امتیاز های STARFIELD

پیش بینی شما از امتیاز بازی در سایت Metacritic

• +98

رای‌ها: 10 2.8%
  • 95-98

رای‌ها: 42 11.6%
  • 92-94

رای‌ها: 124 34.3%
  • 90-91

رای‌ها: 90 24.9%
  • 87-89

رای‌ها: 71 19.7%
  • 84-86

رای‌ها: 19 5.3%
  • 83-

رای‌ها: 5 1.4%

• مجموع رای دهنده‌ها
    361
  • نظرسنجی بسته شده است .

Natural Killer

ناظم انجمن
1692284586133.jpeg

release date: September 6, 2023
Engine: Creation Engine 2
Platforms: Xbox Series X and Series S, Microsoft Windows
Developer: Bethesda Game Studios
Genres: Action role-playing game

تاریخ و ساعت برداشته شدن امبارگوی نقد بازی

پنجشنبه ۳۱ آگوست (۹ شهریور)
ساعت ۷:۳۰ عصر به وقت ایران

metacritic

Screenshot (2032).png
Screenshot (2031).png

opencritic

Screenshot (1908).png

Attachments

• 1693510278170.jpeg
    1693510278170.jpeg
    1.8 MB · مشاهده: 969
  • F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    F5XSweqXcAArpEk.jpeg
    798.3 KB · مشاهده: 429
آخرین ویرایش:
وسط بحثهای تخصصیتون ایراد نداره من یه پست آف تاپیک بگذارم

نمرات منتشر شده در یک سپتامبر
View attachment 307078
بجز یکی بقیه شون هنوز ثبت نشدن تو متا. با این حساب احتمالا با همینا بشه ۸۸. تا نقدای یوروگیمر و‌.. بیاد.

تو همین RPG هم که مدعی هستی نداشتید در این سطح ::)):))
View attachment 307067

View attachment 307068
دمت گرم، درست میگی، عضویت 2 ماهه تون هم در این فروم مبارک،

فقط اضافه کنم، کسی برای متا عضوی از کامیونیتی سولزبورن نشده، برای مثال این سری اینطوری کارش رو شروع کرد،

Screenshot 2023-09-02 102138.jpg

بماند که از یوشیدا تا یک سری از گیمر های واقعی و قدیمی و خفن پلی استیشن، هیترش بودن، البته هرگز از رو فن بوی بازی نبود، اونا گیمر های سال ها شناخته شده و هارکور هستند که سلیقه شون صرفا همخوانی نداشت، من به شخصه جرئت نمیکنم بهشون بی احترامی کنم هیچ، کلی چیز هم ازشون یاد گرفتم، اما به هر حال، این سری، با متا، تبدیل به ژانر نشده، با ساختار و طراحی خفنش شده... با کامیونیتی خفنش شده (استارفیلد هم خواهید دید، جا پای اسکایریم میگذاره) حتی در ادامه، بهترین بازی های سری (دارک 1-3) هم متای زیر 90 دارند،
Screenshot 2023-09-02 102649.jpg
Screenshot 2023-09-01 213413.jpg

این در حالیه که دارک 2، که کمترین اقبال رو بین طرفدار ها داره ( یا اصن به عنوان سولزبورن شناخته نمیشه که بماند) متای +90 داره، حالا معلوم شد؟ معلوم شد فارغ از نظر چهار تا فن بوی ناپخته جوان، این "متا" نیست که سطح یک شاهکار رو مشخص میکنه؟ (هرچند متای الدن رینگ، تا حدی تیغ انتقادات توسط غیر فن بیس هم کند کرد، اینم معجزه متا)

---

ناراحتی دیگر من اینه که همین افاده و معیار های شکمی، از همین الان داره یک فضای ملتهب حول راک استار و ناتی داگ درست میکنه، خدا نکنه متاشون یک نمره کم شه، خدا نکنه یک مشکل خاص پدید بیاد، همین الان میبینید وقتی پورت رد دد گند میزنه چه حجمی حساسیت پدید میاد؟ واقعا فکر میکنید نابغه هایی که خیال طرفداری از راک استار و ناتی داگ رو دارند، در شکل گیری این فضای ملتهب نقش ندارند؟ این جاست که میگم اینا حتی فن و طرفدار مفید هم خیلی وقتا نیستند...

