امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
ولی خوبی دیگه ای که این متای زیر ۹۰ و ۸۷ بازی داشت باد استاد افسانه ای تاد هاوارد خالی بند کبیر رو خوب خوابوند زیر اولین ip اورجینالی که صفر تا صد ایده اش مال خودش بود و ۲۵ سال توی ذهنش بود زایید با اینکه کارگردانانی مثل دراکمن هیتر زیاد داره و جوان تر هست و از نسل ۷ بازی میسازه ولی خیلی مولف تر از امثال هاوارده حداقل کارگردانی بازی ای رو بر عهده داشت که ایده اش مال خودش بود و یه ip جدید بود(لست ۱)و به یکی از جریان ساز ترین بازیهای تاریخ تبدیل شد(لازم نیست لیست متا و جوایز و فروش و قرارگیری تو لیست های برترینهای تاریخ و حضور داشتن تو تالار مشاهیر رو یادآوری کنم)
فالوت ۳ و اسکایرم که از معدود بازیهای خوب هاوارده ip و ایده اش مال خودش نبود و ادامه دهنده راه کارگردان های قبلی این ip ها بود

فالوت ۳ و اسکایرم که از معدود بازیهای خوب هاوارده ip و ایده اش مال خودش نبود و ادامه دهنده راه کارگردان های قبلی این ip ها بود
آنچارتد هم ایدش مال تام رایدره به درد نمی خوره .ناتی داگ کپی کار

رفقا خلاصه برآیند صحبت های سونی فن های تاپیک این هست که بازی های متای ۸۷ و ۸۸ آشغال هستند و به همین دلیل این دوستان سمت زباله هایی مانند Horizon و Spider-Man و Gran Turismo نمی‌ روند.یعنی در طول نسل فقط God of War رو بازی کرده اند و چند سال دیگر هم منتظر یک بازی در این حد می مانند.البته Baldur's Gate III هم به مدت کمتر از ۲ ماه انحصاری بوده و به همین دلیل ممکن است سراغ این بازی بروند که اکیدا توصیه می کنم این کار رو انجام ندهند چون قطعا بعد از یک ساعت یاتاقان خواهند زد!در نهایت دلیل ترول های Starfield هم موضوعی است که بالا گفتم که کاملا هم قابل درک است.فقط چیزی که وجود دارد عدم درک صحیح سبک نقش آفرینی از سمت سونی فن ها است چون احتمالا تنها نقش آفرینی هایی که بازی کرده اند اکشن ادونچر با قابلیت ارتقا است(قناری رنگ شده)،برای همین جزییات نقش آفرینی عنوانی رو ترول می کنند که از نظر وسعت و عظمت حداقل ۳ برابر تمام عناوین انحصاری این نسل سونی بر روی همدیگر است.

چند صفحه اول خوب بود ، بعدش دیگه بحثا لوس شد ، مخصوصا دیگه الان !
بازیتونو بکنین ، الکی به جون هم نیوفتین و حرص نخورین.این بازی قرار بود طبق توقعات حداقل +90-91 بشه ، واقعا کمترین توقعی بود که ازش همه داشتن ، حالا نشد (متاسفانه) ، الان قراره بازی نکنیم یا لذت نبریم ؟! هزارتا نمونه دیگه اینطوری هست ، همین چند ماه پیش FF امد که اونم سطح توقعات در موردش خیلی بالا بود ، همین بحثای این مدلی تو تاپیک امتیازتش با غلظت کمتر پیش آمد ، نمرش کمتر از حدی بود که همه توقع داشتن ، ولی الان بری توی تاپیکش همه دارن به به چه چه می کنن که چقدر بازی خفنی و ... و دارن از بازی لذت میبرن.
خلاصه کلام به جایه اینکه "فرومر" باشین ، "گیمر" باشین :D

رفقا خلاصه برآیند صحبت های سونی فن های تاپیک این هست که بازی های متای ۸۷ و ۸۸ آشغال هستند و به همین دلیل این دوستان سمت زباله هایی مانند Horizon و Spider-Man و Gran Turismo نمی‌ روند.یعنی در طول نسل فقط God of War رو بازی کرده اند و چند سال دیگر هم منتظر یک بازی در این حد می مانند.البته Baldur's Gate III هم به مدت کمتر از ۲ ماه انحصاری بوده و به همین دلیل ممکن است سراغ این بازی بروند که اکیدا توصیه می کنم این کار رو انجام ندهند چون قطعا بعد از یک ساعت یاتاقان خواهند زد!در نهایت دلیل ترول های Starfield هم موضوعی است که بالا گفتم که کاملا هم قابل درک است.فقط چیزی که وجود دارد عدم درک صحیح سبک نقش آفرینی از سمت سونی فن ها است چون احتمالا تنها نقش آفرینی هایی که بازی کرده اند اکشن ادونچر با قابلیت ارتقا است(قناری رنگ شده)،برای همین جزییات نقش آفرینی عنوانی رو ترول می کنند که از نظر وسعت و عظمت حداقل ۳ برابر تمام عناوین انحصاری این نسل سونی بر روی همدیگر است.
نتیجه گیری سونی فنا = گرن توریسمو - اسپایدرمن -هاریزون و صد البته استارفیلد که هیچکدوم از ای پی های سونی خواب عظمتش رو نمیبینن = آشغال

