امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
منم گفتم مایکرو خرید امار رو یادم رفته فکر میکردم مشابه بودن اما این بحث بکنار الان دقیقا سونی واسه شما چیکار داره میکنه از گرون کردن پلاس تا ریمستر بلاد بورن و هوریزون که میخواد فقط تیغتون بزنه در حالی که با یه اپدیت ساده ۶۰ فریم میشن
یا از شبیه ساز ps2 که داره روش کار میکنه تا از بازی های اون هم تیغتون بزنه
اگه همین مایکروسافت کاری نکنه صنعت گیم رو هم مثل سینما به گند میکشه
از سونی بت ساختین منی که زمان نسل ۷ عاشق ps3 بودم الان حتی ps5 مفت هم نمیخوام
شما کلا خیلی چیزا یادتون رفته بود که هر 4 موردو یاداوری کردم

اولا سونی که به اجبار نمی فروشه ریمسترارو .....هر کی نخواست نمیخره.
دوما در کنارش بازیهای انحصاریشم مرتب منتشر میکنه
حالا پول نداره در حد مایکرو یهو بره 20..30 تا بازی مولتی پلتفرم رو انحصاری کنه تقصیر سونی نیس که بگیم کم کاری کرده

در مورد قیمت پلاس هم بعد گرون کردن مگه چقدر با گیم پس فاصله داره؟ چند دلار میشه تو یه سال کلا؟

والله از سونی هم بت نساختیم سونی هم مثه بقیه شرکتا دنبال پوله و هرکار درست و غلطی براش میکنه ....
اصن چیزی در مورد سونی من نگفتم اصن...شما هستی که از همون پست اولتون اظهار تنفر میکنید از سونی و اطلاعات دورغ میدین / طبیعیه ادم وقتی تعصب جلو چشماشو بگیره و نسبت به همه متنفر بشه فک میکنه خودش منطقیه فقط

از سونی و ps5 هم متنفر باش و مفت هم بهت دادن نخواه :D به ما چه اصن

.

یعنی منتقد گیم اسپات آینده فضایی بشریت و چشم اندازش رو در 100 سال آینده از الان دیده و میدونسته که غم انگیز نخواهد بود
خارج از این که این حرف منو یاد منتقد شبکه چهار انداخت که می گفت پایان غم انگیز بده چون مردم رو ناامید می کنه. ولی هرکی اینو گفته واقعا..... . آخه بازیه و یکی دیگه تو پیشگوی قرنی یا منتقد بالاخره. چون این حرف هیچ ربطی به شغلت نداره
و منتقد های گیم اسپات کلا شکر زیاد می خورن.

Hogwarts Legacy is developed by Avalanche Software, a subsidiary of Warner Bros. Interactive Entertainment. The game has been embroiled in controversy due to transphobic remarks from Harry Potter author JK Rowling. Although she is not personally involved with its development, she stands to profit from its success. For more, read our in-depth article on how Rowling's comments have impacted the trans community. In this article, you will also find links to trans creators you can support, as well as charities you can donate to.

آخرین ویرایش:
منم گفتم مایکرو خرید امار رو یادم رفته فکر میکردم مشابه بودن اما این بحث بکنار الان دقیقا سونی واسه شما چیکار داره میکنه از گرون کردن پلاس تا ریمستر بلاد بورن و هوریزون که میخواد فقط تیغتون بزنه در حالی که با یه اپدیت ساده ۶۰ فریم میشن
یا از شبیه ساز ps2 که داره روش کار میکنه تا از بازی های اون هم تیغتون بزنه
اگه همین مایکروسافت کاری نکنه صنعت گیم رو هم مثل سینما به گند میکشه
از سونی بت ساختین منی که زمان نسل ۷ عاشق ps3 بودم الان حتی ps5 مفت هم نمیخوام
اول که چرا از این شاخه به اون شاخه میپری؟
دوم اینکه تو چیکار داری اصلا بذار سونی خشک خشک بکنه تو پاچمون :D
فعلا که تو این نسل کم کسری چیزی احساس نکردم
یه جوری میگید انگار برعکس بوده و سمت ایکس باکس جنگل خوش آب و علف بوده و سمت پلی استین کویر برحوت
تو این نسل اصلا کار هاشون قابل مقایسه نیست فقط فرقش اینه که پلی استیشن فن ها کمالگرا هستن و میگن بازی هایی که داده یا کار های مثبتی که کرده وظیفه اش بوده و به آشغال راضی نمیشن ولی ایکس باکس فن ها کپچک ترین چیز رو غنیمت میشمرن و روش مانور میدن
تنها مشکلی که الان سونی فن ها دارن بی خبریه
اکثرا تنها ناراحتیشون اینه که چرا بازی های فرست پارتی چرا تو اون شوکیس نشون داده نشد که اونم من مطمئنم به زودی حل میشه و تو مراسمی نمایششون میدن