و خب فارغ از سلیقه شخصی، فارغ از انرژی خالی کردن یک عده فن بوی جوان، میبینیم که سولزبورن بدون متای +90، تبدیل به غول بی شاخ و دم شده...

من نمیدونم فهمیدن این قضیه انقدر سخته یا بعضی ها دوست ندارن بفهمن .یکسری حالا این وسط طرفدار بتسدا هم پیدا شدن با نگاه از بالا به پایینشون انگار اینا خدای گیمر بودن هستن بقیه هم تو فروم یکسری الاغن چیزی نمیفهمن.
اقا برادران خواهران دوستان بزرگترین بازی مایکروسافت تو این نسل اومده متاش شده 87 الان این شکست نیست؟؟؟؟؟؟؟
بله منم میفهم بازی با متای 87 قطعا بازی خوبیه همونجور که فاینال 16 با این متا بشدت بازی خوبی بود ولی این بازی قرار بود گوتی امسال بشه و جوایزو درو کنه برید پست های قبل امتیازات بازی را ببینید و بخونید چه حماسه سرایی هایی برای بازی راه انداخته بودن الان که شده 87 کلا مسیر کامنت ها عوض شده به قول فوتبالیا چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و از این حرفا
شما یادمه میگفتی بزرگ ترین محرکت برای بازی کردن "تروفی" گرفتنه، در این حد، حتی شاکی هم بودی تو خارج از تاپیک از این اتفاق، حالا جالبه میای اینجا فهیم و نفهم رو از هم جدا میکنی...

البته نظر شما حتما برای خودتون قابل قبول و برای ما محترمه...

پیشنهاد میکنم به زندگی خودتون برسید و این همه حرص "دیگران" رو هم نخورید... مگه بالای ابر ها نیستید؟ دیگه این همه ناراحتی برای مستضعفین زیر زمین برای چیه؟

خیلی عجیبه با اینکه نزدیک به 18 ساله فقط در بازی سنتر دارم این کل کل فن های باهوش :D ( از هر طرف) میبینم ولی بازم هر بار پشمام میریزه
این نفرت و بعض و کینه ایی که توی پست های هر 2 طرف میبینم واقعا ناگواره! آخه چرا؟ :D برای گیمر چیزی جز خود گیم مهمه؟

من از شکست هیچ بازی و استودیو و برندی خوشحال نمیشم! چون فن بازی هستم نه فن برند و پتلفرم! توی تاپیک هل بلید از تریلرش تعریف کردم بعد توی تاپیک دیگه از آنچارتد تعریف کردم ی بنده خدای ذوب اومد گفت توی تاپیک رقیب به به چه چه می کنی بعد میای اینجام تعریف میکنی!!! زبان قاصره! :D حالا ولش کن بگذریم

استارفیلد قرار بود شاهکار باشه همه همین انتظارو داشتیم ولی نشد، اما به عنوان ی بازی خوب هم قبولش ندارید دیگه؟ 88 معنیش بازی خوبه!

من قبلا هم گفتم چرا دوست داشتم استارفیلد بترکونه! خوب نترکوند چیکار کنیم حالا؟ به نشانه اعتراض پلاکارد بگیریم بریم دم مایکروسافت؟ :D
شل کنید از بازی ها لذت ببرید! ( البته که کل کل هم لذت خودشو داره) ولی وسطشو بگیرید که اسراف هم نشه بازی های بعدی هم مونده :D

خلاصه بازی کرک هم شده برید دانلود کنید خودتون ببینی چی به چیه هیچ تضمینی نیست همین من که الان دارم این متن رو می نویسم تا شب زنده بمونم
برید بازی کنید از خوبیاش لذت ببری به بدی هاشم فحش خار و خشاک بدید خلاص :D

من 2 ساعت اول که بازی کردم اومدم گفتم نظرم حدود 8 هست بعد 4 ساعت گفتم 8.5/9 و حالا بعد 9 ساعت واقعا کمتر از 9 بهش نمیدم تازه دارم میبینمش

