امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:thumbup:
امتیاز خوبیه!و بیشتر از امتیاز این منو خوشحال میکنه:
Stealth is fast and fun. Mark & Execute is a great addition. The AI is excellent if you play on Realistic difficulty
...............................
این هم که سالاره::love:
Michael Ironside does a great job reprising his role as Sam Fisher

ذکر این نکته هم ضروریه که حداقل از Double agent بازی بهتریه!!!:biggrin1:
امتیاز IGN به نسخه های قبلی:
tom clancy's Splinter Cell : 96
tom clancy's Splinter Cell pandora tomorrow : 95
tom clancy's Splinter Cell chaos theory : 96
tom clancy's Splinter Cell double agent : 90

آخرین ویرایش:
من كلا نه تريلراي گيم پلي 20 سي دقيقه اي :biggrin1: رو ديدم نه دمو رو بازي كردم (ديگه اسپويل تر از اين نميشد) ولي برام جالب بود كه اونايي كه بازي كرده بودن دقيقا به چيزايي گير دادن كه از نظر IGN نقاط قوت بازي بوده (اوجاهايي كه Bold و قرمز كردم) !!!

من كلا نه تريلراي گيم پلي 20 سي دقيقه اي :biggrin1: رو ديدم نه دمو رو بازي كردم (ديگه اسپويل تر از اين نميشد) ولي برام جالب بود كه اونايي كه بازي كرده بودن دقيقا به چيزايي گير دادن كه از نظر IGN نقاط قوت بازي بوده (اوجاهايي كه Bold و قرمز كردم) !!!
امید جان اونها هم تا حدودی حق داشتن چون اون دمو زمین تا آسمون(حالا نه تا این حد!:biggrin1:)با نسخه ی اصلی فرق داره!خود Ubisoft هم چندین بار گفت که فرق داره و در نسخه ی اصلی هوش مصنوعی بهتر از دمو هست!که خُب دوستان قبول نمیکردن و میگفتن سازنده ها از این حرفها زیاد میزنن!!! ولی الان داستان طور دیگه است...
.....................
سينا فكر كنم ديگه اين ميشه اسمش ايراد بني اسرائيلي :biggrin1:! آخه ديگه اين كه نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شه كه نميشه !!!:biggrin1: (بيشتر منظورم رو انيمشن بازيه)
نه خُب من بیشتر منظورم هوش مصنوعی بود!:biggrin1:البته خودم شخصا با AI تو دمو به مشکل برنخوردم ولی چون خیلیها ازش ایراد گرفتن گفتم.انیمیشن رو والله اونایی که اینطور میگفتن باید جواب بدن نه منی که همه جا از انیمیشن تعریف میکردم!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
امید جان اونها هم تا حدودی حق داشتن چون اون دمو زمین تا آسمون(حالا نه تا این حد!:biggrin1:)با نسخه ی اصلی فرق داره!خود Ubisoft هم چندین بار گفت که فرق داره و در نسخه ی اصلی هوش مصنوعی بهتر از دمو هست!که خُب دوستان قبول نمیکردن و میگفتن سازنده ها از این حرفها زیاد میزنن!!! ولی الان داستان طور دیگه است...
سينا فكر كنم ديگه اين ميشه اسمش ايراد بني اسرائيلي :biggrin1:! آخه ديگه اين كه نقاط ضعف به نقاط قوت تبديل شه كه نميشه !!!:biggrin1: (بيشتر منظورم رو انيمشن بازيه)

8.5 Graphics
Nice animations. Gritty but good-looking environments. The framerate occasionally dips, but it's nothing major
همونطور که مشخص بود گرافیکش خیلی عالی نیست ولی خوب چیزهای دیگه بازی عالی کار شده.

نویسنده ی IGN فوق العاده تعریف کرده از بازی:
"بهترین و لذت بخش ترین سیستم کاور گیری که تا به حال در یک بازی دیده شده است....."

"تنها اسپلینتر سلی که همه را مجبور خواهد کرد آن را بیش از 2بار بازی کنند...."

"بخش CO-OP بی نظیر....."

سیستم Mark & execute فوق العاده لذت بخش که برای کسب آن باید روی به مبارزه های فوقالعاده عالی نفر به نفر بیاورید...."

"سیستم مخفی کاری فوق کارا وپیشرفته که در ترکیب با اکشن بی نقص بازی سم رو بدل به مخوف ترین قاتل بازی های رایانه ای می کنه..."

بی صبرانه منتظر بازی هستم.....

البته کمپین بازی خیلی کوتاهه فقط 6ساعت !!!!
که تا حدودی با قابلیت انفرادی بازی کردن بخش co-op وسایر کانتنت ها جبران میشه
و یه تجربه ی 20 ساعه رو به شما ارائه میده....

ایول دیگه خیالم راحت شد :cool: بازی تا فردا پس فردا دستم میرسه ولی همش با خودم میگفتم نکنه گند زده باشن:دی
IGN معتبره پس میشه با خیال راحت روی حرفش حساب باز کرد!
از گیم اسپاتم به نظرم 9 میگیره اگه باز بخواد متفاوت بودن خودش رو به رخ بکشه 8.8...

ولی نظر شما "خیلی عالی نیست" نبود!!:smile:درسته!!!؟:biggrin1:
خوب عزیزم الانشم نمره 8.5 یه نمره عالی نیست و نمره تقریبا خوبی حساب میشه.البته باید ببینیم واکنش دیگر سایتها نسبت به این بخش چیه ولی همونطور که معلوم بود تمام بخشهای این بازی فوق العاده کار شده و به شدت لذت بخشه و مطمئن هستم فروش فوق العاده ای خواهد داشت.

خوب عزیزم الانشم نمره 8.5 یه نمره عالی نیست و نمره تقریبا خوبی حساب میشه.البته باید ببینیم واکنش دیگر سایتها نسبت به این بخش چیه ولی همونطور که معلوم بود تمام بخشهای این بازی فوق العاده کار شده و به شدت لذت بخشه و مطمئن هستم فروش فوق العاده ای خواهد داشت.

شما واقعا فکر میکنی 8.5 نمره " تقریبا خوب " حساب میشه ؟ اگه ممکنه معیار درجه بندی امتیازهاتون رو مشخص بفرمایید تا دوستان بعدا به مشکل برنخورند .

خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.:love:

به به
love.gif

آخرین ویرایش:
شما واقعا فکر میکنی 8.5 نمره " تقریبا خوب " حساب میشه ؟ اگه ممکنه معیار درجه بندی امتیازهاتون رو مشخص بفرمایید تا دوستان بعدا به مشکل برنخورند .
برای من 8.5 گرافیکه تقریبا خوب حساب میشه چون گرافیک u2.gow3 ,kz2 رو دیدم پس بنابراین 9به بالا میشه عالی.

اول از همه این پست رو دریابید:دی پیش بینی رو داشتید؟:دی
اگه نمره 8.5 نمره ی تقریبا (!) خوبی محسوب میشه، پس نمره 6 یا 7 چی حساب میشه؟ تو هیچ جای نقدش هم از HD نبودن بازی صحبت نشده!

اول از همه این پست رو دریابید:دی پیش بینی رو داشتید؟:دی

اگه نمره 8.5 نمره ی تقریبا (!) خوبی محسوب میشه، پس نمره 6 یا 7 چی حساب میشه؟ تو هیچ جای نقدش هم از HD نبودن بازی صحبت نشده!
خوب مشخصه دیگه.6 یا 7 نمره ضعیفی حساب مبشه.:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or