امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما منظور رو متوجه نشدی!

وقتی یه فیلمی 8.5 میگیره یعنی شاهکار، ولی یه بازی 8.5 میگیره میشه بد! مسئله اینه که چرا اینجوریه؟
میدونم چی میگی.منم نمیگم این بازی بازیه ضعیفیه برعکس یکی از بهترینای امساله.ولی مطمئنا همه انتظار یه بازیه بهترو میکشیدیم.هرکیم میبینی داره میناله از نمره ها به خاطره اینه که توقعش بیشتر از این بوده که به حقم هست.
در ضمن تا الان میانگین نمره تو متا با 22 نقد 89 هستش.

شما منظور رو متوجه نشدی!

وقتی یه فیلمی 8.5 میگیره یعنی شاهکار، ولی یه بازی 8.5 میگیره میشه بد! مسئله اینه که چرا اینجوریه؟
به نظر من بخاطر اینه که چند تا بازی اومدن هماشون امتیازا بالا بالا گرفتن بچها هم انتظار تشون رفت بالا. به نظر من که نمره بسیار هم خوبه.

علیرضا جان از صحبت هات مشخصه که هنوز بازی رو تجربه نکردی.اینکه زمان اتمام بازی کوتاهه رو قبول دارم ولی به جرات بهت میگم تک تک ثانیه های بازی گیم پلی مفید هست.تو بازی نه کات سین وجود داره نه به اون شکل لودینگ!همین MGS که مثال میزنی دیگه حتی فن هاش هم قبول دارن که نیم ساعت بازی میکنی,باید یک ساعت دسته رو بزاری زمین و کات سین تماشا کنی(البته من ایرادی نمیگیرم!همیشه همینطور بوده و طبیعیه!)و اگه اون کات سین ها نباشه شاید گیم پلی مفید بازی همین 6-7 ساعت باشه!
نکته ی دیگه اینکه یکی از علت هایی که بازی زود تموم میشه اینه که گیم پلی سریع شده ,و خیلی زود هم باهاش مچ میشی!اگه همین مراحل رو بخوای به سبک SC های قدیمی بری شاید 12-13 ساعت طول بکشه!
TCSCELL جان من پست قبلش هم گفتم اگه درست باشه ، البته حق با شماست آدم باید خودش بنا به دیده هاش نظر قطعی بده ... مثلا خود من تک تک مراحل MGS4 رو Stealth رفتم جز جند مورد کوچیک ... اینجوری خیلی صبر میکردم و قبلش اون منطقه رو آنالیز میکردم بعدش بر طبق خواسته ام اون ACT رو میرفتم ... بنظرم این 5 ساعت برای Run&Gun هست ... البته میدونی اونی که گفتم نظر خودمه ، چون سر یه گیم دیگه با اینکه کل زمان بازی گیم پلی عالی داشت ولی زمان فوق العاده کمش لطمه بزرگی به بازی زد که پایان گیم ، از اون بازی زده شدم ... ولی باز حق با شماست و حرفت کاملا متینه.

دوستان من خودم شخصاً از این شماره خوشم میاد و دوسش دارم اما خواستم بدونم مگه شمارهها قبلی‌ خوب نبودن که اومدن بازی رو تغییر دادن؟ از نظر امتیاز که خوب بودن ولی‌ از نظر فروش نمیدونم اگه می‌شه یه راهنمای کنید.

دوستان من خودم شخصاً از این شماره خوشم میاد و دوسش دارم اما خواستم بدونم مگه شمارهها قبلی‌ خوب نبودن که اومدن بازی رو تغییر دادن؟ از نظر امتیاز که خوب بودن ولی‌ از نظر فروش نمیدونم اگه می‌شه یه راهنمای کنید.
به 2 دلیل سبکش تغییر کرده. بازی رو نوب پسندانه کردن تا فروشش بیشتر بشه. دوم هم با توجه به داستان بازی بعضی از چیزها باید عوض میشد.

GameTrailers به بازی امتیاز 8.9/10 داد!
دمش گرم.خوب داده.اون0.1 هم میدادی کلکش رو میکندی دیگه!:biggrin1:
شماره های قبلی تو سبک مخفی کاری از بهترینها بودن.از نظر سازنده ها و Gamer ها(منهای فنها:biggrin1:) بازی داشت به ورطه ی تکرار می افتاد!
............
ویرایش:
MondoXbox : 9.4/10
Vender Online : 9.2/10
Play.tm : 9/10
StrategyInformer : 9/10

......................
پ.ن:الان که یکم فکر میکنم به نظرم Conviction علاوه بر اینکه Stealth Action بود بیشتر Espionage action بود!!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or