امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سخه pc هم به احتمال زیاد نمره بالاتری میگیره(به خاطر گرافیک و شاید کنترل بهتر)

از یه طرف هم نسخه ی پی سی به خاطر drm احتمالا مثل Ac2 یه نمره پایین تر بهش میدن ... البته از نظر گرافیکی اونطور که من نسخه ی دمو رو دیدم پی سی احتمالا یه سر و گردن بالاتره ولی خب به دلیل drm میانگین امتیازات زیاد با xbox فرقی نمیکنه...

از یه طرف هم نسخه ی پی سی به خاطر drm احتمالا مثل Ac2 یه نمره پایین تر بهش میدن ... البته از نظر گرافیکی اونطور که من نسخه ی دمو رو دیدم پی سی احتمالا یه سر و گردن بالاتره ولی خب به دلیل drm میانگین امتیازات زیاد با xbox فرقی نمیکنه...

الان ربط این سیستمو به امتیاز مشخص کنید واسه ما!
آخه اونجا که ملت ارجینال میخرن و همه اینترنت های 1 گیگ به بالا دارن بود . نبود این سیستم چه فرقی داره؟

آخه اونجا که ملت ارجینال میخرن و همه اینترنت های 1 گیگ به بالا دارن بود . نبود این سیستم چه فرقی داره؟

پس چرا تو gamespot این مورد جز نکات منفی بازی AC2 بوده؟؟!!!!
امتیاز 8 گرفته بود.

اون امتیاز ac2 به خاطر سرور های drm بود که بیشتر اوقات مشکل داشت
هکر ها سیخ کاری میکردن و سرور ها از کار می افتاد

اما ایندفعه دیگه امتیاز دهی ربطی به drm نخواهد داشت

اون امتیاز ac2 به خاطر سرور های drm بود که بیشتر اوقات مشکل داشت
هکر ها سیخ کاری میکردن و سرور ها از کار می افتاد

اما ایندفعه دیگه امتیاز دهی ربطی به drm نخواهد داشت
Frequently broken copy protection scheme requires constant Internet access

فقط نگفته سرورا چون میپکن امتیاز کم میکنیم،‌ چه معنی داره آدم یه بند اینترنت باشه؟

اینترنت 1 گیگ یعنی چی دقیقا ؟! یعنی 1 گیگابیت در ثانیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما توی یک شبکه لُکال هم نمیتونی همچین سرعتی داشته باشی ...

اینترنت 1 گیگ یعنی چی دقیقا ؟! یعنی 1 گیگابیت در ثانیه ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شما توی یک شبکه لُکال هم نمیتونی همچین سرعتی داشته باشی ...
احتمالا اینترنت هجمی با محدودیت یه گیگ دانلود در ماه بوده...............
پ ن: شوخی کردم

خیر به این سرعت توی Lan خیلی وقته دست پیدا کردن و حتی خیلی بیشتر از این
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_device_bit_rates#Local_area_networks
قسمت Local Area Network با نام رابط ها و حد اکثر سرعت نوشته شده.
ولی در اینترنت هنوز کسی به سرعت دست پیدا نکره البته شنیدم که شرکت گوگل قصد چنین کاری رو در قسمتی از ایالت کالیفورنیا داره ولی چون منبع معتبری ندارم نه تکذیب می کنم نه تائید. (حالا یکی بیاد بگه من چیکارم که بخوام تائید کنم یا تکذیب)

فکر کنم منظور صدرا "1 مگ" بود ، اشتباهی نوشت "1 گیگ" ؛ چون همچین سرعتی امکان نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or