امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
قبل از اومدن متا: این بازی گوتی میشه
بعد اومدن متا: این منتقد تو گونی بشه
فرزندم ! من تو دورانی که حتی سونی فنها هم فکر میکردن متا بالای ۹۰ میشه گفتم ۸۷ بالاتر نمیره
بعد از این همه سال تجربه من حتی اسم بازیم بهم بگن میدونم متاش چند میشه

ببين مغلطه آخوندى نكن تو گفتى rpg نداره سونى من صرفا معرفى كردم حالا اينكه چى به كى دادن مهم نيست.خلاصه كه اين امام زاده شفا نداد ايشالا fable و بقيه :D
هنوزم میگم نداره:دی
الان نسل نهمه. سونی یه دونه RPG نسل هشتم منتشر کرد و یدونه هم نسل هفتم. حالا آیا Fromsoft دوباره حال بده بهشون تو این نسل باید نشست و دید. در مقابل مایکرو ۶-۷ تا RPG فرست پارتی تایید شده داره تو این نسل. همین استارفیلد هم با اینکه 90+ نشد، اما همچنان بهترین RPG فرست پارتیه تا اینجای کار.
تنها فکت حال حاضر اینه که بزرگترین بازی تاریخ مایکروسافت با ۸ میلیارد دلار هزینه یه بازی "صرفا" خوبه و شماها همچنان در صف انتظارید بلکه معجزه ای رخ بده براتون:D حالا بشین از ریلیزهای ۱۰ سال آینده قصه بگو و همینطوری در انتظار باش:D
تنها فکت حال حاضر این بحث اینه که تو هنوز نمیدونی ۸ میلیارد دلار بخش عمده اش هزینه IP های Established با فن بیس بالای بتزدا بوده، نه قیمت استارفیلدی که هنوز عرضه نشده بوده.
کلا قیمت استودیوها و ناشرها رو با میزان فن بیس IP هایی که دارن تعیین میکنن (اینو میتونی به اطلاعات عمومیت اضافه کنی:دی).
هرچند همین استارفیلد هم مطمئنا بالای بیلیون دلار سود میاره واسه مایکروسافت. نگران نباش تو:)>-

تنها فکت حال حاضر اینه که بزرگترین بازی تاریخ مایکروسافت با ۸ میلیارد دلار هزینه یه بازی "صرفا" خوبه و شماها همچنان در صف انتظارید بلکه معجزه ای رخ بده براتون:D حالا بشین از ریلیزهای ۱۰ سال آینده قصه بگو و همینطوری در انتظار باش:D
بزرگ ترینش halo infinite بود البته. البته این 8 میلیاردم همش بد نبود

1693640627074.png

خوبه رو جیمبو زرنگی کرد زودی کش رفت :))

درست میگی سپهر جان، فقط جالبه که چرا متوجه ناراحتی من نمیشی، خودت کم پیش اومده وقتی بی منطق میپرن به بازی مورد علاقه ات، ناراحت شی؟ کم پیش اومده دفاع کنی؟

اقا، اینجا خونه دوم ماست، گیم برای خیلی از ماها مهم ترین پدیده در زندگیه، خب معلومه عصبانی میشم وقتی میبینم کسی که یا مخاطب بازی نیست، یا هیتر هست، صبح تا شب داره اینجا لودگی میکنه، اقا چهارتا فن بوی مایکرو یک سری داستان درست کردن؟ گناه من چیه؟ گناه n عدد طرفدار BGS که میبینی الان اینجا نیستند (به دلیل گند زده شدن) چیه؟ چون مایکرو شکر خورده، فن هاشم تایید کردن، یعنی باید امثال من که مخاطب این بازی هستیم هم بمباران شیم؟ نه خداوکیلی؟

یعنی درایو ماهایی که میانگین حداقل 30 سال سنمونه، صرفا پاسخ دادن به چهار تا فن بویه؟ چطور شما حق خودت میدونی جواب فولان حرف بهمان فن بوی در گذشته رو، در این تاپیک بدی، من حق ندارم رشته بحث در تاپیک یکی از بهترین بازی هام رو سعی کنم در حد توانم در راستای خود بازی نگه دارم؟ (اونم وقتی ناخواسته الوده شدم، و خودتم میدونی این بحث ها هورمونی هم حتی هستند و تنت بهشون بخوره سخته بکشی عقب)