Screenshot 2023-09-02 102759.png

آخرین ویرایش:
من نمیدونم فهمیدن این قضیه انقدر سخته یا بعضی ها دوست ندارن بفهمن .یکسری حالا این وسط طرفدار بتسدا هم پیدا شدن با نگاه از بالا به پایینشون انگار اینا خدای گیمر بودن هستن بقیه هم تو فروم یکسری الاغن چیزی نمیفهمن.
اقا برادران خواهران دوستان بزرگترین بازی مایکروسافت تو این نسل اومده متاش شده 87 الان این شکست نیست؟؟؟؟؟؟؟
بله منم میفهم بازی با متای 87 قطعا بازی خوبیه همونجور که فاینال 16 با این متا بشدت بازی خوبی بود ولی این بازی قرار بود گوتی امسال بشه و جوایزو درو کنه برید پست های قبل امتیازات بازی را ببینید و بخونید چه حماسه سرایی هایی برای بازی راه انداخته بودن الان که شده 87 کلا مسیر کامنت ها عوض شده به قول فوتبالیا چیزی از ارزش هاش کم نمیشه و از این حرفا
این نگاه بالا به پایین همیشه بوده و مختص به اینجا نیست الان برو Movie Center یه عده که اصلا جواب سلام آدمم نمی دن اونجا.
و آره اشتباه پیشبینی کردیم که بازی نمراتش می ترکونه و گوتی می شه ولی این که برای بازی که دوست داریم رویا پردازی کردیم کار اشتباهی نبود .ولی اگه بتزدا مال هیچ رنگ خاصی نبود الان یه عده به جای منتقد مدافع می شدن و حالا فن بازی و شوخی بد نیست ولی مطمعن هستم اگه دو طرف الان پیش هم بودن کار به دعوای فیزیکی می کشید :D .
ffxvi رو دیگه نیار وسط اونجا دیگه تو نقدا هم خودشون گفتن با بازی مشکل دارن که چرا سیاه پوست نداره.

ولی این بازی قرار بود گوتی امسال بشه و جوایزو درو کنه برید
دروغ چرا ولی من می خواستم بشه

دوستان کمی در هنر خودخواهی پیشه کنید یعنی به خاطر رنگ یک بازی از یک بازی متنفر یا عاشقش نشید. تمام رنگ ها عناوینی عالی دارن که رنگ های دیگه ندارن شما به عنوان یک گیمر همه رو بازی و تجربه کنید و لذت ببرید.من خودم به خاطر ps2 که اولین کنسولم بود همیشه حس تعلق خاطری به ps دارم و به خاطر همین هم هست که اینقدر این همه به جیمبو فوش می دم چون می ترسم این برندو به گند بکشه. وضعیت ایکس باکس که نسل قبل معلوم بود شکست کاملی بود مقابل ps ولی الان وضعیت xbox رو با نسل قبل مقایسه کنید می بینید خیلی خیلی بهتر شده.

به نظرم استارفیلد یه حرکت روبه جلو تو کارنامه بتسدا محسوب می شه.بعد کلی عقب گرد بالاخره تونستن یه بازی بسازن و منتشر کنن که امتیازاتش از 85 فراتر رفته.
استارفیلد گیم چنجر نیست ولی در مجموع نقطه عطفی تو کارنامه بتسدا و البته مایکرو محسوب می شه.من امروز قطعا بازی رو تست می کنم (PC) هر چند محصولات بتسدا به خاطر استایل طراحیشون هیچوقت مورد علاقه ام نبوده.

دمت گرم، درست میگی، عضویت 2 ماهه تون هم در این فروم مبارک،

فقط اضافه کنم، کسی برای متا عضوی از کامیونیتی سولزبورن نشده، برای مثال این سری اینطوری کارش رو شروع کرد،

View attachment 307077

بماند که از یوشیدا تا یک سری از گیمر های واقعی و قدیمی و خفن پلی استیشن، هیترش بودن، البته هرگز از رو فن بوی بازی نبود، اونا گیمر های سال ها شناخته شده و هارکور هستند که سلیقه شون صرفا همخوانی نداشت، من به شخصه جرئت نمیکنم بهشون بی احترامی کنم هیچ، کلی چیز هم ازشون یاد گرفتم، اما به هر حال، این سری، با متا، تبدیل به ژانر نشده، با ساختار و طراحی خفنش شده... با کامیونیتی خفنش شده (استارفیلد هم خواهید دید، جا پای اسکایریم میگذاره) حتی در ادامه، بهترین بازی های سری (دارک 1-3) هم متای زیر 90 دارند،
View attachment 307080
View attachment 307081

