مثل اینکه این قضیه ریشه ایه! البته شماها تقصیری ندارید، انقدر تو این چند ساله سایت ها نمره های کیلویی دادن که 6 و 7 نمره ضعیفی حساب میشه.خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.![]()
OMGخوب معلومه دیگه.نمره 2.3. یعنی افتضاح.نمره 5 هم ضعیفه.
البته یه چیزیو باید توجه کنید.اگر یه بازی مثل army of two نمره 8.5 بگیره نمره بسیار عالی هست ولی اگه یه بازی مثل مافیا یا aw نمره 8.5 بگیره نمره خوبی نیست.بازیهای بزرگ به نسبت بزرگ بودنشون سحتگیریهای بیشتری هم میطلبن.
فکر میکنم معیار من با شما دوستان متفاوته ولی همینکه 8.5 گرفته جای شکر داره.
خوب معلومه دیگه.نمره 2.3. یعنی افتضاح.نمره 5 هم ضعیفه.مثل اینکه این قضیه ریشه ایه! البته شماها تقصیری ندارید، انقدر تو این چند ساله سایت ها نمره های کیلویی دادن که 6 و 7 نمره ضعیفی حساب میشه.
اونوقت اگه 6 و 7 نمره ضعیفیه، پس نمره 4 و 3 و 2 چیه؟!
قوانین ریاضیات حکم میکنه که نمره 5 تازه میشه متوسط (نصف 10)، حالا شما چجوری 7 رو ضعیف حساب کردید، باید از خدا بپرسم که قوانین ریاضیات تغییر کرده یا نه![]()
راستی راستی مثل اینکه بازیه خفنیه.راستی GameInformer هم نمره 9/10 داد!
بعضی از بازیها هستن که تو بزرگی شهره هستن.مثلا کسی نمیتونه قبول کنه mgs بازیه بزرگی نباشه و کلا بازیهایی که اسمی در کردن بازیه بزرگی هستن و sc هم همینطوره.حالا اگه یه دفعه گند بزنن ربطی به اون قضیه که گفتم نداره.
بزرگ بودن یه بازی بعد از اومدنش معلوم میشه، نه اینکه قبل از بازی بگیم این بزرگه و باید فلان قدر بگیره، این کوچیکه و نباید انقدر بگیره!
بیخیال، فایده نداره انگار
البته یه چیزیو باید توجه کنید.اگر یه بازی مثل army of two نمره 8.5 بگیره نمره بسیار عالی هست ولی اگه یه بازی مثل مافیا یا aw نمره 8.5 بگیره نمره خوبی نیست.بازیهای بزرگ به نسبت بزرگ بودنشون سحتگیریهای بیشتری هم میطلبن.
فکر میکنم معیار من با شما دوستان متفاوته ولی همینکه 8.5 گرفته جای شکر داره.
راستی راستی مثل اینکه بازیه خفنیه.
بعضی از بازیها هستن که تو بزرگی شهره هستن.مثلا کسی نمیتونه قبول کنه mgs بازیه بزرگی نباشه و کلا بازیهایی که اسمی در کردن بازیه بزرگی هستن و sc هم همینطوره.حالا اگه یه دفعه گند بزنن ربطی به اون قضیه که گفتم نداره.
بیخیال
شوخی بود بابا.جدی نگیر!:biggrin1:اتفاقا خوبه که سایتهای شاخ نمره دادن چون همین الان معلوم شد بازیه خیلی شاخیه.
اتفاقا خوبه که سایتهای شاخ نمره دادن چون همین الان معلوم شد بازیه خیلی شاخیه.GameInformer هم خوب داده!
نمیدونم چرا به ما که میرسه همه ی شاخ ها اول امتیاز میدن:biggrin1:!EDGE(البته اگه بشه شاخ حسابش کرد!!)و IGN و GI و...:biggrin1:بقیه ی بازی ها اول این سایتای در پیت امتیاز میدن هی 10 ردیف میکنن واسه بازی!!!:biggrin1:
ایول دیگه خیالم راحت شدبازی تا فردا پس فردا دستم میرسه ولی همش با خودم میگفتم نکنه گند زده باشن
IGN معتبره پس میشه با خیال راحت روی حرفش حساب باز کرد!
از گیم اسپاتم به نظرم 9 میگیره اگه باز بخواد متفاوت بودن خودش رو به رخ بکشه 8.8...