سپهر جان تبصره نزن دیگه، شما الان این حرف ها رو میزنی، سال 2009 میتونستی بزنی؟ سال 2012؟ اون موقع شناخت امروز از سولز بورن و شرایط رو داشتی که توضیحات رو بدی؟ که اینطوری موفقیت بازی رو تحلیل کنی؟ نه دیگه، پس ساده است، اگه سولزبورن با متا 89 شروع کرد و امروز رسما شکست ناپذیر شده، هیچ منطقی نیست که بگه استارفیلد هم توانش رو نداره، تازه سازنده سولزبورن سابقه خاصی هم نداشت، این جا اما با استودیویی طرفیم که غول بود وقتی بقیه نی نی بودن....
ببین متوجه نمیشم که قطعا میشم:دی من خودم قبلا خیلی حرص میخوردم وقتی به سولزبورن ها یا متال گیر و زلدا میپریدن ملت، ولی خب یاد گرفتم بیشتر شل کنم:دی و میخوام به شما هم همینو بگم که کمتر سخت بگیری بخصوص که بحث الان خیلی در مورد طرفدارهای بتسدا مثل شما نیست و بیشتر کل کل با مایکروفن هاس:دی شما چیزی از حرفای ما به دل نگیر ما که میدونیم کارت درسته>:D<
ببین در مورد اینکه چرا احتمالش کمه استارفیلد مثل اسکایریم جریان ساز بشه پشتوانه ام همون حرفیه که گفتم که تغییرات بنیادی نداره برعکس سولزبورن ها که اومدن شخم زدن همه چیو و کلی حرف جدید داشتن با خودشون. مگرنه همون فال اوت ۴ هم نمراتش شبیه استارفیلد بود ولی اصلا ماندگاری و تاثیرگذاری اسکایریم یا فال اوت ۳ رو نداشت. به هر حال اینا هم نمیشه با قطعیت گفت و گذر زمان بیشتر مشخص میکنه چه خبره.

الان شما چرا حرص میخوری ؟؟؟
همون جور که من با افتخار همیشه گفتم فن سونی هستم و خواهم بود هیچ وقتم توی عمر گیمریم دوجانبه کار نکردم و نخواهم کرد شما هم چون فن بتسدا هستی وارد این بازی جنگ کنسولی شدی .حالا اشکالش چیه قشنگی فروم به همین بحث ها و جدل هاست دیگه
من چون فن "ویدئو گیم" هستم، برام فرقی نداره صاحب بتزدا کیه، صاحب ناتی داگ کیه، من از 5 سالگی و با واکمن (اون اورجینال خفنا) فن سونی شدم، همون سال با PC سال بعدش با میکرو(اصل کاری) عاشق بازی ها هم شدم، با PSone پلی استیشن تبدیل شد به مهم ترین عامل خاطرات خوشم در زندگی، پس فقط شما فن نیستی، دوجانبه و سی ان جی و ال پی جی و دوگانه سوز وفولان هم نداره، تفاوت اینه برای عده ای، اولیوت "بازی" هست، نه تروفی، نه متا، نه فولان، نه بهمان...

ببین متوجه نمیشم که قطعا میشم:D من خودم قبلا خیلی حرص میخوردم وقتی به سولزبورن ها یا متال گیر و زلدا میپریدن ملت، ولی خب یاد گرفتم بیشتر شل کنم:D و میخوام به شما هم همینو بگم که کمتر سخت بگیری بخصوص که بحث الان خیلی در مورد طرفدارهای بتسدا مثل شما نیست و بیشتر کل کل با مایکروفن هاس:D شما چیزی از حرفای ما به دل نگیر ما که میدونیم کارت درسته>:D<
ببین در مورد اینکه چرا احتمالش کمه استارفیلد مثل اسکایریم جریان ساز بشه پشتوانه ام همون حرفیه که گفتم که تغییرات بنیادی نداره برعکس سولزبورن ها که اومدن شخم زدن همه چیو و کلی حرف جدید داشتن با خودشون. مگرنه همون فال اوت ۴ هم نمراتش شبیه استارفیلد بود ولی اصلا ماندگاری و تاثیرگذاری اسکایریم یا فال اوت ۳ رو نداشت. به هر حال اینا هم نمیشه با قطعیت گفت و گذر زمان بیشتر مشخص میکنه چه خبره.
دمت گرم، مرسی، اره واقعا بهتره برم به ایج اف امپایرزم برسم 8->