این در حالیه که دارک 2، که کمترین اقبال رو بین طرفدار ها داره ( یا اصن به عنوان سولزبورن شناخته نمیشه که بماند) متای +90 داره، حالا معلوم شد؟ معلوم شد فارغ از نظر چهار تا فن بوی ناپخته جوان، این "متا" نیست که سطح یک شاهکار رو مشخص میکنه؟ (هرچند متای الدن رینگ، تا حدی تیغ انتقادات توسط غیر فن بیس هم کند کرد، اینم معجزه متا)

---

ناراحتی دیگر من اینه که همین افاده و معیار های شکمی، از همین الان داره یک فضای ملتهب حول راک استار و ناتی داگ درست میکنه، خدا نکنه متاشون یک نمره کم شه، خدا نکنه یک مشکل خاص پدید بیاد، همین الان میبینید وقتی پورت رد دد گند میزنه چه حجمی حساسیت پدید میاد؟ واقعا فکر میکنید نابغه هایی که خیال طرفداری از راک استار و ناتی داگ رو دارند، در شکل گیری این فضای مکلتهب نقش ندارند؟ این جاست که میگم اینا حتی فن و طرفدار مفید هم خیلی وقتا نیستند...

و خب فارغ از سلیقه شخصی، فارغ از انرژی خالی کردن یک عده فن بوی جوان،
دوست عزیز، اول اینکه من متوجه عصبانیت زیاد شما نمیشم:دی این جریان ها همیشه توی فروم بوده و یه مدتی باقی میمونه و بعدا هم بادش میخوابه. دیگه این همه حرص خوردن نداره:دی قبلا هم از سمت مقابل همین چیزا بوده و سالهاس که این چرخه هست.
ولی خواستم یه توضیحی در مورد بحث بتسدا و فرام سافت این وسط بگم که چرا شرایط این دو مثل هم نیست.
ببین موقعی که دیمنز سولز و بعدش دارک سولز اومد فضای گیم بشدت از چنین دیزاینی دور شده بود و همه گیم ها داشتن به سمت ساده سازی شدید در ساختار و به قولی هلو برو تو گلو بودن پیش میرفتن. چیزی که سولزبورن ها ارائه دادن برای اون دوره بشدت نامانوس بود در حدی که خود یوشیدا به دیمنزسولز گفت این چه آشغالیه:دی با این حال فرام سافت با همون موفقیتی که دست پیدا کرد و جریانی که در ادامه در صنعت گیم راه انداختند به همه نشون داد که در مورد سولزبورن ها اشتباه میکردن و بعدها دیدیم که خیلی از سایت ها و منتقدین به این موضوع اعتراف کردند.
ولی این مسئله در مورد استارفیلد صادق نیست متاسفانه:دی دلیلش هم اینه که بتسدا چیز جدیدی ارائه نکرده. فرمولش همون چیزیه که در اسکایریم درست کرده و با حداقل تغییرات و صرفا عوض کردن ستینگ دوباره ارائه داده. اتفاقا متایی که استارفیلد گرفته کاملا منطقیه و دقیقا دلیل اینکه الدن رینگ میاد ۹۶ میگیره برای همینه که اومده فرمول قبلی رو ارتقا داده نه که صرفا ری اسکین کنه. اگه فرام سافت هم با الدن رینگ همون کار رو میکرد قطعا امتیازات خیلی کمتری میگرفت. ضمن اینکه دارک سولز وقتی ریلیز شد مشکلات فنی وحشتناکی داشت. پس بحث متا در مورد این دو سری بسیار متفاوت از همدیگه هستش و نمیتونیم اینطوری مستقیم با هم مقایسشون کنیم.

شما یادمه میگفتی بزرگ ترین محرکت برای بازی کردن "تروفی" گرفتنه، در این حد، حتی شاکی هم بودی تو خارج از تاپیک از این اتفاق، حالا جالبه میای اینجا فهیم و نفهم رو از هم جدا میکنی...

