تو تاپیک سایر بازی ها ندیدم این موضوع رو مطرح کرده باشید

Last edited by a moderator:

View attachment 304979View attachment 304984View attachment 304980View attachment 304981View attachment 304982View attachment 304983 View attachment 304985

این دیگه چه گیر الکیه آخه؟ :دی اتفاقا هرچی مینیمال تر بهتر! حتما باید شبیه جلو پنجره مینی بوس های خط شابدول عظیم بشه؟ :دی

بتسدا چی فکر میکنه ، باید بازی رو تاخیر بزنن تا منوی بازی رو شبیه این کنن😭😭😭

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or