امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.:love:
مثل اینکه این قضیه ریشه ایه! البته شماها تقصیری ندارید، انقدر تو این چند ساله سایت ها نمره های کیلویی دادن که 6 و 7 نمره ضعیفی حساب میشه.
اونوقت اگه 6 و 7 نمره ضعیفیه، پس نمره 4 و 3 و 2 چیه؟!
قوانین ریاضیات حکم میکنه که نمره 5 تازه میشه متوسط (نصف 10)، حالا شما چجوری 7 رو ضعیف حساب کردید، باید از خدا بپرسم که قوانین ریاضیات تغییر کرده یا نه:دی
ویرایش:
راستی GameInformer هم نمره 9/10 داد!
خوب معلومه دیگه.نمره 2.3. یعنی افتضاح.نمره 5 هم ضعیفه.
البته یه چیزیو باید توجه کنید.اگر یه بازی مثل army of two نمره 8.5 بگیره نمره بسیار عالی هست ولی اگه یه بازی مثل مافیا یا aw نمره 8.5 بگیره نمره خوبی نیست.بازیهای بزرگ به نسبت بزرگ بودنشون سحتگیریهای بیشتری هم میطلبن.
فکر میکنم معیار من با شما دوستان متفاوته ولی همینکه 8.5 گرفته جای شکر داره.
OMG
بزرگ بودن یه بازی بعد از اومدنش معلوم میشه، نه اینکه قبل از بازی بگیم این بزرگه و باید فلان قدر بگیره، این کوچیکه و نباید انقدر بگیره!
بیخیال، فایده نداره انگار:دی

آخرین ویرایش:
مثل اینکه این قضیه ریشه ایه! البته شماها تقصیری ندارید، انقدر تو این چند ساله سایت ها نمره های کیلویی دادن که 6 و 7 نمره ضعیفی حساب میشه.
اونوقت اگه 6 و 7 نمره ضعیفیه، پس نمره 4 و 3 و 2 چیه؟!
قوانین ریاضیات حکم میکنه که نمره 5 تازه میشه متوسط (نصف 10)، حالا شما چجوری 7 رو ضعیف حساب کردید، باید از خدا بپرسم که قوانین ریاضیات تغییر کرده یا نه:دی
البته یه چیزیو باید توجه کنید.اگر یه بازی مثل army of two نمره 8.5 بگیره نمره بسیار عالی هست ولی اگه یه بازی مثل مافیا یا aw نمره 8.5 بگیره نمره خوبی نیست.بازیهای بزرگ به نسبت بزرگ بودنشون سحتگیریهای بیشتری هم میطلبن.
راستی GameInformer هم نمره 9/10 داد!
راستی راستی مثل اینکه بازیه خفنیه.

بزرگ بودن یه بازی بعد از اومدنش معلوم میشه، نه اینکه قبل از بازی بگیم این بزرگه و باید فلان قدر بگیره، این کوچیکه و نباید انقدر بگیره!
بیخیال، فایده نداره انگار
بعضی از بازیها هستن که تو بزرگی شهره هستن.مثلا کسی نمیتونه قبول کنه mgs بازیه بزرگی نباشه و کلا بازیهایی که اسمی در کردن بازیه بزرگی هستن و sc هم همینطوره.حالا اگه یه دفعه گند بزنن ربطی به اون قضیه که گفتم نداره.
بیخیال

به قول یکی از دوستام شما جواب ندی چی ازت کم میشه؟ بیخودی تاپیک رو کش میدید
در کاری که در حیطه اختیارات شما نیست دخالت نفرمایید.

آخرین ویرایش:
البته دوستان توجه داشته باشن که جديداً سايت ها و مجلات يه چيزيشون شده مثل قبل زرت و فرت 10 نميدن!!! اگه بازيتون 9 هم گرفت ناراحت نشيد.
من خودم دیروز دانلود که شد 6 ساعت یه کله تمومش کردم نمره بین 9 تا 9.3 خوبه براش!

Last edited by a moderator:

راستی راستی مثل اینکه بازیه خفنیه.

بعضی از بازیها هستن که تو بزرگی شهره هستن.مثلا کسی نمیتونه قبول کنه mgs بازیه بزرگی نباشه و کلا بازیهایی که اسمی در کردن بازیه بزرگی هستن و sc هم همینطوره.حالا اگه یه دفعه گند بزنن ربطی به اون قضیه که گفتم نداره.
بیخیال
به قول یکی از دوستام شما جواب ندی چی ازت کم میشه؟ بیخودی تاپیک رو کش میدید
راستی این EDGE به SP:DA چه نمره ای داده من امروز 1 ساعتی بازی رو کردم فازی داد :biggrin1:

GameInformer هم خوب داده!
نمیدونم چرا به ما که میرسه همه ی شاخ ها اول امتیاز میدن:biggrin1:!EDGE(البته اگه بشه شاخ حسابش کرد!!:-")و IGN و GI و...:biggrin1:بقیه ی بازی ها اول این سایتای در پیت امتیاز میدن هی 10 ردیف میکنن واسه بازی!!!:biggrin1:
ویرایش:
اتفاقا خوبه که سایتهای شاخ نمره دادن چون همین الان معلوم شد بازیه خیلی شاخیه.
شوخی بود بابا.جدی نگیر!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
GameInformer هم خوب داده!
نمیدونم چرا به ما که میرسه همه ی شاخ ها اول امتیاز میدن:biggrin1:!EDGE(البته اگه بشه شاخ حسابش کرد!!:-")و IGN و GI و...:biggrin1:بقیه ی بازی ها اول این سایتای در پیت امتیاز میدن هی 10 ردیف میکنن واسه بازی!!!:biggrin1:
اتفاقا خوبه که سایتهای شاخ نمره دادن چون همین الان معلوم شد بازیه خیلی شاخیه.

ایول دیگه خیالم راحت شد :cool: بازی تا فردا پس فردا دستم میرسه ولی همش با خودم میگفتم نکنه گند زده باشن:دی
IGN معتبره پس میشه با خیال راحت روی حرفش حساب باز کرد!
از گیم اسپاتم به نظرم 9 میگیره اگه باز بخواد متفاوت بودن خودش رو به رخ بکشه 8.8...

امین تب SC داغت کرده ها !! یعنی بعد از 2 سال و نیم هنوز نفهمیدی GameSpot امتیاز خورد نمیده ؟ :biggrin1: یا 8.5 یا 9 یا 9.5 یا ...

من حدسم همون 8.5ـه ! تازگی ها این GS خیلی عجیب غریب شده خیلی خیلی بد و سختگیرانه نمره میده مثل Heavy Rain ، Mass Effect 2 یا Final Fantasy XIII ! :دی . ولی خب میانگینش عمرا از 90 به پایین بیاد .

امین تب SC داغت کرده ها !! یعنی بعد از 2 سال و نیم هنوز نفهمیدی GameSpot امتیاز خورد نمیده ؟ :biggrin1: یا 8.5 یا 9 یا 9.5 یا ...

داغون داغون:دی هر چی فکر میکنم دلیلی پیدا نمیکنم که چرا نوشتم 8.8 ! یعنی تو ذهنم دقیقا همون 8.5 بود ولی نوشتم 8.8:دی

بعد از این همه تاخیر و بعد از کلی بازی کردن با طرفداراش به نظرم ubi اصلا کار شاخی نکرده که هیچ خیلیم ...
واقعا انتظارم یه بازی perfect و بدون نقص بود نه یه بازی درحد 8.5 !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or