البته نظر شما حتما برای خودتون قابل قبول و برای ما محترمه...

پیشنهاد میکنم به زندگی خودتون برسید و این همه حرص "دیگران" رو هم نخورید... مگه بالای ابر ها نیستید؟ دیگه این همه ناراحتی برای مستضعفین زیر زمین برای چیه؟
الان شما چرا حرص میخوری ؟؟؟
همون جور که من با افتخار همیشه گفتم فن سونی هستم و خواهم بود هیچ وقتم توی عمر گیمریم دوجانبه کار نکردم و نخواهم کرد شما هم چون فن بتسدا هستی وارد این بازی جنگ کنسولی شدی .حالا اشکالش چیه قشنگی فروم به همین بحث ها و جدل هاست دیگه

من literally دو سه ماهه باز هم نکرده بودم این سایتو (برخلاف تو که انقدر با گیم سرت شلوغه (:D) که ردت تو همه جا دیده میشه). الانم اومدم یه سری فکت ها رو بهتون بگم فکر نکنید مسجد فلانه:D
حالا بدو برو BG3 رو بازی کن و برای اولین بار تو زندگیت با D&D آشنا بشو، برات خوبه:D

موز اونیه که سایت ها به این ریمیک دادن آخر اون سال که عرضه شد:D
شاید برات جالب باشه که چرا؟ چون بازیهای دو نسل پیش مورد بحث نیستن اصولا. هر بازی قدیمی که مدلسازی و نورپردازیش رو بازسازی کنن رو کسی نمیاره تو رقابت بین بازیهای جدید:D

ببين مغلطه آخوندى نكن تو گفتى rpg نداره سونى من صرفا معرفى كردم حالا اينكه چى به كى دادن مهم نيست.خلاصه كه اين امام زاده شفا نداد ايشالا fable و بقيه :D

الانم اومدم یه سری فکت ها رو بهتون بگم فکر نکنید مسجد فلانه:D
تنها فکت حال حاضر اینه که بزرگترین بازی تاریخ مایکروسافت با ۸ میلیارد دلار هزینه یه بازی "صرفا" خوبه و شماها همچنان در صف انتظارید بلکه معجزه ای رخ بده براتون:دی حالا بشین از ریلیزهای ۱۰ سال آینده قصه بگو و همینطوری در انتظار باش:دی

دوست عزیز، اول اینکه من متوجه عصبانیت زیاد شما نمیشم:D این جریان ها همیشه توی فروم بوده و یه مدتی باقی میمونه و بعدا هم بادش میخوابه. دیگه این همه حرص خوردن نداره:D قبلا هم از سمت مقابل همین چیزا بوده و سالهاس که این چرخه هست.
ولی خواستم یه توضیحی در مورد بحث بتسدا و فرام سافت این وسط بگم که چرا شرایط این دو مثل هم نیست.
ببین موقعی که دیمنز سولز و بعدش دارک سولز اومد فضای گیم بشدت از چنین دیزاینی دور شده بود و همه گیم ها داشتن به سمت ساده سازی شدید در ساختار و به قولی هلو برو تو گلو بودن پیش میرفتن. چیزی که سولزبورن ها ارائه دادن برای اون دوره بشدت نامانوس بود در حدی که خود یوشیدا به دیمنزسولز گفت این چه آشغالیه:D با این حال فرام سافت با همون موفقیتی که دست پیدا کرد و جریانی که در ادامه در صنعت گیم راه انداختند به همه نشون داد که در مورد سولزبورن ها اشتباه میکردن و بعدها دیدیم که خیلی از سایت ها و منتقدین به این موضوع اعتراف کردند.
ولی این مسئله در مورد استارفیلد صادق نیست متاسفانه:D دلیلش هم اینه که بتسدا چیز جدیدی ارائه نکرده. فرمولش همون چیزیه که در اسکایریم درست کرده و با حداقل تغییرات و صرفا عوض کردن ستینگ دوباره ارائه داده. اتفاقا متایی که استارفیلد گرفته کاملا منطقیه و دقیقا دلیل اینکه الدن رینگ میاد ۹۶ میگیره برای همینه که اومده فرمول قبلی رو ارتقا داده نه که صرفا ری اسکین کنه. اگه فرام سافت هم با الدن رینگ همون کار رو میکرد قطعا امتیازات خیلی کمتری میگرفت. ضمن اینکه دارک سولز وقتی ریلیز شد مشکلات فنی وحشتناکی داشت. پس بحث متا در مورد این دو سری بسیار متفاوت از همدیگه هستش و نمیتونیم اینطوری مستقیم با هم مقایسشون کنیم.
درست میگی سپهر جان، فقط جالبه که چرا متوجه ناراحتی من نمیشی، خودت کم پیش اومده وقتی بی منطق میپرن به بازی مورد علاقه ات، ناراحت شی؟ کم پیش اومده دفاع کنی؟

