امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
میدونم مراد جان، شما داری با ذهنیت خودت حرف من رو نقد میکنی و درست هم میگی، درست میگی به خدا کسی اینجا توهم این که BGS مثل 15 سال پیش پشت همه استودیو هارو به خاک مالیده نداره، اما مطمئنم تا حدی ذهنیت بقیه هم میشناسی، اخه انصافا، زشت نیست برای یک مرد یا زن گنده که تا این حد معیار هاش ابکی باشه؟ طوری که حتی طرفداری خودشم زیر سوال بره؟ (الان با معیار های این تاپیک، میشه به تک تک بزرگان گفت درجه 2)

اقا شما خودت عاشق سولزبورن ها نیستی؟ (من داستان بلادبرون رو اولین بار و درست حسابی تو امضا خودت فهمیدم) حالا اگه یک جماعتی، بدون اپسیلون منطق، و با انگیزه ای کاملا فن بویانه، میان اینجا نفرت پراکنی، تحریک و ترول میکنند، انتظار داری یکی مثل من که واقعا عاشق این بازیه دفاع نکنه؟ چرا میگی بریم به لذتمون برسیم و اینجا رو ول کنیم؟ خب ما به نسبت به این بازی، احساس تعلق داریم، بده تو تاپیکش بمونیم و از عشقمون دفاع کنیم؟ بریم و چهارتا فن بوی بمونن که عقده خالی کنند خوبه؟

*بازی برای ماها هنوز منتشر نشده، وگرنه مطمئن باش اگه شده بود، حداقل من یکی الان اینجا نبودم، در واقع اگه دیروز نقل قول نمیشدم و تنم به تن این بحث ها نمیخورد هم، الان اینجا نبودم...
ترولی که به بازیهای فرام میکنن خیلی بیشتر از این استارفیلده(داستان نداره تکراریه شخصیت لاله و صدتا چیز عجیب غریبه دیگه)....ولی دلیلی نداره که بیام جواب بدم بهشون. قرار نیس که ما همه رو قانع کنیم یا چیز دیگه ای.
محصول خودش خوب باشه خودشو پرزنت میکنه به طرفداری ما احتیاجی نیست

در مورد لذت بردن هم منظور شما نبودی(چون تو پستت ندیدم یا حالا متوجه نشدم) ولی در کل وقتی یه نفر تو تاپیک امتیازاته یه بازیه یعنی براش مهمه امتیاز بازی....چیز بدی هم نیس بهرحال فعلا بهترین معیار عمومی برای کیفیت بازیه و بحث در موردش ایرادی نداره.
ولی وقتی دیگه تو تاپیک امتیازات هستیم اینکه بگیم اخه کی به امتیاز توجه میکنه و ما لذت میبریم و ....... سفسطس حقیقتش.

بازی کنید و لذت ببرید خلاصه که فقط همین خاطره میشه ...بقیه چیزا شر و ور

.

ترولی که به بازیهای فرام میکنن خیلی بیشتر از این استارفیلده(داستان نداره تکراریه شخصیت لاله و صدتا چیز عجیب غریبه دیگه)....ولی دلیلی نداره که بیام جواب بدم بهشون. قرار نیس که ما همه رو قانع کنیم یا چیز دیگه ای.
محصول خودش خوب باشه خودشو پرزنت میکنه به طرفداری ما احتیاجی نیست

در مورد لذت بردن هم منظور شما نبودی(چون تو پستت ندیدم یا حالا متوجه نشدم) ولی در کل وقتی یه نفر تو تاپیک امتیازاته یه بازیه یعنی براش مهمه امتیاز بازی....چیز بدی هم نیس بهرحال فعلا بهترین معیار عمومی برای کیفیت بازیه و بحث در موردش ایرادی نداره.
ولی وقتی دیگه تو تاپیک امتیازات هستیم اینکه بگیم اخه کی به امتیاز توجه میکنه و ما لذت میبریم و ....... سفسطس حقیقتش.