اول که چرا از این شاخه به اون شاخه میپری؟
دوم اینکه تو چیکار داری اصلا بذار سونی خشک خشک بکنه تو پاچمون :D
فعلا که تو این نسل کم کسری چیزی احساس نکردم
یه جوری میگید انگار برعکس بوده و سمت ایکس باکس جنگل خوش آب و علف بوده و سمت پلی استین کویر برحوت
تو این نسل اصلا کار هاشون قابل مقایسه نیست فقط فرقش اینه که پلی استیشن فن ها کمالگرا هستن و میگن بازی هایی که داده یا کار های مثبتی که کرده وظیفه اش بوده و به آشغال راضی نمیشن ولی ایکس باکس فن ها کپچک ترین چیز رو غنیمت میشمرن و روش مانور میدن
تنها مشکلی که الان سونی فن ها دارن بی خبریه
اکثرا تنها ناراحتیشون اینه که چرا بازی های فرست پارتی چرا تو اون شوکیس نشون داده نشد که اونم من مطمئنم به زودی حل میشه و تو مراسمی نمایششون میدن
خیلی ادمای جالبی هستین

رفقا نقد Digital Foundry هم منتشر شده است.
Starfield: the Creation Engine evolves to deliver massive ambition, scale and scope

البته دوستان این منبع رو قبول ندارند و فقط فلان سایت گمنام از کشور «چلغوزستان و تونبانبگونا» که گفته است بازی مشکلات اساسی دارد و ۷ فریم اجرا می شود معتبر است.

Ign که معروف ترین منتقده مثلا چند وقت پیش یه ویدیو درست کرده بود بنام biggest game releases (2023) , همه بازی های مولتی پلتفرم رو گذاشته بودن و زیرشون پلتفرم مقصد رو زده بودن ps5 و pc , بعد از چند میلیون ویو خوردن ویدیو گفتن که یادشون رفته بوده که رو xbox هم میان این بازی ها و ویدیو رو ری آپلود کردن
Screenshot_20230820-093136_YouTube.jpg

با وجود همچین منتقد هایی که ارادت خاص دارن ، متا ۸۵ به بالا بشه ، شانس اوورده
همون طور که قبلا عرض کردم ign که گنده ی منتقدینه ، منتقدشون از اینکه عدم بی طرفیش رو علنی کنه ابایی نداره. و نمی گم که اگه ده میداد متا می رفت رو ۹۰ به بالا
ایشون هم همین منتقدیه که با گریم کریتوس دیدیمش و بازی رو نقد کرده
20230902_193133.jpg

خیلی ادمای جالبی هستین
خودتو دست کم نگیر اتفاقا شما آدم جالبتری هستی که
اول میگی چرا سونی بانجی رو خریده بعد میگیم خرید بانجی توسط پلی استیشن بعد از خرید بتسدا و اکتیویژن بلیزارد بوده بعد میگی نه جان کثیف سونیه که اسپایدرمن رو انحصاری کرده بعد بچه ها میان میگن پیشنهاد اول به مایکرو دادن مایکی قبول نکرده بعد میگید چرا پلاستون رو گرون کردن چیزی نمیگید؟ الله اکبر :D
دوباره میای میگی شایعه شده میخوان بلاد بورن رو ریمستر کنن 2025 تیغتون بزنن چرا زیر بار ظلم میرید؟:D
خلاصه هر چی گفتن شما یه چیزی گفتی آخرش هم جواب نداشتی ما آدم جالبی شدیم

بنظرم اگه قراره باشه از کلمه کثیف استفاده بشه سونی شایسته تره......
میلاد جان رفیق گلم اینو داشته باش:

بعد از چند سال بالاخره دلیل انتشار بازی Inside در قالب یک انحصاری زمانی ایکس‌باکس، مشخص شد.