اقا، اینجا خونه دوم ماست، گیم برای خیلی از ماها مهم ترین پدیده در زندگیه، خب معلومه عصبانی میشم وقتی میبینم کسی که یا مخاطب بازی نیست، یا هیتر هست، صبح تا شب داره اینجا لودگی میکنه، اقا چهارتا فن بوی مایکرو یک سری داستان درست کردن؟ گناه من چیه؟ گناه n عدد طرفدار BGS که میبینی الان اینجا نیستند (به دلیل گند زده شدن) چیه؟ چون مایکرو شکر خورده، فن هاشم تایید کردن، یعنی باید امثال من که مخاطب این بازی هستیم هم بمباران شیم؟ نه خداوکیلی؟

یعنی درایو ماهایی که میانگین حداقل 30 سال سنمونه، صرفا پاسخ دادن به چهار تا فن بویه؟ چطور شما حق خودت میدونی جواب فولان حرف بهمان فن بوی در گذشته رو، در این تاپیک بدی، من حق ندارم رشته بحث در تاپیک یکی از بهترین بازی هام رو سعی کنم در حد توانم در راستای خود بازی نگه دارم؟ (اونم وقتی ناخواسته الوده شدم، و خودتم میدونی این بحث ها هورمونی هم حتی هستند و تنت بهشون بخوره سخته بکشی عقب)

سپهر جان تبصره نزن دیگه، شما الان این حرف ها رو میزنی، سال 2009 میتونستی بزنی؟ سال 2012؟ اون موقع شناخت امروز از سولز بورن و شرایط رو داشتی که توضیحات رو بدی؟ که اینطوری موفقیت بازی رو تحلیل کنی؟ نه دیگه، پس ساده است، اگه سولزبورن با متا 89 شروع کرد و امروز رسما شکست ناپذیر شده، هیچ منطقی نیست که بگه استارفیلد هم توانش رو نداره، تازه سازنده سولزبورن سابقه خاصی هم نداشت، این جا اما با استودیویی طرفیم که غول بود وقتی بقیه نی نی بودن....

به نظرم استارفیلد یه حرکت روبه جلو تو کارنامه بتسدا محسوب می شه.بعد کلی عقب گرد بالاخره تونستن یه بازی بسازن و منتشر کنن که امتیازاتش از 85 فراتر رفته.
استارفیلد گیم چنجر نیست ولی در مجموع نقطه عطفی تو کارنامه بتسدا و البته مایکرو محسوب می شه.من امروز قطعا بازی رو تست می کنم (PC) هر چند محصولات بتسدا به خاطر استایل طراحیشون هیچوقت مورد علاقه ام نبوده.
یوروگیمر و اج احتمالا متا رو بیارن رو همون 86....85.
ولی از این بابت که یه NEW IP اونم با پس زمینه بسیار محبوب فضا ساختن بنظر منم گام رو به جلویی برای بتسدا و مایکرو هست.

ولی مشکل بنظرم ساختار کهنه بتسدا تو برخی بخشای بازی و همون ضعفای همیشگیشونه که تا اینا رو حل نکنن گام رو به جلوی واقعی برا بتسدا حساب نمیشه
امیدوارم تو الدر اسکرول بعدی که اونم مطمینا انحصاری خواهد شد حداقل مایکرو بهشون کمک کنه یا به عنوان ناظر بیرونی بهشون بگه این عیبا رو

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or