بازی کنید و لذت ببرید خلاصه که فقط همین خاطره میشه ...بقیه چیزا شر و ور

.
درست میگی، ولی بلاخره بازی تازه اومده، طبیعتا فن های میلیونیش (BGS قبل مایکرو BGS بود) برای بازی ذوق دارند، طبیعیه بیان تو تاپیکش و پاسخ یک عده فن بوی و فرومر مزاحم رو بدند، اما اگه 6 ماه دیگه هم هنوز حساسیت رو پاسخ دادن وجود داشت، حرف شما دقیقه، که مطمئنا این اتفاق نمیفته، مطمئنا وقتی بازی بیاد و ملت غرقش شند، دیگه کسی ککشم نمیگزه چهارتا فن بوی چی میگن،

البته اینم به این معنی نیست که تاپیک بازی رو به امون خدا ول کنی، تا به گند کشیده شه...

یه چیزی، الان استارفیلد مثلا خیلی rpg محسوب میشه؟ :-/ بتسدا از زمان اسکایریم بشدت دوز rpg رو کاهش داد توی بازیهاش و خیلی لایت ترش کرد که دسترسی عمومی به بازیاش بیشتر شه. مگرنه شما برو مورویند رو با اسکایریم مقایسه کن اصلا زمین تا آسمون فرق دارن.
خلاصه این rpg rpg که میکنید همچین چیزی هم نیست. اگه rpg اصیل میخواید باید صبر کنید تا موقعی که بالدرزگیت ۳ بیاد رو کنسولتون مگرنه اینا که بچه بازیه;))
البته میدونم همه این حرفا برا کاهش رنج و خشم های فروخورده هستش:D

یادش بخیر، یک سری نبودن و نمیدونن، اما از انچارتد 2 و مرحله وارزون (مولتی پلیر) هم شات های بی کیفیت از نیتن توسط فن بوی های مایکرو زیاد پخش میشد، حالا یک بازی در اسکیل و عظمت استارفیلد، هم که طبیعتا ایرادات خاص خودش رو داره (BGS این چیزا براش عادیه) دچار همین پدیده توسط فن بوی های رقیب شده،