به در و دیوار زدن یه عده برام خیلی جالبه طرف اومده متای dlc و ریمستر و ریمیک و نسخه فرعی و اسپین اف که تیم های دوم و حتی سوم استدیوها با نفرات محدود اونا رو به زور میسازن و بودجه اش حتی یک دهم بازی اصلی و تیم اصلی نیست رو گذاشته که چی؟که ثابت کنه بتزدا به یه شرکت درجه دو تبدیل نشده=)) اینطوری گل به خودی میزنی قربونت:)) یعنی داری ثابت میکنی عملا بتزدا تبدیل شده به شرکتی که با نفرات اصلی و بودجه ۷۰۰ میلیون دلار و ۵۰۰ نفر سازنده و ۸ سال زمان ساخت در حد متای dlc و نسخه فرعی و ریمستر و ریمیک استدیوهای درجه یک بازی میسازه و رقابت میکنه:lol: البته تقصیری نداری مکانیزم دفاعی مغز کاری میکنه برای رهایی از به چالش کشیدن علایق و باورت هات اینطوری بجنگی و گل به خودی بزنی!
۱۰ سال و نزدیک به ۲ نسله بتزدا با اون همه استدیو حتی یدونه بازی جدید هم نداره بالای نود بشه حتی یدونه!
اگه قیاس فوتبالی کنیم بتزدا الان تبدیل شده به تیمهایی مثل برایتون و استون ویلا و وستهام و ویارعال و بتیس و ... که به دسته پایین تر سقوط نمی کنن ولی بزرگ ترین هدف و رویاشون اینه فقط مقابل تیمهای بزرگ یه خودی نشون بدن و پر گل و تحقیر آمیز مقابل تیمهای بزرگ نبازن!همین و بس!
من اگه سانتامونیکا و ناتی داگ با تیم اصلیشون و بودجه زیاد و نفرات اصلی یه بازی سینگل پلیر اصلی بسازه ۸۷ بشه کنسول رو از پنچره می اندازم پایین حالا تو فک کن ۸۷ یعنی شاهکار و درجه یک!
اسکرین بگیر من اگه gow بعدی که احتمالا تو مصر جریان داره و تیم اصلی میسازن(اصلی و نه اسپین اف) یا ip جدید ناتی داگ و تلو ۳(نه انلاین)زیر ۹۰ شد کنسول رو از بالای ساختمون می اندازم پایین و فیلم میگیرم تو فروم میذارم حالا برو با ۸۷ شادی کن و ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰ ساعت عبادت اش کن

آخرین ویرایش:
هنوزم میگم نداره:D
الان نسل نهمه. سونی یه دونه RPG نسل هشتم منتشر کرد و یدونه هم نسل هفتم. حالا آیا Fromsoft دوباره حال بده بهشون تو این نسل باید نشست و دید. در مقابل مایکرو ۶-۷ تا RPG فرست پارتی تایید شده داره تو این نسل. همین استارفیلد هم با اینکه 90+ نشد، اما همچنان بهترین RPG فرست پارتیه تا اینجای کار.

تنها فکت حال حاضر این بحث اینه که تو هنوز نمیدونی ۸ میلیارد دلار بخش عمده اش هزینه IP های Established با فن بیس بالای بتزدا بوده، نه قیمت استارفیلدی که هنوز عرضه نشده بوده.
کلا قیمت استودیوها و ناشرها رو با میزان فن بیس IP هایی که دارن تعیین میکنن (اینو میتونی به اطلاعات عمومیت اضافه کنی:D).
هرچند همین استارفیلد هم مطمئنا بالای بیلیون دلار سود میاره واسه مایکروسافت. نگران نباش تو:)>-
عمو اسپنسر خودش گفت ما رفتیم زنیمکس رو خریدیم که استارفیلد انحصاری نشه، پس در واقع به قصد بدست آوردن استارفیلد این همه هزینه کردن. البته همه میدونیم اسپنسر اصلا آدم دروغگویی نیست و دو نسل فن هاشو ایستگاه نکرده:D ولی اوکی اصلا هر چی تو بگی، با همینا خوش باش:D سود بیلیون دلاری هم برا سهام دارا خوبه برا من گیمر پشیزی ارزش نداره بر خلاف شما که از گیم فقط پست زیر خاکی پیدا کردنشو فهمیدی:D حالا صبر کن تا ۲۰۲۵ ایشالا یه گیم قابل دار گیرت بیاد، اونم شاید:D

