...............................Stealth is fast and fun. Mark & Execute is a great addition. The AI is excellent if you play on Realistic difficulty
Michael Ironside does a great job reprising his role as Sam Fisher
امید جان اونها هم تا حدودی حق داشتن چون اون دمو زمین تا آسمون(حالا نه تا این حد!:biggrin1من كلا نه تريلراي گيم پلي 20 سي دقيقه اي :biggrin1: رو ديدم نه دمو رو بازي كردم (ديگه اسپويل تر از اين نميشد) ولي برام جالب بود كه اونايي كه بازي كرده بودن دقيقا به چيزايي گير دادن كه از نظر IGN نقاط قوت بازي بوده (اوجاهايي كه Bold و قرمز كردم) !!!
نه خُب من بیشتر منظورم هوش مصنوعی بود!:biggrin1:البته خودم شخصا با AI تو دمو به مشکل برنخوردم ولی چون خیلیها ازش ایراد گرفتن گفتم.انیمیشن رو والله اونایی که اینطور میگفتن باید جواب بدن نه منی که همه جا از انیمیشن تعریف میکردم!:biggrin1:سينا فكر كنم ديگه اين ميشه اسمش ايراد بني اسرائيلي :biggrin1:! آخه ديگه اين كه نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شه كه نميشه !!!:biggrin1: (بيشتر منظورم رو انيمشن بازيه)
سينا فكر كنم ديگه اين ميشه اسمش ايراد بني اسرائيلي :biggrin1:! آخه ديگه اين كه نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شه كه نميشه !!!:biggrin1: (بيشتر منظورم رو انيمشن بازيه)امید جان اونها هم تا حدودی حق داشتن چون اون دمو زمین تا آسمون(حالا نه تا این حد!:biggrin1با نسخه ی اصلی فرق داره!خود Ubisoft هم چندین بار گفت که فرق داره و در نسخه ی اصلی هوش مصنوعی بهتر از دمو هست!که خُب دوستان قبول نمیکردن و میگفتن سازنده ها از این حرفها زیاد میزنن!!! ولی الان داستان طور دیگه است...
ولی نظر شما "خیلی عالی نیست" نبود!!:smile:درسته!!!؟:biggrin1:همونطور که مشخص بود گرافیکش خیلی عالی نیست ولی خوب چیزهای دیگه بازی عالی کار شده.
خوب عزیزم الانشم نمره 8.5 یه نمره عالی نیست و نمره تقریبا خوبی حساب میشه.البته باید ببینیم واکنش دیگر سایتها نسبت به این بخش چیه ولی همونطور که معلوم بود تمام بخشهای این بازی فوق العاده کار شده و به شدت لذت بخشه و مطمئن هستم فروش فوق العاده ای خواهد داشت.ولی نظر شما "خیلی عالی نیست" نبود!!:smile:درسته!!!؟:biggrin1:
خوب عزیزم الانشم نمره 8.5 یه نمره عالی نیست و نمره تقریبا خوبی حساب میشه.البته باید ببینیم واکنش دیگر سایتها نسبت به این بخش چیه ولی همونطور که معلوم بود تمام بخشهای این بازی فوق العاده کار شده و به شدت لذت بخشه و مطمئن هستم فروش فوق العاده ای خواهد داشت.
خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.![]()
برای من 8.5 گرافیکه تقریبا خوب حساب میشه چون گرافیک u2.gow3 ,kz2 رو دیدم پس بنابراین 9به بالا میشه عالی.شما واقعا فکر میکنی 8.5 نمره " تقریبا خوب " حساب میشه ؟ اگه ممکنه معیار درجه بندی امتیازهاتون رو مشخص بفرمایید تا دوستان بعدا به مشکل برنخورند .
اگه نمره 8.5 نمره ی تقریبا (!) خوبی محسوب میشه، پس نمره 6 یا 7 چی حساب میشه؟ تو هیچ جای نقدش هم از HD نبودن بازی صحبت نشده!خوب عزیزم الانشم نمره 8.5 یه نمره عالی نیست و نمره تقریبا خوبی حساب میشه.البته باید ببینیم واکنش دیگر سایتها نسبت به این بخش چیه ولی همونطور که معلوم بود تمام بخشهای این بازی فوق العاده کار شده و به شدت لذت بخشه و مطمئن هستم فروش فوق العاده ای خواهد داشت.
خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.