امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 972
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 433
آخرین ویرایش:
اوووه اینقدر حجم مکالمات زیاد بود صفحات رو اسکیپ کردم چتونه؟
الان مهمه یه بازی گوتی بشه یا نشه؟ ارزش افزوده ای برا شما ایجادمیشه؟
الان تو لیست نامزد بازی های سال ادوار گذشته اون همه بازی بودن بازی سال نشدن الان اونا رنگ گوتی هم ندیدن دلیل میشه بازی بد بوده باشه؟ دلیل میشه طرف از بازی لذت نبرده باشه؟
همین پارسال جا الدن گاد گوتی میشد نظرتون راجع بازی عوض میشد؟
نمی‌فهمم این همه بحث بخاطر یک نمره، یک جایزه
برای سازنده بازی هیچ چیز مهم تر نیست ولو میران فروش اون بازی و برای یک گیمر هم هیچ چیز مهم تر نیست ولو لذت بردن از بازی.
اگر به جای بازی از نمره و جوایز اون بازی / استودیو لذت میبرید، صد در صد بدونید گیمر نیستید. کسی هستید که فقط چند دست بازی می‌کنه.
بله استارفیلد بعنوان انتظار که ازش می‌رفت نتونست متا بالا۹۰ بگیره ولی مگه حالا این مهمه؟ مگه مهمه حالا اکس باکس تو کل عقبش گوتی نداشده باشه؟
مگه فقط گوتی کیفیت/بودجه/اسکیل بازی بعدی اون استویدو رو مشخص خواهد کرد ؟ خیر این طور نیست . بله گوتی و نمرات ارزش می‌بخشند اما تنها دلیل ارزش بخشیدن نیستند.
در نهایت...متاسفم از این که گیمر های امروزه که احتمال ۹۰ درصد هم همشون یا گیمر نسل هشتی یا گیمر نسل نهی هستن ، شدن یک مشت عدد پرست که حتی رحمت نمیدن بازی رو تجربه کنن یا اگه نمبتونن تجربه کنن یا نمیخوان تجربه کنن، میخوان راجع چیزی حرف بزنن حداقل پای تجربه چند نفر بشینن و با هم تبادل نظر دوستانه و سازنده بکنن.
نسل ۷ و سه سال اول نسل ۸ منشستتی پای صحبت ها (این فروم نمی‌گم چون اون موقع اینجا نبودم) حتی کلی چیز یاد میگرفتی. کلی احترام تو صحبت ها بود و فقط دعوا پلاستیک من چی داره نبود.
خلاصه که من فاتحه این صنعت و کامیونیتی چه ایران چه جهان را خواندم.
و السلام.

وقتی میگفتم ایکس باکس بیاد خودش استدیو فرست پارتی بسازه یا بخره و انحصاری تولید کنه و کاری به کار ناشر ها نداشته باشه دقیقا منظورم همچین روزی بود
اون زمان ایکس باکس پلیر ها میومدن ترول میکردن که فشاری شدید؟پول داریم میخریم اصلا از فردا میگردیم همه ناشر ها رو دونه دونه میخریم
فرق بازی های ناتی داگ با این بازی ها اینه که کامیونیتی که شکل گرفته از اولش همین بوده اگه انحصاری نبودن کامیونیتی بزرگ تری می داشتن ولی نکردن پس مهم نیست
ولی وقتی میری یه ناشر که کامیونیتیش قبلا روی چند پلتفرم بوده رو میخری و انحصاری میکنی باید انتظار همچین چیزی رو هم داشته باشی
داداش در مورد اسپایدر من چی سونی انحصاریش کرد
اتفاقا مایکروسافت کار خوبی می کنه با هزینه مشابه بانجی که سونی خرید یکی از ستون های صنعت، بتسدا رو گرفت

