امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Gamespot score
8/10
the good:

• Executions are a total rush
  • Superb storytelling gets you into Sam's head
  • Great soundtrack keeps you immersed
  • Cooperative play is a blast.

the bad:

• Brief campaign doesn't offer much challenge
  • Interrogations are a missed opportunity
  • Stealth options are stripped down compared to previous games.

انتظار دیگه ای نداشتم...

Gamespot score
8/10
the good:

• Executions are a total rush
  • Superb storytelling gets you into Sam's head
  • Great soundtrack keeps you immersed
  • Cooperative play is a blast.

the bad:

• Brief campaign doesn't offer much challenge
  • Interrogations are a missed opportunity
  • Stealth options are stripped down compared to previous games.

انتظار دیگه ای نداشتم...
واقعا امتیازات gs خیلی خوبه.نه کم میده نه زیاد.فک میکنم نمره خوبی داده باشه.

اینم اندازه Edge نمره داد.
حالا اون خوشحالهایی که به Edge گیر دادن، بیان پاچه GS رو بگیرن...
البته انتظار دیگه ای هم ازش نمیرفت...
جفتشون سر و ته یه کرباسن.:sick:

آرش خداییش اگر 9 میگرفت این حرفو میزدی :دی ؟! بعدشم خب بالاخره بازی بی ایراد که نیست ! HR هم با اون عظمت 8.5 گرفت ! بعدشم مهم اینه که آدم از بازی لذت ببره ! نه اینکه چه جایی چه امتیازی داده ! سود و ضررش رو که ما نمیکنیم ...
9 که سهله، اگه 10 هم میداد بازم همین حرفو میزدم شهاب!:دی از بس بدم میاد از این GS...

آخرین ویرایش:
البته انتظار دیگه ای هم ازش نمیرفت...
جفتشون سر و ته یه کرباسن.:sick:
آرش خداییش اگر 9 میگرفت این حرفو میزدی :دی ؟! بعدشم خب بالاخره بازی بی ایراد که نیست ! HR هم با اون عظمت 8.5 گرفت ! بعدشم مهم اینه که آدم از بازی لذت ببره ! نه اینکه چه جایی چه امتیازی داده ! سود و ضررش رو که ما نمیکنیم ...

البته قضیه قبله عالم یک مقداری با بقیه فرق داره!تشنجی نمره میده!
-اصلا حالو حوصله درس خوندن و نقد خوندن ندارم!-میشینیم بازی میکنیم:دی

امتیاز خوبی نداده GS.ولی من از اول انتظار همچین امتیازای متغیری رو داشتم.مشخصه اینا از این تغییر خوششون نیومده.ولی مثلا IGN خوشش اومده!
نه آرش من نمیگم بد ... ولی واسه یه بازی Stealth 5 ساعت اصلا معنی نمیده ... تجربه MGS ها بهم نشون داده بازی که بر پایه "مخفی" باشه یه مدتی طول میکشه تا باهاش یکی بشی و 5 ساعت برای ااین بازی فوق العاده کمه!:(
هرچی به خودم فشار آوردم نتونستم اینو جواب ندم.
علیرضا جان از صحبت هات مشخصه که هنوز بازی رو تجربه نکردی.اینکه زمان اتمام بازی کوتاهه رو قبول دارم ولی به جرات بهت میگم تک تک ثانیه های بازی گیم پلی مفید هست.تو بازی نه کات سین وجود داره نه به اون شکل لودینگ!همین MGS که مثال میزنی دیگه حتی فن هاش هم قبول دارن که نیم ساعت بازی میکنی,باید یک ساعت دسته رو بزاری زمین و کات سین تماشا کنی(البته من ایرادی نمیگیرم!همیشه همینطور بوده و طبیعیه!)و اگه اون کات سین ها نباشه شاید گیم پلی مفید بازی همین 6-7 ساعت باشه!
نکته ی دیگه اینکه یکی از علت هایی که بازی زود تموم میشه اینه که گیم پلی سریع شده ,و خیلی زود هم باهاش مچ میشی!اگه همین مراحل رو بخوای به سبک SC های قدیمی بری شاید 12-13 ساعت طول بکشه!
در آخر هم بهت پیشنهاد میکنم تا خودت یک بازی رو تجربه نکردی به حرفای سایت ها و مجله ها توجه نکنی!
پ.ن:من خودم دیشب بازی رو گرفتم و تا امروز صبح ساعت 7 تمومش کردم.رو نرمال کلا 5 ساعت و نیم طول کشید در حالی که اصلا به خودم تو طی کردن مراحل مثل شماره های قبل سخت نگرفتم.یعنی اگه جایی رو بد رد کردم,بر نگشتم از چکپوینت قبلی تا اونطوری که میخوام برم.100% رو Realistic دو برابر این زمان طول میکشه تا بازی رو اونجوری که میخوام تموم کنم!

واسه اکشنش 5 ساعت طول میکشه. شما روی آخرین درجه سختی برید بازی اتوماتیک خودش Stealthمیشه :biggrin1: اون وقت فکر کنم یه 10 ساعتی راحت طول بکشه!
منم همین کارو میکنم
این بازی رو رو اکشن بری اوقدر اسون میشه که حالم بهم میخوره......لذت بازیش به مخفیکاری هست
من جای سازنده ها بودم حالت اکشن رو کلا حذف میکردم تا همه مجبور بشن با گیم پلی اصلی بازی ارتباط برقرار کنند

آخرین ویرایش:
چطور یه هشت و نیم میشه شکست یه برند و یه هشت نیم میشه شاهکار یه برند دیگه؟ هشت و نیم با هشت و نیم فرق داره؟

میدونی فرقش چیه؟فرقش اینه که عرضه sc رو چندبار ubi تاخیر انداخت وقتی هم همه صداشون در می اومد میگفت میخوایم بیشتر رو بازی کار کنیم! :sick:
ولی الان که بازی اومده بعد خداد سال! میبینیم که هم بازی 6 ساعته تموم میشه هم نمرش در حد هشته!قبلا هم گفتم خیلی انتظارم بیشتر از این بود بعد این همه تاخیر.

میدونی فرقش چیه؟فرقش اینه که عرضه sc رو چندبار ubi تاخیر انداخت وقتی هم همه صداشون در می اومد میگفت میخوایم بیشتر رو بازی کار کنیم! :sick:
ولی الان که بازی اومده بعد خداد سال! میبینیم که هم بازی 6 ساعته تموم میشه هم نمرش در حد هشته!قبلا هم گفتم خیلی انتظارم بیشتر از این بود بعد این همه تاخیر.
شما منظور رو متوجه نشدی!

وقتی یه فیلمی 8.5 میگیره یعنی شاهکار، ولی یه بازی 8.5 میگیره میشه بد! مسئله اینه که چرا اینجوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or