فن بوی فن بویه دیگه، حالا با هر رنگی... :D

اگر انحصاری PS5 بود اونایی که الان متعصبانه دفاع میکنن از عملکرد بازی و میگن فقط لذت مهمه، میگفتن بازی ضعیف ظاهر شده و ...... - فن متعصب همینه و فقط بازی که تو پلتفرم خودشه بی نقصه(سونی و ایکس باکس و ... هم نداره)
دقیقاً همینه. :D
کافیه آدم یه مدت با فضای انجمن‌های گفتگو درگیر باشه تا ببینه اکثر بحث‌ها دو طرفه هستن و هی توی یه چرخه‌ی باطلی تکرار می‌شن.
مثلاً فلان بازی پلی استیشن امتیازهایی پایین‌تر از سطح انتظار می‌گیره، فن‌های ایکس باکس میان تیکه میندازن و باهاش شوخی می‌کنن و فن‌های پلی استیشن هم می‌گن توطئه بزرگ در کار است و فلان سایت طبق تحلیل‌های ما مشکوک به نظر می‌رسه وگرنه امتیاز بهتری می‌داد و...
عین همین اتفاق در طرف مقابل بیفته، دوباره همه چیز تکرار می‌شه ولی برعکس. این دفعه فن‌های پلی استیشن تیکه میندازن و فن‌های ایکس باکس دنبال توجیه برای فلان امتیاز می‌گردن و...
یا مثلاً همین بحث فروش Starfield هم توی این دسته‌بندی جا می‌گیره. بازی بدون شک فروش به شدت خفنی خواهد داشت و از الآن هم بحث‌ها شروع شده که این فروش عالی نشون‌دهنده کیفیت بسیار بالای بازی هست. در طرف مقابل هم مثلاً همین بحث‌ها رو در مورد Gran Turismo داشتیم و خیلی‌ها (از جمله خودم! :D) می‌گفتن عیبی نداره که GT5 با اون سابقه درخشانی که این مجموعه داشته، به خاطر ایرادات مختلف میانگین ۸۴ گرفت و فدای سر استاد یامائوچی. به جاش فروش همین یه نسخه از کل Forza Motorsportهایی که تا آن روز اومدن بیشتر هست و این قضیه هم نشون‌دهنده سطح بالای بازیه و امتیازها به درد شوهرعمه منتقدها می‌خوره!
کلاً یه بار بحث امتیاز مهم می‌شه، یه بار بحث جوایز، یه بار فروش و... همه این‌ها هم حالت چرخشی دارن و همون افرادی که یه روز اینا رو مهم نمی‌دونن، چند وقت بعدش بیشترین اهمیت رو برای این‌ها قائل می‌شن و برعکس.
مثلاً اگه زبونم لال امتیاز کاربرهای متاکریتیک به Starfield به هر دلیلی پایین باشه، همون دوستانی که تا دیروز می‌گفتن کیفیت TLoU2 با امتیاز کاربرها سنجیده می‌شه، این دفعه می‌گن این امتیازها در حد آب بینی بز هم ارزش نداره! :D
---------------
مختصر و مفید اینکه این بحث‌ها همیشه بوده و اکثر بچه‌هایی که توی تاپیک‌های امتیاز پست می‌ذارن هم درگیر پارادوکس‌های زیادی هستن. یعنی مثلاً توی فلان تاپیک می‌گن «امتیازها بسیار مهم هستن و به طور کامل نشون‌دهنده کیفیت بازی»، ولی ۲ ماه بعدش توی یه تاپیک دیگه می‌گن: «امتیازها اصلاً اهمیتی ندارن و مهم عشق و علاقه طرفدارهای بازی هست و معنویات بالاتر از مادیاته.» یا توی یه تاپیک در مورد اعتبار بالای IGN و GameSpot و Edge صحبت می‌کنن و ۶ ماه بعد تو سر همین رسانه‌ها می‌زنن و اون‌ها رو مزدور می‌دونن. :D
بهترین کار اینه که آدم شُل بگیره و زیاد حرص و جوش نخوره و از بازی‌های محبوبش لذت ببره. من انقدر زمان GT5 حرص خوردم که ۵ سال از عمرم کم شد! یعنی واقعاً برام عذاب‌آور بود که بازی‌ای که به خاطرش کنسول خریدم و عاشق نسخه‌های قبلیش بودم، قبل از اینکه خودم تجربه‌ش کنم تا این حد مورد تمسخر قرار می‌گیره و بهش تیکه میندازن و براش میم می‌سازن. ولی حداقل همین قضیه باعث شد یه تحولی پیدا کنم و به تدریج خودم رو با شرایط وفق دادم و از یه جایی بعد، خیلی کمتر حرص و جوش می‌خوردم. حتی رفتم یه تاپیک مخصوص برای بحث در مورد مشکلات بازی و آینده GT هم زدم و نظرسنجی در این زمینه گذاشتم که بعید می‌دونم همچین اتفاقی برای بازی‌های زیادی توی بازیسنتر افتاده باشه. :D
توی همه این سال‌ها هم دیگه موقعیتی مثل GT5 برام تکرار نشد و آرامش پیدا کردم، البته به جز ماجراهای TLoU2. بازی‌ای که میانگین ۹۳ گرفت و رکورد جوایز رو زمان خودش شکوند و از هر جهت یه چیز فوق‌العاده بود، ولی انقدر بحث‌ها و حواشی فجیعی داشت (از دو ماه قبل از انتشار تا همچنان سه سال بعدش) که یه ۱۰ سالی از عمرم کم شد و در مجموع ماجراهای GT5 و TLoU2 باعث شدن اگه قرار بود ۸۰ سال عمر کنم، الآن توی ۶۵ سالگی بمیرم! :D

آخرین ویرایش:
درست میگی، ولی بلاخره بازی تازه اومده، طبیعتا فن های میلیونیش (BGS قبل مایکرو BGS بود) برای بازی ذوق دارند، طبیعیه بیان تو تاپیکش و پاسخ یک عده فن بوی و فرومر مزاحم رو بدند، اما اگه 6 ماه دیگه هم هنوز حساسیت رو پاسخ دادن وجود داشت، حرف شما دقیقه، که مطمئنا این اتفاق نمیفته، مطمئنا وقتی بازی بیاد و ملت غرقش شند، دیگه کسی ککشم نمیگزه چهارتا فن بوی چی میگن،

البته اینم به این معنی نیست که تاپیک بازی رو به امون خدا ول کنی، تا به گند کشیده شه...
راستی برادر من یه دلخوری از شما داشتم که بی ربط به حرف الان شما نیست و البته اون موقع هم کمی روی منبر رفتی و من و بقیه رو قضاوت کردی.