خب ببین اخه اون ور قضیه هم هست، از طرفی ساپورت مایکرو قطعا تاثیر مثبت داشته، مگه میشه نداشته باشه؟ از این به بعد هم به مراتب بیشتر داره، میدونی شاید در مرحله ساخت بازی، این به نفع بازی باشه، این که بازی توسط سونی یا مایکرو ساپورت بشه، ساختش رو راحت میکنه، خروجی و ارزش رو بالا میبره،

اما از طرفی، در مرحله انتشار و رشد و شکل گیری کامیونیتی بازی، انحصاری تبدیل به سد راهی در برابر بازی میشه، واقعا هم فرقی نداره سونی یا مایکرو، یعنی بودنشون خوبه چون ساخت رو پیشرفت میده، اما لازمه اش که انحصاری شدنه بده چون کامیونیتی رو تحلیل میبره...
متاسفانه دنیای واقعی همینطوره شرکت ها کم مونده شلوار هم رو بکشن پایین
صلح و اتحاد و کنار گذاشتن انحصاری فقط یه شعاره
یا کامیونیتی یا ساپورت توسط شرکت بزرگ

اتفاقا مایکروسافت کار خوبی می کنه با هزینه مشابه بانجی که سونی خرید یکی از ستون های صنعت، بتسدا رو گرفت
داداش جوری نگو انگار این بازی کثیف رو سونی شروع کرده
مایکروسافت بتسدا رو خرید چندین ماه هیچ اتفاقی نیافتاد رفت اکتیویژن هم خرید بعد از اون دیگه سونی بانجی رو خرید
بعد انتظار داشتی چی بشه صبر کنه ایکس باکس بازار رو درو کنه؟

برادران xbox یه تیپ بهتون بدم .دیگه تلو رو ول کنید و از این گیر ها ندید.(البته اینو بگم که تلو ابر شاهکاره B-) )
Celebrate Pride, Uplift LGBTQIA+ Communities and Creators with Team Xbox
کسی زورش به اینا نمی رسه حتی پول دادن بهشون تا کم کاری xbox بخشیده شه :D .یه چیز دیگه پیدا کنید تنها راهو این نذارید که در آینده دیگه راهی ندارید:D.
Microsoft is donating a total of $170,000 to LGBTQIA+ nonprofits
Microsoft is continuing our long-standing support of LGBTQIA+ organizations. Together with our employees, Microsoft has donated over $8M to organizations that support LGBTQIA+ communities in the last year alone. To recognize the launch of our 2022 Pride campaign and products, we’re contributing an additional $170,000 to OutRight Action International, African Rainbow Family, National Center for Transgender Equality, Mermaids, Lavender Rights Project and Fulcrum UA to help in the fight for LGBTQIA+ equity and equality

یه خبری هم یه دوستی داد تو سرخط خبر هااگه اشتباه نکنم که ماکروسافت برای خلق چنین شخصیت هایی مشاوره می گیره از این جور سازمان ها. ولی چرا باید مشاوره گرفت رو من نمی دونم.

آخرین ویرایش:
داداش جوری نگو انگار این بازی کثیف رو سونی شروع کرده
مایکروسافت بتسدا رو خرید چندین ماه هیچ اتفاقی نیافتاد رفت اکتیویژن هم خرید بعد از اون دیگه سونی بانجی رو خرید
بعد انتظار داشتی چی بشه صبر کنه ایکس باکس بازار رو درو کنه؟
بنظرم اگه قراره باشه از کلمه کثیف استفاده بشه سونی شایسته تره......

حالا داداش کاری با پستت ندارم ولی آماری که میدی درست نیس

اولا که اول مایکرو بتسدا رو خرید
دوما که هزینه مشابه نیس و هزینه خرید بتسدا تقریبا دوبرابر بانجی هست (حدود 4 میلیارد دلار فقط مونده تا بشه مشابه:D)
سوما بازیهای بانجی روی xb هم منتشر میشن و خواهند شد(همین ماراتن به عنوان مثال که معرفی شد) و مثه استارفیلد انحصاری نیس
چهارما همین اسپایدرمن رو هم اول به مایکرو پیشنهاد داده بودن برای ساختش ولی قبول نکرد مایکرو و رفتن سمت سونی.