من چون فن "ویدئو گیم" هستم، برام فرقی نداره صاحب بتزدا کیه، صاحب ناتی داگ کیه، من از 5 سالگی و با واکمن (اون اورجینال خفنا) فن سونی شدم، همون سال با PC سال بعدش با میکرو(اصل کاری) عاشق بازی ها هم شدم، با PSone پلی استیشن تبدیل شد به مهم ترین عامل خاطرات خوشم در زندگی، پس فقط شما فن نیستی، دوجانبه و سی ان جی و ال پی جی و دوگانه سوز وفولان هم نداره، تفاوت اینه برای عده ای، اولیوت "بازی" هست، نه تروفی، نه متا، نه فولان، نه بهمان...
دقیقا اشتباهت همینه شما هم فرقی با من نداری من فن سونیم شما فن بتسدا و خدا را شکر که هم عضویتم تو این سایت از شما سابقه اش بیشتره هم سن گیمریم (البته اینا افتخاری نیست)فقط از این جهت خوبه که حداقل برای من نمیتونی اون نگاه از بالا و پایین داشته باشی اگه شما با میکرو گیمر شدی من با اتاری گیمر شدم اگه شما تو بازی سر رشته داری من نویسنده مجله بازیرایانه بودم که الان خیلی بچه های اینجا دنبال ارشیوش میگردن.الانم دیدی چیزی نمیتونی بگی گیر دادی به تروفی و ... خب که چی اره من عاشق تروفی گرفتنم اشکالش چیه؟

دقیقا اشتباهت همینه شما هم فرقی با من نداری من فن سونیم شما فن بتسدا و خدا را شکر که هم عضویتم تو این سایت از شما سابقه اش بیشتره هم سن گیمریم (البته اینا افتخاری نیست)فقط از این جهت خوبه که حداقل برای من نمیتونی اون نگاه از بالا و پایین داشته باشی اگه شما با میکرو گیمر شدی من با اتاری گیمر شدم اگه شما تو بازی سر رشته داری من نویسنده مجله بازیرایانه بودم که الان خیلی بچه های اینجا دنبال ارشیوش میگردن.الانم دیدی چیزی نمیتونی بگی گیر دادی به تروفی و ... خب که چی اره من عاشق تروفی گرفتنم اشکالش چیه؟
قصد ناراحتی تون رو نداشتم، صرفا باهاتون جدل کردم و پاسخ مناسب از نظرم رو دادم، وگرنه شما همیشه جز گیمر های خفن تو ذهن من بودین، این پست اخرم در این بحثه، ایشالا (:-")... برای همه ارزوی موفقیت دارم..

*اتاری رو هیچ وقت دوست نداشتم...

بابا خجالت بکشید این حرف ها چیه
من از فلان زمان تو سایت بودم تو از فلان زمان
من فلان سال فقط سابقه بازی دارم چه برسه به سنم
من فلان سال از تو بزرگ ترم
اگه تو FAN فلان هستی من Air conditioner هستم :D
حداقل از سنتون خجالت بکشید یعنی اگه شما ها رو نمیشناختم فکر میکردم بحث بین دوتا بچه 12 ساله ست

بابا خجالت بکشید این حرف ها چیه
من از فلان زمان تو سایت بودم تو از فلان زمان
من فلان سال فقط سابقه بازی دارم چه برسه به سنم
من فلان سال از تو بزرگ ترم
اگه تو FAN فلان هستی من Air conditioner هستم :D
حداقل از سنتون خجالت بکشید یعنی اگه شما ها رو نمیشناختم فکر میکردم بحث بین دوتا بچه 12 ساله ست
1692780609635.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or