بازی ها یکی پس از دیگری دارن از سایت ها به این وضع در میان:
«لینک دانلود بنا به دستور تذکر دبيرخانه كارگروه تعيين مصاديق محتوای مجرمانه حذف شده است»
هیچ ربطی به امتیازات بازی نداره، عذر خواهم
ولی خیلی ناراحت کنندست ...
برای دانلود بی درد سر بازی ها میتونید از شبکه تورنت (Torrent) استفاده کنید.

آخرین ویرایش:
1693510278170.jpeg

ناراحتم برای اونایی که تجربه نمیکنن بازی رو( ناراحتی خیلی از این فن بوی ها همینه قابل درکه چون ندارن بازی رو و گرنه بازی تاد هاوراد اکشن rpg بتسدایی 88 نمره باشه و بازی نکنی آی آدم داغ میشه عمر به فناست مثل اینکه اسکایرم و ابلیون و فالوت 3و و 4 و حتی مورویند بازی نکرده باشی بعد بگه من بازیبازم ) - همین نیم ساعت اولش گرفتم وحشتناک - چه گرافیکی چه داستانی چه شخصیت پردازی بتسدایی اصل فکر کنم برام از اسکایرم و فالوت 3 و4 رد کنه جالبه بازی هیت سنگین شده در استیم هنوز عرضه نشده داره رکورد میزنه تصور کنید لانچ رسمی باز بشه و از لحاظ پروفورمنس اوکی باشه روی رنج گسترده ای از سخت افزار دیگه تمامه . من مشکل خاصی چه کنسولی(سریز ایکس البته ) هرچند اس هم DF گفت اوکی است چه پی سی ندیدم./

این سنگینه:
بهترین کار بتسزدا از زمان ابلیویون!!!!! یعنی الدر 5 و فالوت4 دو تا گوتی نابود کن رسماً هیچ !

این رو دوست دارم:
استارفیلد به همه وعده هایی که داد عمل کرده است و تجربه مخاطب از بازی چیزی در سطح اسکایرم که برای سالها بازی خواهد شد /

آخرین ویرایش:
ادم میاد این تاپیک چندتا پست در مورد بازی ببینه، همش شده ترول های مسخره و...

-----------

بازی رو pc به شدت مشکل فریم داره و برخلاف انتظارم انگار بیشتر gpu مسئله باشه تا cpu
رو ssd نصب کن نه ساتا روی m2 بعد درایور انویدیا و amd مخصوص بازی رو نصب کن حتما دیروز درایور هاشون عرضه شده من مشکل خاصی ندیدم

نمره IGN نبود حتما گوتگ(game of the generation ) می شد. حیف.

ضمنا نمرات IGN بدرد نخور به انحصاری های چند وقت اخیر ایکس باکس :

View attachment 307043

همیشه حق جعبه رو خوردند آقای رنگو.
نکته غم انگیز اینه که نمره IGN اصلا برا نسخه XBOX ثبت نشده بازم 87 هست :D ولی خب میدونی تمام سایتا از سونی پول میگیرن فقط شعبه های مختلف xbox خیلی بی طرفانه نمره میدن . به نظرم خدا رو شکر کنید همین متا هم بخاطر هزینه کردن جوگیری و هایپ شدیدا بالای بازی گرفته .
جالب تر اینه که سونی فنا گیمر نیستن RPG هم نمیدونن چیه ولی نمیدونم چرا هر بازی ریلیز میشه 80% رو PS میفروشه ولی کسایی که با استراتژی مفت باشه کوفت باشه گیم میزنن گیمر حرفه ای محسوب میشن و بعد از خرید بتسدا یهو RPGدان عالم شدن :))

رو ssd نصب کن نه ساتا روی m2 بعد درایور انویدیا و amd مخصوص بازی رو نصب کن حتما دیروز درایور هاشون عرضه شده من مشکل خاصی ندیدم
من خودم نگرفتم بازیو هنوز
چندتا ویدیو دیدم، کارت های Nvidia مشکل بیشتر دارن تا amd

من خودم نگرفتم بازیو هنوز
چندتا ویدیو دیدم، کارت های Nvidia مشکل بیشتر دارن تا amd
طرف رفته رو هارد مکانیکی معلوم نیست نصب کرده معلوم نیست چه شده . من مشکلی ندیدم البته من رو سیستم قوی رفتم دیجیتال فاندری هنوز پی سی رو فکر نکنم داده باشه من که تست های gamers nexus رو گذاشتم چند صفحه پیش -اونا مشکلی ندیدن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or