اولین امتیاز بازی محبوب LittleBigPlanet 2 منتشر شد که سایت OPM UKhttp://www.computerandvideogames.com/article.php?id=281038 به آن امتیاز کامل 10 را داده است..
ویرایش:تصحیح شد..
آخرین ویرایش:
چی ؟؟؟؟؟؟ من به خاطر اون مرحله تو روسیه که میرفتیم تو یک چیزی و میچرخید نتونستم همه ی مراحل رو بدون مردن رد کنم!(فقط همین مرحله! ) سختیش خیلی هم خوبه امیدوارم آسون تر هم شده باشه :d
گرچه من هنوز اون مرحله ی دمو رو نتونستم به اندازه ی کافی امتیاز جمع کنم تا بهم آیتم ها رو بده :d
یکی با خون و خشونت و دیگری با آرامش و از نظر امتیاز ترسناک:ddead space 2 داره میاد با هم تداخل دارن دو راهی وحشتناکیه
نقدش رو خوندم، تا اونجایی که تونسته از بازی تعریف کرده و اون رو بزرگتر از نسخه اولش دونسته اما مثل نسخه قبل بهش 10 نداد :dای بابا میمرد اینم 10 بده!:d
دقیقاً یک همچین موردی رو با Super Mario Galaxy داشتیم اما به شماره دومش باز 10 داد, کلاً سر از کار این لبه نمیشه در آورد :dهمونطور که حدس میزدم به نسخه اول 10 داد چون هم یه تحول بود تو سبک خودش هم یه شاهکار ولی این نسخه دیگه تحول به حساب نمیاد چون شماره یکش تازگی بیشتری داشت به همین دلیل 10 نداده وگرنه مطمعنا این شماره بسیار بهتر و بزرگتر از قبلیه.
همونطور که حدس میزدم به نسخه اول 10 داد چون هم یه تحول بود تو سبک خودش هم یه شاهکار ولی این نسخه دیگه تحول به حساب نمیاد چون شماره یکش تازگی بیشتری داشت به همین دلیل 10 نداده وگرنه مطمعنا این شماره بسیار بهتر و بزرگتر از قبلیه.نقدش رو خوندم، تا اونجایی که تونسته از بازی تعریف کرده و اون رو بزرگتر از نسخه اولش دونسته اما مثل نسخه قبل بهش 10 نداد :d
انصافا بجز اون مرحله روسیه دیگه مرحله چندان سختی نداشت:d من وقتی بازی آسون باشه حوصلم سر میره ، حتی اگه از نظر هنری و طراحی بینظیر باشه:dچی ؟؟؟؟؟؟ من به خاطر اون مرحله تو روسیه که میرفتیم تو یک چیزی و میچرخید نتونستم همه ی مراحل رو بدون مردن رد کنم!(فقط همین مرحله! ) سختیش خیلی هم خوبه امیدوارم آسون تر هم شده باشه :d
گرچه من هنوز اون مرحله ی دمو رو نتونستم به اندازه ی کافی امتیاز جمع کنم تا بهم آیتم ها رو بده :d
پلات کردنش کار حضرت فیله:d باید مرحله بسازی بعد مرحلتو بصورت آنلاین Share کنی و اگه مثلا 10 نفر مرحلتو بازی کردند و خوششون اومد یه تروفی میده:d من هم نسخه اولش رو فکر کنم تا 40 درصد بیشتر نتونستم بگیرم:dاون مراحل هند هم بعضی وقت ها زیاد اذیت میکرد! :d کلا من با سخت تر شدنش مخالفم! :d می خوام این یکی رو پلات کنم! :d قبلی که قسمت نشد :d
دوست عزیز اصلا نیازی به این کارا نیست.من پلاتینیوم این بازی رو گرفتم و سخت ترین قسمت هم، همون مرحله روسیه و اون چرخ و فلک بزرگه است که باید اون مرحله رو بدون سوختن برید.برای اون کار راحت میشه تروفی هاش رو گرفت! یک سر به بخش مخصوص بازی تو PS3T میزنیم و اسم مرحلمون رو میدیم و تمام :d
مشکل اصلی من همین مرحله ی روسیه بود که بی خیال پلات شدن و بقیه ی تروفی هاش شدم! :d