در آن زمان استودیو Playdead یک قرارداد با پلی‌استیشن داشت، اما ناگهان فیل اسپنسر از تیم Xbox با موسس استودیو تماس گرفت و گفت «ببین، ما نیاز داریم که به یک قرارداد برسیم. هر کاری بخوای می‌تونم بکنم. چی می‌خوای؟».

به همین خاطر بازی با حدود ۲ ماه تاخیر روی پلی استیشن 4 منتشر شد.

کثافت بازی های اسپسنر فقط :)) شبانه زنگ زده گفته هر کار بخوای میکنم ... میام میدم (من پولو میگم تو اونو میگی؟) ولی جون ما، این تن بمیره، دو ماه دیرتر بره روی PS4 خب؟

از اسپسنر همینجوری قدیس میسازید هر گندی میزنه هیچی نمیگید، جیمبو آب میخوره انتظار دارید ما با لگد بریم تو شکمش؟ خیلی خوبید.

• Like
Reactions: Little John
Starfield: the Creation Engine evolves to deliver massive ambition, scale and scope

البته دوستان این منبع رو قبول ندارند و فقط فلان سایت گمنام از کشور «چلغوزستان و تونبانبگونا» که گفته است بازی مشکلات اساسی دارد و ۷ فریم اجرا می شود معتبر است.

DF فقط نسل ۸ مرجعیت داشت اونم زمانی که هنوز کنسول های میان نسلی نیامده بود :D فکر کنم نصف صفحات تاپیک مقایسه گرافیکی از این منبع بود ، الان دیگه خیلی وقته مرجعیت ندارع چون ... :D

خودتو دست کم نگیر اتفاقا شما آدم جالبتری هستی که
اول میگی چرا سونی بانجی رو خریده بعد میگیم خرید بانجی توسط پلی استیشن بعد از خرید بتسدا و اکتیویژن بلیزارد بوده بعد میگی نه جان کثیف سونیه که اسپایدرمن رو انحصاری کرده بعد بچه ها میان میگن پیشنهاد اول به مایکرو دادن مایکی قبول نکرده بعد میگید چرا پلاستون رو گرون کردن چیزی نمیگید؟ الله اکبر :D
دوباره میای میگی شایعه شده میخوان بلاد بورن رو ریمستر کنن 2025 تیغتون بزنن چرا زیر بار ظلم میرید؟:D
خلاصه هر چی گفتن شما یه چیزی گفتی آخرش هم جواب نداشتی ما آدم جالبی شدیم
باشه من فن بویم شما هم کاربرای منطقی

میلاد جان رفیق گلم اینو داشته باش:

بعد از چند سال بالاخره دلیل انتشار بازی Inside در قالب یک انحصاری زمانی ایکس‌باکس، مشخص شد.

در آن زمان استودیو Playdead یک قرارداد با پلی‌استیشن داشت، اما ناگهان فیل اسپنسر از تیم Xbox با موسس استودیو تماس گرفت و گفت «ببین، ما نیاز داریم که به یک قرارداد برسیم. هر کاری بخوای می‌تونم بکنم. چی می‌خوای؟».

به همین خاطر بازی با حدود ۲ ماه تاخیر روی پلی استیشن 4 منتشر شد.

کثافت بازی های اسپسنر فقط :)) شبانه زنگ زده گفته هر کار بخوای میکنم ... میام میدم (من پولو میگم تو اونو میگی؟) ولی جون ما، این تن بمیره، دو ماه دیرتر بره روی PS4 خب؟

از اسپسنر همینجوری قدیس میسازید هر گندی میزنه هیچی نمیگید، جیمبو آب میخوره انتظار دارید ما با لگد بریم تو شکمش؟ خیلی خوبید.
رفیق من از اسپنسر حرفی نزدم کاری هم با اینکه کدوم گند زده ندارم اما میگم سونی فعلی دیگه جای تمجید نداره

مضحک ترین چیزی که تو این تاپیک دیدم همینه. بازی از لحاظ باگ و مشکلات فنی جزو بهینه ترین های امساله. و ۱۰۰ درصد بهتر بازیهای قبلی بتسدا. هرچی رو ایراد بگیرن این یه مورد واقعا مشکلی نداره. بازخورد بچه های همینجا هم تو تاپیک بازی مشخصه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or