امتیاز های LittleBigPlanet 2

Terova

No Trolls
کاربر سایت
littlebigplanet_2.jpg

اولین امتیاز بازی محبوب LittleBigPlanet 2 منتشر شد که سایت OPM UKhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=281038 به آن امتیاز کامل 10 را داده است..

ویرایش:تصحیح شد..

آخرین ویرایش:
اینهمه خلاقیت و زیبایی و هنر که تا قبل از این بازی توی هیچ بازی دیگه ای دیده نشده بود، این بازی به حق یک تحول که چه عرض کنم یک انقلاب در سبک پلتفرمر بود که هیچ بازی پلتفورمر دیگه ای حتی رچت و کلنک هم حرفی برای گفتن در مقابلش نداره! اگرم واژه ی خلاقیت رو نمیتونی حضم کنی هم که بحثش جداست... ;)
بابا حالا دیگه جوگیرم نشید:دی
اگه کسی به LBP انقلاب و تحول و خلاقانه و اینا میگه به خاطر اون a platform for games هست، نه a platformer game ! بعدشم فرق پلتفرمر دو بعدی با پلتفرمر سه بعدی به همون اندازه ی ریسینگ سیمولیشن و ریسینگ ارکید هست.

عادت دارین وقتی یه نفر نظر شخصیشو میگه بکوبینش ؟
الآن دقیقآ کسی که نظر شخصیش رو گفته ماکان بوده و بعد آرش عزیز میاد با لحن تمسخرآمیز حرفش رو نقل قول میکنه و آخرش هم یدونه "آره ؟" میذاره.
طبق معمول یه نفر یه چیزی میگه و تاپیک 10 صفحه الکی میره جلو . پست های بعدی لطفآ در مورد امتیازها باشه نه چیز دیگه . اگر هم میخواین جواب همدیگه رو بدین توی پروفایل یا PM این کار رو بکنین و اگه میخواین در مورد انقلاب و تحول و پدیده و ... بحث کنین یه تاپیک براش بزنین.

یه 9 دیگه :دی
thesixthaxis - 9

Pros:

• Breathtaking user-creation tools
  • Compelling, inventive story
  • Multiplayer is wonderful
  • Integrates nicely with your LBP content
Cons:

• Controls are still a little tricky, Sackboy’s jump still occasionally frustrates
  • Won’t entice anyone not a fan of the first

این که از سرزمین ناشناخته 2 هم زد بالا امتیازاش :-/:دی
پ.ن : اعتراف میکنم خیلی انتظار این بازی رو نمیکشیدم :دی ، اما حالا داره نظرم عوض میشه راجع بهش ...

بازی خوبیه
ولی یک کم زود عرضه شد
اگه یک ذره بیشتر روش کار می شد از همه سایت ها 10 می گرفت
اتفاقا قرار بود نوامبر عرضه بشه و تا الان تاخیر خورد. به نظر من با چیزایی که نشون دادن خلاقیت رو به اوج خودش رسونده بودن و می تونه یکی از کامل ترین بازی ها باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or