امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
چرا امتیازات این بازی بیرون نمیاد دو روز دیگه تا ریلیز رسمی مونده, نه به بازی هایی مثل GOW III , HR که اولین امتیازاتشون 2 ماه قبل از ریلیز میاد بیرون و تا الان هم ادامه داره نه به این! :d
البته بازی فردا ریلیز رسمی میشه!!:biggrin1:
خُب همین خوبه دیگه!! اگه امتیاز از 1 ماه قبل میومد خوب بود!!؟:biggrin1:اینجوری کلاس داره!:biggrin1:

میانگین امتیازی بازی از تعداد 6 ریویو تا کنون در MC , امتیاز 90 هست...
اگه واقعا اون خبر درست باشه ، بنظرم "8" هم زیادیشه!;)
اون خبر که درسته.:دی دلیل نمیشه چون کوتاهه بازیش بد باشه علی رضا، البته به نظرم 5-6 ساعت واقعا دیگه خیلی کوتاهه...

اون خبر که درسته.:دی دلیل نمیشه چون کوتاهه بازیش بد باشه علی رضا، البته به نظرم 5-6 ساعت واقعا دیگه خیلی کوتاهه...
نه آرش من نمیگم بد ... ولی واسه یه بازی Stealth 5 ساعت اصلا معنی نمیده ... تجربه MGS ها بهم نشون داده بازی که بر پایه "مخفی" باشه یه مدتی طول میکشه تا باهاش یکی بشی و 5 ساعت برای ااین بازی فوق العاده کمه!:(

حالا شاید بعضی ها هم به قولی اِگزَجِره ( درست نوشتم ؟!:دی ) کردن و مثلا بازی رو گذاشتن روی Easy و به قول یکی از بچه ها ( فردین بود فکر کنم :دی ) یه MP5 دستش گرفته و همرو بسته به گلوله و بازی رو تموم کرده :دی ! ولی خب 6 7 ساعت به نظرم برای یه Stealth خیلی هم بد نیست .

نه آرش من نمیگم بد ... ولی واسه یه بازی Stealth 5 ساعت اصلا معنی نمیده ... تجربه MGS ها بهم نشون داده بازی که بر پایه "مخفی" باشه یه مدتی طول میکشه تا باهاش یکی بشی و 5 ساعت برای ااین بازی فوق العاده کمه!:(
واسه اکشنش 5 ساعت طول میکشه. شما روی آخرین درجه سختی برید بازی اتوماتیک خودش Stealthمیشه :biggrin1: اون وقت فکر کنم یه 10 ساعتی راحت طول بکشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or