ببین ساعد باور کن میفهمم چی میگی، حقیقتا از نظر محتوای فکری در این بحثت، من به نظرم 99% باهات موافق باشم، به نظرم درسته که خیلی ها صرفا به دلیل تفکرات و نظرات شخصیشون که ریشه در محیط رشدشون هم داره ( به وضوح ریشه در محیط رشدشون داره، کمااینکه اینا تنها نیستند و میلیون ها نفر مخصوصا تو منطقه ما که یکی از زیست گاه های اصلی این تفکرات هست، در این حالت فکری به سر میبرند) با این حال تا جایی که شخصی از کنترل خارج و "تهاجمی و مزاحم" نشده، به نظرم قضاوت خودش و افکارش و ریشه یابیشون، درست نیست و باید به نظرش احترام گذاشت و این میشه ازادی بیان)

به نظرم درسته که صرفا به دلیل همین اعتقاداتشون، میان گیر های حاشیه ای میدند، در واقع به در و دیوار گیر میدن تا کل اثر زیر سوال بره و در نهایت اون احساسات شخصی "نفرت محور" شون ارضا و سیراب شه، نمونه بارزش رو در "هیتر" های شناخته شده 4-5 سال اخیر اخرین ما/ناتی داگ مثلا همش میبینیم، واقعا فکر میکنی مشکل اینا ناتی یا حتی همیشه کلکل استقلال پرسپولیسه؟ (سونی مایکرو) :D خب معلومه نه، خیلی از اینا از نقش های فرومری و خالی بندی و فانتزی هاشون که خارج میشن، میبینی حتی گیمر درست حسابی یا فن بوی درست حسابی هم نیستند و همه اش حرف رایگان و خالی بندیه ،خیلی وقت ها اصل موضوع و مشکلشون صرفا یک موضوع اجتماعی و فرهنگی (مثل حواشی که برای اخرین ما ساخته شد) هست و باقی گیر هایی که به اثر میدند هم در واقع هدف اصلیش به "خیال" خودشون بی اعتبار کردن کل اثر برای بی اعتبار کردن اصل اون موضوع که باهاش مشکل دارند هست (مثلا مسائل و ازادی های جنسیتی) ،محدود به مسائل جنسی و جنسیتی هم نیست، میشه تا تقریبا تمام افکار مخرب و کثیف و خراب و عقده های مختص به بخشی از مردم منطقه ما ( و امثال کره شمالی) این موضوع رو بسط داد،

حالا گیمر های واقعی رو شناختی :D

و دوستان رسانه ها ffxvi رو ووک نمی دونن الکی بهش نگید ووک.
همين استارفيلد انحصارى ps5 بود و بتزدا رو سونى خريده بود و همين حواشى براش پيش اومده بود وضعيت تاپيك همين بود فقط جاى آدماش فرق داشت.
حق ترین حرف تمام این فورم

بابا ما چندتا جک گفتیم که دو طرف بخندن و فضا از این اسکرین در بیاد و البته پاک شد ولی اگه همین طوری اوضاع پیش بره کار به عکس های خصوصی می کشه :D

از جوگیری های مفرطی که شاهدش بودیم که بگذریم، انتظار من امتیازی حول و حوش ۸۱ بود که طبعا خیلی بهتر عمل کرده ولی منطقی بخوایم به قضیه نگاه کنیم با اینکه امتیاز خیلی خوبی آورده و هیچ امتیاز پرتی هم بهش ندادن، نتونست جواب اون هایپی که راه انداختن رو بده.
از طرف دیگه ماکروسافت باید با دیدن فروش بازی رو استیم و تعداد پلیرهای ارلی اکسس و قطعا تاثیرش تو بوست گیم پس به این نتیجه برسه که بازی خوب ساختن هم باعث افزایش فروش سخت افزاری و همچنین نرم افزاریش میشه. به جای گفتن اینکه بازیه خوب هم بسازیم تاثیری نداره، رو بیاره به بالا بردن کیفیت بازی های آیندش. همونطور که از این بازی نتیجه گرفته

ادبیات فقط سونی فنا\m/ رسما این تاپیک رو تبدیل به سیرک کردن.‌ البته با حمایت مدیر انجمن:D
من که ترول نکردم و انصافا بچه های اطرافم هم میدونن جز کسایی هستم که مثلا اگه تو بازی یا هر چی موقع شکست هر چی مسخره م میکنن چیزی نمیگم وقت برد هم باز چیزی نمیگم و کلا آدمی نیستم که بخوام از ناراحتی کسی استفاده کنم که رو اعصابش راه برم خودت میتونی بگردی ببینی تو تاپیک هیچ پست ترولی ندادم

