امتیاز های LittleBigPlanet 2

Terova

No Trolls
Gold User
littlebigplanet_2.jpg

اولین امتیاز بازی محبوب LittleBigPlanet 2 منتشر شد که سایت OPM UKhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=281038 به آن امتیاز کامل 10 را داده است..

ویرایش:تصحیح شد..

آخرین ویرایش:
به به!:x

تبریک به همه فن های Sony/PS3/LBP2.از همه دوستان هم که زحمت میکشن ممنونم.

خب من تصمیم داشتم بعد از این که Dragon Age 2 رو تموم کردم،خودکشی کنم...که بعد یه هو ME3 و کلی بازی دیگه معرفی شدن:-w...فک کنم باید LBP2 رو هم به لیست "Games to play before I die" ام اضافه کنم.

Off-Topic:

فقط چندتا خواهش:
1.تو رو خدا،از این به بعد تاپیک امتیازاتو بزاریم همین طوری حرفه ای پیش بره،الان مثه تاپیک DS2 نشه...بحثی هم اگه راجب بازی هست توی خود تاپیکش بحثو ادامه بدیم...

2.من خیلی از دوستان و اساتید رو نمیشناسم،و به طبع شما هم منو نمیشناسین،ولی به عنوان یه دوست/برادر کوچیک تر ازتون خواهش میکنم به نظر هم دیگه احترام بزارین.این انجمن یه محیط دوستانست برای تبادل نظر و بحث و گفت و گو راجب صنعتی که همگی دوستش داریم...پس خواهش میکنم، بیاید توی سال جدید یه خورده مهربون تر باشیم.

به هر حال ممنون.

پ.ن:منتظر امتیاز GS هم هستیم.:d

• Like
Reactions: Fëanor and u.s.a
Quarantine
اعتبار نوشن جونت.:d:x
=============
میشه دوستی زحمت بکشه میانگین متاش رو تا الان بزاره.>:d<

تا الان از 9 تا نقدی که ثبت شده میانگینش 94 هست تو متا و بالاترین امتیاز 100 و کمترین امتیاز هم 85 هست
مرسی برهان جان.ممنونم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quarantine
این بازی بر خلاف باطن ناز ومامانیش داره وحشیانه نمرات بالا رو درو میکنه ایول :x

سونی امسال رو وحشیانه شروع کرد با عرض معذرت از بعضی بچه ها اگه جملم تکراریه :d

بی نظیره. هیچوقت تجربه عالی که از قسمت اولش داشتم رو فراموش نمیکنم ، فقط امیدوارم یکم سخت تر از گذشه شده باشه و قسمت تک نفره طولانی تر و مهیج تری داشته باشه.
من حتی توی یکی از تریلر ها دیدم که میشد با قسمت ادیتور یک بازی FPS عالی بوجود آورد ، در کل عنوان بی نظیریه هرگز نباید از دستش داد.

فقط امیدوارم یکم سخت تر از گذشه شده باشه
چی ؟؟؟؟؟؟ من به خاطر اون مرحله تو روسیه که میرفتیم تو یک چیزی و میچرخید نتونستم همه ی مراحل رو بدون مردن رد کنم!(فقط همین مرحله! ) سختیش خیلی هم خوبه امیدوارم آسون تر هم شده باشه :d
گرچه من هنوز اون مرحله ی دمو رو نتونستم به اندازه ی کافی امتیاز جمع کنم تا بهم آیتم ها رو بده :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or