امتیازهای Splinter Cell: Conviction

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Batista چند میده به بازیl0l

این Edge جرات نکرد خبر تکذیب 22k صفحه L.ANoire رو بزاره!

کلا زیر علامت سواله!بهتره تا چند وقت -سایت تعطیل بشه:دی

خب حالا میگیم Edge به خاطر ساختاره غیر طبیعی و غیر قابل پیش بینی بودن 8 داد ولی واقعاً اگه سطح امتیازات بازی بعد از این همه مدت بخواد 8 یا 8.5 باشه...
Lookin' forward to it

حالا تو اینهمه سایت و مجله باید این EDGEـه معلوم الحال اولین امتیاز رو میداد!!!:biggrin1:شانس نداریم به خدا!:biggrin1:ولی 8اش ارزش داره!:biggrin1:
پ.ن:من میانگین بالای 93 رو پیشبینی میکنم...

نگران نباشید EDGE به Metal Gear Solid4 هم 8 داد!
کلا به نظر می رسه که با سبک مخفی کاری مشکل داره!
خیر دوست عزیز کلا سختگیرانه امتیاز میده شما برو کل امتیازایی رو که داده ببین میفهمی چه جوری نقد میکنه!
خدا رو شکر بازی ps3 نیست :praying: وگرنه الان اینجا دریای خون بود!:biggrin1:
میانیگن امتیاز فکر کنم حدود 93-92 باشه!واقعا خوشحالم که انتظاراتو براورده میکنه.

آره اونو که می دونم. ولی به نظرم با سبک مخفی کاری بیشتر مشکل داره چون مثلا به left 4 dead 2 داده 9 اونوقت به MGS4 داده8!

آخرین ویرایش:
نگران نباشید EDGE به Metal Gear Solid4 هم 8 داد!
کلا به نظر می رسه که با سبک مخفی کاری مشکل داره!
خیر دوست عزیز کلا سختگیرانه امتیاز میده شما برو کل امتیازایی رو که داده ببین میفهمی چه جوری نقد میکنه!
خدا رو شکر بازی ps3 نیست :praying: وگرنه الان اینجا دریای خون بود!:biggrin1:
میانیگن امتیاز فکر کنم حدود 93-92 باشه!واقعا خوشحالم که انتظاراتو براورده میکنه.

میانگین زیر 90 یعنی ......
ولی من خودم میگم 92 حداقل میگیره دیگه!!! مگه میشه سم فیشر تو یه بازی باشه بد باشه؟؟؟؟ :دی

البته اسنیک سروره ها :دی

این آمار یچیزایی رو یکمی ثابت میکنه!
3525416--1.png

ولی میگم این edge دست کمی هم از بازی رایانه خودمونم نداره ها ! من تا حالا ندیدم به یک بازی 20 بده !
با توجه به امتیاز edge از gamespot 9.5 میگیره

نمی دونم چیه اینهمه این مجله مورد تایید دوستان هست! من که برای نمرات این مجله زره ای ارزش قایل نیستم
وقتی به بازیی به داغونی FUEL که همه 6-6.5 بهش دادن 8!!!!!!!!! میده دیگه مشخصه اینا چیکاره ان! تازه این یه بازی نیست چندین مورد دیگه هم اینجوری داره! این متفاوت و اغلب سخت نمره دادنش هم یه بامبولی هست برای درست کردن اسم و رسم و هیچ دلیله دیگه ای نداره
به نظر من میانگین نمرات بازی بین 8.5 تا 9 میشه

ماشاءالله قبله ی عالم!:love::clap:
با اینکه هنوز امتیازا نیومدن و نمیشه قضاوت کرد ولی دیگه این بازی هر چی بگیره عمرا زیر 87 درصد میانگینش نمیاد! (اگه بخوایم خیلی بدبینانه حساب کنیم)
واقعا گندشو در آورده این مجله...:sick:

دومين امتياز, امتياز IGN كه به بازي 9.3 داد.

9.0 Presentation
Stylish menus and cool projection technology make for a unique experience. The story is an amalgamation of different seasons of 24, but it's nice to see Sam so angry

8.5 Graphics
Nice animations. Gritty but good-looking environments. The framerate occasionally dips, but it's nothing major

9.0 Sound
Michael Ironside does a great job reprising his role as Sam Fisher. The enemies have some nice quips. Solid musical score

9.0 Gameplay
Stealth is fast and fun. Mark & Execute is a great addition. The AI is excellent if you play on Realistic difficulty

8.0 Lasting Appeal
The single-player and co-op campaigns are short, but there's a lot of other things to do. And you'll probably want to play through everything more than once

OVERALL : 9.3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or