امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بعد از این همه تاخیر و بعد از کلی بازی کردن با طرفداراش به نظرم ubi اصلا کار شاخی نکرده که هیچ خیلیم ...
واقعا انتظارم یه بازی perfect و بدون نقص بود نه یه بازی درحد 8.5 !

حالا کی 8.5 داه که شما ناراحتی؟
idito gamers network :ه یه 9.3 توپ داد ...همون نمره ای که به GoW3 داد.
از نظر من GS هم یه 9 براش کنار گذاشته...بیشتر که اصلا امکان نداره.

بعد از این همه تاخیر و بعد از کلی بازی کردن با طرفداراش به نظرم ubi اصلا کار شاخی نکرده که هیچ خیلیم ...
مگه حالا چند تا امتیاز گرفته که شما انقدر زود قضاوت میکنی؟! دلیل نمیشه 2 تا سایت درپیت بیان پایین بدن دیگه بگیم بازی، بازی خوبی نیست.
در ضمن هیچ بازی Perfect و بدون نقصی تا الان ساخته نشده.

پ.ن: در حال حاضر فقط یک امتیاز در MC ثبت شده که اونم 9.3 ـ IGN هست.

من تو کار ign موندم به همه بخش های بازی کمتر از 9.3 داده بعد در کل بازی 9.3 گرفته!!!
تا چند وقت پیش که یادمه همیشه زیر امتیاز Overall مینوشت"This is not an average" ولی جدیدا نمیدونم مینویسه یا نه!
امتیاز کلی IGN میانگین بخش های مختلف نیست!

حالا شما چرا ناراحت شدي ؟

خوبه حالا 3 تا امتياز اومده هيچ كدوم 8.5 نبوده ؟ !!

پس میخواستی چند باشه؟ همون موقع که دمو را دادن بیرون مشخص بود که نمره های عالی نمیگیره

اين ign كه هوايي نمره ميده. صبر كن gamespot نمره بده. قطعا زير 9 ميگيره
با اینکه اینجا تاپیک مقایسه ی IGN و GS نیست، دیگه فکر کنم به همه ثابت شده باشه که IGN بسیار بهتر از GS (:sick:) امتیاز میده. خواهشا نگو IGN از رو هوا امتیاز میده!
در ضمن من قبلا هم گفتم، فکر کنم همه هم قبول داشته باشن که نسخه ی دمو هیچ وقت نمیتونه عین بازی کامل باشه.
بله، همیشه چیزی که ثابت شده این بوده که نسخه ی دمو هیچ وقت نمیتونه مثل بازی اصلی باشه. بیشتر برای این منظور ارائه میشه که یوزرها با گیم پلی و بعضی از نکات یه بازی بیشتر آشنا بشن و هیچ وقت نمیتونه مثل نسخه ی اصلی باشه.
(البته یه استثنا من دیدم و اونم RE 5 بوده که واقعا هیچ فرقی نسخه ی دموـش با بازی اصلی نداشت!)
حرفایی میزنید که...:-"

پس میخواستی چند باشه؟ همون موقع که دمو را دادن بیرون مشخص بود که نمره های عالی نمیگیره
ببخشید شما اگه بخوای فرض رو روی نسخه دمو بزاری به غیر از رزولشن بازی چه ایراد دیگه ای داشت؟
بازی از ign این امتیاز رو میگیره دیگه لزومی نداره به بقیه نگاه کرد.کیلویی نمره میده؟ شما یک بار بفرمایید نقدش رو مطالعه کنید بعد از این حرفا بزنید.

چرا امتیازات این بازی بیرون نمیاد دو روز دیگه تا ریلیز رسمی مونده, نه به بازی هایی مثل GOW III , HR که اولین امتیازاتشون 2 ماه قبل از ریلیز میاد بیرون و تا الان هم ادامه داره نه به این! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or