من نمیدونم چه حالی میده تو یه پیست همینجوری 200 دور، دور خودت بچرخی آخرشم دوم بشی حال برو 200 دور دیگه...حالا چرا اینقدر غر می زنید!
بازی های خوشحال ماشین سواری غیر از این بازی تعدادشون کم نیست مثل اسپلیت و بلور.طرفدار های سیمولیشن که مطمئنا خیلی از دیدن NFS به این شکل راضی خواهند بود.من همه نسخه های قبلی رو بازی کردم و به نظرم این کار EA درست و بجا بود البته خبر ها حاکی از اونه که 2 نیدفور اسپید دیگه در حال ساخت هست یکی توسط بلک باکس یکی دیگه هم توسط سیتروئن.EA اصولا قات زده ولی همین یه بازی برای ما طرفدارهای سیمولیشن کافیه فعلا:biggrin1:
نمیشهاین همون sim bin نیست؟قابل توجه دوستان اینو دیگه black box نساخته ! بازی دست یه تیم جدید بوده یعنی بازی در حکم هندوانه ی در بسته هست ! و مثل اینکه تا اینجا slightly mad کارشو خوب انجام داده !
جان نیما خودشه:dنه میثم فک نکنم simbin باشه .
=======
IGN به هر سه نسخه PC , 360 , PS3 امتیاز 9 از 10 داد .
حالا چرا اینقدر غر می زنید!
بازی های خوشحال ماشین سواری غیر از این بازی تعدادشون کم نیست مثل اسپلیت و بلور.طرفدار های سیمولیشن که مطمئنا خیلی از دیدن NFS به این شکل راضی خواهند بود.من همه نسخه های قبلی رو بازی کردم و به نظرم این کار EA درست و بجا بود البته خبر ها حاکی از اونه که 2 نیدفور اسپید دیگه در حال ساخت هست یکی توسط بلک باکس یکی دیگه هم توسط سیتروئن.EA اصولا قات زده ولی همین یه بازی برای ما طرفدارهای سیمولیشن کافیه فعلا:biggrin1:
تاپیک زدن که غر بزنیم عزیز:cheesygriچقدر غر میزنید اه
وب از این nfs خوشتون نمیاد برین قبلیا رو بازی کید
خوب نمیشه که یه بازی تا اخر الزمان یه جور بیاد بیرون اگه اینجور شه همین خودتون میاید میگید تکراری شده
اسلامتی تاپیک امتیازات هست من تو این 3 صفحه 4،5 تا امتیاز بیشتر ندیدم

تاپیک زدن که غر بزنیم عزیز
ولی این بازی اصالت سری بازی های NFS رو زیر سوال برده
به نظرت نمیتونستن یه بازی شبیه UnderGround بسازن؟؟
اصلا به همین بازی یه داستانی اضافه می کردن