شاید شما انتظار دارین سونی بشینه و کاری نکنه تا به هفت روش سامورایی مایکرو از خجالتش دربیاد.

.

حالا داداش کاری با پستت ندارم ولی آماری که میدی درست نیس

اولا که اول مایکرو بتسدا رو خرید
دوما که هزینه مشابه نیس و هزینه خرید بتسدا تقریبا دوبرابر بانجی هست (حدود 4 میلیارد دلار فقط مونده تا بشه مشابه:D)
سوما بازیهای بانجی روی xb هم منتشر میشن و خواهند شد(همین ماراتن به عنوان مثال که معرفی شد) و مثه استارفیلد انحصاری نیس
چهارما همین اسپایدرمن رو هم اول به مایکرو پیشنهاد داده بودن برای ساختش ولی قبول نکرد مایکرو و رفتن سمت سونی.

شاید شما انتظار دارین سونی بشینه و کاری نکنه تا به هفت روش سامورایی مایکرو از خجالتش دربیاد.

.
منم گفتم مایکرو خرید امار رو یادم رفته فکر میکردم مشابه بودن اما این بحث بکنار الان دقیقا سونی واسه شما چیکار داره میکنه از گرون کردن پلاس تا ریمستر بلاد بورن و هوریزون که میخواد فقط تیغتون بزنه در حالی که با یه اپدیت ساده ۶۰ فریم میشن
یا از شبیه ساز ps2 که داره روش کار میکنه تا از بازی های اون هم تیغتون بزنه
اگه همین مایکروسافت کاری نکنه صنعت گیم رو هم مثل سینما به گند میکشه
از سونی بت ساختین منی که زمان نسل ۷ عاشق ps3 بودم الان حتی ps5 مفت هم نمیخوام

حدس ام درست بود
87-88
اون عده که 90 به بالا رای داده بودن فازتون چی بوده دقیقا ! :D
هایپ تون چسبیده بود به سقف ! :))

تازه ی قسمتی هم باید کم میشد بابت پرفورمنس
درود بی پایان منتقد عَزَ و جَل گیم اسپات را که با لودر از رو بازی رد شد .:))

البته این مورد رو که تو نقد منفی در نظر گرفته قبول ندارم :

Underwhelming vision of space exploration and humanity's spacefaring future - چشم انداز غم انگیز از اکتشاف فضا و آینده فضایی بشریت !

یعنی منتقد گیم اسپات آینده فضایی بشریت و چشم اندازش رو در 100 سال آینده از الان دیده و میدونسته که غم انگیز نخواهد بود !
جمع کن بابا .

منم گفتم مایکرو خرید امار رو یادم رفته فکر میکردم مشابه بودن اما این بحث بکنار الان دقیقا سونی واسه شما چیکار داره میکنه از گرون کردن پلاس تا ریمستر بلاد بورن و هوریزون که میخواد فقط تیغتون بزنه در حالی که با یه اپدیت ساده ۶۰ فریم میشن
شما کلا خیلی چیزا یادتون رفته بود که هر 4 موردو یاداوری کردم

اولا سونی که به اجبار نمی فروشه ریمسترارو .....هر کی نخواست نمیخره.
دوما در کنارش بازیهای انحصاریشم مرتب منتشر میکنه
حالا پول نداره در حد مایکرو یهو بره 20..30 تا بازی مولتی پلتفرم رو انحصاری کنه تقصیر سونی نیس که بگیم کم کاری کرده

در مورد قیمت پلاس هم بعد گرون کردن مگه چقدر با گیم پس فاصله داره؟ چند دلار میشه تو یه سال کلا؟

والله از سونی هم بت نساختیم سونی هم مثه بقیه شرکتا دنبال پوله و هرکار درست و غلطی براش میکنه ....
اصن چیزی در مورد سونی من نگفتم اصن...شما هستی که از همون پست اولتون اظهار تنفر میکنید از سونی و اطلاعات دورغ میدین / طبیعیه ادم وقتی تعصب جلو چشماشو بگیره و نسبت به همه متنفر بشه فک میکنه خودش منطقیه فقط

از سونی و ps5 هم متنفر باش و مفت هم بهت دادن نخواه :D به ما چه اصن

.

