واقعا امتیازات gs خیلی خوبه.نه کم میده نه زیاد.فک میکنم نمره خوبی داده باشه.Gamespot score
8/10
the good:
- Executions are a total rush
- Superb storytelling gets you into Sam's head
- Great soundtrack keeps you immersed
- Cooperative play is a blast.
the bad:
- Brief campaign doesn't offer much challenge
- Interrogations are a missed opportunity
- Stealth options are stripped down compared to previous games.
انتظار دیگه ای نداشتم...
البته انتظار دیگه ای هم ازش نمیرفت...اینم اندازه Edge نمره داد.
حالا اون خوشحالهایی که به Edge گیر دادن، بیان پاچه GS رو بگیرن...
9 که سهله، اگه 10 هم میداد بازم همین حرفو میزدم شهاب!
آرش خداییش اگر 9 میگرفت این حرفو میزدی؟! بعدشم خب بالاخره بازی بی ایراد که نیست ! HR هم با اون عظمت 8.5 گرفت ! بعدشم مهم اینه که آدم از بازی لذت ببره ! نه اینکه چه جایی چه امتیازی داده ! سود و ضررش رو که ما نمیکنیم ...
آرش خداییش اگر 9 میگرفت این حرفو میزدیالبته انتظار دیگه ای هم ازش نمیرفت...
جفتشون سر و ته یه کرباسن.![]()
هرچی به خودم فشار آوردم نتونستم اینو جواب ندم.نه آرش من نمیگم بد ... ولی واسه یه بازی Stealth 5 ساعت اصلا معنی نمیده ... تجربه MGS ها بهم نشون داده بازی که بر پایه "مخفی" باشه یه مدتی طول میکشه تا باهاش یکی بشی و 5 ساعت برای ااین بازی فوق العاده کمه!![]()
منم همین کارو میکنمواسه اکشنش 5 ساعت طول میکشه. شما روی آخرین درجه سختی برید بازی اتوماتیک خودش Stealthمیشه :biggrin1: اون وقت فکر کنم یه 10 ساعتی راحت طول بکشه!
من دو ساله این موضوع رو نتونستم به یه سری بفهمونم!چطور یه هشت و نیم میشه شکست یه برند و یه هشت نیم میشه شاهکار یه برند دیگه؟ هشت و نیم با هشت و نیم فرق داره؟
چطور یه هشت و نیم میشه شکست یه برند و یه هشت نیم میشه شاهکار یه برند دیگه؟ هشت و نیم با هشت و نیم فرق داره؟
شما منظور رو متوجه نشدی!میدونی فرقش چیه؟فرقش اینه که عرضه sc رو چندبار ubi تاخیر انداخت وقتی هم همه صداشون در می اومد میگفت میخوایم بیشتر رو بازی کار کنیم!
ولی الان که بازی اومده بعد خداد سال! میبینیم که هم بازی 6 ساعته تموم میشه هم نمرش در حد هشته!قبلا هم گفتم خیلی انتظارم بیشتر از این بود بعد این همه تاخیر.