اما​

این ترول ها نصف حقتونه
وقتی موقع شوکیس سونی یا شوکیس ایکس باکس نمیشد باهاتون حرف زد و هی میم میذاشتید هی سه سطر شکلک خنده پر میکردید باید فکر همچین روزی هم میکردید
اولش میگفتم بچه ها نباید ترول کنن بعد که اون روزا یادم افتاد گفتم بدتر از ایناش حقتونه
این با حمایت مدیر که اصلا صحبتش رو نکنید که خودتون از همه بدتر هستید من طی این یه سال فهمیدم که این سایت مدیرهایی به شدت فن بوی داره مخصوصا ایکس باکسیش، تو اینستاگرام بودم دیدم نمره بازی ردفال اومده
منم تو تاپیک فرستادم که آقا نمره بازی انقد شده پستم رو پاک کردن و منفی دادن که داری آتیش به پا میکنی و تشویش اذهان عمومی و فلان

آخرین ویرایش:
چون نداره دیگه فعلا:D FromSoftware یه استودیو مستقله و فعلا مشغول ساخت بازیهای مولتی پلتفرمه. سونی یدونه KOTOR Remake رو انحصاری (اونم انحصاری زمانی:))) کرده که همونم یه استودیو گمنام میسازه. تا اون موقع که اون بیاد، مایکرو Avowed و Clockwork Revolution و Fable و The Outer Worlds 2 و شاید حتی TES VI رو عرضه کرده.
پاشید برید همون پرز زیر گلوی الوی و چرک زیر ناخونای الی رو تو فوتومود ببینید بابا، RPG چمیدونید چیه شماها:D (غیر از اون ۱۰-۲۰ درصد از فن بیستون که گیمرهای خوبی هستند و اینجا نمیبینمشون البته).

خدا رو شكر حالا يه rpg فعلا منتشر شده اونم كه موز از توش در اومده و توجه شما رو به همون يدونه rpg اختصاصى اين نسل ps5 كه ريميك هم بوده جلب ميكنم و باى باى :D
617CA9C8-4D90-47F1-921B-74CBAB78B329.jpeg

من نمیدونم فهمیدن این قضیه انقدر سخته یا بعضی ها دوست ندارن بفهمن .یکسری حالا این وسط طرفدار بتسدا هم پیدا شدن با نگاه از بالا به پایینشون انگار اینا خدای گیمر بودن هستن بقیه هم تو فروم یکسری الاغن چیزی نمیفهمن.
اقا برادران خواهران دوستان بزرگترین بازی مایکروسافت تو این نسل اومده متاش شده 87 الان این شکست نیست؟؟؟؟؟؟؟
بله منم میفهم بازی با متای 87 قطعا بازی خوبیه همونجور که فاینال 16 با این متا بشدت بازی خوبی بود ولی این بازی قرار بود گوتی امسال بشه و جوایزو درو کنه برید پست های قبل امتیازات بازی را ببینید و بخونید چه حماسه سرایی هایی برای بازی راه انداخته بودن الان که شده 87 کلا مسیر کامنت ها عوض شده به قول فوتبالیا چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و از این حرفا

من نمیدونم فهمیدن این قضیه انقدر سخته یا بعضی ها دوست ندارن بفهمن .یکسری حالا این وسط طرفدار بتسدا هم پیدا شدن با نگاه از بالا به پایینشون انگار اینا خدای گیمر بودن هستن بقیه هم تو فروم یکسری الاغن چیزی نمیفهمن.
اقا برادران خواهران دوستان بزرگترین بازی مایکروسافت تو این نسل اومده متاش شده 87 الان این شکست نیست؟؟؟؟؟؟؟
بله منم میفهم بازی با متای 87 قطعا بازی خوبیه همونجور که فاینال 16 با این متا بشدت بازی خوبی بود ولی این بازی قرار بود گوتی امسال بشه و جوایزو درو کنه برید پست های قبل امتیازات بازی را ببینید و بخونید چه حماسه سرایی هایی برای بازی راه انداخته بودن الان که شده 87 کلا مسیر کامنت ها عوض شده به قول فوتبالیا چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و از این حرفا

یعنی از بازی لذت نبریم، و حرص بخوریم چرا گوتی نمیشه و جوایز درو نمیکنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or