یعنی منتقد گیم اسپات آینده فضایی بشریت و چشم اندازش رو در 100 سال آینده از الان دیده و میدونسته که غم انگیز نخواهد بود
خارج از این که این حرف منو یاد منتقد شبکه چهار انداخت که می گفت پایان غم انگیز بده چون مردم رو ناامید می کنه. ولی هرکی اینو گفته واقعا..... . آخه بازیه و یکی دیگه تو پیشگوی قرنی یا منتقد بالاخره. چون این حرف هیچ ربطی به شغلت نداره
و منتقد های گیم اسپات کلا شکر زیاد می خورن.

Hogwarts Legacy is developed by Avalanche Software, a subsidiary of Warner Bros. Interactive Entertainment. The game has been embroiled in controversy due to transphobic remarks from Harry Potter author JK Rowling. Although she is not personally involved with its development, she stands to profit from its success. For more, read our in-depth article on how Rowling's comments have impacted the trans community. In this article, you will also find links to trans creators you can support, as well as charities you can donate to.

آخرین ویرایش:
اول که چرا از این شاخه به اون شاخه میپری؟
دوم اینکه تو چیکار داری اصلا بذار سونی خشک خشک بکنه تو پاچمون :D
فعلا که تو این نسل کم کسری چیزی احساس نکردم
یه جوری میگید انگار برعکس بوده و سمت ایکس باکس جنگل خوش آب و علف بوده و سمت پلی استین کویر برحوت
تو این نسل اصلا کار هاشون قابل مقایسه نیست فقط فرقش اینه که پلی استیشن فن ها کمالگرا هستن و میگن بازی هایی که داده یا کار های مثبتی که کرده وظیفه اش بوده و به آشغال راضی نمیشن ولی ایکس باکس فن ها کپچک ترین چیز رو غنیمت میشمرن و روش مانور میدن
تنها مشکلی که الان سونی فن ها دارن بی خبریه
اکثرا تنها ناراحتیشون اینه که چرا بازی های فرست پارتی چرا تو اون شوکیس نشون داده نشد که اونم من مطمئنم به زودی حل میشه و تو مراسمی نمایششون میدن

اول که چرا از این شاخه به اون شاخه میپری؟
دوم اینکه تو چیکار داری اصلا بذار سونی خشک خشک بکنه تو پاچمون :D
فعلا که تو این نسل کم کسری چیزی احساس نکردم
یه جوری میگید انگار برعکس بوده و سمت ایکس باکس جنگل خوش آب و علف بوده و سمت پلی استین کویر برحوت
تو این نسل اصلا کار هاشون قابل مقایسه نیست فقط فرقش اینه که پلی استیشن فن ها کمالگرا هستن و میگن بازی هایی که داده یا کار های مثبتی که کرده وظیفه اش بوده و به آشغال راضی نمیشن ولی ایکس باکس فن ها کپچک ترین چیز رو غنیمت میشمرن و روش مانور میدن
تنها مشکلی که الان سونی فن ها دارن بی خبریه
اکثرا تنها ناراحتیشون اینه که چرا بازی های فرست پارتی چرا تو اون شوکیس نشون داده نشد که اونم من مطمئنم به زودی حل میشه و تو مراسمی نمایششون میدن
خیلی ادمای جالبی هستین

رفقا نقد Digital Foundry هم منتشر شده است.
Starfield: the Creation Engine evolves to deliver massive ambition, scale and scope

البته دوستان این منبع رو قبول ندارند و فقط فلان سایت گمنام از کشور «چلغوزستان و تونبانبگونا» که گفته است بازی مشکلات اساسی دارد و ۷ فریم اجرا می شود معتبر است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or